Lukekaapa Lokakuun liikkeen uusin kirjoitus

hyvähyvä

Asiaa Lokakuun liikkeeltä. Kannatetaan ehdottomasti.

13

285

Vastaukset

 • Samaa kuraa kuin aina ennenkin...Koska biovanhemmat hankkivat peilin?

  • Todellista asiaa kuin aina ennenkin...
   Koska vieraannuttaja "äidit- ja viranomaiset" hankkivat peilin?


  • Samaa kuraa kuin aina ennenkin...Koska Raision kaupungin "lastensuojelijat" hankkivat peilin?


 • Taas hyväksikäyttöä sijaishuollossa. Onko ennemmin sääntö, kuin poikkeus? Lukekaa Lokakuun liikkeen kirjoitus.

 • Viranomaiset suojelevat kaltoin kohtelijoita. Eräs maakunnallisen sijaishuoltoyksikön johtaja sanoi, että hän suojelee sijaisperheitä kaikissa tilanteissa.

  Yritin kertoa hänelle vuosikymmenen ajan sijaishuollon kaltoin kohtelusta - häntä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Samoin toimivat yhteiskunnanvaroilla toimivat lastensuojelujärjestöt. Yksi vieläpä syyllistyi kaltoin kohtelijoiden ylistämiseen mediassa.

  Kaltoin kohtelija itse väitti että hän ja hänen miehensä ovat lapsen ainoat äiti ja isä. Kovasti hän oli tätä yrittänyt eristämällä lasta vanhemmistaan ja suvustaan kaikin mahdollisin tavoin.

  • Mielestäni sijaishuoltoyksikön johtaja on ymmärtänyt PERUSTEHTÄVÄNSÄ väärin. Hänen perustehtävä on lastensuojelu - ei kaltoin kohtelevien sijaisperheiden aikuistensuojelu.

   Tokihan se aiheuttaa työtä ja päänvaivaa sijaishuoltoyksikölle, jos joutuu etsimään lapsille uudet paikat. parempi painaa villasella ja suositella palaverissa tapaamisten rajoituksia vanhemmille ja sukulaisille. Ei sitten kukaan pääse näkemään,. mitä metsän keskellä tapahtuu. Kun ei sinne oikein valvomaankaan keretä.

   Kammottavia tuskan ja pelon vuosia....

   Porvari nukkuu hyvin?


 • Kuntien tulisi palkata sellaisia viranomaisia, jotka ovat lapsista kiinnostuneita. Myös lastensuojelujärjestöihin tulisi palkata muita kuin amerikkalaistyylisiä "hei meillä menee hyvin, sijaisperheet on ihanii, lämmin sänky valmiina..."
  Ministereitä myöten suositaan valheellista kuvaa levittäviä lastensuojelujärjestöjä'. Näitä "Come on... " - porukoita eivät kiinnosta sijaisperheissä hyväksikäytetyt, kaltoin kohdellut, poltetyt, ruoskitus, paljain jalon luumessa juoksutetut...

  Come on kiertueelle. "Kuulimme jopa laittomuuksia nuorten kertomana" . Ja edes lastensuojeluilmoituksia ei tehty, koska nämä amerikkalaiset suojelevat viranomaisia ja huonolaatuisia sijaisperheitä.

  Kaikilla ei nääs ole lämmin sänky odottamassa entisessä sijaisperheessä. Harva edes haluaa olla tekemisssä hyväksikäyttäjien tai kaaltoin kohtelijoiden kanssa.

 • Edistystä ei tapahdu, koska edelleen vallitsee kaksi puolta, joiden valta-asemat ovat kovin erilaiset.

  Toisella puolella ovat sosiaaliviranomaiset, perhehoito- ja lastensuojelujärjestöt, kansanedustajat (erityisesti jotkut), vaikutusvaltainen ministeri, poliisi, oikeusviranomaiset, kaupungin lakimiehet, monet muut viranomaiset sekä sijaisvanhemmat. Osa lastensuojelun ja sijaishuollon piirissä olevien tai olleiden lasten vanhemmista ovat menneet tälle puolelle ja julistavat "miten ihanaa viranomaisvalta" onkaan ja miten hyvää sijaishuolto onkaan. Myös muutamat hyväkkäät sijaishuollossa olleet lapset ovat jopa palkattu kertomaan ilosanomaa tälle puolelle.

  Toisella puolella ovat sijoitettujen lasten ja lastensuojelun piirissä olevien lasten vanhemmat ja sukulaiset. Tällä puolella ovat erityisesti kaltoin kohtelun ja väkivallan kohteeksi joutuneet + Lokakuun liike, joka uskaltaa kertoa vähäväkisten kokemuksista. Hyvä LL. Harva jaksaa puolustaa vailla valtaa olevia sorrettuja.

  Ja mikähän on lasten asema tässä viidakossa? Siis niiden, joita ei palkata ilosanomankertojiksi lastensuojelujärjestöihin. Voisiko vaikka ministeri ketoa? Älä kuuntele vain "come on" - tyyppejä. he lirkuttelevat, kuin satakielet. He edustavat kaltoin kohdeltuja Finlandia - talolla, vaikka heillä on lämmin sänky odottamassa entisessä sijaisperheessä. He eivät tiedä, mitä on kaltoin kohdelluksi tai hyväksikäytetyksi tuleminen tässä systeemissä. He ovat hyväosaisia. He kuuluvat ensimmäiseen puoliskoon.

 • Miksi tässä maassa saa avoimesti halveksua, kaltoin kohdella, hyväksikäyttää tiettyä kansanosaa? Sijaisvanhemmiksi sopimattomat ihmiset voivat vapaasti viranomaisten tukemina halveksia ja eristää ihmisiä toinen toisistaan - niin kaunan, kun viranomaiset eivät voi enää kieltää, että SEHÄN KALTOINKOHTELEE.

  Lapset haetaan pois, mutta kaltoinkohtelija sen kuin jatkaa työtä lastensuojelun piirissä.

 • Meillä on huutolaisajoista niin lyhyt aika, että turha on lastensuojelujärjestöjen lirkutella vierailla kielillä ainakaan suomalasisille. Ymmärrämme suomen kieltä. Toki maahanmuuttajille voitte puhua muita kieliä. "Oh Yes, come on everybody" Menkää Amerikkaan, kun olette vieraantuneet vähäväkisestä kansanosasta.

 • Kansalaisaloite pitäisi tehdä..että lastensuojelun parissa ei voi olla voittoa tavoittelevia järjestöjä ja yrityksiä, toinen lakiehdotus on että sijaishuollon valvontaa on tehostettava, sijaishuollossa työskentelevät ihmiset ovat aivan samalla tavalla erehtyväisiä ja väsyviä ihmisiä kuin yleensä muutkin ihmiset ja jos sijaishuollossa on kaltonkohtelua niin uskoisin että se on vähintään yhtä traumatisoivaa kuin syntymäkodissa tapahtuva kaltoinkohtelu. Toki on hyviäkin sijaispaikkoja joissa aikuiset työskentelevät sydämellään perheiden ja lasten eteen, mutta ikävä kyllä niin kuin yleensä elämään niin myös sijaishuoltoon mahtuu sinne kuulumattomia ihmisiä.

 • Eikö ollut järkyttävä tuo Ruotsin(pellemaa) tapaus jossa kolme kristittyä tyttöä ryöstettiin isältään ja pakotettiin islaminuskoiseen sijaisperheeseen!!!
  Hirveää.
  TYtöt olivat suruissaan ja kamalahan lasten ihan erilaiseen paikkaan joutua, isä teki sankariteon.
  Haki tytöt ja pakenivat Puolaan, saivat sieltä turvapaikan ja isä ja tytöt ovat yhdessä.
  Puola pelasti perheen.
  Tyttöjen äiti oli joutunut sairaalahoitoon, siksi lapset vietiin.
  Onneksi loppu oli onnellinen, siinä on hyvä isä.
  Nostan hattua.

  • Kuka uskaltaa enää mennä sairaalaan hoitoon, käsittämätöntä että sairauksia käytetään hyväksi perheiden rikkomiseen ja pyritään eristämään sairaat eli pyritään syrjäytymiseen. Sairastunut ei ole taakka vaan myös sairaudet kuuluu elämään. Sadistista touhua uhkailla sairaita vielä siihen päälle lasten pois ottamisella.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  131
  5494
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1046
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  132
  953
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  589
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  397