Somettaja, koko Suomi

Lrworld

Etsimme joukkoomme nuoria (yli 18 v) aktiivisa henkilöitä eri puolelta Suomea koulutettavaksi suosittelijoiksi ja somettajiksi, jotka jakavat kokemuksia somenkanavissa. Yritys tarjoaa mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn, riskittömiin tuloihin ja lisäansioihin. Kansainvälisen liiketoiminnan mahdollisuus. Ilmaiset netti webinaarikoulutukset. Annamme sinulle täyden tuen ja koulutuksen. Mitään pohjakoulutusta emme vaadi. Voit toimia yksityishenkilönä tai yrittäjänä.

Palkkaus: Myyntikate + provisio + nouseva bonus

10

388

Vastaukset

 • Moikka! Miten tähän hommaan pääsisi mukaan? Laitatko jotain yhteystietoja? Ja mikä on palkkaus tarkemmin ottaen?

  • Hei. Annatko sähköpostiosoitteesi? Laitan sinne tietoa


  • Lrworld kirjoitti:

   Hei. Annatko sähköpostiosoitteesi? Laitan sinne tietoa

   Hei, voitko sinä laittaa sähköpostiosoitteesi tähän? Laitan sitten viestiä. En halua julkisesti omaa osoitettani tässä julkaista.


  • saranuskinwork@gmail.com


  • Hei vieläkö paikkoja olisi vapaana ?


 • Kuulisin myöskin mielelläni lisää tuosta työstä. Laita meiliini tietoa, kiitos!
  anumaki295@meiliboxi.fi

 • Hei,

  Teen etätyötä tietokoneellani ja voin tehdä sitä missä vain, milloin vain, myös niin paljon tai vähän kuin haluan. Yritykseen haetaan nyt lisää työntekijöitä, joten jos sinäkin haluaisit tehdä töitä tällä tavalla niin ota yhteyttä.

  http://asiakas-palvelut.com/signup-form/?ref=FI1454

  • Onko jollakin kokemuksia tuosta yllä olevasta asiakas-palvelut.com -hommasta?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onko jollakin kokemuksia tuosta yllä olevasta asiakas-palvelut.com -hommasta?

   Kannattaa kokeilla, mitään et häviä jos kokeilet. Ilmainen parin tunnin "skype koulutus" ja voit aloittaa, puhua ei tarvitse missään vaiheessa. Voit tienata tuota kautta extraa esim 50€/vkossa tai enemmänkin helposti jos jaksat muutaman tunnin kirjoittaa päivässä,suosittelen ;)


 • Minuunkin saa ottaa yhteyttä
  henna.tyo@outlook.com

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Björn Wahlroos: "Suomeen perustulo!"

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päättyi mielenkiintoisesti kun Nalle otti esiin että Suomen tulisi saada perustulo (varsin vihervasurilainen mielipide), toimittaja Vaaherkumpu silminähden kauhistui ja päätti nopeasti haastattelun. Olisi ollut kyllä mielenkiintoista tietää millainen kansalaispalkkajärjestelmä Suomessa pitäisi pankkiirin mielestä olla. Kokoomus ja kokoomuksen toimittajat tunnetusti vastustavat perustuloa. Kahdesta syystä, se kiristäisi upporikkaiden verotusta ja toinen syy on se, että palkat lähtisivät nousuun aikaa myöten.

  82
 • En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se voisi olla heille liian iso myönnytys. Miksi he eivät myönnä tosiasioita joista on kulunut runsaat 75 vuotta? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006383379.html

  646
 • Mieheni petti, kuinka pääsen yli?

  Mieheni petti minua 9 kuukautta sitten ja edelleen asia on niin arka, että itken ja masennun välillä aivan täysin. On alkanut tuntumaan, että pitäisikö vain erota, helpottaako asia sitten. Ollaan keskusteltu paljon tapahtuneesta ja siihen johtaneista syistä ja vietetty aikaa yhdessä erilailla kuin aiemmin. Mutta nämä romahdukset ovat niin hirveitä sitten kun niitä tulee, että tiedän aiheuttavani myös miehelleni pahaa oloa ja hän kuitenkin katuu tekemäänsä, mutta ei tiedä miten voisi minua auttaa. Enkä tiedä kyllä itsekään.

  110

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.