GNP energy varoitus

olenhuijattu

Entinen finkraft oy.

Tein edullisen sähkösopimuksen netissä kilpailuttamalla.

Nyt tulikin yllättäen etukäteislaskutus ja tuplat kovemmalla hinnalla kuin mitä oli sovittu.

Asiakaspalvelussa ei vastaa kukaan koskaan. Sähköposteihin ei vastata.

Irtisanokaa heti sopimukset ja siirtäkää johonkin normaaliin yhtiöön.

t. entinen asiakas

30

8737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • finkraft
    • OnkoKassaTyhjä

      Tuplahinta ennakkolaskutuksessa, eikä rahoja kuulu takaisin, vaikka sähkömyyjä vaihtui jo 1.11. Eivät kuulemma vielä ole saaneet verkkoyhtiöltä kulutustietoja.

      • juho9000

        Kulutustietojen selvitykseen menee alle vuorokausi eli taitavat kusettaa.


    • Kiitoksia-Herkko-Mali

      Älkää kukaan tehkö tämän firman kanssa diiliä. Minulla myös alkutarjoushinnan jälkeen hinta pomppasi 4-kertaiseksi ja kun sopimusta muutin ja olin jopa firman toimitusjohtajaan yhteydessä, olin asiakkaana puulla päähän lyöty. Lasku ole maksettava, vaikka siinä oli kahden kuukauden sähköt etukäteen ja samoin tein vaihdoin yhtiötä, palautusta ei vain kuulu millään. BOIKOTOIKAA !!!

      • gnppaska

        ootko myös mailannut toimarin kanssa, jos oot lisää keskustelu tänne? samoja kokemuksia.


      • Elmat

        Olen myös joutunut huijatuksi, sanottiin että se korvaa carunan sähkönsiirron eikä heleniä. Sopimus tuli noin viikko puhelun jälkeen. Olisin perunut mutta sinne ei saa yhteyttä. Mikäpä nyt avuksi??


      • aspakusee

        laita sähköpostia toimarille ja kerro että viet asian kuluttajavirastolle, se nopeuttaisi asian käsittelyä. Oletko myös saanut ilmoituksen hinnan-noususta?


      • Anonyymi

        Liian myöhään tuli luettua tämä. Kusetusta koko firma. VAROKAA!!!!


    • 12345678J

      Muuttivat Energiamarkkinalain vastaisesti määräaikaisen sopimuksen ehtoja yksipuolisella ilmoituksella. Pyrkivät ennakkolaskutukseen, vaikka laki kieltää, koska on etäluettava mittari.
      Kuluttaja-asiamies jo älähti, katsotaan kuinka pian asia selviää.

      • jokunen2

        voitko laittaa kopion heidän viestistä tänne?


    • perkeleen.perkele

      Todellakin välttäkää !

      Perkeleen koijarit arviolaskuttivat 200 € etukäteen vaikka sopimus on päättynyt. Ja aika yllättäen sopimuksen muuttuessa määräaikaisesta toistaiseksi, kilowatin hinta pompsahti "vain" 150 % melkein 12 cnt./kwh ja siihen persumaksut mukaan joita ei aikaisemassa sopparissa ollut. Kun yrittää soittaa asiakaspalveluun, niin yllättäen siellä ei vastata. Sama homma kun yrittää lähettää omien sivujen kautta sähköpostia, niin aika yllättäen sekin ilmoittaa että "sattui virhe, yritä uudelleen".
      Kuluttajariita lautakunnalle lisää asiakkaita tulee täältä ainakin yksi. On saatana kumma että tuollaiset vitun veivikaulat saavat vielä huseerata.

    • TulevaEntinenAsiakas

      Näin on sutki porukka myy muka halpaa energiaa,kun yrität soittaa ja kysyä asioita ei kukaan vastaa.Numerosta joku aksentti sanoo että on ruuhkaa vaihteessa odota.

    • Ketetus

      Sorruinpa puhelinmyyjän halpaan hintatarjoukseen. Laskuissa tuplahinta ja kulutusarviokin tuplana. Mitä kannattais tehdä ja miten? Mitä maksanee sopimuksen irtisanominen?

      • juho9000

        Määräaikaisen sopimuksen irtisanominen maksanee niin paljon ettei se rahallisesti ole kannattavaa. Yleensä muutaman sataa euroa.

        Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi katkaista milloin haluaa 15 vuorokauden irtisanomisajalla.

        Sopimus on käytännössä määräaikainen jos siinä on kiinteä hinta. Muuttuvahintaisia sopimuksia ei voida solmia määräajaksi ellei näitä hintoja ole ennalta määritetty (on mahdollista kikkailla kuitenkin siten että sopimus on määräaikaisena esim. 3kk kerrallaan hinnanvaihtojen välissä).


    • Perusrehellinen

      Tein sopimuksen aikaisemmin Finkraftin kanssa ja hinta oli silloin edullinen. Viimeinen lasku sen nimellä oli Lokakuussa 2018 ja hinta kolmesta kuukaudesta 231€. Tammikuussa 2019 tuli lasku GNP Energyn nimellä ja hinta oli pompannut 644 euroon kolmen kuukauden ajalta. Soitin yhtiöön ja he eivät muka tienneet taloni lämmitysmuotoa, vaikka olen ollut jo pitemmän aikaa asiakkaana. He sanoivat mitätöivänsä laskun ja lähettävänsä uuden ja odotan nyt mielenkiinnolla uutta laskua. Kerroin, että yhtiötä on haukuttu netissä ja sieltä sanottiin, että asiakas on ollut tyytyväinen, mutta omaiset tai läheiset ei. Tutkin yhtiön aikaisempaa historiaa ja joka nimellä ollessaan on ollut ongelmia ja käyty markkinaoikeudessa niitä selvittelemässä. Tuli mieleen, että taitavat olla sellaisia henkilöt tuossa yhtiössä, kun nielaisevat rautanaulan niin pieraisevat korkkiruuvin. Paiskatkaa luuri korvaan jos soittavat omalla nimellään ja ketkä ootte siinä hankkiutukaa eroon siitä jos se on mahdollista.

    • GNPAska

      Olen äitini edunvalvoja ja varmaankin avomies hölmö on vahingossa tilannut puhelinmyynnistä GNP Energyltä sopparin. Kukaan ei käytännössä voi tehdä sopimuksia äitini ohi, koska hän on sähkösopimuksen ja käyttöpaikan virallinen tilaaja. Myöskään lain mukaan ei muistisairaalle voi myydä mitään vaan hän tarvitsee palveluiden tilaamiseen tai sopimusten muuttamiseen edunvalvojan.

      Paras on tehdä reklamaatio laskussa näkyvään firmaan nimeltä Nordfin Capital.
      Muu ei auta ensimmäisessä vaiheessa.
      Ovat kyllä jo hävinneet kuluttajariidan että varmaan turha yrittää periä
      aiheettomia laskuja.
      https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/ratkaisut/arkisto/2018/kan-kiellot2/sahkosopimusten-puhelinmyynti-ja-sopimuksen-muuttaminen/


      https://www.nordfincapital.fi/contact/

    • Muori74

      Ihan perseestä koko firma. Hinta moninkertainen muihin sähköyhtiöihin verrattuna. Meillä pelkkä sähkö maksaa saman verran, kun siirto ja sähkö muilla yhteensä! Kilowatti hinta melkein 12 senttiä!!!!! Ja ennakkolaskutus perseestä... Perheessä 2 ihmistä, lämmitetään puulla joka päivä ja tammikuun arvio yli 300e!!!!!!! 22v ollaan asuttu tässä talossa eikä ikinä oo ollu tommosta laskua...

    • Korpilaki

      Yrittäjät ja kuluttajat varokaa tätä firmaa GNP energy. Yrittävät laskuttaa useaan kertaan jo maksettuja laskuja. Sovittu hinta on moninkertaistunut. jne jne. On se kumma että tälläisiä yrityksiä ei saada kuriin maassamme. Joukkokannetta voisi yrittää. Eläkeläislehtiin jutut, yrittäjäsanomiin juttu. Kuluttajalehtiin jutut ja lopuksi miksi MOT ei tee juttua tästä? Silloin loppuisi se kusettaminen.

      • Valitettavasti on tullut sorruttua tähän puljuun jo aikaisemmin ja nyt on yli 14 tonnia saatavaa tuolta GNP:stä!


    • älytönmeininki

      Itselleni tuli kyseisestä firmasta lasku omalla nimellä ja osoitteellani. Ikinä en ole sopimusta heidän kanssaan tehnyt, mutta koittavat nyt suoraan periä "saataviaan" perintäyhtiön kautta. Lisäksi oman sähköyhtiöni laskut ovat tulleet normaalisti, joten eivät ole voineet nimissäni perua nykyistä sähkösopimustakaan. Saattaa olla, että ovat esim. sähköverkkoyhtiöltä onnistuneet urkkimaan asiakastietoja ja testailevat josko juuri muistisairaat tai liian varakkaat erehtyisivät maksamaan moisia tuulesta temmattuja laskuja. Toivottavasti ei ole moni haksahtanut

    • Anonyymi

      Finkraft tai GNP Energy!!!

      Joo, ihan paska firma! Myy sähköä enakkoon ylihinnalla ja hyvitetään mukamas seuraavassa. Ihan oikeasti sitä on aivan turha yrittää seurata koska menee aivan liian vaikeaksi. Täyttä kusetusta.

      Älkää missään nimessä sorrutko tähän firmaan asiakkaaksi!!!!

    • Anonyymi

      Ei kai huijattu, mutta ihmettelen, mikä mättää, kun laittamani op maksupalvelun laskuni jo 16.12.019 miksi pankki ei ole sitä maksanut tilillä on koska on maksu kateta.. Tarkistanut. Voi lähettää uuden laskun, jos ei nyt lähipäivinä peritä sitä sähkö maksua, maksun eräp., oli jo 19.12.2019..GNP energy Äyritie 12.A Vantaa. Läh. M. Poutiainen Nunnarannantie 7. 83940 nunnanlahti. Juukax

    • Anonyymi

      2v sopimus riitti. Ei enää ikinä!

      • Anonyymi

        Itsellä loppuu sopimus kahden viikon päästä eikä enää koskaan näitä huijari firmoja .


    • Anonyymi

      Tiedoksi!!!!Ei ole laskutus käytäntö muuttunut GNP:llä, äskettäin katselin ehtoja. Joten pysykää poissa

      • Anonyymi

        No mahtoiko tulla kenellekään yllätyksenä?
        Älkää nyt enää ihmeessä seotko näihin ennakkolaskuttajiin.


    • Anonyymi

      Tein aikanaan mummulle sopimukse tän GNP.n kaa ja meni hyvin niin kauvan kun 2vuoden sopimus loppui. Tuli mummulle loppulasku , jossa kaikki kulutus oli listattu kuukausittain ja hinta oli 2vuoden sähköt. Määräaikainen muuttui toistaiseksi voimassa olevaksi. Mummu olisi maksanut laskun mutta sattui näyttämään sen mulle ja sanoi, että eikö hän olekaan maksanut sähköjään. Soitin montakertaa firmaan ja nainen vastasi viimen pyheluun, kerroin asiani ja kysyin montako naisihmistä olette laskuillanne erehdyttänyt ja kuka näitä teillä tekee. Huudon ja kovistelun jälkeen kielsi minua huutamasta hänelle ja kertoi itse sen tehneensä. no johtajan käskystä tuo nainen noita tehtaili. Pistin laskun Helsingin poliisilaitoksen talousrikososastolle saatteena, että olisi syytä tutkia firman laskutus kirjanpito ja laskuttaja. Tein uuden sopparin Lummeenergian kaa ja nyt menny hyvin, varoittivat että entinen myyjä saattaa lähettää laskua kun tämä soppari loppuu. Ei ole lähettäny mummu uusi syksyllä Lummeenergian sopparin. olkaa kovana ja tarkkana näiden koijarifirmojen kaa, koittavat vaikka mitä. Itse käyn nyt Finenergyn kaa vääntöä ulilaskutuksesta ja sopimusrikkomuksesta. Lähetä kyllä heidänkaa käydyt puhelut ja sähköpostit poliisille. Saa sitten nähdä kuka viranomainen pistää sähkömyyjät kuriin, poliitikot kusee jo kintuilleen ja virkavalta ei tee mitään.

    • Anonyymi

      GNP kaksi sanaa riittää- Paska Pulju!

    • Anonyymi

      Sama huijaaminen jatkuu. Älkää missään nimessä sekaantuko tähän yritykseen!

    • Anonyymi

      Kaikkia helvetin sähkönmyyjiä tänne mahtuukin! GNP/Herkko Mali
      Suksikaa hevon..
      Varokaa tätä yhtiötä! GNP ENERGY FINLAND
      TÄYTTÄ KUSETUSTA

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1874
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      7
      1461
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1447
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1429
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      148
      1372
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      95
      1290
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1287
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1097
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1088
    Aihe