Löhnäkeäitylit

sutjakka

Inhottaa katsoa ylipainoisten ja löhnäkkeiden vaappumista kaupoissa. Kärryt täynnä roskaruokaa...jälkikasvu sairaan lihavaa...kulkeminen vaikeaa, vaappumista, tuskanhiki, ...miten lihava selviäää elämästä?

36

1378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • benjohnson

      Varmaankin suunnilleensamallatavalla kuin muutkin,,elinajan keskiodotus luokkaa 45..55
      Eivaan siitä siiderin kittaamisesta tulisi oikeesti luopua,ja roskaruuasta.

    • laardiperseet

      Tämä kansa on aina urheilutrikoissa mutta ei urheile.

    • Mädmääx

      Meilläki oli naapurin akka järkyttävän ylipainoinen, vaappui hanuri kenossa menemään , oli nivelrikkoo ym. vaivoja. Pentu myös ylipainoinen , ihan hirveetä katottavaa!

    • almoktopok

      Ylipainoisten vanhempien lapset ovat järkejään ylipainoisia. Järkkyä nähdä, miten esim. pieni tyttö on pulleampi ja mahakkaampi mitä minä aikuinen! Pulleat kädet, pulleat kasvot, pulleat jalat ja peba, sekä jenkkakahvat hytkyy jo ala-asteikäisellä... Sairastuvat rasvamaksaan, sydäntauteihin, ja muihin ikäihmisten tauteihin..Ja huoltaja mättää rasvaruokaa ostoskoriin! Voi voi.

    • reissualma

      Meillä on suvussa kaksi sisarrusta ne on kuin luuanvarsi ohuita, mutta nivelvikoja kummallaki toisella lonkat reistaa toisella polvet.Rinnat on kuin kärpäslätkä, hävettää niiden puolesta hyi olkoon.

    • A.Men

      Ikää reilusti yli 60, painoa 107, pituutta paljonkin alle kahden metrin. Työssä käyn joka päivä 10-12 tuntia. Mitään vaivoja ei ole. Nytkin olen töihin lähdössä, klo 06:00 aikaan, että haistakeepa vuan paska...

      • dikku

        Mikäpä siinä, van mahdat olla melkoinen näky vaappuessasi ja huohottaessasi. Siivoat vissiin? Miten kurkoitukset ja muut sujuu? Tahti on> hiiidasta askellusta vaappuen, sovitko kaikkiin siivouskohtiin menemään, ylipainon kanssa jo matkanteko paikasta A, paikkaan B varmaan kestää..eikö? Nuo hommat tekisi normaalipainoinen puolessa ajassa mitä pulleroinen huohottaja!


      • A.Men

        Toivotan sinut toki tervetulleeksi viivalle. Katsotaan vaan kumpi huohottaa ensin ja kummalla homma on ensimmäisenä taputeltu!


    • hrrpuistatus

      Yli satakiloinen nuori mamma ostamassa limua, jätskiä, valmisruokia, sidukkaa, karkkia, eineksiä....Läskit hyllyen itsellä, sekä tenavilla...on karmee näky!

    • annakukkienkukkia

      mikä sun aloittajan pointti on? häiritseekö vähänkin lihavat sua vai mikä sua nyppii? jokainen ihminen taaplaa tyylillään ja piste.

      • pyrkikäätähän

        ei pidä arvostella ihmisiä ulkonäön vuoksi,ymmärrättekö,ihmisiä on niin erilaisia,pitää sopeutua kaikkeen,itse rintani menettäneenä syövän vuoksi,kuljen usein ilman tekotissiä ja olen sinut vaikean sairauteni kanssa. ulkonäkö ei merkitse kaikkea vaan sisäinen kauneus.


      • ZeroSugar

        No tuohan on itseasiassa sitä mihin sillä kehomyönteisyydellä alunperin yritettiin pyrkiä että juurikin leikkauksista ynms tapaturmista vammoja saaneet voisivat tuntea olonsa edelleen normaaleiksi kehossaan eikä tätä läskien hyväksymiskampanjaa miksi se on muuttunut.
        Otetaan nyt vielä yksi XXL-malli clickbait otsikoillaan "Isokokoinen malli Tiina antaa napakan vastakuitin haukkujille!" puolustelemaan tätä kansansairautta.


    • puntarit_boikottiin

      Vähän sitä kehopositiivisuutta nyt hei, kaikki kehot ovat yhtä arvokkaita ja kauniita

    • toimikaa

      Kajaanin kaupungin olisi hyvä/PAKKO järjestää jonkinlainen terveyskampanja!

      Hyvä ewttä otatte esille tämän asian"!!
      Kajaanin kaupungin täytyy ajatella että MIKSI.

      Jotain on pielessä.
      Kajaanin kaupungilla on vastuu huolehtia kaupunkinsa terveyden/elintapavalistuksen/ ynnä henkisen terveyden/virikkeiden puolesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Toimikaa, ottakaa yhteys kaupungin terveyslautakuntaan!

      Todella hyvä huomio, kiitos aloittajalle että olet tarttunut asiaan.

    • pumppernikkeli

      Eiköhän se ole jokaisen oma ongelma hoitaa terveytensä kuntoon lihavuuden suhteen. Kaupunki ei ole vastuussa ylipainoisten itse tuottamien sairauksien takia....MUTTA... Hoidoissahan ne ramppaa, kun nivelet ja luusto kärsii, sekä diabetes runnoo, sekä maksa huutaa hoosiannaa...eli terveydenhoitopuoli kuormittuu näistä nykyajan ylipainoisten ihmisten sairauksista.Terveysneuvvontaa ylipainoisille, faktat pöytään...rahaa uppoaa terapeutteihin ja muihin..hmmmm.

    • selluloosaa

      Valtavat persaukset, taikinanaama, sokeriaddiktio, itse peroksidillä poltetut hiukset, pieruverkkarit ja lävistys huulessa, siinä teille ajankuvaa.

      • sellutoosaa

        Oih, tämä jotain niin kaunista


      • john.d.high

        Tatuloinnit unehtuivat tuosta !


    • kampanjapystyyn

      Luulisin että usealla on jokin ongelma ja siksi etsitään lohdutusta ruuasta.
      Toiset etsii alkoholista ja toiset tupakista.

      Kyllä Kajaanin kaupunki voisi järjestää jonkin kampanjan, missä käytäisiin läpi terveellisiä syömätapoja ja että miten hoidetaan itseään.

      Ei auta että irvaillaan, parempi että saisi terveyskampanjan aikaiseksi.

      Kyllä nämä lihavemmat ihmiset itsekin kärsivät tilanteesta, ja minkä verran heitä loukkaa että heistä irvaillaan.

      Ottakaa asia puheeksi vaikkapa terveyslautakunnassa tai muussa vastaavassa, ja pyytäkää että kaupunki ottaa asiakseen tiedottaa paremmista elintavoista!

      • Lällytys_riittää

        Niin kuin jokainen asiasta kiinnostunut ei nykyaikana saisi enemmän kuin tarpeeksi tietoutta paremmista elintavoista! Miksi ihmeessä täysipäisiä (?) aikuisia ihmisiä pitäisi vielä kädestä pitäen holhota?

        Ihmisille enemmän omaa vastuuta omasta elämästään. Nykyelämä mahdollistaa ihmisille täydellisen luistelun omien asioidensa hoitamisesta. Tai jos yhteiskunta joutuu ihmisen asioihin puuttumaan, sen pitäisi sitten olla pakkohoitoa, jossa hoidettavalla ei ole mitään päätäntävaltaa.


    • navetanpesu

      Sopivasti pyöreä ja muodokas nainen on ok. Nykyään(nuori nainen) on useimmiten liian lihava! Sitä se teettää tämä nyky-yhteiskunta, sohvaperunoita, töllöä ja älylaitetta vahdataan, ei liikuta, mättöruokaa(itse ei osata tehdä mitään), ollaan mäsiksessä(ollaanko oikeasti?), kaikki normaali elämä tuottaa tuskaa>psykiatrian hoidot(auttakkee, kun en osaa keittää pottuja!), huumeet, epäsos,elo, tätä on uusavuttomuus! Syödään ja mässätään itsensä turvoksiin...millä rahalla nuori ostaa sitä ruokaa? Useimmilla eukoilla(ylilihava), on laiha kumppani...saako se ukko ruokaa, kun emanta syö kaiken? ehehehh

      • ihanasyödä

        Lihavuus alkoi kummasti ihmisiä ahdistaan tässä 10v.aikana.
        Ennen jauhettiin kuinka laihat on rumia,sairaita yms.
        Jänskä juttu.


    • ElämäOnLihavaa

      En oikein voi ymmärtää, mitä sinua liikuttaa muiden lihavuus tai ostoskäyttäytyminen. Varmaan sinussakin riittää arvostelua jollain saralla. Onko ylipainoiset jotenkin sun kimpussasi tai rahapussillasi, tuskin. Minusta jokainen saa olla millainen haluaa, ostaa mitä lystää, löhötä ja pukeutua miten haluaa. Ei jaksa kiinnostaa. Parempi elää omaa elämää , ei tuu niinpaha olo. toivottelee eräs täti ilman kukkahattua.

    • terveyskampanjapystyyn

      Mutta miksi kunta EI VOISI järjestää "hyvinvointi/syö oikein ja terveellisesti/ liikutaan yhdessä- kampanjaa?

      Olis kunnia Kajaanin kaupungille!
      Että huolehtii kaupunkilaisten terveydestä ja hyvinvoinnista!

      Tottakai tietysti KAIKKI tietää että miten voisi syödä terveellisesti ja pitää kurissa kilot, - mutta teoria ja käytäntö onkin jo eri asia.

      Mutta kun kaupunki tekisi tälläisen "yllykekampanjan", niin aina siellä joku herää ja rupeaa tehostamaan.

      Kyseessähän on vain nimenomaan väärät ruokatottumukset.
      Katsokaa Venäjän ja itäplokin naisia: - liikaa perunaa, jauhoja ja leipää.

      Toinen paha juttu on cocacolat ja limsat ja glukoosisiirappi ja maissitärkkelys, joita tungetaan joka paikkaan. Tässä yks linkki:
      https://www.iskelma.fi/uutiset/terveys-ja-hyvinvointi/a-109984

      Cocacola on hyvä ainoastaan yhteen tarkoitukseen; nimittäin vessanpöntön puhdistamiseen!

      kuuklailkaa lisää miten vaarallista on.

      Ite kun käyn kaupassa tarkastan aina että tuotteessa ei oo glukoosisiirappia eikä maissitärkkelystä.

      Ja sitten kaikenmaailman sipsit!

      Voisi ihan hyvin paikallisessa lehdessä ruveta kertomaan miten kaikki nää ed. mainitut vaikuttaa ihmisiin!

    • kuikkakopsotin

      Täällä kuikelo, joka ei liho sitten millään! Vaikka mättäisin ihan mitä tahansa, ei tule pyöreyttä pebaan, ei ylävartaloon, ei reisiin, ei mihinkään! Onko liian vilkas aineenvaihdunta, kun pitää isommilla tarpeilla käydä 5-8 kertaa/pvä! Eikö ruoka imeydy, vai mitä?? Minä kuikelo kateellisena katson muodokkaita kanssaihmisiä, sitä itsekkin haluaisin. Ylilihava en tahtoisi olla, mutta sopivasti pyöreyttä haluaisin. Onko muilla samanlaisia ongelmia?

      • ZeroSugar00

        Alkoholin juominen voipi aiheuttaa sitä että ravinto ei imeydy kunnolla.
        Ihminen kyllä lihoaa jos syöpi tarpeeksi. Jos tunnollisesti pidät kirjaa syömisistäsi niin sitä äkkiä huomaa tuleeko sieltä se 2000-2500kcal päivässä. Se että syöpi kerran päivässä lämpimän aterian ja pari kertaa viikossa jotain pizzaa tai vastaavaa roskaruokaa ei riitä kun viikko katsauksessa se kalorimäärä jäisi silti vajaaksi.
        Jossain kotipizzassa ei välttämättä edes ole sitä 1000kcal per lätty riippuen mitä tilaa että niitäkin voisi isompi kokoinen mies syödä sen pari päivässä lihomatta kummemmin.


    • lääkäritietää

      Voisithan pistäytyä lääkärin luona ja kysyä.

      Itelläni oli tapana syödä aamulla kaurapuuro, mutta huomasin että tarttee melko heti käväistä tarpeilla. Lopetin kaurapuuron syömisen ja nyt riittää yks istunto aamulla.

      Kyllä sinun kannattais kysyä lääkäriltä ja että ottais kokeet.

    • lökäperseet

      Citymarkettiin ne taas änkeää euron päiville niinkuin nuo kerrostaloissakin luuraavat tyypit löytyy sieltä sitten ostoksilta !

    • Junkkaaja

      Unohdin junkata ja se oli harmi. Mainitsin asiasta ja nyt junkkaan.

    • tottuventorvi

      Verot pitäisi periä rasvaprosentin mukaan, kummallekkin ääripäälle roima korotus.
      Lihavilla olisi vähemmän rahaa roskaruokaan ja laihat pärjää vähemmänkin rahana kanssa kun ei mene rahaa ruokaan.

    • Pitkäjahoikka

      Lihavat on rumia!! Ja tiedän ruman lihavan akan jolla kaks rumaa lihavaa lasta. Akalta lapset otettu pois, mutta kyllä ne lapset pysyy muuallakin lihavina kun on ressukat sen akan muotin perineet. Vaikka miten sitä laihduttaa niin ihan turhaa. Kilot ei karike. Lihavia vauvasta vanhukseen. Mielestäni lihavat siis niin lapset kuin aikuisetkin on oikeasti todella rumia.

      • Pehmyt

        Olipa katkera kommentti ja ikuisen nälkä sen kitinää. Minäpä tiiän yhden pitkän ja hoikan jolla kuoli lapsi kohtuun. Oliko lie syömishäiriö(Anoreksia) ? Ainakin siltä näytti. Voi vauva parkaa.


    • legginks

      Tänään Tokmannilla siiderivalas tukki koko käytävän. Kunto varmaan loppui kun se jäi siihen kaikkien tukoksi muka hyllyä tonkimaan. Ilme oli sen näköinen että henki ei kulkenut tai mitä nyt sen sotamaalin alta erotti. On kyllä rivon näköistä kun legginsgit myötäilee valtavaa persettä ja kamelinvarvasta, pakko sanoa.

    • Hevoskuurille

      Me kaikki veronmaksajat näiden terveydenhuollon sitten maksamme, siksi tämä ei ole pelkästään niiden ihrakasojen oma asia.

    • kukkeliikuu

      No kyllä se on paljon parempi semmoinen nainen millä on vähän muotoja, en nyt tarkoita mitään siiderivalasta mille pitää juottaa vettä litra tolkulla että löytää tavaran

    • notosugarandcandys

      Voi elämä mitä ongelmia, antakaa ihmisten olla. Minun mies ei tykkää laihoista naisista enkä itsekään enää haluaisi olla luuta ja nahkaa kuten ennen olin. Sairaan näköistä. En syö sokeria enkä ole mikään siiderivalas mutta muotoja on ja saa olla. Lapset on kaikki hoikkia. Kiinteyttää voisi vähän mutta ei laihduttaa. Miten voi laittaa sairaan henkilön hevoskuurille? Vois miettiä onko kaikki terveitä siinä perheessä jos kaikki on sairaaloisen lihavia. Tiedän sairaanhoitajia jotka on aivan liian lihavia mutta ei haittaa työntekoa ja muuta elämää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4456
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1844
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      209
      1369
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1341
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe