Kauheaa koirien kohtelua!:(

kristiina88

Kyllä on kauheaa katsottavaa, voitaisiinko ottaa vaikka kennelliittoon yhteyttä, että tekisivät addressin Kiinan suurlähetystöön, että saataisiin tällainen julmuus loppumaan... Ihmetytti tuo toimittajakin, joka kauhisteli asiaa, mutta oli silti valmis syömään koiran lihaa! Videolla myös lopetetaan yksi koira suljettuun pussiin tukehduttamalla.... Surullista, eikö ihmisen julmuudella ole mitään rajaa...

https://m.youtube.com/watch?v=YfaZeIxHFUM#searching

9

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tunnesääliä

      on niin hirveetä tämä ihmisen oikeus eläimiä kohtaan.eiköhä pysytä kotona.eihä tuo suomessakaan kaikki ole ku pitäs.minkään eläimen kohdalla.rankkaa.suomessa ei koiria syödä mut huonosti on asiat.koirilla ja kissoilla.ja jopa nautaeläimillä.mut" minkäs tälle mahtaa"???ei mitään.ja se ei ole surullista vaan TAKARAIVOSSA.tuntea sääliä.oon ihan hel...kädet pystyssä,,,,,

    • pannussatirisee

      Kai niitä koiria saa syödä siinä missä muitakin eläimiä. Mielestäni lemmikki ja tuotantoeläin jaottelu on turhaa, ihan samalla lailla ne kaikki eläimet tuntevat. Syödäänhän täällä possuakin hymyssä suin, ja sit niitä minimallisia pidetään myös lemmikkeinä. So what`s the big deal??

      • Rääkkäys_turhaa

        Eri asia sitten on, miten tuotantoeläimiä kohdellaan.


      • lihaapöytään
        Rääkkäys_turhaa kirjoitti:

        Eri asia sitten on, miten tuotantoeläimiä kohdellaan.

        Juuri näin se on. Ja tuotantoeläimiä kohdellaan kiduttamiseen verrattavalla tavalla Suomessa. On sähkötainnutusta, jossa eläin kouristelee vielä pitkään tällin jälkeen. On hiilidioksiditainnutusta, kuten videollakin suljettiin koira pussiin. Eläimiä hakataan teurastamoissa, eläinkuljetukset kaikkea muuta kuin inhimillistä toimintaa. Rapuja keitetään elävältä jne. Mutta tämä kaikki ei lihaa syövissä koiraharrastajissa herätä mitään tunteita, täytyyhän koirankin saada kippoonsa lihaa, ja vieläpä mahdollisimman edullisesti.

        Mutta voi mikä älämölö kun koira joutuu syödyksi. Koirathan itsekin syövät lihaa ja kiduttavat ihmisiä raatelemalla lapsia yms. Koirille voi vain todeta: Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön!


      • koirallinenlihansyöjä

        Saan tästä varmaan paskaa niskaani, mutta olisin kyllä valmis syömään koiraa mikäli se olisi eettisesti kasvatettu. Valitsen omalle lautaselleni vain mahdollisimaan eettisesti tuetettua lihaa, kovin vain on vaikeaa kun tuotantoeläimiä kohdellaan ihan mielettömän huonosti.


    • pannussatirisee

      Miksiköhän täällä poistettiin viestini, missä kerroin eläimiä kidutettavan Suomessa ihan yhtä lailla kuin Kiinassakin koiria?? Menikö taas rakkihullulla tunteisiin?? Sikatehtaat.fi -sivustolta löytyy kyllä tietoa siitä että mistä ne lihat teidänkin koirienne lautaselle tulevat.

      • huvilomaeihyvä

        Koirien ruokiin laitetaan lihaan verrattavia tuotteita,jotka jää yli,kun napsitaa ihmisille kelpaavat pihvilihat,jauhelihat yms.Ei koirille mitään laatukihoja syötellä,vaan roippeita,joita myös napuskoissa on .
        Itse syötän myös luita,ja rustoja,jotka on myös ylijäämää,eivätkä käy ihmisruuaksi.
        Niiden vuoksi ei eläimiä teurasteta,vaan ne jää jäljelle hyödynnettäviksi koiranruokana.Jos ei niitä koirille syöttäs,ne menis hävitykseen.
        Jotain on syötävä, mutta on luonnon kannalle huonompiakin asioita.Kuten lentely lentokoneilla,joka ei välttämätöntä ollenkaan.
        On kiva,jos sinun vuoksi ei tarvii eläimiä,kasviksia,eikö vaatteitakaan tuottaa,eikä tietenkään turhuuksia,rasvoja pesuaineita,hajusteita yms. En minäkään niitä paljoa tarvi,vähempikin riittää.Kasvatan myös omia vihanneksia,joten ovat puhtaita ja luonnonmukaisia Eikä muilta pois.


    • jahtimikko

      Video oli mahtavaa katsottavaa!!

    • minelan

      Syötän koirilleni lihaa, mutta itse en pysty syömään. Ihminen on pedoista pahin, ihmisen julmuutta säätelee vain toinen julma ihminen. Ei tähän auta adressit, eikä muukaan. Ihminen on julma peto.
      Sen verran tällaiset kuvat ovat vaikuttaneet minuun, että en pysty syömään lihaa ja ei ole tarvettakaan. Kasvispitoiset ruoat ovat paljon parempi vaihtoehto.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe