Pantse Syrjä

Supi

Eppu Normaalin Pantse Syrjä on saanut tuomion ex-vaimonsa pahoinpitelystä. Aikas raakaa väkivaltaa oikeudenkäynnissä esitettyjen todisteiden mukaan. "Mies" kehtaa vielä vinkua tuomiosta, joka oli ilmeisen lievä. Eppu-fanit ilkeävät vielä puolustaa naisenhakkaajaa. No tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

7

269

  Vastaukset

  • Mistä kukaan tietää yhtään mitään. Ei kannata tuomita kun ei ole ollut paikalla. Mistä tiedämme, että lääkärintodistukset koskevat ao. asioita. Kolmesta syytteestä yksi on hylätty. Kehenkään ei saa kajota, mutta mistä tiedämme kuinka kauan asianomistaja on syytettyä piinannut ja painostanut tms? Kuten on todettu, syytetty haki avioeroa jo pari vuotta ennen kuin asianomistaja "kun vihdoin sai aikaiseksi" .... kuten kaikki tajuavat siinä on ollut pohjavirenä päästä asianomistajasta eroon. Sen jälkeen nöyryytetty saattaa saada aikaiseksi kaikenlaista. P on tunnettu rauhallisuudestaan jopa saamattomuudestaan, joten jotain on tehty että se luonteenpiirre on saatu järkkymään. Väkivaltaa toki on puristelu sun muu, mutta kyllä tämä asia otsikoidaan aivan törkeästi. Kukaan ei ole kysynyt P:ltä miten homma meni. Hän ilmeisesti ajattelee lastaan joten ei revittele kaikella millä voisi?

   • Pulskamimmi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Hei. Tein viestistä siis tutkintapyynnön poliisille.


   • En puolusta koskaan naisenhakkaajaa. Pantsen tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Yleisellä tasolla voin sanoa, että joskus ns. saamattomat vässykät ovat pahimpia naisten pieksäjiä. Ei uskalleta ottaa miestä vastaan matsia, koska mies saattaa lyödä takaisin.

    Pantse on jo vanha, väsynyt "mies". Tällaiset jutut eivät ole hyvästä hänen imagolleen. Säälin kyllä hänen ns. fanejaan.


   • Meille naispuoleisille faneille varsin ikävää luettavaa koko juttu, on se sitten totta vai ei ....ikävää myös koko bändin maineelle, valitettavasti se vaan niin on.   • Supi kirjoitti:

    Hei. Tein viestistä siis tutkintapyynnön poliisille.

    Kuten Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on ratkaisukäytännössään (esim. Sidabras ja Dziautas v. Liettua 27.10.2004, kohta 49) todennut, yksityiselämän suojaa turvaavien säännösten ei ole tarkoitettu antavan suojaa sellaista maineen menetystä vastaan, joka johtuu omaan rikolliseen tekoon liittyvistä tavanomaisista seuraamuksista.


  • Kiistän kaiken shal Lal Lal Lal Laa
   Jatkuu siis julkisuudessa asian käsittely

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7275
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   256
   5252
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   76
   3799
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   1534
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   54
   1077