Kala-taivas vai Kala-aika?

Kun on pienen määrän lukenut Krishna tietoisuuden tekstejä selitettynä niin on selvinnyt, että nuo tekstit on kirjoitettu Kala-taivaassa eli ikiajassa eli ajassa, josta pääsee matkustamaan mihin tahansa aikaan vapaasti.
Siinä mielessä intialaiset tekstit ovat ajattomia, kun ne on voitu kirjoittaa vuodessa 3000 eKr ja viedä vuoteen 4000 jKr ja itse kirjoittaja on seikkaillut ajoissa tuossa välillä. Ja on ammentanut kirjoihinsa vaikutteita mistä tahansa ajasta vuosien 3000 eKr - 4000 jKr välillä.

Pari kysymystä? MONESKO TAIVAS KALA TAIVAS ON, JOS TAIVAITA ON YHTEENSÄ 7 ERÄIDEN LÄHTEIDEN MUKAAN? VAI ONKO KALA-TAIVAS JUUDAKSEN EVANKELIUMISSA MAINITTU TAIVAANVAHVUUS? TAI PERÄTI TAIVAIDEN TAIVAS?

Intialaisten kirjoitusten ajoittaminen on melko mahdotonta. Krishna laskeutui maapallolle yli 100 miljoonaa vuotta sitten. Mutta itse asiassa Hän syntyy vasta ehkä tämän vuosituhannen loppupuolella, joko taivaassa, Uudessa Jerusalemissa tai sitten jopa maan päällä?

Joka tapauksessa asioita hankaloittaa kun 2000-luvun alkuvuosina myös Saatana LOI OMAN KEINOTAIVAAN JA KEINOTUONELAN, JOIDEN OMINAISUUDET KUVASTAVAT JUMALAN KOKO VOIMAA. Samoin eräiden teosten mukaan on pääteltävissä, että Islam luo 7 braania, joista yksi on aito ja loput keinotekoisia.

EMME KYKENE ENÄÄ LUOTETTAVASTI EROTTELEMAAN JA ANALYSOIMAAN HENKISEN JA TAIVAALLISEN MAAILMAN ILMIÖITÄ. OVATKO NE LÄHTÖISIN KRISHNASTA VAI SAATANASTA JNE.

5

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • caps-lock

      Isoilla kirjaimilla kirjoittelu on huono tapa.

      • Hinduli

        Huorakrisnassa saa kirjoitella kaikilla kirjaimilla.


    • Joo, naiset meni ja samoin lehmät. Sillä kirjojen mukaan tulevat keisarit haalivat niitä itselleen satoja miljoonia. Ja myös islam haalii itselleen koko maan omaisuudekseen sekä jopa kaikki esineet maan päällä. Näin siis heidän kirjoitustensa mukaan.
      Mitä jää jäljelle on kuolema, tuonela, hauta ja helvetti. Ei kannata kirota noita kahta suurta rohmua kuitenkaan. Ne ovat voittajia ja valitettavasti kristityt ovat häviäjiä.
      Looserit eivät ollut se joukko johon valitsit kuulua ehkä, mutta sattuman oikusta olet joutunut Loosereiden eli kristittyjen kelkkaan. Tuosta kelkasta on vaikea päästä selville vesille.

    • Kristityt ovat Loosereiden lahko. Profeetta Daniel kertoo, että Viikon puolivälissä Voideltu Messiasa raivataan pois tieltä, eikä hänelle jää ketään (ei yhtäkään).
      Eli kaikki luopuvat Voidellusta Messiaasta, mutta jotkut liian myöhään. Galatia on tyypillinen seurakunta, joka luopuu liiaan myöhään. Ristiliput liehuvat siellä missä mahdollisimman pitkään ollaan loosereiden puolella. Ja jossa luopumus Kristuksesta tapahtuu liian myöhään.
      Eihän Jumala tosin jätä ketään vaille pakopaikan mahdollisuutta ja ovea turvaan. Hän varustaa monin tavoin teitä parempaan osaan, mutta hirveän monet tahtovat olla loosereita aivan väkisin.

    • Upside down, you are turning me inside up.... lauloi Diana Ross aikoinaan. Niin onkin nyt niin, että koska menossa on Kali yoga eli pahojen aikakausi niin jokainen joka tahtoo valtaa valitsee pahat menettelytavat.

      Ennen Jeesusta filosofit toivat totuuden hyvyydestä. Korkein hyvä on suurin nautinto ja paha on kokea tuskaa. Mutta tuota sanaa ei enää sulatettu, koska oli pahojen eli tuskan tuojien ja nautinnon kieltäjien aikakausi.

      Korkein hyvä on hyvien aikakaudella se suurin nautinto minkä voi saavuttaa.
      Korkein hyvä on pahojen aikakaudella se kivun kesto ja selibaattin pituus jonka voi saavuttaa.

      Kaikki on Kali yogan takia kääntynyt päälaellleen . Hyvää ei suoda ja hyvyys on ylenkatsottua. SEn asemaan on nostettu pahuus eli pidättyväisyys ja kivun kesto.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe