Lukekaapa Lokakuun liikkeen uusin kirjoitus

hyvähyvä

Asiaa Lokakuun liikkeeltä. Kannatetaan ehdottomasti.

13

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taasfabrikoidaan

      Samaa kuraa kuin aina ennenkin...Koska biovanhemmat hankkivat peilin?

      • oikaisu

        Todellista asiaa kuin aina ennenkin...
        Koska vieraannuttaja "äidit- ja viranomaiset" hankkivat peilin?


      • Anonyymi

        Samaa kuraa kuin aina ennenkin...Koska Raision kaupungin "lastensuojelijat" hankkivat peilin?


    • ainoaisäjaäiti

      Taas hyväksikäyttöä sijaishuollossa. Onko ennemmin sääntö, kuin poikkeus? Lukekaa Lokakuun liikkeen kirjoitus.

    • ainoatäitijaisä

      Viranomaiset suojelevat kaltoin kohtelijoita. Eräs maakunnallisen sijaishuoltoyksikön johtaja sanoi, että hän suojelee sijaisperheitä kaikissa tilanteissa.

      Yritin kertoa hänelle vuosikymmenen ajan sijaishuollon kaltoin kohtelusta - häntä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Samoin toimivat yhteiskunnanvaroilla toimivat lastensuojelujärjestöt. Yksi vieläpä syyllistyi kaltoin kohtelijoiden ylistämiseen mediassa.

      Kaltoin kohtelija itse väitti että hän ja hänen miehensä ovat lapsen ainoat äiti ja isä. Kovasti hän oli tätä yrittänyt eristämällä lasta vanhemmistaan ja suvustaan kaikin mahdollisin tavoin.

      • ainoaäitijaisä

        Mielestäni sijaishuoltoyksikön johtaja on ymmärtänyt PERUSTEHTÄVÄNSÄ väärin. Hänen perustehtävä on lastensuojelu - ei kaltoin kohtelevien sijaisperheiden aikuistensuojelu.

        Tokihan se aiheuttaa työtä ja päänvaivaa sijaishuoltoyksikölle, jos joutuu etsimään lapsille uudet paikat. parempi painaa villasella ja suositella palaverissa tapaamisten rajoituksia vanhemmille ja sukulaisille. Ei sitten kukaan pääse näkemään,. mitä metsän keskellä tapahtuu. Kun ei sinne oikein valvomaankaan keretä.

        Kammottavia tuskan ja pelon vuosia....

        Porvari nukkuu hyvin?


    • ainoaäitijaisä

      Kuntien tulisi palkata sellaisia viranomaisia, jotka ovat lapsista kiinnostuneita. Myös lastensuojelujärjestöihin tulisi palkata muita kuin amerikkalaistyylisiä "hei meillä menee hyvin, sijaisperheet on ihanii, lämmin sänky valmiina..."
      Ministereitä myöten suositaan valheellista kuvaa levittäviä lastensuojelujärjestöjä'. Näitä "Come on... " - porukoita eivät kiinnosta sijaisperheissä hyväksikäytetyt, kaltoin kohdellut, poltetyt, ruoskitus, paljain jalon luumessa juoksutetut...


      Come on kiertueelle. "Kuulimme jopa laittomuuksia nuorten kertomana" . Ja edes lastensuojeluilmoituksia ei tehty, koska nämä amerikkalaiset suojelevat viranomaisia ja huonolaatuisia sijaisperheitä.


      Kaikilla ei nääs ole lämmin sänky odottamassa entisessä sijaisperheessä. Harva edes haluaa olla tekemisssä hyväksikäyttäjien tai kaaltoin kohtelijoiden kanssa.

    • ainoaisäjaäiti

      Edistystä ei tapahdu, koska edelleen vallitsee kaksi puolta, joiden valta-asemat ovat kovin erilaiset.

      Toisella puolella ovat sosiaaliviranomaiset, perhehoito- ja lastensuojelujärjestöt, kansanedustajat (erityisesti jotkut), vaikutusvaltainen ministeri, poliisi, oikeusviranomaiset, kaupungin lakimiehet, monet muut viranomaiset sekä sijaisvanhemmat. Osa lastensuojelun ja sijaishuollon piirissä olevien tai olleiden lasten vanhemmista ovat menneet tälle puolelle ja julistavat "miten ihanaa viranomaisvalta" onkaan ja miten hyvää sijaishuolto onkaan. Myös muutamat hyväkkäät sijaishuollossa olleet lapset ovat jopa palkattu kertomaan ilosanomaa tälle puolelle.

      Toisella puolella ovat sijoitettujen lasten ja lastensuojelun piirissä olevien lasten vanhemmat ja sukulaiset. Tällä puolella ovat erityisesti kaltoin kohtelun ja väkivallan kohteeksi joutuneet Lokakuun liike, joka uskaltaa kertoa vähäväkisten kokemuksista. Hyvä LL. Harva jaksaa puolustaa vailla valtaa olevia sorrettuja.


      Ja mikähän on lasten asema tässä viidakossa? Siis niiden, joita ei palkata ilosanomankertojiksi lastensuojelujärjestöihin. Voisiko vaikka ministeri ketoa? Älä kuuntele vain "come on" - tyyppejä. he lirkuttelevat, kuin satakielet. He edustavat kaltoin kohdeltuja Finlandia - talolla, vaikka heillä on lämmin sänky odottamassa entisessä sijaisperheessä. He eivät tiedä, mitä on kaltoin kohdelluksi tai hyväksikäytetyksi tuleminen tässä systeemissä. He ovat hyväosaisia. He kuuluvat ensimmäiseen puoliskoon.

    • ainoaisäjaäiti

      Miksi tässä maassa saa avoimesti halveksua, kaltoin kohdella, hyväksikäyttää tiettyä kansanosaa? Sijaisvanhemmiksi sopimattomat ihmiset voivat vapaasti viranomaisten tukemina halveksia ja eristää ihmisiä toinen toisistaan - niin kaunan, kun viranomaiset eivät voi enää kieltää, että SEHÄN KALTOINKOHTELEE.

      Lapset haetaan pois, mutta kaltoinkohtelija sen kuin jatkaa työtä lastensuojelun piirissä.

    • ainoaäitijaisä

      Meillä on huutolaisajoista niin lyhyt aika, että turha on lastensuojelujärjestöjen lirkutella vierailla kielillä ainakaan suomalasisille. Ymmärrämme suomen kieltä. Toki maahanmuuttajille voitte puhua muita kieliä. "Oh Yes, come on everybody" Menkää Amerikkaan, kun olette vieraantuneet vähäväkisestä kansanosasta.

    • Anonyymi

      Kansalaisaloite pitäisi tehdä..että lastensuojelun parissa ei voi olla voittoa tavoittelevia järjestöjä ja yrityksiä, toinen lakiehdotus on että sijaishuollon valvontaa on tehostettava, sijaishuollossa työskentelevät ihmiset ovat aivan samalla tavalla erehtyväisiä ja väsyviä ihmisiä kuin yleensä muutkin ihmiset ja jos sijaishuollossa on kaltonkohtelua niin uskoisin että se on vähintään yhtä traumatisoivaa kuin syntymäkodissa tapahtuva kaltoinkohtelu. Toki on hyviäkin sijaispaikkoja joissa aikuiset työskentelevät sydämellään perheiden ja lasten eteen, mutta ikävä kyllä niin kuin yleensä elämään niin myös sijaishuoltoon mahtuu sinne kuulumattomia ihmisiä.

    • Anonyymi

      Eikö ollut järkyttävä tuo Ruotsin(pellemaa) tapaus jossa kolme kristittyä tyttöä ryöstettiin isältään ja pakotettiin islaminuskoiseen sijaisperheeseen!!!
      Hirveää.
      TYtöt olivat suruissaan ja kamalahan lasten ihan erilaiseen paikkaan joutua, isä teki sankariteon.
      Haki tytöt ja pakenivat Puolaan, saivat sieltä turvapaikan ja isä ja tytöt ovat yhdessä.
      Puola pelasti perheen.
      Tyttöjen äiti oli joutunut sairaalahoitoon, siksi lapset vietiin.
      Onneksi loppu oli onnellinen, siinä on hyvä isä.
      Nostan hattua.

      • Anonyymi

        Kuka uskaltaa enää mennä sairaalaan hoitoon, käsittämätöntä että sairauksia käytetään hyväksi perheiden rikkomiseen ja pyritään eristämään sairaat eli pyritään syrjäytymiseen. Sairastunut ei ole taakka vaan myös sairaudet kuuluu elämään. Sadistista touhua uhkailla sairaita vielä siihen päälle lasten pois ottamisella.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe