Leskimies saa nuoren tytön pillua (Koko novelli)

novelpro

Jäin viime syksyllä leskeksi 48-vuotiaana. Vaimon kanssa olimme kaikki joulumme viettäneet mökillä, joten koin, että tänä vuonna en kestäisi sitä yksin. Päätin varata matkan etelään ja löysin mielenkiintoisen vaihtoehdon Madeiralta, jossa olimme toki sielläkin käyneet aikaisemmin yhdessä. Vuokrasin suomalaisperheen omistaman asunnon viikoksi ja varasin lennot ja autovuokran erikseen.

Lentokentällä check-in -jonossa taakseni ilmestyi nuori neitonen, jota tunnistin lähikaupan kassaneiti Susannaksi. Ilahduin, koska Suski oli erittäin iloinen ja myönteinen tapaus, aina valmis pieneen jutteluun, pilke silmässä ja äärimmäisen suorapuheinen, niin että välillä tuntui flirttaukselta. Suski on 19-vuotias luonnonlapsi, joka syö kasvisruokaa, ei käytä meikkiä, mutta on silti ihan miellyttävännäköinen ilmestys, vaikkei varsinainen kaunotar.

Hän iloistesti tervehti ja kyseli matkan päämäärääni. Selvisi, että olemme menossa samaan paikkaan. Hän kertoi, että hän oli netissä tutustunut madeiralaiseen poikaan ja oli menossa tapaamaan sitä. Hän ihmetteli minun yksinoloa, eikä ilmeisesti tajunnut (vaikka ehkä vähän aavistanut), että olin jäänyt leskeksi vain muutamia kuukausia aikaisemmin.

Kun oli check-in -vuoroni, ehdotin, että tsekataan sisään yhdessä ja istutaan vierekkäin, niin voidaan jutella vähän lisää. Ja näin pääsin tutustumaan (ja kieltämättä vähän ihastumaankin) Suskiin matkan aikana.

Perillä Madeiralla Suskin matkatavarat tulivat melkein heti ja niin hyvästelimme kevyin halauksin, kun jäin odottamaan omia tavaroitani. Kesti melkein 15 minuuttia ennen kuin pääsin itsekin eteenpäin. Menin tullin läpi ja autovuokraustiskille. Meni toiset 15 minuuttia ennen kuin olin valmis lähtemään, mutta kuinka ollakaan: näin Suskin edelleen saapumishallin, missä hän ilmeisesti vielä odotti noutajaansa. Kävin kysymässä tilannetta. Poikaa ei näkynyt, ja suureksi hämmästykseni Suskilla ei ollut pojan osoitetta, ei puhelinnumeroa eikä edes täydellistä nimeä, ainoastaan etunimi. Minulle nousi kaikki vähäiset karvani pystyyn ja rupesin heti epäilemään jotakin hämärää. Lupasin jäädä odottamaan hänen kanssaan, ettei vaan tulisi ongelmia.

Odotimme puolitoista tuntia. Vähitellen myös Suskille selvisi, että häntä oli huijattu. Siirryimme matkatoimiston tiskiin, ja yritimme katsoa Suskille majapaikkaa, mutta ymmärrettävästä syystä ei Madeira enää jouluksi tarjonnut vapaata majoitustilaa. Ehdotin, että hän tulisi minun kämppääni, josta varmasti löytyisi hänellekin yösijaa. Hän kiitollisena tarttui tarjoukseen ja niin me lähdimme yhdessä Funchalin keskustaan.

Kämpästä löytyi kaksi makuuhuonetta, joten tilanne ei aiheuttanut sen enempää arkoja tilanteita. Kerroin Suskille, että hän voisi jäädä koko viikon jos haluaisi. Korvaukseksi vaadin, että hän tulisi kanssani jouluaterialle, jonka vuoksi olin jo varannut pöydän Funchalin (omasta mielestäni) parhaasta ravintolasta. Hän suostui 🙂

Siinä aikana kun Suski purki tavaroitaan kävin lähikaupassa hakemaan ruokaa, naposteltavaa ja pari viinipulloa. Kävimme sen jälkeen yhdessä tutustumaan jouluvaloihin hukkuvaan keskustaan ja kävimme syömässä pienessä paikallisessa ravintolassa, jonka omistaja muisti minua vielä monen vuoden takaa. Kerroin Suskille Madeiran houkutuksista ja mahdollisuuksista ja siitä, mitä olin itse ajatellut tehdä. Luonnonlapsena Suski innostui ajatuksesta, että voisimme yhdessä ajaa jonakin päivänä vuoristoon ja patikoida siellä sitten päiväkaupalla. Minua Suskin seura innosti luontoa enemmän.

Palasimme kämpälle, naposteltiin ja juotiin pari lasillista portviiniä, jonka jälkeen menimme nukkumaan, kumpikin omassa makuuhuoneessaan. Seuraavana päivänä tutustuimme tarkemmin Funchalin eri nähtävyyksiin, kävimme joulukirkossa ja käytiin syömässä jouluateriaa. Seuraavana päivänä oli tarkoitus lähteä patikoimaan.

Tapaninpäivänä nousimme jo hyvin varhain ja lähdettiin ajamaan Madeiran keskiosaan, missä on varsin upeat luonnon puitteet ja henkeäsalpaavat näköalat. Tiesin vanhasta muistista reitin, jossa ei juurikaan näy muita turisteja. Söimme keittolounasta muutaman talon maalaiskylän keitaassa, josta suunnattiin eteenpäin. Päädyimme pieneen vuoristojärveen, jossa ei näkynyt ketään. Hikeä oli tullut aika lailla ja molempien mielessä oli virkistävä uinti ja seistä rannalla. Minulla oli uimahousut mukana, mutta Suski ei ollut varautunut tähän tilanteeseen yhtä hyvin. Vähän nolona hän tiedusteli mitä tehdä. Ehdotin, että hän tulisi uimaan luonnonvarusteissa. Vakuutin, että kun minulla ei ole silmälasit päässä, en juurikaan näe mitään, joten en edes huomaa eroa.

12

17257

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • novelpro

   Otin siis ensin silmälasit päästä ja sitten muut vaatteet – uimahousut oli jo jalassa. Lähdin uimaan ja huomasin, että aika pian Suski seurasi. En todellakaan nähnyt kovin tarkkaan, joten en voinut varmuudella todeta, onko hän alasti vai ei. Kun aloin väsyä, menin rannalle, otin rantapyyhkeeni ja menin makuulle. Pian torkahdin. Heräsin, kun tunsin märän olennon työntyvän vastaani. Suski oli tullut vedestä ja yritti vallata omaa osuutta rantapyyhkeestäni – samalla hän melkein tuli syliini. Tunsin, miten hänen paljaat rintansa työntyivät rintaani vastaan ja pelkkä ajatuskin aiheutti jo hälyttävää liikettä ja jäykistymistä uimahousuissani. Ei se voinut jäädä Suskilta huomaamatta. Hänen kätensä hyväili rintaani ja vatsaani ja hän kuiskasi, ”Taidat tykätä minusta.” Yritin vastata niin neutraalisti kuin mahdollista, tyyliin: kuinka kukaan voisi olla tykkäämättä sinusta, mutta hän tajusi, että hän oli osunut naulan kantaan. Hän tarttui kasvoihini, käänsi päätäni häntä kohtaan ja alkoi suudella minua. Kohta kielemme kohtasivat, kaluni nousi täyteen loistoonsa ja käteni alkoivat etsiä Suskin rintoja. Kun kosketin hänen nännejä, hän säikähti, ja vähän aikaa tuntui siltä, kun hän meinasi saada orgasmin. Hän kääntyi minun päälleni ja istahti kyrpäni päälle, joka oli vielä uimahousujeni suojassa. Hän liikahti niin, että kyrpäni varmasti hieroi sitä salaisinta ja herkintä paikkaa, joka hänen jalkojensa välistä löytyi. Samalla käteni hieroi hänen rintojaan. Hetken kuluttua kuului kammottavaa huokkaus, ja Suski sai orgasmin, minä vain hetken hänen jälkeensä.

   Hän laskeutui makaamaan rintani päällä ja otin hänet syliini. Nukahdimme tyytyväisinä ja kesti varmaan puolitoista tuntia, ennen kuin taas heräsimme. Uimahousuni tuntui kauhein sotkuisilta – olinhan laskenut siihen monen viikon mällit. Suski hyväili kasvojani ja sanoi sitten: ”tiedätkö, että olen vielä neitsyt?” En oikein voinut uskoa sitä, vaikka pakko oli. Siinä tilanteessa koin sen tunnustuksen hyvin intiimiksi ja luottamukselliseksi. Vielä paremmalta kuulosti, kun Suski lisäsi, ”Toivon, että kun palaan Madeiralta kotiin, en enää ole.” Sen koin jo suorastaan toimeksiannoksi, mutta päätin, että tarvittavan toimenpiteen voisimme suorittaa mieluimmin kämpällä, mukavassa sängyssä ja turvallisessa ympäristössä.

   Sanoin, että menisin vielä uimaan ja ”siisteytymään”. Otin uimahousuni pois, koska sillä ei mielestäni ollut siinä tilanteessa mitään merkitystä, menin veteen peseytymään ja pesin samalla myös uimahousuni.

   Jatkoimme pikkuhiljaa matkaamme välillä käsi kädessä, välillä toisiimme kietoutuneina. Tilanteen huvittavuus nousi välillä mieleen: tuore 49-v leskimies 19-v neitsyen kanssa, mutta olin liian onnellinen välitäkseni siitä.

   -LOPPU-

  • tahmakasss

   Kiva novelli :)

  • tormos

   oli kiva lukea :)

  • taosd

   mukavaa luettavaa :)

  • tompotin

   Ihan jees novelli :)

  • Yksinkotona

   Novelli on niin hyvä, että minullakin seisoo kuin tatti!

  • taposd

   maistui varmaan hyvälle :)

  • taspods

   ihana

  • tois9

   aivan ihana!

  • Anonyymi

   EEIIII tää saa loppua tähän!! :o Jatkoa, jatkoa!! <3 <3

   • Anonyymi

    Jatkoa...

    Saavuimme kämppäämme. Ajatukset pyörivät päässäni yhä villimmin. Minulla oli kiire vessaan pesemään uikkarit pesuaineella, jotta pääsisin Suskin luo jatkamaan tutustumista siitä mihin tulomatkalla olimme jääneet. Luulin, että saisin houkutella suskia huoneestaan viinilasillisella palatessani vessan puolelta.

    Mutta löysinkin hänet huoneestani sängyltä peiton alle pujottautuneena. Suski sanoi ehtineensä jo odottaa minua. Ajatuksiini iski tietoisuus, että Suski on ihan alastomana peiton alla. Aloin epäröidä jännityksen johdosta, vaikka sykähdykset housuissani huusivat jo suoraa toimintaa. En vaan millään voinut syöksyä tuon neitsyen kimppuun vaikka tuo suorastaan vaati minua syliinsä. Estin häntä avaamasta peiton reunaa ja kumarruin sängyn viereen. Pettynty ilme häivähti Suskin suupieliin.

    Sanoin; "älä nyt, minulla on sinulle yksi tärkeä kysymys, jonka haluan ehdottomasti kysyä". Samassa pettymys näkyi vaihtuvan uteliaisuuteen, sillä huulet muotoilivat kysymystä, joka jäi ynähdykseksi ottaessani hänen siron kätensä käteeni. En voinut itslleni mitään; oikea polveni laskeutui lattiaan ja katseeni haki Suskin katseen. Kuulin itseni sanovan: "tuletko vaimokseni".

    Suskin henki salpautui hetkeksi ja hän vain katsoi syvälle silmiini. Hänen silmänsä alkoivat tulvia onnellisuutta ja hän veti vihdoin henkeä . "Tulen" kuulin hänen henkäisevän kiihkeästi. Suski suorastaan kiskaisi peiton paljastaen neitseellisen nuoren kihlattuni vartalon kokonaan minulle. lasini huurtuivat ja ne lensivät samassa yöpöydälle.

    Sellaista kiihkoa en ennen ollut kokenut. Vähät vaatteeni suorastaan repesivät kun kiskoin ne pois. Aistini terävöityivät, paitsi näkö, kosketukst kihelmöivät iholla. Huumaava naisen tuoksu hyväili nenääni, kaluni räjähti kovimpaan seisokkiin ikinä. Teki suorastaan kipeää kaluni varressa ja silti se oli parasta mitä voi olla ennen kuin uppoudun häneen. Kuulo teki tepposet Suskin antaessa tilaa sängyllä. Kuulin kostean litsahduksen hänen siirtäessä lantiota, ääni oli kuin aaltojen liplatus lähdelammella. Lumoutuneena asettauduin kyljelleni herkimmän aarteeni viereen. Ihoni paloi kosketuksesta häneen. Kankeni painoi hänen alavatsan kumpua sivusta Ja siihen tuntui värinä joka Suskissa kasvoi. oliko se jännitystä vai kiihkoa.

    Tieto Suskin neitsyydestä sai minut polkemaan hulluuteen asti jarrua. Päässäni takoi vain yksi ajatus, nyt ei saa kiirehtiä, Suski kiemrteli käteni kosketuksen alla, hän alkoi nostaa oikeaa jalkaa lantiolleni. Suski koetti kääntyä kaluani vasten, mutta pitelin häntä lantiosta ja hyssyttelin sanoen "rakas meillä on aikaa". Suutelimme ja soin hänelle vain pienen hipaisun kaluni kärjestä. Suski vavahti, ynisi ja lantio alkoi elää. Hipaisuja tuli yhä uusia ja suski vavahteli. Kuulin moiskahduksen kun Suskin ruusunnuppu aukeni loistoonsa. Kokemani hipaisu tuplaantui ja kuumuus liukui tattini kärjen ympärille. Enää en päässyt täysin irti, kun Suskin imu veti minua niin voimakkaasti. Pikkuhiljaa keinuin yhä lämpimämmille aalloille. Korallimeren valliriutta karautti kivun kiljahduksen Suskin suusta.

    Suutelin Suskia ja sanoin: "älä kiirehdi, keinutaan hitaasti". Päästin käteni irti hänen lanteiltaan. Annoin käteni helliä häntä. Suski keinui kuin aalloilla pysähtyen aina hipaistessani valliin. Kivun muisto sai hänet hidastamaan aina oikeassa kohdassa. Ynähdykset kävivät vaativimmiksi ja vaativimmiksi. Hidstus kävi koko ajan myöhäisemmäksi. Suukotin kiihkeästi Suskia niin paljon kuin vain voin. Käteni tahtoivat vetää hänet ihan kiini minuun, mutta pakottauduin vain hienoiseen hyväilyyn.


  • Anonyymi

   Jatkoa...

   Kivikovan kaluni kärki löysi Suskin otteen sisältä pienoisen aukkopaikan, jossa puristus oli avan mieletön. En antanut kivulle yhtään periksi pysyen paikallani. Suski voihki ja kuiskasi: "haluan sinut kokonaan omakseni". Seuraavan keinahdukseen Suski lähti kaikella kiihkolla, joka oli hiljaa keinuessa aina vain kertynyt. Tunsin valtavan paineen, kun Suski ryntäsi päin peistäni. Tunsin kaluni poksahtavan uusiin syvyyksiin Suskin kiljahtaessa.

   Suski alkoi itkeä. En liikahtanut paikaltani, Halasin ja silitin Suskia kuiskaten: "nyt olen kokonaan sinun ikuisesti" Itku vaimeni hiljalleen ja huulemme kohtasivat. Emme puhuneet pitkään aikaan mitään olimme vain sylikkäin suukotellen. Lopulta Suski alkoi keinua hyvin varovasti. Olimme olleet yhtä lihaa koko ajan, kuntoni oli suorastaan rautaa. Kun keinunta voimistui kierähdin hänen päälleen työntäen hänet täysin selälleen.

   Suski puski vastaan. kun painoin varttani häneen. Lantio keinui ja imu minkä tunsin kutitti pallien pohjalle asti. Suski kietoi jalkansa kupeitteni ympärille. Hän vaati minua aina vaan enemmän itselleen ja niin hyvältä ei ollut sielussa koskaan tuntunut. Ja minä annoin itseni hänelle ja hän antoi kaikkensa minunlle. Suski värähti ja pillu imi mehut liikkeelle. Tuo värähdys oli niin selkeä. Suski puristi jaloillaan minua itseensä ja silloin muurahaiset selkäpiissäni sanoivat tulvan tulevan. Suski värisi yhä vaan ja minä sykähtelin ja nytkähtelin. Sormenpääni vetäytyivät rypyille kun annoin kaikki nesteeni niin perille kuin vain voi. Jäimme siihen hyvin pitkäksi aikaa.

   Se oli silloin se. Raskaus alkoi kerrasta, näin olemme aviovaimoni Suskin kanssa laskeneet. Kaikki on ollut niin kohdallaan ja häät ennätimme pitää ajoissa ennen esikoispoikamme syntymää. Pienen vauvan kanssa on ollut onnellista. En kerro enää yksityiskohtia enempää, mutta pojalle tulee kyllä tällä menolla pikkusisko ensi vuoden aikana. No voihan se seuraava olla kyllä velikin.

  Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   141
   1745
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   113
   1365
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1222
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   88
   1167
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   193
   961
  6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   84
   951
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   97
   903
  8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   839
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   798
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   138
   722
  Aihe