Naimisiinmeno, ulostotto ja auto...

Naimisiinko

Mitenkäs menee jos minun nimissä on meidän auto tälläkin hetkellä ja jos mentäisiin puolison kanssa naimisiin ja hänellä on ulosotossa jotain niin voisiko autoon kajota? Kyseessä nyt ei ole kylläkään isot summat, varmaan muutamasta tonnista kyse tai voi olla satasistakin vaan kun ei ole silleen tuloja, että niistä mitään makselisi. Joitain velkoja on mennyt jo vanhaksikin.
Muutenhan velat ei ainakaan minulle voisi siirtyä. Ennen kai oli toisin.

6

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuuriTietäjä

      Ei kukaan järkevä mene naimisiin, ennen kuin on tarkistanut toisen luottotiedot, paitsi jos on venkula, jolla on itselläkin merkintöjä, silloinhan ei millään ole mitään väliä.

      Jos omistaa ulosottoasiakkaan kanssa kimpassa jotakin, niin kyllä vouti käy siihen kiinni. Poliisi ja muut viranomaiset ramppaa kylässä, välillä vievät maijalla laitokselle, postikin kantaa kämppään kirjeitä, joissa lukee isoilla kirjaimilla: ULOSOTTOVIRASTO. Silmät saat hävetä päästä.

      Ennenpitkää naapuritkin alkavat kuiskuttelemaan ja vastaantullessa postinkantaja katsoo kieroon toispuoleinen vahingoniloinen hymy naamalla, tuossa ne saatanan köyhät loiset taas menee johonkin varkaisiin....

      • Ilu-posteRestante

        Jumankekka sä pelle olet kyllä näiden satujen kerronnan suurmestari! Koska olet irtaantunut arjesta ja varmaan harvat aivosolusi pääkopastasi, täytyy ihan ekaks todeta että ei kukaan rakastunut tarkistele kumppaninsa luottotietoja paitsi jos se rakkaus on feikkausta jotta pääsisi toisen omaisuuteen käsiksi jne...
        Toiseksi ei uo asiakkaan kannata virallisesti mennä naimisiin rikkaan kumppanin kanssa virallisesti. Tuet menee kun paskamaa olettaa että se varakas elättää myös köyhän osapuolen vaikkei mikään velvoita moiseen.

        Oikea ratkaisu on se että ollaan yhdessä epävirallisesti ja toinen on restantessa. Kylässä voi käydä toisella ja näin pois päin. Myös voudin tuomat postit saa restanteen tai sitten nettiin asiointitilille.

        Mutta onhan se kivaa kun paljastit olevasi se onneton posteljooni joka polkee tuulessa ja rännässä ihmetellen maailman menoa. Illalla voitkin taas aamuun valmistautuessasi kiukutella tällä palstalla keksimässä näitä utopistisia tarinoita joilla ei ole minkäänlaista totuuspohjaa. Yksinäisen katkeroituneen hylkiön taattua laatua, kjäh kjäh!

        Ilu kaataa taas lisää kaljaa koneeseen ja nauraa jälleen kerran näille uuvatin kuvitelmille.
        Hyvää työaamua vaan, minä en moiseen ryhdy vaan makoilen puoliin päiviin tyytyväisenä.


    • haave.maa

      Josd auto on sinun ja olet sen omilla rahoillasi maksanut niin vouti ei sitä sinulta vie. Voutin kyhmyiset sormet kyllä syyhyää auton perään, mutta minkäs vouti Suomen lainsäädännölle voi.

    • Naimisiinko

      No sitähän en välttämättä mitenkään voi todistaa olenko sen omilla rahoillani maksanut. Minun nimissä on auto kuitenkin ja niin on ollut aikaisemmatkin.
      Eikä minun mitään luottotietoja tarvitse tarkastaa kun tiedän asian tarkastamattakin. Ei meillä salailla noita asioita. Tässä kuitenkin lähemmäs 20 vuotta jo yhdessä oltu. Ja on ollut itselläkin merkintä luottotiedoissa vaan sen olen saanut hoidettua pois.
      Ja tiedän ettei siellä ulosotossa nyt mitään tuhansia tai kymmeniä tuhansia ole.
      Eikä niitä ulosoton kirjeita kylläkään kovin usein edes tule kun puoliso on varaton niin ei ne niitä hirveemmin yritä edes lähetellä.
      Käy kyllä töissä, mutta ei niistä palkoista mitään tarvitse maksella.
      Enkä ole minäkään mikään rikas eli jos saisikin jotain tukea niin tuskin vaikuttaisi minun tulot siihen ettei niitä saisi. Eikä muuten työttömyystukiin ainakaan vaikuta puolison tulot.

      Ei tässä nyt mikään pakko olisi naimisiin mennä, mutta onhan sitä mietitty tietyistä syistä kun noin kauan on jo yhteistä taivalta matkattu.

    • r8568568

      No eihän ulosotolle kuulu puolisosi velat varsinkaan jotka on tehty ENNEN naimisiin menoa :D Siis mietihåän nyt ihan ajatuksen kanssa jos noin voisi tehdä...

    • Naimisiinko

      Joo siis noihan on jotain ikuisuuden vanhoja juttuja, jostain seurustelun alkuajoilta peräisin vaan vielähän niitä on kun ei ole pystynyt maksamaan ja kaikki ei niin äkkiä vanhene.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe