Onko kommunismin aika jo ohi ?

mossenaikaonjoohi

Kommunismia pidetään nykyään kaiken pahan alkuna juurena. Onko aate ollut kehityksen jarru. Karl Marx ja Lenin olivat aatteen kovimmat kannattajat. Nykyisin se on häviämässä kaikkialla. Oliko koko aatte perseestä. Hyrylläkin on vielä melkoinen liuta ns. punikkeja, jotka haluaa, että kaikki on yhteistä ja että kaikki pannaan tasajakoon ja Lada ja Mosse ovat oikeita kunnon autoja.

35

875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prkl

      Kommunistithan ne nytkin yrittävät horjuttaa yhteiskuntarauhaa lakkoilemalla kansan valitsemaa hallitusta vastaan.

      • ruska_aika

        Kansako valitsee hallituksen? Eikö hallitus ole vaikuttanut ja vaikuttamassa yhteiskuntarauhaan toimillaan? (Suomi kuntoon!)
        Taidat olla pihalla asioista?


      • Prkl

        Hallituksella on kansan enemmistön tuki. Kuten keskiviikkona tulemme näkemään. Onko SAK:lla? Älä kommunisti unta nää!


      • ruska_aika

        Sinun mielestäsi voi ollakin noin ?
        Muuten en ole minkään puolueen kannattaja ja äänestäjä. Samaa paska porukkaa oikeastaan kaikki.
        Ökyeläjä lienet? Työelämän jo saavutettuja asoita ollaan kokoajan viemässä pois.
        Herää unestas itse!


      • Prkl

        ''Samaa paska porukkaa oikeastaan kaikki'', sanoo kaiken ajatusmaailmastasi. Perustuslain mukaan kuitenkin demokraattisessa sivistysvaltiossa on elettävä.


      • luultaudit
        Prkl kirjoitti:

        Hallituksella on kansan enemmistön tuki. Kuten keskiviikkona tulemme näkemään. Onko SAK:lla? Älä kommunisti unta nää!

        Toivottavasti Hallitus kaatuu.. joka tapauksessa se puuttuu perustuslakiin. Nämä vihervasemmistoa syyttävät.. heistä jokainen on saanut nauttia siitä hyvästä jonka 1918 työläiset taistelivat . oliko he vihervasemmistoa.. tuskin. panivat alulle asian ja vaativat työläisten käsittämättömän riiston ja sorron lopettamista ja. josta syystä porvarit asiaa ja köyhää kansaa halveksuen ja vastustaen panivat käytäntöön kansan suurlahtauksen kun porvarit eivöt olisi työläisile halunneet mitään maksaa eikä antaa.. eikä oloja korjata. Todettava on että suurin osa tämän päivän ylimielisistä pönöttäjistä on näiden työläisten perillisiä vaikkakin alenevassa polvessa ja joiden sietäisi opetella historia ja kiittää noita henkensä menettäneitä kaikesta saavutetusta hyvästä jota ovat saaneet työssään ja jota saavat yhäkin työssään nauttia Sak mukasn lukien valvomassa asioita ja jota nyt ollaan romuttamassa..päättäjien taholta.


      • Xen

        Totta puhut!Ei Hyrynsalmen kerma elikkä kultapossukerho halua mitään muuta kun vain omaa mahaa kasvattaa...puhutaan toista,tarkoitetaan päinvastaista.
        Hyvä esim.Ollaan huolissaan kunnasta pois muuttajista mutta samalla tehdään kaikkensa myyrien avustuksella häätääkseen ihmisiä pois.Tukea ei heru.


    • Latimiiriputiini

      Porvarit on yhteiskunnansyöpä, porvarit ja keskustapuolue on alasajaneet hyrynsalmen kokoyrityselämän, nebotismi kukoistaa, suojatyövirkoja keksitään tutuille, turha täällä on vasemmistoa syyttää, näkeehän ja tietää jokainen asian ja tilanteen, naurattaa ihan tuo ns,kehityspäällikkö, vittu kouluja käymätön paskakasa jolla vain rapa/kaljamaha kehittyy,,,,hyi vittu

      • pölökkypää

        Pitää paikkansa.. sulle mulle, hyväveli ja hyväsisko järjestelmä Suomessa on vahvaa. Suojatyöpaikkoja luodaan, myös niille joilla on joskus tulevaisuudessa aikomus opskela alaa.. vaikka valmiitakin olisi tarjolla.. ja kun nuijitaan vakivirka pöytäön tulos on ...eläkevirka täysin kouluttamattomalle ja sitä koulutustsäa ei koskaan tule.. Joten pitäisikö uskoa päättäjiin.. on tullut nähtyä ja koettua kaikenlaista..eikä suinkaan vihervasemmiston valtakirjalla ..


    • järkeäpäähänsossut

      Kaikki kommarit sossut ja vihertävät ovat vastustamassa kerrankin hyvää hallituksen esitystä vastaan. Niiltä pitäisi kysyä, että jos he olisivat pienyrittäjiä niin haluaisivatko he pitää väen väkisin työssä sellaista henkilöä, joka ei tuota yritykselle mitään. Jos ammattitaito ja suhtautuminen työhönn ei ole oikea, niin kyllä sellaisesta pitää päästä eroon. Kokemuksesta tiedän, isossa firmassa ollessani huomasin lintsarit ja työtä vieruksovat solisaliratit usein pinnaamassa. Tultiin aamulla varttitunti myöhässä töihin sitt en mentiin tupakalle varttitunniksi ja sitten aamukahville varttitunniksi. Ruokatunti venyi varttitunnin yli ja sitten mentiin taas varttitunniksi paskalle ja taas tupakalle. Siinä meni aamupäivä ettei tullut tehtyä juuri mitään. Iltapäivällä vähän samanlaista touhua. Vanha viina ja pieru haisi. Hiki ei haissut. Niitä oli pakko pitää töissä kun ei voinut sanoa irti. Eduskunnan opositiossa joko ei ymmärretä tai haluta ymmärtää asioita oikein. Se tai ne joilla ei ole kokemusta pienyrittämisestä ei voi ymmärtää miten sopimaton duunari voi hankaloitaa ja vaikeuttaa yrityksen toimintaan aivan ratkaisevalla tavalla. Sen liäksi, että se ei tuota mitään se häiritsee muiden toimintaa ja hupnontaa yrityksen yhteishenkeä. Pahimmassa tapauksessa se voi johtaa konkurssiin, koska pienyrittäjällä raha on usein hyvin tiukassa ja vähissä. Pienenkin verorästin takia verottaja hakee helposti konkkaan. Silloin menee työpaikka kaikilta. Näin ollen olisko parempi panna yksi kanto kaskesta pois kun antaa sen takia mennä kaikki työpaikat ja yrittäjä jäisi velkataakan alle koko loppuiäksi. Pitkästä ikaa Suomessa on hallitus, joka pystyy luomaan uusia työpaikkoja. SAK:lla muilla liitoilla on liikaa valtaa. Kai se on niin että uusien työpaikkojen ja kannattavien yritysten luominen duunarinkin etu. Ymmärrys hoi äly älä jätä eduskunta !

      • outosakki

        Ei pidä paikkaansa. Suomessa on käsittämätön asennevamma ja luuoisairasta ja pöyhkeää ylimielistä sekä omahyväistä sakkia jotka ei taida ymmärtää mistään mitään.. kun luulevat että vasemmisto ja vihreät työtä vieroksuvat.. Tiedoksi ilman jäsenkirjaa koko suomen alueella ja kauan töissä olleena sekä isoissa että pienissä firmoissa nämä julkisesti ,"perseen nuolija porvarit" olivat niitä jotka eniten lusmuilivat ja työtä vieroksuivat.. jättivät leimaamatta työhön tullessa ja myös poislähtiessä.. nähtiin ja informoitiin ..tiedettiin korkeammalla tasolla.. ei puututtu mitenkään..vaikka tulivat töihin miten sattuu. ylimääräisiä taukoja pitivät.. joita häthätää sai itse pitää sen yhden. .kusitauoistakin valitettiin. mutta palkassa ja jaksamisessa nämä muille pärjäsivät.Että tietämättömät valittajat ja luulotautiset jos kuitenkin sitä näkemystänne muuallakin maailmassa kävisitte ja samalla sivistämässä itseänne ja laajentamassa näkemystänne kun sitä Kainuun aivopestyä ja ahdasmielistä paastosta täälläkin jaatte.


      • Xen

        Joka sakissa on omat lusmut.Joskus työtä ei tehdä koska minkäs teet jos työnjohto on niin lapamato itekki.Joskus lusmuilu johtuu huonoista työoloista ja viisashan se tämmönen työmies on joka pikkusen kapinoi..ei muutosta tuu parempaan muuten.


    • Enoleropotti

      Haise paskalle,,,,muka hallitus ja porvarit luo työpaikkoja, salli mun nauraa, etkö paskahuussin takana kasvanut älyy mitään, luuletko ihan oikeesti irtisanomisten luovan työpaikkoja,,,ei todellakaan, ainoostaan työntekijöiden viha kasvaa pienyrittäjiä kohtaan, ilmapiiri huononee entisestään, ketään ei enää nappipajojen ns,työpaikat kiinnosta, eihä niissä makseta ees oikeeta palkkaa, vittu 7€ tunnilta korkeintaan, se on nähty ja tosi,,,voe voe teitä paskanhajussa kasvaneita

      • älyeitunnuriittävän

        Eihän irtisanomiset luo työpaikkoja. Olet itse paskahuussin takana kasvanut alykääpiö kun tuollaisia väität. Kyllä hallitus on myötävaikuttanut työpaikkojen syntyyn, Uusia työpaikkoja on syntynyt tällä hallituskaudella yli 120 000. Edellisellä hallituskaudella tuli yli 100 000 työtöntä. On ihmeellistä kun väitetään, ettei hallitus ole luonut työpaikkoja mutta on aina syyllinen kun työttömyys kasvaa. Olet tosi tollo kun et ymmärrä sitä että pienyrittäjä uskaltaa palkata paremmin uusia työntekijöitä kun epäonnistuneesta valinnasta pääsee helpommin eroon. Täytyy ymmärtää, että ei yksikään yrittäjä halua hyvistä työntekijöistä eroon. Hyvälle ja tolokulle työntekijälle kannatta maksaa kunnon palkka koska se tuottaa yritykselle tulosta , jotta yritys voi toimia kannattavasti. Ei laiskoille paskiaisille kannata maksaa mitään koska ne kuluttavat enemmän kuin tuottavat. Sen takia niistä pitää päästä helposti eroon, jotta koko homma ei menisi konkkaan. Kannattava yritykset maksavat veroja eri muodoissaan, joten yhteiskunnalla on paremmin varaa maksaa Sari-sairaanhoitajille ym. palkkaa ja palkata niitä lisää verovaroilla. Samoin sosiaalietuuksiin tulee varoja lisää, jotta ne poispotkitut työkyvyttömät saunantakana kasvaneet paskiaiset voidaan elättää. Juuri sinun kaltaiset ihmiset ovat älynvähyyden takia kehiotykse n jarruja, kenties kommareita punasimmasta päästä.


      • populistittoimiinäin

        Se on juuri näin. Vasurit ja sossut toimivat juuri päin vastoin. Haluavat vain ottaa velkaa ja maksaa sillä hyvinvointipalvelut. Sillä menolla Suomesta tulee Kreikka. Vihreät ova vilä pahempia


      • luultaudit
        älyeitunnuriittävän kirjoitti:

        Eihän irtisanomiset luo työpaikkoja. Olet itse paskahuussin takana kasvanut alykääpiö kun tuollaisia väität. Kyllä hallitus on myötävaikuttanut työpaikkojen syntyyn, Uusia työpaikkoja on syntynyt tällä hallituskaudella yli 120 000. Edellisellä hallituskaudella tuli yli 100 000 työtöntä. On ihmeellistä kun väitetään, ettei hallitus ole luonut työpaikkoja mutta on aina syyllinen kun työttömyys kasvaa. Olet tosi tollo kun et ymmärrä sitä että pienyrittäjä uskaltaa palkata paremmin uusia työntekijöitä kun epäonnistuneesta valinnasta pääsee helpommin eroon. Täytyy ymmärtää, että ei yksikään yrittäjä halua hyvistä työntekijöistä eroon. Hyvälle ja tolokulle työntekijälle kannatta maksaa kunnon palkka koska se tuottaa yritykselle tulosta , jotta yritys voi toimia kannattavasti. Ei laiskoille paskiaisille kannata maksaa mitään koska ne kuluttavat enemmän kuin tuottavat. Sen takia niistä pitää päästä helposti eroon, jotta koko homma ei menisi konkkaan. Kannattava yritykset maksavat veroja eri muodoissaan, joten yhteiskunnalla on paremmin varaa maksaa Sari-sairaanhoitajille ym. palkkaa ja palkata niitä lisää verovaroilla. Samoin sosiaalietuuksiin tulee varoja lisää, jotta ne poispotkitut työkyvyttömät saunantakana kasvaneet paskiaiset voidaan elättää. Juuri sinun kaltaiset ihmiset ovat älynvähyyden takia kehiotykse n jarruja, kenties kommareita punasimmasta päästä.

        150.000 työpaikkaa?.. Huomaan että olet vahvasti aivopesty..Viisaskin ihminen menee vipuun kun ei rohkene kritiikkiä käyttää ,.eikä omilla aivoilla ajatella.. Perätöntä kunniaa hakee hallitus.. kun mieltää kolmen kuukauden aikana 18 tuntia työtä minimipalkalla
        tehneet täystyölliseksi. ihmiset, ilman puolueitten valtakirjaa jotka tekisivät mieluummin täyttä työaikaa jolla elättää itsensä ja perheensä on heidän toive.. Kysymys sinulle kun olet niin vahva työllisten luuloissasi. Eläisitkö sinä itse tuolla rahalla ja elättäisitkö perheesi tuolla tempputyöllistämisellä.


      • pölökkypää
        älyeitunnuriittävän kirjoitti:

        Eihän irtisanomiset luo työpaikkoja. Olet itse paskahuussin takana kasvanut alykääpiö kun tuollaisia väität. Kyllä hallitus on myötävaikuttanut työpaikkojen syntyyn, Uusia työpaikkoja on syntynyt tällä hallituskaudella yli 120 000. Edellisellä hallituskaudella tuli yli 100 000 työtöntä. On ihmeellistä kun väitetään, ettei hallitus ole luonut työpaikkoja mutta on aina syyllinen kun työttömyys kasvaa. Olet tosi tollo kun et ymmärrä sitä että pienyrittäjä uskaltaa palkata paremmin uusia työntekijöitä kun epäonnistuneesta valinnasta pääsee helpommin eroon. Täytyy ymmärtää, että ei yksikään yrittäjä halua hyvistä työntekijöistä eroon. Hyvälle ja tolokulle työntekijälle kannatta maksaa kunnon palkka koska se tuottaa yritykselle tulosta , jotta yritys voi toimia kannattavasti. Ei laiskoille paskiaisille kannata maksaa mitään koska ne kuluttavat enemmän kuin tuottavat. Sen takia niistä pitää päästä helposti eroon, jotta koko homma ei menisi konkkaan. Kannattava yritykset maksavat veroja eri muodoissaan, joten yhteiskunnalla on paremmin varaa maksaa Sari-sairaanhoitajille ym. palkkaa ja palkata niitä lisää verovaroilla. Samoin sosiaalietuuksiin tulee varoja lisää, jotta ne poispotkitut työkyvyttömät saunantakana kasvaneet paskiaiset voidaan elättää. Juuri sinun kaltaiset ihmiset ovat älynvähyyden takia kehiotykse n jarruja, kenties kommareita punasimmasta päästä.

        voinpa kertoa silulle tosoasioita.. olen ollu monessa työssä ja monenlaista yrittäjää nähnyt ja kokenut. Yrittäjä ei suostunut maksamaan sovittua paikkaa..kun menin vaatimaan oikaisua... edes eläkemaksuja ei maksanut.. vaan tuli potkut.. työssä ei ollu vslittamista hänen oman kertomansakin mukaa. ja uskallan myös itse väittää niin ja työkaverit oli vastaan potkuja.. joten se oli sittenkin se palkka. joten ehkä uuden lain myötä..yrittäjät pyörittävät minimipalkalla työläisiä jolla ei tule toimeen ja kun vaativat sovittua ,saat potkut.. seuraajalle kävi samoin. mutta minun elämä.. se hymyili .. joustavaa työmyyrää halutaan pitää ja pitää..ja. ps en ole kommunisti enkä vassari.. kriitikko kylläkin.


      • populismikukoistaataas
        luultaudit kirjoitti:

        150.000 työpaikkaa?.. Huomaan että olet vahvasti aivopesty..Viisaskin ihminen menee vipuun kun ei rohkene kritiikkiä käyttää ,.eikä omilla aivoilla ajatella.. Perätöntä kunniaa hakee hallitus.. kun mieltää kolmen kuukauden aikana 18 tuntia työtä minimipalkalla
        tehneet täystyölliseksi. ihmiset, ilman puolueitten valtakirjaa jotka tekisivät mieluummin täyttä työaikaa jolla elättää itsensä ja perheensä on heidän toive.. Kysymys sinulle kun olet niin vahva työllisten luuloissasi. Eläisitkö sinä itse tuolla rahalla ja elättäisitkö perheesi tuolla tempputyöllistämisellä.

        Tilastot tekee Valtion tilastokeskus. Jos niihin ei voi luottaa niin ei sitten mihinkään. Kommareita vtuttaa kun eivät ole itse kyenneet luomaan työpaikkoja. Kaikkea nyt saavutettua hyvää koetetaan vähätellä ja lukea muiden kuin hallituksen ansioksi. Kyllä politiikka ja varsinkin opposition touhu on ihan taas sieltä pcstä.


      • eikunpeilinostoonvain
        pölökkypää kirjoitti:

        voinpa kertoa silulle tosoasioita.. olen ollu monessa työssä ja monenlaista yrittäjää nähnyt ja kokenut. Yrittäjä ei suostunut maksamaan sovittua paikkaa..kun menin vaatimaan oikaisua... edes eläkemaksuja ei maksanut.. vaan tuli potkut.. työssä ei ollu vslittamista hänen oman kertomansakin mukaa. ja uskallan myös itse väittää niin ja työkaverit oli vastaan potkuja.. joten se oli sittenkin se palkka. joten ehkä uuden lain myötä..yrittäjät pyörittävät minimipalkalla työläisiä jolla ei tule toimeen ja kun vaativat sovittua ,saat potkut.. seuraajalle kävi samoin. mutta minun elämä.. se hymyili .. joustavaa työmyyrää halutaan pitää ja pitää..ja. ps en ole kommunisti enkä vassari.. kriitikko kylläkin.

        Potkut saaneen kannattaa ostaa iso peili ja katella sittä kukahan se on oikein syyllinen niihin potkuihin. Kyllä se vaan on niin että työnantaja ei anna potkuja hville työntekijöille ja se maksaa palkkaa työntuottavuuden ja vaativuuden mukaan. Jos työntekijä ei sovellu tehtävään kaikki seikat huomioon ottaen siitä on päästävä eroon. Se on molempien osapuolten etu.


      • merkillinen
        populismikukoistaataas kirjoitti:

        Tilastot tekee Valtion tilastokeskus. Jos niihin ei voi luottaa niin ei sitten mihinkään. Kommareita vtuttaa kun eivät ole itse kyenneet luomaan työpaikkoja. Kaikkea nyt saavutettua hyvää koetetaan vähätellä ja lukea muiden kuin hallituksen ansioksi. Kyllä politiikka ja varsinkin opposition touhu on ihan taas sieltä pcstä.

        Tilastokeskus ei välttämättä tuota luotettetavaa tietoa. Monissa tilanteissa "tarvitaan" sopivaa tilastotietoa. Jotta voidaan muka perustella "oikein" kulloiseenkin tarpeeseen.


      • Xen
        älyeitunnuriittävän kirjoitti:

        Eihän irtisanomiset luo työpaikkoja. Olet itse paskahuussin takana kasvanut alykääpiö kun tuollaisia väität. Kyllä hallitus on myötävaikuttanut työpaikkojen syntyyn, Uusia työpaikkoja on syntynyt tällä hallituskaudella yli 120 000. Edellisellä hallituskaudella tuli yli 100 000 työtöntä. On ihmeellistä kun väitetään, ettei hallitus ole luonut työpaikkoja mutta on aina syyllinen kun työttömyys kasvaa. Olet tosi tollo kun et ymmärrä sitä että pienyrittäjä uskaltaa palkata paremmin uusia työntekijöitä kun epäonnistuneesta valinnasta pääsee helpommin eroon. Täytyy ymmärtää, että ei yksikään yrittäjä halua hyvistä työntekijöistä eroon. Hyvälle ja tolokulle työntekijälle kannatta maksaa kunnon palkka koska se tuottaa yritykselle tulosta , jotta yritys voi toimia kannattavasti. Ei laiskoille paskiaisille kannata maksaa mitään koska ne kuluttavat enemmän kuin tuottavat. Sen takia niistä pitää päästä helposti eroon, jotta koko homma ei menisi konkkaan. Kannattava yritykset maksavat veroja eri muodoissaan, joten yhteiskunnalla on paremmin varaa maksaa Sari-sairaanhoitajille ym. palkkaa ja palkata niitä lisää verovaroilla. Samoin sosiaalietuuksiin tulee varoja lisää, jotta ne poispotkitut työkyvyttömät saunantakana kasvaneet paskiaiset voidaan elättää. Juuri sinun kaltaiset ihmiset ovat älynvähyyden takia kehiotykse n jarruja, kenties kommareita punasimmasta päästä.

        Saatana sanon jo minäki.Työkyvytön haluaa prkl.kuule olla kunnossa mieluummin kun elellä "hulppealla" soskutuella Jumalata!En tiiä kuka oot mutta nyt touvon että sairastut ja saat nauttia soskun antimia ja muutenkin "NAUTTIA SAIRAANA OLEMISESTA!!!!!!


      • kokemusta
        Xen kirjoitti:

        Saatana sanon jo minäki.Työkyvytön haluaa prkl.kuule olla kunnossa mieluummin kun elellä "hulppealla" soskutuella Jumalata!En tiiä kuka oot mutta nyt touvon että sairastut ja saat nauttia soskun antimia ja muutenkin "NAUTTIA SAIRAANA OLEMISESTA!!!!!!

        Työkyvyttömiä eli SAIRAITA leimaajat voisisivat ensin ottaa selvää miten tiukka seula on, että saa ne TYÖKYVYTÖN PAPERIT ensinnäkki!!!Ei sitä noin vain päästä eläkkeelle!!!!Moni on prosessin aikana väsynyt ja katsonut ettei jaksa taistella ja lopettanut maallisen kulkunsa siihen.
        On varmaan jollaki käynyt flaxi ja saanu paperit noin vain napsista mutta veikkaan tällä jollaki olleen tuttuja VAKUUTUSLÄÄKÄREITÄ käsittelemässä papruja.Näin on käynyt jollekki 1/10000000000 ja sekö se kirjoittajaa kalvaa niin että sairaita alkaa täällä panetteleen?


    • tosiporvarit

      Moniko kommunisti on luonut työpaikkoja? Monella kainuulaisella korpikommunistilla on hyvin mittavaa maa- ja metsäomaisuutta sodan jälkeisen asutustoiminnan ansiosta.
      Mitähän tuollaisten ihmisten päässä liikkuu kun periaatteessa ollaan kunnan suurimpia porvareita samalla kun vastutetaan porvariaatetta ?

      • Meitäriistetään

        Merja Lyllönen evuskunttaan heti, mennään kaekki taakse jotta soaahan toas puulla jotahi !! Iliman mehtäyhtiön kapitalistit viepi meiltä, ja myövät kaohella voetolla ulkomaelle .


    • Mehtäparonikommunisti

      Et raukka edes tiedä miten ns, metsäporvarit ovat maansa saaneet,,,,kato nyt kusihousu uudelleen historian kirjoista jos et muuten tiedä, porvarit sorti jo ennen sisällissotaa työläisiä,,,,saatana kun sinutki pikkunisti sais tohon käsietäisyydelle,,,,taijat sinähii olla sukurutsingin tulos,,,eipä sulla taija akkaakaa olla ja jos on nii hä on vähintään sun serkku tai jopa siskosi,,,ehkä äitikin, mistä teistä sukulaisten nussioista tietää, vaikka lienet isääsiki nainut

      • älyttömyydenhuippu

        On se kumma kun kommarit ja muut vasurit sahaavat omaa oksaa kun haukkuvat yrittäjiä , jopa omaa työantajaansa, vaikka se maksaa niille palkkaa , jolla he elävät.


      • KovaPorvari

        Mehtäparonikommunistin kirjoituksen tasosta näkee, että otsansa on hyvin matala.


      • luultaudit
        älyttömyydenhuippu kirjoitti:

        On se kumma kun kommarit ja muut vasurit sahaavat omaa oksaa kun haukkuvat yrittäjiä , jopa omaa työantajaansa, vaikka se maksaa niille palkkaa , jolla he elävät.

        Sullakin asennevamma. et ole ajantasalla mitenkään.Se ei ole sinun etu.. joten tutustu asiaan. Vaikka olisitkin yrittäjä


    • Prkl

      ''Mikä on sinun, on myös minun. Mikä on minun, ei ole sinun'', siinäpä se on koko kommunismi kahdessa virkkeessä.

      Kun EK lopetti osallistumisensa komikantaan SAK jäsenjärjestöineen huitoo epätoivoissaan ilmaan. Kukaan ei vastaa...

    • Kommarikasakka

      Porvarit vittuun, olette homoja kaikki, kommunismi rulettaa, ainut oikee aate maanpäällä, eläköön sosialismi, eläköön kommunismi, porvarit lehmänpersiiseen

      • Meitäriistetään

        Löysää ihmeessä pipoa


    • Perushenkilö

      Itse asiassa ammattiyhdistyspomot ja usean alan vasemmistolaiset virkamiehet ovat yhteiskuntamme kovapalkkaisimpia. Perusduunari on kaukana tästä eliitistä jota se koettaa palvoa ja käskyjänsä totella.

    • sosialisti

      Termit ja asiat menee tässä helposti sekaisin. Marxin ja Leninin teoriat sosialismista ja kommunismista ovat aika vaikeiat käsitteitä. Monet nimittää itseään tai tuttuaan kommistiksi, sosialistiksi käsittämättä snan merkitystä. Marxin teorian mukaan missään ei ole koskaan vielä päästy kommunismiin, ei des lähelle sitä. Neuvostoliitossa oltiin viimeisinä vuosikymmeninään jossakin sosialismin kehityksen vaiheessa, mutta silloinkaan ei osattu edes arvoida, että kuinak kauan vielä vie aikaa, jotta päästään komminismiin. Ei päästäne koskaan, koska sosialismikin on purettu lähes joka paikassa. Eikä Venezuelakaan taida vakuuttaa, tuskin sielläkään päästtää kommunismiin. Sehän olisi ihannetila. Kaikki ovat tasa-arvoisia. Kaikki työskentelee kykyjensä mukaan. Kaikki saavat kaikkea tarpeidensa mukaan. Mutta sosialismiahan toteutettiin näin: Se mikä on sinun, on myös minun, mutta se mikä on minun, niin siihen älä koske.

    • Meitäriistetään

      Kyllähän näin pitäisi olla, ettei kellään ole puutetta, mutta ihminen ON IHMINEN.

      • ettäsillälailla

        Enpä ole ennen tiennytkään, nyt vasta hokasin, voi että


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe