Änkyrät lähti demareista

1010101

Nythän työväenyhdistys voi saada uusia jäseniä kun änkyrät lähti.

https://www.forssanlehti.fi/lounais-hame/sosialidemokraatit-hajosivat-forssassa-kahtia-uuteen-yhdistykseen-seitseman-demarivaltuutettua-108341

43

1021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paksuhillotolppa

      Siihen saattaa liityä loikkareita Sinipiioistakin.

    • Karvalakki

      Demari on kade demarillekin.

    • TupinAleksi

      Minä äänestän Lottotyttöä.

    • aivan.tietämätön

      Oliko tää se Forssan Kokous josta puhutaan koko Suomessa.

    • yksJ

      Siis mitähän tämä tarkoittaa? Siis lähtikö oikeistodemarit työväenyhdistyksestä ja sine jäi vasensiipi. Vai oliko jokin muu irtiotta vasemmistosta. Mutta ei vielä ole sytytetty punaista lyhtyä työväentalon katolle, niinkuin 1918 Helsingissä.

    • eimeleikitäteiänkans

      Eiköhän nää lähtijät ole enempi sitä vasenta siipeä tai ainakin muuten äkki jyrkkiä. Suututaan jos kaikki ei mene omanmielen mukaan.

    • yksJ

      jaa a tää on tätä samaa kuin ennenkin. Sos.dem laittaa taas kaksi kärkiehdokasta Lepolan ja Lintosen ja kumpainenkaan ei todennäköisesti pääse, kun yhdellä olisi mahdollisuus, minkäs teet kun katto on korkealla ja seinät leveellä, niin osa soutaa ja toiset huopaa. Eikös seutukunnalle olis parempi, oli väri mitä hyvänsä, edustaja kuin sitten ei mitään. No lottotyttö, tuleekohan sille paha kilpailija? Vai osaako kokoomus pelin paremmin.

      • kiskis9

        Siinä taas kateus.


      • yksJ
        kiskis9 kirjoitti:

        Siinä taas kateus.

        Kateus vie kalatkin sanoo vanhakansa, surkuhupaista seurata miten koko alueen edustuksen käy kun Sos dem paskoo omaan pesäänsä.


      • fogestrom

        näin siinä saattaa käydä, että lintonen vie lepolalta niin paljon ääniä, ettei kaisa pääse eduskuntaan. lintoselle ei riitä sinne koskaan riittävästi kannatusta. äitinsä suututti puolet maakunnan väestä eikä tyttö ole kauas puusta pudonnut. mutta vapaassa maassa saa ryhtyä ehdolle jos täyttää vaatimukset. olishan se vähän kurjaa jos joka puolueella olis yksi ehdokas.


      • puoluetta.vaihtanut
        fogestrom kirjoitti:

        näin siinä saattaa käydä, että lintonen vie lepolalta niin paljon ääniä, ettei kaisa pääse eduskuntaan. lintoselle ei riitä sinne koskaan riittävästi kannatusta. äitinsä suututti puolet maakunnan väestä eikä tyttö ole kauas puusta pudonnut. mutta vapaassa maassa saa ryhtyä ehdolle jos täyttää vaatimukset. olishan se vähän kurjaa jos joka puolueella olis yksi ehdokas.

        Kaikkein parasta, ettei demari pääse! Demarinaisista Haataisesta ja Tuppuraisesta ei ole ollut muuta kuin harmia. Putoisivat nekin pois.


      • Tiinasi
        yksJ kirjoitti:

        Kateus vie kalatkin sanoo vanhakansa, surkuhupaista seurata miten koko alueen edustuksen käy kun Sos dem paskoo omaan pesäänsä.

        Hienoa että SDP ei saa ainoatakaan paikkaa. Muutosta parempaan tarvitaan eikä sitä demarit saa aikaiseksi.


    • yksJ

      Jos ajatelaan Lounais-Hämettä ja Forssaa, ei sillä ole paljoa ketä sinne pääsee, vaan, että mahdollisimman moni, jos pikkasenkin saadaan tänne valtionrahaa vrt. tie2, on se ihan sama kuka tai mikä puolue niitä tänne pukkaa, pääasia on, että jotain tulee. Ja mitä vähemmän edustajia, sitä vähemmän rahaa.

    • Olmi

      Talikaisella oli hyvä kirjoitus FL 24.10.
      Änkyröitä jo toisessa polvessa. Näkyi olevan aika moni jo eläkeiässä oleva vanhuskin uudessa rekisteröimättömässä yhdistyksessä.

    • EntKojolainen

      Katuvalojenpaikkeille, minä ääneni annan, pitää vähävaraisten puolta.

      • Matkuun

        Hyvä, että ääni menee Matkuun. On siellä ehdokasta tai ei...


      • Jookoooo

        Entkojolaisen ääni voi mennä Kojon katuvaloihin. Äänestyslippuun hän kirjoittaa "Kojo".


      • katv
        Jookoooo kirjoitti:

        Entkojolaisen ääni voi mennä Kojon katuvaloihin. Äänestyslippuun hän kirjoittaa "Kojo".

        Minäkin äänestän K. Valoa.


    • Lestomeininki

      Kepulaiset ei nyt paljon paikkakunnanparasta ajattele, äänestellään muiden mukana lisää tukiaisia, mukuloille mönkijätrktoreihin koulukyytiin.

    • Kepupettäävain

      Koska kepusta tuli näin äärioikeistolainen city-puolue? Ei pysty maltillisena maalaisporvarina äänestämään.

      • Väärin-kirjoittava

        Viimeistään silloin kun Sipilä ja Berner alkoivat tehdä tuhon politiikkaansa. Kaikki asiat aiotaan hoitaa mahdollisimman kalliilla, jotta liike-elämä ja he itse pääsisivät vetämään välistä. Lisäksi oli kauhea kiire saada aikaan hallintarekisterilaki, sinne voi piilotetlla osakeomistuksiaan. Lakia vastusti verottaja, oikeuslaitos ja poliisi, koska kaikkien näiden työtä se haittaa paljon. Lailistettiin siis veronkierto. Muuten, Spililällä ei ollut pääomatuloja lainkaan. Joku ns. vakuutuskuorisysteemi on se, jolla hän ainakin kiertää veroja. Mitä salattavaa hänellä oli, kun hallintarekisterilailla oli tosi kova kiire? Miksei Panamapaperita tutkita? Sieltähän löytyi nykyisen ja entisen hallituksen jäsenten nimiä? Nordealla oli myös joku paratiisin paperit paljastus, ja lisääkin tuli. Nordea on pessyt valtavia määriä venäläistä rahaa. Toisaalta, jos yrität tallettaa käteistä rahaa 500 euroa omalle tilillesi, aletaan kysyä rahojen alkuperää. Samahan voisi olla myös laskun maksamisessa pankin tiskillä, jos tarjoat käteistä.


    • Hölmölä

      Hämeenlinnalaiset nauraa partaansa. Saavat taas sikäläiset demarit läpi ja täällä jäädään nuolemaan näppejä. ja jäädään kaikissa asioissa jatkossa. Ei tule tierahoja eikä muutakaan.

      • Oooooorimattila

        Hämeenlinnalaiset on fiksumpia. Forssasta ei saatane edustajaa, koska näin pienellä paikkakunnalla demareilla on kaksi ehdokasta.


    • Arpapeliä

      Lahdestapäin Lottokin sai äänensä.

    • Redhedged

      Kaisahan on näitä tuppuraisen linjalaisia,väänsi matutkin väkisin tänne. Vorssan breznehv jos kuka on tulipuna änkyrä ja jäi matuttajiin.

    • Mistelinoksa

      Piiloporvareita koko porukka, eivät siksi tule toimeen keskenään, kateellisia kun toisella on pikkasen paemmin kun kaverilla. Demari-aate on hauhattu jo aikoja sitten !!

    • Sahty-oikeudenkäynti

      Ottamatta sen enempää kantaa mihin suuntaan uusi yhdistys lähtee, mutta tällaisen olisi pitänyt tapahtua jo aikoja sitten. Lepolan suunta on ollut samansuuntainen kuin Kokoomuksella vaikkei Kokoomuksessa taida olla ollut ikinä ketään lähellekään yhtä hullua kuin Kaisa.
      Kohta Forssaan pitäisi alkaa nousemaan Kaisan tahtoma koulukeskus jonka myötä lisääntyy työttömyys, kun entistä pienemmällä henkilöstömäärällä pitäisi pärjätä. Tuosta seuraa lisääntyvä kiusaaminen, opetuksen entistä vähäisempi saaminen sekä yleinen oppilaiden pahoinvointi
      Sillä ei ole niinkään väliä kuka pääsee Forssasta tai yleensäkään mistään eduskuntaan. Ainoastaan sillä on väliä ettei Lepola pääse. Jos se eduskunaan pääsee niin voi hylätä kaikki haaveet inhimillisyydestä. Eikä kovin kauaa menisi kun nousisi uusi puolue, Suomen, Forssan tai Kaisan kansallissosialistinen työväenpuolue ja se saa sodan syttymään, maamme sisälle tai ulkopuolista "vihollista" vastaan.
      Vaikka en usko sen sen enempää saatanaan kuin Jumalaankaan, mutta teidän Lepolan olevan pahuuden ruumillistuma, siis jos on pakko ns. demaria äänestää niin äänestäkää sitten vaikka Lintosta.

      • Sosiaalisuus.hyve

        Kyllä Lepola sentään puhuu sivistyneemmi kuin nuori Lintonen.


    • forsbergson

      Törkeää Kaisan haukkumista. Hän on kuitenkin tehnyt ja tekee koko ajan Forssan hyväksi töitä. Jos Lintosen porukan tyyli on haukkua toista kunniaa loukkaavasti, se kääntyy vielä omaa ehdokasta vastaan.

    • FallesmanArvoLammassaksi

      Sivistyneesti puhuminenhan se on suurin onni ja autuus, Kaikki sairaimmat suurimmat kusettajat ovat puhuneet oikein sivityneesti ja kun tyhmät ovat niille pedanneet tien niin miten onkaan käynyt? Kaasukammiota, puhdistusta ja sen sellaista pientä kivaa on tullut. Kiva jos osalle kansasta maistui, mutta suurimmalle osalle ei.
      Tutkikaa Lepolan taustat ennenkuin alatte mustamaalaustanne naputtelemaan Lintosesta tai muistakaan Lepolaa paremmista ihmisistä mihinkään. Kuinka monta kertaa on pitänyt Forssan työläisten puolia, ei montaakaan. Kuinka paljon on tehnyt virkavirheitä? Hyvin paljon ja useat tahallisesti. Ei kauan ole kun Heinon kanssa syyllistyivät lahjontaan. Ihme ja kumma Heino lähti kuntayhtymän palveluksesta samalla tavalla kuin Lepola lähti Forssasta ja ennen sitä Jokioisilta. Ei ollut Lepolassa niin paljon naista että ois jäänyt vastaamaan seurauksista kun käry kävi. Piiloutuu aina virkansa taakse ja luikkii kuin sikotautinen piski pakoon.
      Jos ei Lintonenkaan ole paljoa hyvää tehnyt, muttei läheskään niin paljoa pahaa kuin Lepola. Jos teillä on ongelma äänestää Lintosta niin äänestäkää siinä tapauksessa persuja, vihreitä tai RKPtä, kenenkään ei pidä äänestää lepolaa

      • 6543

        Näin on. Täyttä asiaa.


      • Unetonforssassa

        Joku jaksaa pohtia politiikkaa yöllä 4:39?


      • Sleepwell

        Minä valitsen ehdokkaani, siihen ei voi vaikuttaa ketään. Nukun yöni rauhassa enkä solvaa ja hauku muita ihmisiä. Eikä ehdokkaani ole forssalainen.


      • linto-oksettava

        alkaa mennä kunnianloukkauksen puolelle. kerro ne virkavirheet. ja kun niitä ei ole, lopeta p:n jauhaminen ja voit myös kasvaa aikuiseksi samalla.


      • Emilos

        Ennen Lopelle lähtöä hänelle oli annettu yksi tehtävä suoritettavaksi jota hän ei ollut edes aloittanut kahdessa vuodessa, palkkaa silti nosti. Tästä kärähti kunnallisvaalipaneelikeskustelussa Forssan yhteislyseolla. Työt eivät olleet esteenä koska tämä jobi oli ainoa.
        Lasten suojelullisissa asioissa on jättänyt lapset väkivaltaisille vanhemmalle. On itse tehnyt sekä allekirjoittanut muiden tekemiä valheellisia kirjauksia vaikka on tietänyt asioista totuuden.
        Tuossa ylhäällä ehkä tarkoitetaan alkukesäistä vaitiolovelvollisuuden rikkomista, Lepola vuosi sijoitetun lapsen asioita ulkopuolisille, kun kärähti, yritti makaa lapsen äidin hiljaiseksi. Maksoivatkin Mattilan ja Heinon kanssa kaupungin kassasta, mutta tietenkään äiti ei suostunut vaatimuksiin. Rahat ottivat kaupungilta joka toinen virkavirhe. Useita virheitä on tehnyt.


      • puutaheinää18
        Emilos kirjoitti:

        Ennen Lopelle lähtöä hänelle oli annettu yksi tehtävä suoritettavaksi jota hän ei ollut edes aloittanut kahdessa vuodessa, palkkaa silti nosti. Tästä kärähti kunnallisvaalipaneelikeskustelussa Forssan yhteislyseolla. Työt eivät olleet esteenä koska tämä jobi oli ainoa.
        Lasten suojelullisissa asioissa on jättänyt lapset väkivaltaisille vanhemmalle. On itse tehnyt sekä allekirjoittanut muiden tekemiä valheellisia kirjauksia vaikka on tietänyt asioista totuuden.
        Tuossa ylhäällä ehkä tarkoitetaan alkukesäistä vaitiolovelvollisuuden rikkomista, Lepola vuosi sijoitetun lapsen asioita ulkopuolisille, kun kärähti, yritti makaa lapsen äidin hiljaiseksi. Maksoivatkin Mattilan ja Heinon kanssa kaupungin kassasta, mutta tietenkään äiti ei suostunut vaatimuksiin. Rahat ottivat kaupungilta joka toinen virkavirhe. Useita virheitä on tehnyt.

        Nämä väitteet eivät pidä paikkaansa. Taitaa kunnianloukauksen raja nyt rikkoontua. Vien asian eteenpäin.


      • Uusintaäänestys
        puutaheinää18 kirjoitti:

        Nämä väitteet eivät pidä paikkaansa. Taitaa kunnianloukauksen raja nyt rikkoontua. Vien asian eteenpäin.

        Joko veditte kunnianloukkauksesta raastupaan?.


    • Hgadshhshg

      Kiva katsella kun paskasakki riitelee.

      Demareilla hyvä nousu ja Vorssalaiset onnistuu taas sössimään mahdollisuutensa.

      On se käsittämätöntä miten tyhmää sakkia.

    • Hgadshhshg

      Yöllä tuli tuo mieleeni, kun tutkiskelin itseäni peitonalla.

    • Gulfter

      Joo, tottahan se on että vorsalaisten kyky ryssiä kaikki on ihan ainutlaatuista.Jos tässä jotain positiivista on niin se, että ei kukaan demari tule valituksi.

    • Rr1973helmikuu

      Hahahaa...sitä tilannetta ei olekaan etteikö demarit keskenään saa riitaa aikaiseksi.

    • HakkarainenRetu

      Ihan toivotonta säätämistä, naurattaa kun katsookin. Tuo eronneiden porukka on ihan säälittäviä oman eduntavoittelijoita.

    • ajattelematonta

      Ei tosiaan järjen häivääkään tuossa lähteneiden touhussa. Varmistivat ettei heidän ehdokkaansa tule koskaan pääsemään eduskuntaan. Tulikohan ajateltua ollenkaan nenää pitemmälle. Ykkösehdokkaan paikka olisi voinut avautua jossain vaiheessa, nyt on ura siltä osin taputeltu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe