Poliisit selvittää Karstulan asioita

OiNoloaOn

Kun omat voimavarat hupenevat, niin kutsutaanpas Kissalan pojat kunnantuvalle setvimään riitoja.
Viispiikkinen kertoo kunnanjohtajan että hallituksen puheenjohtaja ovat tietämättömiä Kissalan poikien tehtävistä kunnantalolla.
Onkohan painetta jollain pytyssä vähän liiankin kanssa.

43

4590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CaposetTuomiolle

      Nostasivat nyt huijarit pöydälle ja tuomiolle, myös entiset päättäjät.Hiltusen aikana tehtiin suuria vääryyksiä.

    • Lehdenlukija

      Veikeä juttu, että paperilehden etusivulla tätä isosti uutisoidaan, mutta viispiikkisen verkkosivuilla en näe mitään mainintaa asiasta.
      Miksi näin, luulisi että huippulööppi olisi joka mediassa...

      • LueppasVaan

        "mutta viispiikkisen verkkosivuilla en näe mitään mainintaa asiasta."

        Onhan siitä näköislehdessä.


      • Lehdenlukija

        On lehdessä juu. Yleensä ne etusivun huippulööpit on myös ei-tilaajien luettavissa nettisivuilla.
        Miksi jättää hyvä uutinen ilman nettilinkkauksia ja jakoja?


    • Näkyvyyttäkaivataan

      Asia leviää pian maailmalle ja valtakunnan lehtiin.
      Laitakaa asiasta linkki iltapäivälehdille.

    • tyhjäntoimittaja

      Kyllä Salonen ja viispiikkinen tanssii nyt vähän liikaa joidenkin pillin mukaan. Ei ole Keskisuomalainen ottanut sanallakaan osaa tähän uutisointiin mikä Viispiikkisessä oli etusivun juttu. Taisi olla päätoimittajalta jo toinen iso munaus.

      • totuuttakohti

        Näyttää jutuissa olevan jotain perää, ei ollukkaan tyhjäntoimittajien juttua. Keskisuomalainenkin uutisoi asiasta ja poliisi sanoo, että kuulusteja luvassa. Mukavaa, että pääsee kimppataksilla kaupunkiin.


    • Kuviavain

      Ksml laskee että viikonlopun lehteä on aikaa lueskella tai vaikka katsella vain kuvia.

    • hangemhighboys

      Sensuurihan on ollut jo venäläisaikasen laatua aina Karstalassa :D
      - Totuus ei selviä ennenkuin poliisipäälliköt hirtetään :D

    • jokuroti

      Onneksi meillä on Takkala täällä.Kaikki olis niin kuralla...

      • teatteria

        Tarkoititko että kohta kaikilla on mahat kuralla nauramisesta ja hamekangas loppuu Karstulasta.


      • ylistys

        Kukakohan tämä Takkalan ylistäjä on. Toisessakin keskustelussa puolustellut ko. henkilöä eri nimimerkillä. Olisikohan henkilö itse?


    • Porstula

      Lahtinen ja Peltovuori tulevat Mellakan kanssa ja heittävät rosmoja Volgan kyytiin ja vievät Mustanniemen Kallen kortteeriin.

    • Brynebyläinen

      Onko Lahtinen vai Peltovuori selvittelijänä.

    • Oikedenmukaista

      Idi Amin olisi hyvä selvitysmies, oikeudenmukainen päätös tulisi nopeasti ilman juonitteluja.

    • VannisLassi
      • Ihmekumma

        Eihän valtuusto ole kokoustanut tai asioita käsitellyt juurikaan koko kaudella. Hallitus ja virkamiehet eivät saa asioita valtuustoon.


    • KouluArvosanaa

      Vuonna 2017 kunnanvaltuusto kokousti kahdeksan kertaa, nyt lokakuun lopuun mennessä ovat kokoustaneet kolmesti. Loppuukohan Yrjöltä virta.

      • 654321

        Eihän se Yrjöstä ole kiinni vaan Hilkasta ja Toivosta!


      • Todellatoivoton

        Topi on menettänyt täysin toivonsa tässä tapauksessa.


    • Porstula

      Niin,valtuuston ja muutkin kuntakokoukset on yleensä rahanjaosta päättäviä.

      Jos ei ole rahaa, miksi pitää kokouksia, it's simple.

    • youknowo

      säästetään.Kokouspalkkiot-you know!

    • Liskuu

      Se melkein positiivisin kunta ? Onko ? Mitä mieltä tästä voi olla ? Ei ennen , vai oliko ?

    • Pelkopois

      Positiivisen kunnan merkki kun tutkitaan asioita......

    • Suchislife

      Luottamus näyttää menneen kunnan "elimissä" joka suuntaan (valtuusto - hallitus -kunnanvirasto - kehittämisyhtiö).
      Luottamus ei palaudu "mahtikäskyllä" ja kestää kauan, kauan. Jos koskaan samojen henkilöiden kesken.
      Ylimpien päättäjien " paletti" pitäisi panna uusiksi, muuten vähäinenkin päätöksentekokyky "yskii" seuraaviin vaaleihin.

    • EräperänOrginaali

      Huonolta kieltämättä näyttää. Takkalan monologit eivät nyt tilannetta valitettavasti ratkaise. Viime kädessä valtuusto voisi tarjota epäluottamusta hallitukselle ja nimittää ns. virkamieshallituksen Hiltusen ja Uljaksen johdolla. Tätä sietää pohtia viikonvaihteessa Nätissä, jossa myös talouspoliittinen seminaari. Alustajina kuuleman mukaan huippuosaajia mm.yritysvetoisen Areenan napamiehiä. Kannattaa tulla paikalle kuulemaan. Humpin Isäntäkin saattaa poiketa paikan päällä. huom. emännät.

      • Porstula

        Talouspoliittisen seminaarin luennoitsijoiden lista kuulostaa kieltämättä vakuuttavalta.
        Yrittäjävetoisen halliyhtiön vetäjien CV ynnättynä sokerina pohjalla Humpin Isännän taloustaidot vetävät talon täyteen , se on nyt jo varmaa.
        Tätä odotellessa.


    • EräperänOrginaali

      Humpin Isäntä ei aio seminaariin osallistua. Mikäli hänen talousneuvojaan olisi yrittäjävetoisen Areenan osalta aikoinaan noudatettu, jaettaisiin nyt tämän vuoden toista osinkoa meille osakkeenomistajille. Isäntä todennäköisesti merkkaa reviirinsä emäntien keskuudessa, nauttii pari huurteista ennen poistumistaan nuorikkonsa luo.

      • Porstula

        Vahinko, ettei talouspoliittista seminaaria saatu sopeutettua Isännän kalenterin mukaan.
        Toki riski Isännän reviirin laajenemisesta naisrintamalla seminaarin yhteydessä olisi olemassa. Mutta, mitäpä ei silmää ja muutakin tekevät tekisi paikkakunnan hyväksi . Pienessä lainassahan tavara ei välttämättä huononisi, voisi käydä jopa päinvastoin eli korkoa tulisi korolle.
        On se Isäntä kumminkin uudesta nuorikostaan huolimatta ajan hermolla ja samalla paikkakunnan tavoitelluin ukkomies. Yleisen edun nimissä jokaisen on varauduttava joka tapauksessa henkilökohtaisiin uhrauksiin ja tuossa se olisi suomalaiskansallinen talkoohengen oiva ilmentymä.
        Tämä kannattaa laittaa korvan taakse kun tätä paikallista kasvuopen-tapahtumaa järjestää.


      • Porstula
        Porstula kirjoitti:

        Vahinko, ettei talouspoliittista seminaaria saatu sopeutettua Isännän kalenterin mukaan.
        Toki riski Isännän reviirin laajenemisesta naisrintamalla seminaarin yhteydessä olisi olemassa. Mutta, mitäpä ei silmää ja muutakin tekevät tekisi paikkakunnan hyväksi . Pienessä lainassahan tavara ei välttämättä huononisi, voisi käydä jopa päinvastoin eli korkoa tulisi korolle.
        On se Isäntä kumminkin uudesta nuorikostaan huolimatta ajan hermolla ja samalla paikkakunnan tavoitelluin ukkomies. Yleisen edun nimissä jokaisen on varauduttava joka tapauksessa henkilökohtaisiin uhrauksiin ja tuossa se olisi suomalaiskansallinen talkoohengen oiva ilmentymä.
        Tämä kannattaa laittaa korvan taakse kun tätä paikallista kasvuopen-tapahtumaa järjestää.

        (jatkuu) Isäntä toki lienee hiukan nokkaantunutkin siitä, etteivät hänen viisaat neuvonsa tavoittaneet kaikkia asioista päättäneitä viimeistään kriittisillä hetkillä yrittäjävetoisesta hallihankkeesta päätettäessä. Uskon kuitenkin, että suuri Isännän kaltainen luonne näkee yli lillukanvarsien ja ymmärtää, ettei ne ihmiset pahalla. Ei Isäntä tietenkään sitä todellista syytäkään hallipäätöksiin ääneen loihe lausumaan, vaan pitää sen visusti mahassaan. Isäntä on kuitenkin reissuillaan nähnyt paljon tyhmyyttä, joka hänelle itselleen toki oli aikanaan ulkopuolisena koettuna järkytys. Ruotsi-Suomi-maaottelussa Pekka Päivärinnan töniminen ja siitä seurannut tuomarifarssi oli ensimmäinen kerta. Silloin Isäntä näki oikein paikan päällä, mitä tyhmyys on. Nyt Isäntä näki samaa kotopaikallaan ja se on ymmärrettävästi kova paikka.
        Hän lienee näistä jo toipunut ja siihen on meidän nyt luottaminen. Verenvähyyteen, jos se on Isännästä kiinni, nousu ei kaadu.


    • HumpinIsäntä

      Lukuisista pyynnöistä ja kuntalaisten ääntä kuulien olen valmis auttamaan Karstulaa kohti valoisampia vuosia. Se edellyttää, että minut valitaan: kunnanhallituksen-, kehittämisyhtiön- ja Areenan hallitusten puheenjohtajaksi. Muut hallituksen jäsenet valitaan minun esittelystä. Odotan, että kunnan terävin kärki (luottamus ja viranhaltijat) käyvät tekemässä viralliset pyynnöt kahden viikon kuluessa. Haluan omalta osaltani näin auttaa kotikuntaani.

    • EräperänOrginaali

      Tätä on odotettu ja kauan. Isäntä on valmis pestiin kuin pestiin kotikunnan puolesta. Tätä ei voi edes Takkala ja kumppanit jättää huomiotta. Mars kohti Isännän tiluksia ja alkaa homma pelittää. Oi riemun päivää, Nätissä tavataan.

      • Porstula

        Kuinkas talouspoliittiset seminaaripäivät onnistuivat? Oliko foorumin luennoitsijoilla uutta ammennettavaa taloutta koskevaan keskusteluun? Entä Humpin Isännän julkitulo, laittoiko vihdoinkin epäilijöille porot suuhun ja viitoittiko marssijärjestyksen?
        Joko kouluasiassa uskalletaan astua lankulle ja ponnistaa parin yliastutun yrityksen jälkeen?
        Entä ns. hybridikouluvaihtoehto, jossa koululaisten vähentyessä ja loppuessa rakennus muunneltaisiin vanhusten höppänäkodiksi? Kouluhankkeen suunnittelun jatkuminen vielä muutamalla vuodella tekee hybridivaihtoehdosta koko ajan houkuttelevamman ja taoudellisesti järkevämmän. Mutta nämä lienevät jo valmiiksi mietitty ja asia vain lepäämässä nyt Humpin Isännän vahvoilla käsivarsilla.


    • EräperänOrginaali

      Humpin Isäntä poikkesi Nätissä (ei seminaarissa) ja kertoi, ettei Takkala/Poikonen ym. delegaatiota ole näkynyt vielä Isännän nurkissa pyyntöä tekemässä. Harmi, jos tämän töppäävät, syytä miettiä sen jälkeen eroilmoituksia tehtävistään. Isäntä tuskin enää tämän jälkeen on käytettävissä.

      Hiljaista oli saunaosaston talousseminaarissa paikalla olleiden mukaan. Itse piti kustantaa juomisensa. Pidetyt pari lyhyttä luentoa eivät jääneet historian kirjoihin.

    • EräperänOrginaali

      Pyytämättä jäi kunnan napahenkilöiltä Humpin Isännän apu. Ei tule toista tilaisuutta, harmin paikka etteivät ymmärtäneet Isännän ääntä.

    • äöwzx

      Onko jo rosvot saatu poseen Karstulassa.

    • takkalarules

      Pitäiskö Karstula liittää Soiniin.Saarijärvi ei taida huolia.

    • Fine

      Karstula sukeltaa syvälle , tarkastaja on tulossa vierailulle . Perkiön paperit ei kestä takastusta . Ikävä soppa ja takaisin maksua tulee .

    • Kepulit

      Karstulassa ollaan niin kieroja, että lain kourakin menee solmuun karstulan päättäjiä jahdatessaan.

    • Myynnissämenestyksenavain?

      Karstulan päättäjiltä on jäänyt yksi iso keino huomaamatta: Myydään sivukylät naapurikuntiin.
      Vahanka Soinille, Kiminki Kyyjärvelle, Oinoskylä ja Isokylä Kannonkoskelle, Kangasaho Multialle, jne. Poikkeuksena se, ettei Saarijärvelle myydä yhtään mitään.
      Näin tehden Karstulaan jäisi vain toimiva keskusta ja keskustaa lähellä olevat kyläkunnat. Karstula voisi keskittyä ydinosaamiseen eli riitely onnistuu paremmin pienemmässä ryhmässä. Velat voisi kuitata myyntituloilla ja enää sivukyläläiset eivät marisisi katuvaloista ja tien lanaamisesta tai muista joutavista. Hyvä olisi elellä kirkon kupeessa ja Himmelin katveessa.

      • ape1

        Hyvä ehdotus , mutta kukaan ei halua ostaa näitä sivukylän turvenuijia , eikä eteenkään näitä pilattuja vesistöjä . Esim. Saarijärven kunassa on eri meiniki tuon turpeen noston suhteen . Pykönmäki turpeineenm jo liitettiin siihin ja jälkisiivous lasku tulee maksettavaksi tuota pikaa .


      • bhsjklio

        Nämä vihtorit elää menneissä maailmoissaan.
        Kukaan ei osta noita. Naapurit on jo nyt kauhuissaan mahdollisesta pakkoliitoksesta, silloin kaupantekijäisinä saisivat Karstulan valtavat velat, kaikki velat nimittäin ei ole vielä näkyvissä.

        Tähän pottiin on tulossa laajakaistan takaukset, terveyskeskus, koulut, jäteveden puhdistamo, kehitysyhtiön velat yms.
        Kuka täysjärkinen haluaa tuon mustapekan itselleen?


    • Epärehellisyyttä

      Juuri näin, kepulit ovat sotkeneet Karstulan asiat perinpohjin suohon josta ei ole paluuta ilman ulkopuolisten apua.Kiitokset tästä kuuluu omahyväisille päättäjille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Au Pairit Maltalla - Keskustelua !!

      Keskustelua uudesta kaudesta. Täällä kaikki jaksot katsottu kun verot pakko maksaa.. Myyn ulkopuolelle jättäminen oli su
      Tv-sarjat
      253
      2680
    2. Suomalaisia valmistautuneena pakenemaan

      https://yle.fi/a/74-20084635 “Auto on aina tankattuna ja pari laukkua valmiiksi pakattuna, jos tulee äkkilähtö.”
      Maailman menoa
      377
      1762
    3. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      64
      1662
    4. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      85
      1458
    5. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      111
      1223
    6. Ei kiinnosta idän humpuuki

      Onko kukaan ihminen koskaan hyötynyt idän opeista pätkääkään? Ei ole, uskallan väittää!
      271
      1040
    7. Ristinryövärin kastamattomuus?

      KASTAMATON RISTINRYÖVÄRI Ristinryövärin pelastumista ilman kastetta on joskus käytetty perusteena sille, ettei kasteell
      Luterilaisuus
      274
      943
    8. Ikävöin sinua nainen

      Vaikka lopetin yhteydenpidon kokonaan. Ehkä joskus ymmärrät, et se oli ainoa järkevä vaihtoehto. Ei rakkaus lopu siihe
      Ikävä
      41
      925
    9. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      29
      785
    10. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      95
      759
    Aihe