Hei muruseni..

Munmuruseni

.. tai se sinä olit, et enää. Olit minun ensirakkauteni. Nainen, johon rakastuin. Muistan ensi kohtaamisemme kuin eilisen. Se oli ihana. Sinä olit ihana. Ja minä rakastuin sinuun.

Kuten varmasti muillekin, meille tuli omat kinamme, joskus pienistä sanaharkoista tuli valtavan suuria ja ikäviä riitoja, joista seurasi paha mieli kummallekkin. Nyt jälkikäteen, tyhmästi jälkiviisaana, on helppo sanoa, että kyllä se oli typerää. Miksei me osattu puhua ja selvittää asioita. Se harmittaa niin paljon.
Olet usein mielessäni, se mitä opetit minulle, miten paljon rakastit minua. Ja minä sinua.
Toivoin sinulle kaikkea hyvää elämääsi. Todellakin.

Jos saisin yhden toiveen, joka toteuteuisi, toivoisin meidän kohtaavan uudestaan, viisaampina, oppineina siitä, mikä on turhaa ja typerää ja mikä ei. Ja voisimme jatkaa yhteistä matkaa. Tai aloittaa sen ihan alusta uudestaan. Tiedän, että niin ei käy koskaan, mutta saahan olla haaveita.

Kaikille parisuhteessa oleville sanoisin, että opetelkaa puhumaan kaikesta, vaikeistakin asioista. Muuten ei suhde toimi. Älkääkä luovuttako liian helpolla. Antakaa anteeksi, rakastakaa ja kohdelkaa hyvin toisianne. Näyttäkää tunteenne, olkaa onnellisia.

7

603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apmunmuruseni

      Ps. Kirjoituksen ihmiset asustavat Vaasan likellä, joten sinne terkkuja.

      • Ajatuksissaaina

        Mullakin on toive.. sama kuin sulla. Samoja asioita mietin usein kun muistelen yhteisiä hetkiä. Ja asuinalue sama. Tuskin olen se ihminen kuitenkaan josta ap kirjoittaa.. En usko että olin hänen ensimmäinen rakkaus naiseen, vaikka hän oli minun... Hän opetti minulle paljon, niin rakkaudesta kuin itsestäni. En koskaan ollut tiennyt että sellaista tunnetta toiseen voisi kokea, vaikka yhteinen aikamme oli lyhyt ja kinaa paljon, myöhemmin ajateltuna myös monista turhistakin asioista. Kaikki oli vain itselleni niin uutta ja vaikeaa silloin kun olin vielä hukassa oman pääni sisällä.


      • appmunmuruseni

        Aika lailla samoja ajatuksia mullakin.Hän oli mun ensirakkauteni naiseen. Hukassa olin niin kovin, pää sekaisin kaikesta uudesta, tunteista, muiden kommenteista.Ja nyt, tuntuu niin pahalta, että se on ohi.


    • niinpäjuuri

      Voisin melkein vannoa, etteivät kirjoituksen henkilöt asu Vaasan likellä, mutten käy väittelee.

    • antakaaollajo

      Olen ihan oikeasti saanut tarpeekseni, ei kukaan jaksa ottaa vastaan tämmöstä paskaa. Eikö teissä ole mitään inhimillisyyttä jäljellä? Mua ei tarvitse yrittää vedättää enää kertaakaan.

      • niinpäjuuri

        Ei sinua yritetä vedättää tai en ainakaan minä.


    • EräsA

      Aloitustekstin sanoman voisin sanoa Lappeenrannan suunnalle eräälle naiselle, vaikka emme siellä päin toisiimme tutustuneetkaan. Harmillista, että peruskouluajoista lukio-/amisikään kehittyneet lämmenneet välit katkesivat juuri tähän ihmiseen, josta välitin kovasti. Näin noin neljän vuoden jälkeenkin on surullista ajatella tapahtunutta. Pyytäisin häneltä uudelleen anteeksi typeryyttäni, mutta toivoisin häneltäkin anteeksipyyntöä kylmästä välien katkaisusta oli sitten syy mikä vain. Haluan vain sanoa, että ajattelen sinua välillä edelleen näiden kuluneiden vuosien jälkeenkin, vaikka nykyään olen vakaassa parisuhteessa toisen naisen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2466
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1368
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe