Aihealueet

Listaukset

  MV-Lehti on arvokas media!

  MV-lukija

  MV-Lehti on tärkeä uutiskanava, joka pyrkii kertomaan uutiset sellaisenaan, ilman manipulointia, asiayhteyksistä irroittelua, sensurointia, kaunistelua jne. Koska nykyiseen politiikkaan ja viranomaistoimintaan kuuluu myös enemmän tai vähemmän päivänvaloa kestämätöntä tai muuten negatiivisia fiiliksiä herättävää toimintaa, niin MV-Lehden kaltainen tiedonjulkaisija voi olla haitallinen monella tavalla. MV-Lehti onkin tehnyt työnsä kiitettävästi, joten ei ole ihme, että sitä vastaan hyökättiin keinotekoisella vihanlietsonnalla, valheilla, kaivamalla kaivetuilla syytöksillä ja propagandalla.

  "MV-Lehti on valhemedia". Millä perusteella? Siksi, että se kertoo asioita sellaisena kuin ne tapahtuu? Kun MV-Lehden julkaisemia artikkeleita tarkastelee objektiivisesti, niistä ei löydy valheita. Se, että MV kertoo jonkun asian, josta valtamedia vaikenee, ei tee kerrotusta asiasta valhetta. Mutta näin vain halutaan uskotella. Kun antiMVpropagoijilta pyytää todisteita, hävitään paikalta. Tai sitten joku heittää ruudulle jonkun kuulemansa valheellisen "todisteen", mutta ei ole ollut riittävästi älyä tutkia "todisteen" taustoja, joka sitten lähemmässä tarkastelussa osoittautuu perättömäksi.

  AntiMVtoiminta on epäonnistunut joka tavalla. Sen toiminnan epärehellinen ja absurdikin toiminta on selkeästi näkyvissä. Kuten vanha sanonta sanoo 'valheilla on lyhyet jäljet'.

  Koska iso osa kansasta lukee edelleen totuuden sanomalehdestä, on hyvä, että mediakentässä löytyy myös valtamediaa kurissapitäviä vaihtoehtomedioita. Ilman heitä politisoitu valtamedia tekisi elämästämme teatteria. Aivan kuten Pohjois-Koreassa.

  Tukekaa MV-Lehteä sekä lukemalla, kannattamalla, jakamalla uutisia että taloudellisesti. Vaihtoehtona oleva valtamediateatteri on pidettävä kurissa.

  9

  148

   Vastaukset

   • Mikä ihmeen mv media.

   • Nimenomaan! Kaikki valta- eli valhemedian propagandaa vastustava vastamedia on arvokas.

    MV-lehden entinen pitäjä Janitskin tuomittiin poliittisessa näytösoikeudessa syyttäjän vaatimaan maksimirangaistukseen!? Mikä on poikkeustapaus vastaavissa oikeusjutuissa.

    Suomi seuraa siis monia Länsí-Euroopan maita, joissa myös kansalaisia tuomitaan "väärien" mielipiteiden julkaisemisesta. Valtamediat saavat kuitenkin aivan rauhassa valehdella ja panetella päin naamaa!?

   • Jessica Aro on hyvä ja sivistynyt toimittaja joka kulkee omia polkujaan eikä kumartele kuvia ja alistu trollauksiin.

    • Valtamedian toimittaja saa valehdella ja panetella kokonaista kansanosaa ja poliittisia vastustajiaan ilman mitään rangaistusta!? Koska on valtaeliitin lakeija eli oikeuden yläpuolella.


   • Tekee terää 😎😎😎

   • Ihmetellä sopii onko joku vielä Suomessa niin alkuasukas, että uskoo Helsingin Sanomia tai YLE uutisia, vastamedian toimesta, monet jutut ammuttu alas ja ylen ja hesarin vois lopettaa kokonaan.

    • Kysy duunikavereilta


    • Hahaha nää on niin pellejä. Mv lehti on ainoa mukava totuus kun kirjoittajat on yhtä fiksuja kuin lukijansakin.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    262
    11952
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    332
    7806
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    99
    2585
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    92
    1563
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1437