Puutölli rakentajana

Tatutaa

Oletteko ostaneet asuntoa tältä rakentajalta?
Rakennusvirheitä ja korjauksien laiminlyöntejä pääkaupunkiseudulla. Onko täällä kokemuksia?

12

115

Vastaukset

 • vasta laajentanut reviiriään pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle tämä yritys. käyttää mtös pkt-kiinteistöt nimeä. kaverin taloyhtiössä tehty lukuisia tutkimuksia, joiss havaittu isoja puutteita. maalämpö alimitoitettu, ei ole toiminut alusta asti kahteen vuoteen. vesivahinkoja, lvi-järjestelmässä sekä iv-järjestelmässä vikoja, puutteita.

 • Valitettavasti on kokemuksia Puutöllistä. Riihimäellä ongelmia myös maalämmön kanssa. Täällä vaihdettu jo toinen käyttövesi pumppu, koska ensimmäinen alimitoitettu.
  Useamman vuoden odoteltu takuu korjausten kanssa. Paljon puhetta perustajaurskoitsijalta, mutta ei mitään tekoja. Aina vaan lupaillaan hoitaa, mutta kuitenkaan ei hoideta. Maalaukset eivät onnistu, sitäkin odotellaan, kuten myös rikkinäisten seinätiilien vaihtoa. Suosittelen välttämään kyseistä rakennuttajaa, vaikka edullisesti myyvät asuntoja..

  • Miten olette saaneet rakentajan korjaamaan maalämmön? Alimitoitusongelma myös Keravalla. Vikalista on suunnattoman pitkä. Putkien jäätymistä useana vuonna. Kuulemma korjattu, mutta kun ei ole kun aina vaan jäätyy. Onko kaikki viranomaistarkastukset menneet läpi kuitenkin? Täytynee alkaa toimenpiteisiin molemmissa suunnissa jos ei rakentaja toimi ! Kunpa voisin keskustella asiasta kanssasi.


  • Kaikki muuten kai on pääpiirteittäin kunnossa Keravalla. Putket, maalämpö vain on ongelma. . pitkä lista muuta sälää.


  • Olen seurannut sivusta kyseisen firman rakentamista, kun rakensivat viereselle tontille. Tein itse timpuri hommia ja heidän rakentamisensa ei näyttänyt hyvältä. Vaikka talo tulikin tehdasvalmisteisena, niin nopeasti rakensivat. Asianmukaisista suojauksista ei huolehdittu ja maalaus keskenereistä, pihasta puhumattakaan. Näitä suojaamattomia lämpökäsiteltyjä puita käytettiin armotta rakentamiseen vaikka seiseet sään armoilla. Taitavat olla näitä rahat pois ja äkkiä firmoja.


 • Miksi näiden touhuja ei tutkita? Törkeitä laiminlyöntejä rakentamisessa. Korjauksia ei ole tehty. Pihat, lämmitykset, sähköt, putkistot viallisia.

 • Meillä Puutöllin talo muutaman vuoden takaa. Perusasiat ovat ihan ok ja ollaan tyytyväisiä. Kun ostaa halvemman pään talon, ei voi saada ihan kaikkein parasta. Pihan laitosta oli sanomista, eivät meinanneet millään ymmärtää että jos kauppasopimuksessa lukee pihan valmiusasteesta jotakin, se pitää myös toteuttaa. Jäi kuva että kaoottisesti toimiva firma hyvin pienillä katteilla, jolloin tulee sitten lopuksi kiusaus jättää asiakas vähän tyytymättömäksi jättämällä muutama pienempi juttu tekemättä. Mutta itse talo on kyllä ihan ok.

  • Lattiat vinot, ylä- ja alapohja ongelmia, vikojen vähättelyä, tyhjiä lupauksia korjauksista, vikalista todella pitkä.. loppu tarkastukset tekemättä vielä monen vuoden jälkeen. Yhtiö joutui palkkaamaan asiantuntijoita tutkimaan ja todistamaan viat, vaikka perustajaurskoitsijalla olisi ollut näyttövastuu. Siitä huolimatta ei omien virheiden korjaaminen innostanut. Halpoja asunnot eivät ole vaan ihan linjassa muun asuntokannan kanssa ainakin huoneistot osakeyhtiössä. Jos Siscosta kertova ylen dokumentti järkytti, on näillä asiat vielä huonommin. Kannattaa kiertää kaukaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lattiat vinot, ylä- ja alapohja ongelmia, vikojen vähättelyä, tyhjiä lupauksia korjauksista, vikalista todella pitkä.. loppu tarkastukset tekemättä vielä monen vuoden jälkeen. Yhtiö joutui palkkaamaan asiantuntijoita tutkimaan ja todistamaan viat, vaikka perustajaurskoitsijalla olisi ollut näyttövastuu. Siitä huolimatta ei omien virheiden korjaaminen innostanut. Halpoja asunnot eivät ole vaan ihan linjassa muun asuntokannan kanssa ainakin huoneistot osakeyhtiössä. Jos Siscosta kertova ylen dokumentti järkytti, on näillä asiat vielä huonommin. Kannattaa kiertää kaukaa.

   Keravalle on valmistumassa Tiilitehtaankadulle jotakin asuntoja tältä firmalta. Uskaltaakohan ajatellakaan ostamista?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Keravalle on valmistumassa Tiilitehtaankadulle jotakin asuntoja tältä firmalta. Uskaltaakohan ajatellakaan ostamista?

   Ota yhteys Keravan rakennusvalvontaan. Selvitä taustat edellisistä kohteista. Vakavia puutteita ja virheitä on esim kahdessa yhtiössä Keravalla, saviolla ja ahjossa hevostallien lähellä. Riihimäellä myös.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ota yhteys Keravan rakennusvalvontaan. Selvitä taustat edellisistä kohteista. Vakavia puutteita ja virheitä on esim kahdessa yhtiössä Keravalla, saviolla ja ahjossa hevostallien lähellä. Riihimäellä myös.

   Kyselkää faktoja maineikkailta tarkastuksia ja luotettavia kartoituksia tekeviltä firmoilta. Surkeessa jamassa on ihmiset jotka loukussa näissä rakentajan tekemissä asunnoissa


  • Anonyymi kirjoitti:

   Keravalle on valmistumassa Tiilitehtaankadulle jotakin asuntoja tältä firmalta. Uskaltaakohan ajatellakaan ostamista?

   MInä olen taas katsonut tästä Keravan kohteesta https://www.etuovi.com/kohde/k29772. Halusin nähdä miltä asunnot näyttävät, mutta yllätykseksi kun menin paikanpäälle, ei siellä oltu tehty mitään!?

   Taidan siirtyä seuraaviin kohteisiin.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.