Yhdessä alusvaateostoksilla

ihanathetketyhdessä

Olin päättänyt laittaa alusvaatteeni uusiksi. Lähdin kaupungille ja kiertelin alusvaateliikkeitä kyllästymiseen saakka löytämättä mitään. Aloin jo tuskastua ja päätin mennä kahvilaan juomaan kupin lattea. Selailin paikallislehteä ja silmiini osui ilmoitus erään alusvaateliikkeen loppuunmyynnistä. Katsoin kelloa ja totesin, että minulla on vartti aikaa ehtiä liikkeeseen ennenkuin ovet menevät kiinni. Säntäsin juoksuun ja ehdin kuin ehdinkin ovesta sisään muutamaa minuuttia vaille kuusi.
Katsahdin seinille jotka ammottivat tyhjyyttä. Vain minulle saattoi käydä näin. Aloin katsella muutamia korissa olevia alushousuja kun myyjä tuli takahuoneesta. Hänen kasvoiltaan paistoi pettymys…liekö ajatellut juuri tulevansa sulkemaan ovet.
Nainen katsoi minua päästä varpaisiin ja alkoi hymyillä varauksetta ja hieman vinosti.
– Hei! Taisin myöhästyä pahasti. Sain sanottua. Naisen katse sai sanat juuttumaan kurkkuuni.
– Jos sinulla ei ole kiire, niin odatahan hetki. Laitan ovet lukkoon ja näytän sinulle mitä olen juuri laittanut laatikoihin. Nainen sanoi hymyillen.
Ajatus jäämisestä naisen kanssa kahden nosti niskakarvani pystyyn. Mietin sekunnin ja totesin naisen olevan vaaraton. Ei kukaan noin kaunis ja hyvä käytöksinen voinut olla vaarallinen… eihän?
-No niin, seuraa perässä niin näytän valikoiman. Otatko kupin kahvia… ai, mutta sinulla ei varmasti ole aikaa jäädä perjantai iltana sovittamaan tuntikausiksi vaatteita?
– Ei, ei ei ei, minulla on ihan vapaata kun mieskin on matkoilla. Ja kiitos, kuppi kahvia todella maistuisi. Sanoin vaikka edelliset kupilliset pyrkivät jo ulos.
– Saisinko käyttää vessaa ? Kysyin myyjältä.
-Toki, heti siinä vasemmalla. Ja hei, minä olen Anne. Nainen huikkasi hymyillen.
– Kiitos. Niin ja minä olen Riina. Sanoin kiitollisena vessan pääsystä.

Vessassa tajusin, että minulla oli vanhat kauhtuneet alushousut, jotakin oli pakko tehdä. Enhän voinut esitellä myyjälle rikkinäisiä sloggejani! Päätin siis ottaa ne pois ja sulloa käsilaukkuuni.
Varovasti avasin vessan oven ja katsoin takahuoneeseen. Anne-myyjä oli selin minuun vain alusvaatteet päällään. Ensimmäinen ajatus oli juosta pois. Toki olin joskus haaveillut naisen koskettamisesta mutta silti.
Kuin lukien ajatukseni, Anne kääntyi ja sanoi:
– Tule vaan, ajattelin että sinun on helpompi uskaltautua riisumaan jos minäkin olen vain alusvaatteissani. Siis riisuutua sovitusta varten. Anne hymyili vilpittömäsi ja tarjosi kahvikupin.
– No, jospa otan sitten paidan jo pois niin voit esitellä mitä sinulla on myydä. Sanoin ja hymyilin jo hieman vapautuneemmin.
Siemaisin kahvia ja aloin riisua puseroani.

Anne kaiveli laatikoista toinen toistaan seksikkäämpiä alusvaatteita.
Yhtäkkiä muistin että olin ottanut alushousut pois, mutta se oli myöhäistä koska olin jo laskemassa housujani.
– Älä häpeile, en minäkään käytä alushousuja. Anne sanoin ja ktsoi minua arvioivasti.
Taas nainen luki ajatukseni. Hänen katseensa sai jonkin sisälläni värähtämään. Kieltämättä, Anne oli kaunis ja muodot oikeissa paikoissa. Huomasin, että hänen nänninsä olivat kovettuneet. Miksi kiinnitin huomiota? Olenhan hetero… mutta toisaalta, nainen oli kaunis!
– Tässä ensimmäiset liivit, voin auttaa ne sinulle päälle. Anne sanoi hieman kähentyneellä äänellä.
Käännyin ympäri ja annoin naisen pukea liivit minulle. Pukiessaan pitsisiä liivejä päälleni, Anne hipaisi vahingossa rintaani ja suustani pääsi ynähdys.Tuntui kuin sähköisku olisi lävistänyt minut! Anne jatkoi liivien kiinnitystä ja samalla tunsin hänen huulensa niskassani.En voinut kuin seistä! Tunsin kuinka jalkovälini alkoi kostua ja olisin halunnut koskettaa itseäni alapäästä. Taas ajatukseni lukien Annen toinen käsi siirtyi alastomalle pakaralleni. Hän hivutti kättään suoraan pyhimpääni hitaasti ja samalla suudellen niskaani. Olin jähmettynyt ja samaan aikaan jalkani oli vetelät. Ajattelin, että nyt minun on kasattava itseni. Käännyin ympäri ja näin alastoman Annen edessäni. Rinnat kutsuvana pystyssä. Minun oli pakko suudella tuota kaunista naista ja samalla siirsin käteni hänen rinnalleen. Tunsin rinnan pehmeyden ja samalla minun oli saatava tuo ihana kova nänni suuhuni. Imaisin hellästi nännin suuhuni ja annoin kieleni tanssia rinnalla. Anne värähti ja otti minua hiuksista kiinni ja painoi minut polvilleni. Näin edessäni Annen posliinin. Kaunis näky ja huumaava tuoksu. Katsoin Annea ja hän hymyili.
– Ei taida olla ensimmäinen kertasi? Anne sanoi hymyillen.
– On ensimmäinen muttei taatusti viimeinen sopersin ja pyysin Annea käymään sohvalle makaamaan.
Anne kävi makaamaan ja minä asetuin hänen rintansa päälle istumaan selin hänen kasvoihinsa. Annoin itseni taipua tuonne tuoksuvaan posliiniin. ...

Lue koko kiihottava fantasia täältä:
http://seksifantasiat.jynkky.net/lesbo/alusvaateostoksilla/

1

3875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nojaapuu

      no jaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe