Heikki Tanninen ja sotekiinteistöt

niskaltakuuluu

Heikki Tanninen käsi sydämelle, ajaisitko sotekiinteistöjä yhtä voimakkaasti Imatrankoskelle, jos toinen tontti ei olis demareiden. Ihmettelin suuresti kuunnellessani radiosta Tannisen perusteluja sote-keskuksen sijoittamista Imatrankoskelle, kunnes luin lehdestä kenen tonttia myydään Eksotelle, Heikki Tanninen onko sinulla vielä rohkeutta näyttäytyä Vuoksenniskalla, eikö hävetä? Tämä osoittaa sen, kuinka häikäilemätön on Heikki Tanninen.

25

817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Demaritilattua

      Demarit tappoi Imatralta ja käytännössä koko pohjoisesta Etelä-Karjalasta oikeat terveyspalvelut, tarkoitan päivystyksen sekä jo aikaisemmin niin psyk. osasto kuin nyt vuodeosastotkin. Demareiden Vesterinen Eksotessa ja Imatralla H-kerho. Nyt vielä ylihinnallta koitetaan tarpeeton työväentalo kulmilta veronmaksajan laskuun Eksotelle.

      Halvalla meni ihmisten tarpeelliset palvelut. Kannattaa jokaisen demareita äänestäneen kiittää itseään, kun päivystykseen matkaa on 40 km lisää tai vaikka omaisiaan vuodeosastolle katsomaan mennessä. Tilaamaanne saitte. Surettaa vaan, että me muutkin saimme typerää tilaustanne :o/

      • Paskane_loppu

        Tannisella on röyhkeyttä ottaa pienten kuntien rahat.


    • Törkeää

      Teatterin saaminen Demarien tontille oli uskomatonta kauhuteatteria jossa meni hyvä paikka tatterille vuoksen varrella ja veronmaksajien rahat. Kustannus laskelmista vois tutkiva journalisti löytää aikamoisia yllätyksiä. Saattaisi olla ettei ollut halvin vaihtoehto mutta varmasti oli poliittisesti sopivin. Nyt jälkeenpäin huomataan kyllähän teatterissakävijät tarvitsevat parkkipaikkoja . Rakennetaan oikein parkkitalo silloisessa kustannusvertailussa nykyiselle paikalle parkkipaikkojen kustannus oli pyöreä nolla. Kulttuurikeskuksen parkkipaikkojen hinnaksi saatiin 350 000e missä oli jo valmiit parkkipaikat. Nyt ryhmä 22 pitäkää tiukka linja ettei Demarit enää lypsä veroeuroja jo täyteen ahdetulla tontilla.

    • imatranmummo

      Eipäs haukuta demareita. Mie ainaki äänestän.

      • Luonnovalintaa_lisää

        Päivystyksen päättyessä täällä, kun Honkaharju ajetaan alas pitenee matka niin ensiapuun kuin vaikka vuodeosastolle omaisia katsomaan sen 40 km suuntaansa. Hätätapauksessa tarkottaa aika monta lisäminuuttia. Toivon sydämeni pohjasta, että se on niin pitkä aika sitten, että sydäninfarktin tai aivoveritulpan sattuessa Heikki-kerholaiset ja heitä äänestäneet ehtivät heittää henkensä eikä jää turhaa elvytettävää; samoin kuin sitten ei-niin-kiireellisessä tilanteessa kannattajiensa joutuessa saavat olla siellä vuodeosastoilla Tatjanoiden käänneltävinä ilman, että turhaan kukaan tulee katsomaan kun olisi edestakaisena matkana 80 kilsaa; jää ainakin turhat tervehdyskäynnit tekemättä xD


      • Nurmenalle

        toivon imatranmummon sitten nakkaavan lusikan nurkkaan jos kiirekyydillä olisi päivystykseen asiaa. kaltaistesi oikea loppusijoitus on karhumäki, niin ette aiheuta lisävahinkoa muille tollaisella.


    • Vastettarahalle

      Ketä kuuluu Koskenparrassäätiön hallitukseen,nämä henkilöt päättävät tonttirahojen käytöstä.
      Saadaan hyvät rahat demariehdokkaan vaalikuluihin tontin myynnistä.Muistetaan äänestää tyttö eduskuntaan ettei rahat mene hukkaan.

      • Hoivakeskittymä_Koskelle

        Se onkin kiva, kun koko Imatrankosken alue muutetaan sellaiseksi sairaiden ja raihnaisten hoitopaikaksi, että häviää sieltä loputkin liikkeet. Meinaan taitaa jo kolmessa tai neljässä rakennuksessa olla Eksoten toimintoja ja sinne sitten heikkojalkaiset sekä huonovointiset on tuotava autoilla. Osa tulee takseillakin. Muttei jää turhia parkkipaikkoja muuhun ja arvelen, ettei ne heikkojalkaiset, keuhkokuumeesta kärsivät tai vaikkapa heittelevästä verenpaineesta kärsivät turhaan lähde kauppoja kiertelemään. Joten Imatrankosken kehittäjät voi nyt samalla ryhtyä miettimään koko kävelykadun poistamista sekä liikehuoneistoja sisältävien asunto-osakeyhtiöiden hallitukset rakennuksen liiketilojen muuttamista muuhun taikka rakennusten kokonaan tasaamista, kun päättäjämme päättivät tehdä Kosken keskusta vanhusten ja sairaiden hoivakeskittymän kaupallisen sekä matkailualueen sijasta...


    • hyshyshys

      Ollaan me maanmatoset vaan hiljaa ja antaa herrojen päättää. Niin on ennenkin tehty ja aina menny hyvin.

    • Njetdemaritnjet

      Tuleeko tässäkin asiassa ensin demareiden etu ja sitten vasta imatralaisten etu? Se ei ole sama asia, se on jokaisen imatralaisen muistettava!

      • Pesäntuhoajat

        Väärin, tässä asiassa EI TULE sitä imatralaisten etua.


      • Tiijoks
        Pesäntuhoajat kirjoitti:

        Väärin, tässä asiassa EI TULE sitä imatralaisten etua.

        edellee vääri. asiois tulloo demarijohon ja niitte kavereitte etu. puoluee jäsenil o varattunna jäsemaksuje kippoo kantaja rooli ja ain o muistettavan antoo ään vaa ja ainoostaa demaril sek eritote demarjohon suosikil. mikäl joku ny uskaltas ol jottaa tois mielt, nii o oikee saaha kaik pasko niskoihisa ja istumoo porstuoon eik ees sisäle. demaretu o ussein er etu imatra kans. ja ain se demaretu ainakii o aiva muu ko työntekijä taik vähäosase etu.


    • sitoutumatonNiskalta

      Tiktaattori tanninen ei vaivaudu edes vastaamaan kun on niin kiire ajamaan sotea kuin kyytä pyssyyn... tanninen ja sdp on Imatran talaoudentuhon takuumiehet ! tämä niskantöllin ent talonmies on hyvä esimerkki vastuuttomasta toiminnasta kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin alasajossa---- Nimim:" saunan takana on tilaa "

    • NiskatonNiskalta

      Nykänen ( sdp ) suhmuroi vanhusten eriarvoisuuden nimissä nokka pystyssä leuhkana juppina,, kun sai ensin alas IBB:n talouden ja koko tapahtuman......... DEMAREILTA EI ONNISTU MIKÄÄN ! Siellä on tapmpereella se LENIN-museo.. eteisessä olisi pari neliötä tilaa Demereiden mainetyön aisankannattajille ( nykänen-tanninen-luukkanen ).>>> Roudastkaa ne sinne !

      • Toimintatapa

        Kaatunut entinen Neukkula ja nykyisin vaikka Venezuelan taloustilanne tai Pohjois-Korean kokonaisuus pitäisi kertoa aikas hyvin demari-/vassariaatteen toimivuudesta. Ukki sanoi aikanaan, että "koskaan ei ole niin kylmä, että kommarin kädet menisi omiin taskuihin; he laittavat kädet aina muiden taskuihin".


    • TannisenTakinKainalosta

      HEVETKÄÄ DEMARIT jos edes osaatte sitä tehdä........... ! Nykänen on huippu-epäsuosittu jopa bändin sisällä koska se ei osaa edes soitaa !

      • kaksin_kaunihimpi

        No, sittenhän teitä on kaksi. Sinä et osaa kirjoittaa ja Nykänen ei osaa soittaa.


    • IBBlipunmyynti

      Eläköön lyijykynäläistuuttaajat. Varo ettei Demari kuse sun muroilles !

      • Vietysyötyjapilattu

        Demari on jo vienyt 60 prossaa niistä muroista, nakellut osan lopuista pitkin lattioita sekä loppuihin kuss*t sekaan. Joka ainoan imatralaisen murojen osalla ihan sama juttu. Joten mitä uutta maailmassa?


    • KaukoSaunantaustaYLE

      tanninen , luukkainen , nykänen siinä demareiden mafiaklaani joka on saanut sotkea imatran talouselämää ilman rangaistusta vuosia ja saaneet imatran kuntaan vahvan suden moraalin... saunantakana on tilaa !

      • Juna.meni

        Honkaharjun alasajon myötä paikkakunta on ajettu tilanteeseen, josta ei ole enää paluuta. Kynnelle kyenneet on jo lähteneet, nyt tänne ei kannata enää jäädä edes vanhojen ja sairaidenkaan...


    • imatrankehitys

      lappeenrantaan keskittämisen vastapinoksi.
      imatralle tulee palauttaa tekn. kolutus. ja kaipallinen koulutus.
      myös terv huolto alan koulutus.
      rakentaa oma sairaala.
      ja lisätä työllistävää teollisuutta.
      tuottamattomiin eri viihdepalveluihin on jo satsattu.

      • Euroviemäri

        Niin Ukonniemen tuottamattomaan r*ssäparatiisiin, demujen lempilapseen siis, onkin jo upotettu 50 miljoonaa euroa hukkaan. Sillä olisi aika kauan pyörittänyt Honkaharjua ihan itse tai rakentanut upouuden vastaavan... Mitä tuotti Ukonniemi? Ei tullut uusia työpaikkoja eikä niitä rahavirtoja tuovia turisteja.


    • ÄänestäjäEukko

      Voissapaistettujen hanurin nuolemiseen 50 milj euroa on iso raha ! Kuka sen lahjoitti ? NIMET ESIIN !

      • Valitut

        Imatran Kylpylän suurin omistaja oli muistaakseni demareiden lomaliitto, joka taisi tosin mennä yrityssaneeraukseen tms., kun valtio ei suostunut verorahaa laittamaan. En tiedä, millä jatkuu omistuspohja. Mutta demareita ollut koko ajan aika suuri joukko Imatralla valtuustossa, ja siltä pohjalta jo aikoinaan kylpylä tänne Ukonniemeen sitten rakentui. Kyseisen suunnan yksilöt on kautta ajan ajaneet sitä, että tietty osa paikkakunnalla kunnallisveroista kerättynä pumpataan sitten osa suoraan ja osa vaikka entisen YH:n nykyisen Mitran kautta. No paikalliset äänestäjäthän sen on loppupeleissä valinneet, että ennemmin ko. puoluetaustan lomakohteeseen rahat ja sen tukitoimintoihin, mitä loppujen lopuksi koko Ukonniemen projektit on loppujen lopuksi kuin siis vaikkapa vanhojen sekä sairaiden hoitoon.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2844
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      530
      2692
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1837
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1748
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1312
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1129
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe