Veljellinen selkäsauna

Pojan-Venkula

Minä olin 17-vuotias ja veli 6 vuotta vanhempi. Meillä oli yhteinen huone vanhan maalaistalon päätykamari. Veli oli kaupungissa töissä, mutta viikonloppuisin hän yleensä tuli kotiin. Tällä kertaa hän oli saanut urakkansa valmiiksi ja tuli yllättäen jo keskiviikkoiltana.

Meillä oli kummallakin oma ikkuna, sänky, kirjoituspöytä ja yhteiset komerotilat. Mutta veljellä oli yksi asia jota minulle ei ollut, hänellä oli lukittava pieni kaappi, jonka hän oli tehnyt koulussa. Minua sen kaapin sisältö kovin kinnosti ja kun veli muutti viikoiksi kaupunkiin, niin minä opettelin tiirikoimaan sen auki. Kaapissa oli mm. kortsuja, miesten lehtiä, rakkauskirjeitä, kiväärin patruunoita ym. Minulle kaapilla mellastaminen oli tietysti ankarasti kielletty, eikä minua niin hirveästi kiinnostanut muut kuin ne miesten lehdet. Niitä minä silloin tällöin lueskelin. Lukukerrat olivat tihentyneet iän myötä.

Siinä puuhassa olin sinä keskiviikkoiltana, kun veljeni repäisi oven yllättäen auki ja astui sisään. Minä sulloin käsissäni olevaa lehteä sängyn ja seinän väliin ja onnistuin mielestäni siinä melkoisen hyvim. Veli heitti laukkunsa sängynsä eteen lattialle ja lähti tupaan. Minä kiirin viemään lehteä kaappiin ja tiirikoimaan ovea lukkoon, kun veli repäisi oven uudestaan auki. Olin kärähtänyt tempustani.

Veli repäisi minut olkapäästä loitommaksi, niin että olin lentää selälleni, se repäisy tuntui kuin hevonen olisi potkaissut. Hän lukitsi kaapin ja sanoi:
– Tämä ei jää tähän!
Minulle syntyi heti mielikuva, kuinka joudun hänen kuulusteltavaksi, saan puhua enkelten kielin koko illan ja mielistellä minkä kerkeän. Siitä huolimatta hän saattaa minua kilistellä ja ravistella kovakouraisesti. Minä en osaisi muuta kuin pelätä, hän oli paljon isompi minua, vanhempi ja pirun riski ainakin minuun verrattuna. Olisin kuin veitsenterällä, yksikin väärä sana ja minä tuntisin sen nahoissani.

Porukat olivat ilmeisesti vielä navettatöillä sillä veli tulla rymisti pian takaisin. Tullessaan sisälle hänellä oli mukanaan melkoinen koivupiiska, hän oli selvästi murhannut jonkun viattoman koivunvesan. Seuraavana hän lukitsi huoneen oven ja pisti avaimen taskuunsa.
– Housut alas! hän ärjäisi.
Minä istui paskajäykkänä, enkä ollut kuulevinani.
Kerran hän toisti määräyksensä, mutta kun se ei tehonnut hän kävi minuun käsiksi. Minut kaadettiin sängylle selälleen ja yli 90 kiloinen korsto istui rintani päälle ja alkoi päästellä housujani. Kyllä minä yritin, mutta ei siitä pois päässyt.
Hipiä paljaana minut siitä napattiin polvien päälle makaamaa ja saman tien risu jo räpsähti pyllylle. Siitä sain niin paljon voimaa, että onnistuin vääntämään itseni lattialle.

Se ei tietenään sopinut veljelleni, vaan hän pisti vitsan sängylle ja tarrasi minuun ihan kaksin kourin ja kohta olin taas hänen sylissään ja piiskaus jatkui Nyt hän keskittyi paremmin minun aloillaan pitämiseen, enkä minä olisi irti hänen vasemman käsivarren puristuksesta päässyt, jollen olisi saanut nostettua toista jalkaani sängylle ja lujalla potkulla seinästä onnistunut tipauttamaan itseäni lattialle.
– Jo nyt on perhana, jollen minä saa tuollaiselle rääpäleelle selkäsaunaa annettua!
Ja taas minua vietiin, koivet oli kohti taivaita ja pää viisti lattiaa. Sitten vasta tilanne rauhoittui kun makasin hänen oikealla reidellään ja vasemmalla jalalla hän painoi minua selästä. Vasemman käteni hän nakitti omaan kouraansa. Tajusin, että peli oli tällä kertaa pelattu ja piiska ryhtyi töihin, enkä minä voinut muuta kuin pylly pystyssä odottaa polttavia sivalluksia. Itkuksihan se meni ja veljeni lopulta heltyi.
– Olisit päässyt helpommalla, jos olisit itse laskenut housusi.
Sitä minä en sentään uskonut, mutta en sanonut kuitenkaan mitään.
– Nyt kerrot ihan tarkkaan mitä tekemistä sulla on minu lukitussa kaapissani ja jos yhtään huomaan valhetta, niin minä pistä risun uudestaan töihin.
Minä kerroin ja veli näytti uskovan minun selitykseni.
–Jos sä menet isälle ja äitille kertomaan selkäsaunastasi, niin äijä piiskaa sut taatusti uudestaan, arveli veli.
En minä ukolta selkäsaunaa halunnut, mutta jos mun olisi pakko selkäsauna ottaa, niin tahtoisin sen veljeltä.

Vieläkin muistan kuinka komealta ja vahvalta veli tuntui tuona iltana, sellaista tunnetta minulla ei ollut enää ollut vuosiin. Tuosta illasta minuun iski halu, joka on vain kasvanut vuosien mittaan. Haluan "isolta veljeltä" piiskaa.

10

2976

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lukuintoinen

   Lisää veljiä kehiin!

   • Anonyymi

    Minut on vanhempi veli kerran piiskannut. Se oli sellaista kissa- ja hiirileikkiä. Ensin tuntui, että ei tässä mitään hätää ole, veljellä ei ole tarpeeksi ruista ranteessa. Pikku hiljaa väsyin, veli oli vanhempi ja paljon painavampi. Koko ajan sain yrittää vapautua hänen altaan. Lopulta olin niin uupunut, että veli oli reilusti niskanpäällä. Veli oli uhannut antaa kunnolla selkään ja kun sitten tunsin vilpoisen tuulen intiimeissä paikoissa olisin hyppinyt pelosta seinille, mutta veli ei päästänyt minua hyppimään.

    Lopputuloksena sain pihlajanoksaa kunnolla paljaalle, itkuhan siinä pääsi, vaikka olin jo 9. luokalla. Minun murkkuni loppui tuohon kuritukseen. En kehdannut enkä tohtinut enää mesoa joka asiasta.


  • Anonyymi

   Minä olen teini-iässä saanut kerran veljeltä piiskaa. Veli riisui farkkutakin, sillä oli hihaton T-paita. Kun minä näin sen hauiksen niin kyllä kilahti ja tiesin olevani mennyttä, sillä veli näytti pirun riskiltä. Minä olin aivan hyytelöä, enkä tohtinut edes kunnolla panna hanttiin. Minua harmitti jälkeenpäin, etten voinut kenellekään kertoa veljeltä saamastani selkäsaunasta enkä sen komeasta hauiksesta.

   Nykyisin olen ilmeisesti ainut mies Suomessa, jolla on hauisfetissi. Minulla alkaa seisomaan, jos näen miehellä ison hauiksen. Eikä paitakaan haittaa, jos hiha kiristyy tiukaksi haban pullistuessa.

  • Anonyymi

   Minulla on sellainen fetissi, että haluaisin saada häpeärangaistuksen. Kaikkein häpeällisin olisi tilanne, jossa alta parikymppinen nuorimies piiskaisi minut vitsalla kuin pikkupojan. Tilanne on varmaan tällainen, koska murrosikäisenä veli minut pari kertaa piiskasi. Kyseiset piiskaamiset hävettävät minua vieläkin, mutta olen niistä kuitenkin kiitollinen, koska ilman niitä minulla tuskin olisi ymmärrystä piiskaamisen suhteen, vai pitäisikö sanoa häpeän suhteen.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Jaahas palstakyyläri on kertonut lämpimistä suhteista äitiinsä.Ei taida ihan terve perhe olla.


  • Anonyymi

   Minä olen lähes koko ikäni kuvitellut millaista olisi, jos veli piiskaisi. Veli on muutaman vuoden vanhempi ja vielä nyt aikuisenakin hän on minua isompi ja fyysisesti vahvempi. En tiedä, mistä olen tuollaisen hullutuksen saanut päähäni, en ainakaan muista lapsuudesta mitään sellaista tapahtumaa, joka olisi voinut synnyttää moisen mielihalun.

   Jos nyt pikku hiprakassa onnistuisin härkkimään veljeltä kunnolla koivurisua, niin miltä se lopulta tuntuisi. Kehtaisiko sitä enää veljelle näyttäytyä ja olisiko koko operaatio lopulta pelkästään epämiellyttävä, jota ei toivoisi toistuvaksi.

   Vaikka nyt minusta tuntuu, että en olisi enää oma itseni, jollen veljellisestä selkäsaunasta haaveilisi.

  • Anonyymi

   Minut on velipuoli ohjannut oikealle reitille elämässä ja se vaati ihan piiskasaunojakin. Teini-iässä alkoi tietenkin nolottaa, että sain häneltä vitsaa, mutta kun melko pienestä olin pöllytettävänä, niin siihen oli tottunut ja se tuntui luonnolliselta. Olin varma, että kohta olen liian iso vastus veljelle. Iän mukana minua kuitenkin rupesi hävettämään se, että veli piiskasi niin kauan, että minulta pääsi parku. Se tuntui todella nololta, että veli pystyi sillä lailla minua maruuttamaan, että vollotin kuin pikkupenska..

  • Anonyymi

   Minulla on pikkuveli, joka on paljon minua suurempi. Siitä seurasi se, että ollessaan 9. luokalla hänen oli pakko näyttää, että pystyy minut piiskaamaan.

  • Anonyymi

   Piiskaajan löytäminen villeiltä markkinoilta on aika vaikeaa, siksipä me päädyimme veljen kanssa omaan piiskausjärjestelmään. Tilaisuuteen minä tuon pyllyn ja veli tuo piiskat.

   Veli joutuu maksamaan sakkoa minulle, jollei hän onnistu piiskaamaan minua ja minulla on oikeus panna hanttiin minkä pystyn. Törkeitä temppuja en saa tehdä, esim. purra, lyödä, sukukalleuksiin osumiset...

   Veli käy ahkerasti kuntosalilla ja on naisten mielestä ihan jalostukseen sopivan näköinen. Sen tiedän kokemuksesta, että jos piiskaaja on isompi ja kiukkuinen, niin hän kyllä voiton perii. Olen saanut veljeltä piiskaa pikkupojasta lähtien, eikä veljellinen selkäsauna enää edes hävetä, niin luonnolliseksi se on muuttunut. Kumpaakin meistä se kiihottaa ja minua lisäksi jännittää.

   Pari kertaa veli on joutunut maksamaan sakkoa ja sen olen tuntenut seuraavalla kertaa peräpeilissäni. Todennäköisesti elämäni paras asia n, että minulla on piiskaava veli.

  • Anonyymi

   On minulla ainakin yksi kokemus veljellisestä selkäsaunasta. Oltiin vanhemman veljen kanssa kotimiehenä, kun muut olivat sukuloimassa. Silloin sitä vitsaa käytettin ja ihan aiheesta. Rupesin hankalaksi ja pyrin kaiken tekemään niin, etten noudattanut veljen ohjeita. Lopulta me jo riideltiin ihan tosissaan.

   Veli kävi hakemassa tuoreen koivupiiskan ja antoi viimeisen varoituksen. Enhän minä mitenkään voinut ruveta joustamaan. Mutta kohta tuli vahinko, joka johtuis siitä, että en noudattanut vanhemman veljen neuvoja. En tiedä miten olisi käynyt, jos siinä vaiheessa olisin osoittanut katumusta, mutta niin ei tapahtunut.

   Oli minulla lievä aavistus, että veli voisi olla hankala vastus. Ja pianhan se selvisi, kun veli kävi toimeen. Hetkessä olin pakarat paljaana ja koivuvitsa tuntui ihan suhisevan korvissani, kun se oli matkalla saparkankaalle. Hävetti hirveästi, mutta lopulta minun oli pakko nöyrtyä. Piiskaaminen loppui ja veli saneli uuden perustuslain meidän työprikaatille.

   Veli oli tuolloin 22-vuotias ja kun 7 vuoden kuluttua täytin 22, niin kyllä minä monta kertaa mietin, että olisiko minusta piiskaamaan joku. Valokuvissa veli näyttää 22-vuotiaana paljon aikuisemmalta kuin minä. Hävettää minua vieläkin, kun muistelen tuota tapahtumaa, ja toivon, ettei veli muistaisi sitä. Mutta siinä on kuitenkin jotakin sellaistakin, jota muistelen mielelläni.

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Päivi Rässästä viedään "roviolle" live.

   Hän kaivoi Raamattunsa esille kun sitä häneltä tivattiin. https://yle.fi/uutiset/3-12283319 Ei tällaista saisi tapahtua länsimaisissa maissa mutta ka
   Maailman menoa
   668
   9245
  2. Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."

   On tämä kyllä syvältä…. Anna Puu halusi viettää pyöreitä synttäreitä vähän eri lailla, mutta korona sotki kuviot: https://www.suomi24.fi/viihde/anna-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   5443
  3. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   109
   2749
  4. Martinalla maaginen yö Lontoossa

   Martina laittoi eilen illalla kotiin palattuaan stoorin, jossa mainitsee edellisen ja samalla tämän reissun viimeisen Lontoossa vietetyn yönsä olleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1907
  5. Martina käynyt jo läpi...

   ........stripparin (Esko), kiinteistövälittäjän (Stefu), palomiehen (Kris), rikollisen (Baha), 2 lätkäjätkää (Hannes, Pikkarainen) Voisiko seuraava m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1360
  6. Nainen rakas, älä unohda minua miestä.

   Sinun vuokses teen, mitä vaan!
   Ikävä
   50
   1168
  7. Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

   Sattuu, kun tapahtuu - erityisesti lasten kanssa... Jannika B elää lapsiperhearkea Toni Wirtasen kanssa, jossa ei sattumuksia puutu: https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   2
   1107
  8. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1029
  9. Tietäisikö kukaan Pikkaraisesta mitään...

   ... ellei olisi sekaantunut Martinaan. Olisiko tullut ulosotot, rattiskäry, raiskaussyyte julkisuuteen ilman Martinaa. Epäilen että ei. Stefustakaan t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   972
  10. Nainen, en kestä

   Tää menee nyt liian syvälle. Näivetyn ilman sua, ja päivät ovat painajaisia kun ei sua näy. Kuka oikein olet, kun vuokses sydän on taas mullin mallin.
   Ikävä
   27
   849
  Aihe