Liikuntatunti...

* Härkä vm. -88 *

Toivottavasti jaksatte lukea...

-------------------------------------------------

"Heitä jo, heitä jo!", kuului huudot ympäriltäni kaikuen liikuntasalin seinillä. Ponnistin ja heitin pallon käsistäni kohti korin rengasta. Pallo kolahti renkaaseen ja ponnahti siitä sukkaan. Lähes samalla hetkellä opettajan pilli soi pelin päättymisen merkiksi. Joukkuetoverit tulivatympärilleni riumuiten taputtelemaan ja onnittelemaan. "Tosi hyvä heitto, ratkasit taas voiton meille!", huusi Arttu lähes korvaani ja tunsin, kuinka tärykalvo yritti kestää pojan möykkäämistä. "Oot kyl pro-pelimies Teemu!", onnitteli Santeri ja jatkoi "Harmi ku ei ollu muijii kattomas, vai mitä? Varsinkaa se sun lempparis, Hanna." Katsahdin Santeriin, joka näytti virnuilevan mulle. Muistin toki, että olin taannoin pienessä maistissa sanonut Hannan olevan mun tyttö viel joskus ja haaveilevani pääseväni petiin tämän kanssa. En ajatellut kuitenkaan, että Santeri möläyttäisi sitä näin kaikkien kuullen. Kukaan ei kuitenkaan näyttänyt tiedostavan tätä paitsi Tatu, joka tökkäs kyynärpäällä mua lantioon ja iski silmää.

Avasin varovaisesti koulun suihkun ja koitin kädellä vettä. Kerrankin se oli jo valmiiksi haaleata. Viime kerralla olin polttaa käteni, kun yläasteen älykköoppilaat olivan vääntäneet suihkut kuumalle. "Onks sul lainata shampoota, unohdin oman", kysyi Santeri. "Joo ota vaan", tokaisin takaisin samalla hieroen shampoota hiuksiin ja kehoon. Lämmin vesi tuntui hyvältä raskaan päivän jälkeen ja vaivuin mietteisiini. Tunsin, kuinka käsi hiveli selkääni, miten se siirtyi vatsalleni, ja siitä kohti ylpeyttäni. Samalla, kun tunsin sen koskettavan kiveksiäni, tunsin kipua päässäni. Havahduin ja huomasin nojaavani suihkuhuoneen kulmaan. "Mitä sä touhuut siel? Oot ollu jo 10 minsaa siel", ihmetteli Arttu. "Emmä mitää. Torkahdin ja löin pään seinään", vastasin ja hieroin päätäni. Arttu ja Santeri repesivät nauruun. Kuivasin itseni ja kävelin peilin eteen tarkestelemaan kuhmua. Selvästi alkoi erottumaan jo pientä mustelman alkua. Kirosin äänettömästi. Suihkutin dödöä kainaloihin ja menin pukemaan, Ope tuli koputtamaan, että pitäisi jo lähteä, seuraavat olivat jo tulossa...

"Mikäköhän ryhmä sinne meni?", aprikoi Santeri. "Varmaa jotku pornokuvaukset käynnisty", heitin takas ja tönäsin Santerin ojaan. "Eheh, hauskaa", Santeri kuittas ja kaivo kännykän taskustaan. "Se on jo vähä yli puol 4" Vastasin hajamielisesti jotain ja aloin miettimään loppupäivän ohjelmaa. Himaan tekee läksyt ja syömään, illaks korisharkkohin, mietiskelin mielessäni. "Ei perkele!", päästin pian suustani. "No mitä ny?", Santeri kysyi. "Unohdin koriksen koululle. Pakko lähtee hakee. Viikonlopun jälkeen se on jossain metikös pahoinpideltynä, jos ne yläasteelaiset saa sen käsiinsä. Pakko hakee."

Käännyin ja lähdin tallustelemaan takaisin koululle. Kipaisin kaupan kautta hakemassa juotavaa kiukun lievittämiseksi. Saavuin liikuntasalin ovelle paria minuuttia vajaa 16. ovi oli tyyppillisesti lukossa, joka sai jo taantuneen kiukkuni kipinöimään. Onnekseni liikunnanopettajani oli vielä sisäpuolella ja sammutti kipinöinnin. "Mitäs Teemu täällä vielä tekee?", hämmästeli ope avattuaan oven. "Ööh tota...Mä unohdin sen koriksen tänne", vastasin rehellisesti. "Aha. 0kei...Olinkin juuri menossa tarkastamaan teidän pukukoppia. Jospa sinä haet sen pallosi ja katsot samalla, onko kukaan muu jättäny sinne mitään. JOs läydät jotain, niin viitsisitkö tuoda sen tuohon löytötavaralaatikkoon?" Vastasin myöntävästi. "Ei muutakun hyvää viikonloppua sitten!", toivotti opettaja, puki pyöräilykypärän päähän ja lähti.

Astelin valkoiseksi maalattua käytävää pitkin. Kiukku oli laskenut, kiitos osittain open, joka oli muistuttanut tulevasta viikonlopusta. Pientä rentoutumista lukion läksyjen keskellä. Vastaani tuli joukko muutaman vuoden vanhempia nuoria naisia, nauraen ja jutellen. Tunsin oloni hieman kiusaantuneeksi, että jouduin tulemaan takaisin. Lisäsin hieman vauhtia ja lähestyin jo pukukoppeja. Tyttöjen oven takaa kuului puhettaj veden kohinaa. Minua puistatti ajatella niitä alastomia naisia oven toisella puolella. Poikein ovi oli raollaan pimeämä. Napsautin valon päälle ja tutkailin huonetta. Vasemmalaa näkyi jonkun jättämä sisäpelikenkä ja kulmassa lojui mustat verkkarit, jotka olivat lojuneet siellä iät ja ajat. Oikella puoilella naulakossa roikkui tuttu kassi, jossa pallonmi pullotti. Nappasin kassin ja olin jo aikeissa lähteä, kun puhelimeni alkoi pirisemään. Äiti kyseli, missä olin. Vastasin olevani vielä koululla ja tulevani tuota pikaa.

Sammutin valot ja suljin pukuhuoeen oven. Kävelin hilpeänä viikonloppu mielessä tyttöjen huoneen ohi. Ovi oli raolaan ja valo paloi. Huone oli hiljainenm joten päätin sammuttaa valon. Katkaisija sijaitsi ihan oven vieressä, joten minun ei tarvinnu astua edes huoneen sisälle. Painoin nappulaa ja olin jo lähdösssä, kun pukukopista kuului ääni. "Kirsi, lopeta jo se pelleily! Luulin et sä lähit jo. Laita se valo takas ja tuu tänne huoneeseen venaa kun käyn suihkussa, jos et jaksa oottaa siellä pelleilemättä."

Sykeeni nousi pilviin. Ei se voinut olla...Ei minulla näin hyvää tuuria kävisi...Ajatuksen pyörivät päässä. Ääni oli Hannan! Meinasin lähteä juoksemaan pois, mutta tajusin, että tässä olisi ainutlaatuinen tilaisuus, joka ei varmasti enää toistuisi koskaan. Puhe suihkussa käynnistä sai pikku-Teemuni heräämään. Vedin syvään henkeä ja astuin huoneeseen.

Silmäni meinasivat heittää volttia, kun huoneen täytti hehkulamppujen valo. Hanna oli hieman kumartuneena selkä minuun päin eikä siis heti huomannut, kuka oli tullut huoneeseen. Hanna oli juuri riisunut paitansa ja ripustanut sen naulakkoon. Hänellä oli yllään vain vaalenpunaiset rintaliivit ja kireät shortsit, jotka myötäilivät ihanasti hänen peppuyaan. Tämä näky sai kaluni voimaan entistä paremmin ja koin jo hieman epämukavaa puristusta farkuissani.

Hännä kääntyi ympäri ja päästi kiljahduksen tapaisen suustaan. "Mitä sä Teemu täällä teet?", kysyi kän hieman häkeltyneenä. "No tota, meil oli liikkaa ennen teitä ja mä unohdin koriksen tänne", sanoin ja nostin kassia sen merkiksi. Hanna näytti uskovan, mutta otti paitansa ja peitti rintaliivinsä sillä. "Sori tota ku tulin tänne tällee, mut....olis tuntunu jotenki tyhmältä lähtee pois ku käskit kuitenki tänne, vaikka et mua odottanukkaa", yritin taas selvittää. Hanna nyökkäsi.

Syntyi pitkä hiljaisuus, jonka aikana yritin kerätä rohkeutta sanoakseni, kuinka kaunis ja haluttava Hanna on. Viimein sanoin jotain, vaikkakaan se ei ollut sitä, mitä olin ajatellut. "Sä oot vissiin menossa suihkuun nii joo, mä varmaan meen täst." Käännyin kohti ovea, mutta Hanna sanoi: "Mun on pitkää pitäny sanoo tää sulle...Mä tota...oon kattanu sua jo yläasteesta asti", Hanna sanoi ja astui lähemmäs. "Onks sul mitään tunteita mua kohtaan?" Hanna katsoi minua kauniilla, ruskeilla silmillä minua suoraan silmiin ja tunsin hänen kiihtyneen mielentilansa. "Mä oon halunnu sua siitä asti ku näin sut ekan kerran", laukaisin hänelle ja astuin hänen viereensä. Hän oli noin päätä minua lyhyempi ja tunsin hänen hengityksensä kaulallani.

Hännan silmät muuttuivat varmemmiksi kuultuaan sanani. Hänen oikea kätensä taruui niskani taakse ja veti pääni omansa tasolleen. Huulemme pysähtyivät ikään kuin seinään tuijottamaan toisiaan ennen kuin koskettivat toisiaan. Suutelimme intohimoisesti päästäen monien vuosien halumme tulvimaan ympäri huonetta. Irrottauduin hetkeksi noista kuumista suudelmista ja kysyin huohottaen: "Haluutsä mua nyt?" Hannan silmistä paistoi suora halu ja hän vastasi: "No miltäs näyttää? Oot eka Miken jälkeen ja siitä on jo aikaa. Mä haluun sua TEEMU!" Huulet yhtyivät jälleen ja Hannan kädet siirtyivät koskettelemaan etumustani, joka tuntui haluavan hypähtää jo pois. Mikä vitun Mike, ajattelin mielessäni ja koin pienoisen pettymyksen, kun en saanut olla SE ensimmäinen, kuka saa viedä Hannan neitsyyden.

Piain kuitenkin unohdin koko muun maailman ja mielessäni oli vain Hanna. Hännä oli tiputtanut paitansa lattialle, joka oli suojannut hänen vartaloaan rintaliivien ohella. Siirtelin käsiäni Hannan poskilta käsivarsien kautta selälle. Yritän avata rintsikoiden hakaset samalla suudellen Hannaa yhä himokkaammin. Mutta minkäs sille voi kun ei ennen oli avannut. Aloin tuskastumaan ja Hannakin huomasi tämän. "Ne on vaikeet avata. Mäkään en aina heti saa niitä auki", sanoi hän suloisesti. Hän tarttui käsiini ja ohjasi ne avaamaan hakaset. "Kiitti", sanoin ja jatkoin hieman nolona. "Mul ei oo kokemuksii näistä...en oo ollu kenenkään kans ennen." Hanna veti mut halaukseen ja kuiskasi: "Mä opetan."

Hanna riisui paitani ja hiveli selkääni. Hänen kätensä tuntuivat niin pehmeiltä. Laskin rintsikoiden vasemman olkaimen alas, jolloin vasen rinta paljastui lahes kokonaan. Hanna huomasi tämän. "Ota ne kokonaan pois." Suutelin Hannaa innokkaasti kuultuani tämän ja siirryin hänen takksenn. Huuleni maistelivat Hannan korvia laskeutuen kaulalle, jonne yletyin juuri ja juuri. Laskin oikean käteni hänen olkapäälleen antaen olkaimen samalla tippua. Rintsikat tippuivaty maahan. Jähmetyin jännityksestä. Tässä sitä ollaan puolialastoman enkelin takana. Tee jotain, ajattelin.

Katsagdin ensi kertaa Hannan rintoja. Ne olivat melko suuret, mutta kuitenkin kiinteät. Varmistaakseni tämän havainon, vein molemmat käteni Hannan kainaloiden ali koskettamaan näitä Jumalan luomia ihania luomuksia. Me tuntuivat pehmeiltä ja kimmoisilta. Hanna päästi pienen äännähdyksen. Jatkoin koskettelua ja puristin hellästi vasemmasta nännistä, joka nöpötti kovana. Hannalta pääsi lisää ääniä, joiden joukosta huimioin. "Oi tuntuu nii ihanalta, jatka."

Itseluottamukseni kasvoi ja mieleni teki sanoa: "Odotapahan kun pääsen pidemmälle." Teot puhukoon puolesta, ajattelin ka aloin laskemaan kattäni kohti Hannan sisäreisiä. Hanna kuitnekin pysäytti käteni ja ajattelin, enka toiminut liian nopeasti. "Anna mä välillä", sanoi hän helpotuksekseni. "Onks sult otettu koskaan suihin?", Hanna kysyi. "Ei oo", sanoin noepeasti. Hannan suu karahti hymyyn. Hän painauti kiinni iholleni ja tunsin, kuinka hänen rintansa painautuivat kehoani vasten.

Hanna työnsi minut istumaan penkille ja tuli hajareisin päälleni. Hän nappasi huuleni taas omiinsa ja antoi elämäni parhaimman kielisuudelman. KÄdet avasivat samalla farkkujeni napit ja alkoivat repiä niitä alas. Kohta saisin kokea sen ensimmäistä kertaa, josta kaverini puhuvat. Tuntuu kuulemma sairaan hyvältä, muistelin poikien sanoja. Yritin rentoutua ja katsella Hannan puuhailua.

Boxerini näyttivät melko koomisilta. Niiden löysyyden takia kaluni oli päässyt mellastamaan siellä miten tahtoi, nyt se sojotti kohti kattoa. Hannan kädet liukuivat reisiäni pitkin boxereiden sisään ja koskettivan vartta. "Aah.", pääsi suustani. Hanna otti vasemmalla kädellä varresta tukevan otteen alkoi runkata hitaasti. En voinut olla ääneti. Hanna lopetti hetkeksi ja tuli viereeni istumaan. En pystynyt olemaan paikallaan himoni keskellä. Suutelin Hannaa sullle, kaulalle ja lpuksi laskin huuleni hyväilemään rintoja. Hanna antoi taas äänihuuliensa liikkua, kun näykin ja imin hänen nännejään.

Hetken päästä Hanna istutti minut jälleen penkille ja riisui boxerini. Miehuuteni ponanhit esiin täysin mitoin ja toimintavalmiina. Hanna ihasteli sitä hetken ennen kuin aloi suukottelemaan vartta alaspäin kohti kiveksiä. En voinut pidättää huohotusta, kun Hanna oli löytänyt kivekseni ja alkanut imemään niitä. "Tuntuu nii ihanalta!", päästin suustani. Kostean käsittelyn jälkeen alkoi Hanna kipuamaan varta takaisin ylös kohti terskaa ja imaisi sen suuhunsa. Toinen käsi siirtyi hieromaan kiveksiä ja toinen alkoi runkata rytmikkäästi vartta.

Minuutin verran ehkä jaksoin tätä upeaa käsittelyä, kun tunsin lastini liikahtavan. Huomautin täsät Hannalle, muttä hän vain lisäsi liikettään. Laukesin kovaa huohottaen Hannan suuhun. Koko ruumiini tunsi valtavaa mielihyvää enkä pystynyt tekemään muutamaan hetkeen mitään.

Toivuttuani Hannan käsittelystä suutelin jäntä kiitokseksi ja kuiskasin: "Se tuntu tosi upeelta. Saanko mä yrittää samaa sulle?" Hanna katsahti enkelimäisen kauniisti minuun ja vastasi. "Joo, ja sen jälkeen mä haluun Sut sisälleni."

Ruumiini yli lipui jälleen itseluottamusta sisältävä aalto ja haluini kasvoivat entisestään. Siirsin käteni Hannan sisäreidelle ja painelin häpykummun tienoilta. Riisuin shortsit ja pinkit stringit. Sävy sävyyn, stringit rintsikat. Yllätys yllätys, ajattelin.

Eteeni avautui siistiksi ajeltu, vaalean karvoituksen peittämä häpykumpu. Sivelin sisäreisiä maltillisesti lähestyen hetki hetkeltä huulia. Hanna päästi nautinnollisen huokauksen päästyäni koskettamaan häpähuulia. Hanna oli aivan märkä ja nestettä valui pitkin reittä. Nuolaisin sen pois ja jatkoin suukoettelua kohti rintoja. "Nuole mua kulta alhaalta", voihki Hanna. Ai oikein kulta jo, ajattelin huvittuneena.

Muutin súuntaa siis takaisin etelään. Maistelin kielellä nesteitä. Ei ne niin pahalta maistunu, ehkä vähän oudolta näin ekalla kerralla ;) Raotin sormilla hieman häpyhuulia, että pääsisin syvemmälle Hannan Pyhäkköön. Työnsin sormen märkään pilluun ja liikutin sitä edestakasin kiihtyvällä tahdilla. Hannan ääntely voimistui ja varmasit, jos joku olisi kävellyt käytävällä, olisi kuullut tämän.

Lopetin sormetuksen ja keskityin kielellä antamaan nautintoa. Hamusin kohti paisunutta klittaa, johon Hanna varmasti oli tahtonut minun löytävän. Yritin ensikertalaisen kokemuksella parhaani mukaan vuoroin kierrellä ympäri sitä, välillä nuollen voimakkaasti. Hannan voimistuneen valituksen perusteella onnistuin melko hyvin. Yritin samalla upottaa kahta sormeani läpimärkään , valuvaan pilluun, joka jo aneli jotakin kovaa sisäänsä. Minulta ei oikein onnistunet nuolemis sormitus liike, mutta se sai Hannan lähes huudon partaalle. "Tuu jo mun sisään" Haluun sun kyrpää sisälle!", Hanna aneli.

Miehuuteni oli jo ajat sitten jäykistynyt uudelleen ja nyt se oli valmis kokemaan sen elämänsä tarkoituksen ensimmäistä kertaa. Muistin samalla, miten vanhempani olivat muutama kuukausi sitten muistuttaneet ehkäisyn tärkeydestä. Aloinkin tämän muistutuksen takia kaivelemaan lompakkoani. "Mä käytän pillereitä, se tuntuu paremmalta sitä paitsi ilman mitään", Hanna vakuutti huomaten aikeeni.

Nyökkäsin ja vedin Hannan penkiltä viereeni lattialle. Suutelimme hetken ennen kuin asetuin Hannan päälle. "Tota, haluisitsä panna mua takaapäin, sopisko? Se tuntuu must parhaimmalta." Suostuin ilomielin tähän, koska itsellänikin kävi tämä mielessä, mutta en rohjennut ehdottaa.

Niinpä hetken kuluttua Hanna pyllisteli edessäni tarjoten mehevää pilluansi minulle. Pelkäsin, etten onnistunut ohjaamaan sojottavaa kaluani sisälle, mutta himon vallassa painauduin lähemmäs Hannaa. Nojasin vasemmalla kädellä lattiaan kurottautuen niin lähelle häntä kuin suinkin pystyin. Oikea käsi oli napakasti varteni ympärillä ja työnsiin lantiotani lähemmäs. Pienen sähläyksen jälkeen tunsin terskan ympärillä kosteat huulet ja painoin kaluni kohti niitä. Hanna painauti minua kohti ja näin olin pian Hannan sisällä.

Aloitin hennon sisään-ulos likkeen ja tunsin, kuinka pillun seinämät puristivat varttani. Hanna vinkui nautinnosta, otti tukea penkistä ja alkoi vispaamaan vasemmalla kädellään klittaansa. Yritin kiihdyttää tahtia, mutta tiesin, että jos näin tekisin, laukeaisin heti. Tyydyin puristelemaan Hannaa pakaroista ja eksyi toinen käsi jossain vaiheessa leipomaan rintojakin, jotka pomppivat rytmikkäästi tahdissa. Hanna pyytää lisäämän vauhtia ilmoittaen olevansa lähellä hekumansa huippua. Itab tukevam ptteen ja alan lykkimään ensiketalaisen huumassa. Tunnen, miten lihakset kyrpäni ympärillä supistuvat voimakkaasti ja Hannan ruumis alkaa väristä voimakkaasti. "Tuu vaan!", Hanna kuiskuttaa ääni väristen nautinnosta. Tihennän vielä vauhtia viimeiseen hetkeen ja tunnen, kuinka lasti alkaa purkautumaan tulevuoren lailla. Väsyneenä vierähdän lattialle selälleni ja peian Hanna vierehtää viereen hengästyneenä.

Pulssin laskettua ehdotan suihkussa käyntiä. Tyttö vastaa myöntävästi kauniisti hymyillen ja antaen märän pusun poskelle.

Pesun jälkeen pukeudumme ripeästi ja lähdemme kohti ulko-ovea. Muistan jälkeen unohtaneeni jotain. Kipaisen hakemassa poikein pukuhuoneesta sisäpelikengän. Olinhan sen luvannu opelle...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kiitos kommentit olisitvat kivoja, jos joku jaksaisi pitkän ?lukukokemuksen? jälkeen kirjoittaa...
Novelli ensimmäinen, jonka olen tänne julkaissut

5

10422

Vastaukset

 • hmm. parempi kuin erittäin hyvä. :) tykkäsin.

 • Tuli noit kirjotusvirheitä aika pahasti :( Olis pitäny jaksaa tarkistaa, mut mut....

  Yrittäkää kestää =)

  • Joo teksti oli tosi hyvä, mut kannattais ehkä käyttää jotai oikolukuu ni pääsis noist kirjotusvirheist eroo... Kiitti hyväst tekstist!


 • Hyvää työtä. Jatka vain samaan malliin. Eikä sinä nyt niitä kirjoitusvirheitäkään liikoja ollut. Sujuvaa luettavaa.

 • Oli hyvä tarina. Finaalia ois ehkä voinu kuvailla paremmin. Ja ku kirjottaa ensin vaikka Word:illa nii se tarkistaa oikeinkirjotuksen automaattisesti.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2947
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  7
  419