rantaterassi

hojohojo

Ulkoistetaan rantaterassi marinetekille nostaa hinnat kolminkertaiseksi takaa rannan tyhjyyden on täällä ennenkin tehty tyhmiä päätöksiä!!!! muuten nesteen poistoon on lääke Furesis kai keltainenkin neste sillä lähtee ja jos ei lähde onhan muumilaakso kyllä sielllä keinot keksitään !

20

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palautetaanpianplease

      Juuripa näin, mistäs laitoksesta olet muuten päässyt karkaamaan?

    • skeptinen

      Suopellon miljoona sataman piti olla matkailuvaltti ja rahasampo mitäs siellä oikeesti on ei mitään muutama vaivainen paatti ja kuntalaiset maksaa herrojen töppäilyt !

    • Arvostustakehiin

      Täytyy valitettavasti todeta tosiasiaksi se, että Suomen koululaitoksen taso on laskenut alle arvostelun, kuten jo pitkään on uutisoitu. Se kun tuottaa jatkuvasti näin alhaisen sivistystason omaavia yksilöitä, niin pitäsi jo hälytyskellojen soida maan hallituksessa, joka kuitenkin loppupelissä päättää Suomen tulevaisuudesta. Anna saatanan Sipilä rahaa koulutuksen pelastamiseksi ja palauttakaa hallituksen jäsenet opettajille heidän tarvitsemansa arvovalta ja kurinpito-oikeus. Tämä hullu paapominen yksilön vapaudesta ja muusta vapaasta kasvatuksesta ja kaikkien tasa-arvosta pitää lopettaa pikaisesti. Karttakepillä kynsille toimii ja tuottaa tuloksia edelleenkin.

    • Ittekintummapaahto

      Tää kirjoittaja on selvästi matu, ei hallitse oikeinkirjoitusta ollenkaan, takaisin vaan Afrikkaan tai Saharan autiomaan reunoille heti! Tai sitten Afganistaniin, minne lie kunhan vaan pois täältä. Vai olisikohan kuitenkin kantasuomalainen ja jolta on koulut jääneet kesken. Ilman ymmärrystä kun ei vaan opi. Siis pitäisi kuitenkin olla munuaiset joilla ajatella, vai oliko se sitten maksa? Joka tapauksessa, jos puuttuu elin jolla ajatella, niin ei voi selittää, tai edes kuvitella ajattelevansa asiaa, jota pitäisi siis mietiskellä ajatuksella ja jota ei kannata puhua tai kirjoittaa sanoiksi ilman, että ymmärtää puhuvansa tai ajattelevansa. Siis ilman ymmärryksen tarkoitusta omista puheistaan, joita ei kukaan osaa tulkita edes afrikaksi.

    • hölmö

      sysmässä on totuuden puhuminen kiellettyä varsinkin kun se koskee päättäjiä !

    • persnettoa

      Niinhän siinä kävi että rantaterassi meni ulkopaikkakuntalaiselle niin myös ns. terassin tuotto hinnat varmaan sen mukaiset että köyhät ei kahvia juo hyvä jos kesän pystyssä pysyy !!!!

      • Anonyymi

        Niinhän siinä kävi marinan hinnat sitä luokkaa ettei ainakaan minun rahoilla rikastu !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän siinä kävi marinan hinnat sitä luokkaa ettei ainakaan minun rahoilla rikastu !

        Ikävä kyllä näin on !


    • Anonyymi

      Menen tänäiltana rantaterassille, mutta ensin otan sellaiset pohjat, että yksi kalja riittää kunnon känniin. Tulee halvemmaksi.

    • Anonyymi

      Kyllä näin kannataa tehdä ei täällä tarvitse mitään elliitti ravintoloita ollakkaan vai kenelle nämä kurmee pöperöt oli tarkoitettu ku köyhät juo vain kaljaa !

      • Anonyymi

        Kenelle on tarkoitettu kurmee pöperöt, kysytään yllä.
        Vastaus löytyy kaukalosta sanos Niemisville, mutkun Nemolta ei kysytä niin vastaus on tälläkertaa palju.


    • Anonyymi

      Tännä kesänä tulin taas Sysmässä käymään, ja kyllä oli pettymys että vanha kunnon rantaterassi oli poissa, ja tillalla todela kylmähenkinen ja kallis Marina?

      Ketä vittua se muka teille Sysmässä palvelee, että bisnekset annetaan jollekin hesalaiselle yrittäjälle joka vetää reilua hesa-hintaa kaikesta, ja paikkakin täynnä ärsyttäviä mainoksia ikkunoita myöten ja muutenkin lämmin tunnelma paskana?

      • Anonyymi

        Tätähän sitä tarkoitettiin tällä aloituksella näinhän se sysmä saadaan nousuu kun ulkoistetaan kaikki palvelut ei täällä oman kylän yrittäjiä paljon suosita sitähän sitä yritettiin gämping sysmänkin kohdalla ilmeisesti oman kylän väkeä ei näihin paikkoihin halutakkaan !


      • Anonyymi

        Kirjoittajan korvat näkyvät, siksi hän varmaankin poistatti tämän tiedon. Voinhan toki laittaa nimenkin jos ei pelkkä vihjetieto riitä ;)


    • Anonyymi

      Joo ketkä näitä ulkoistuksia ajaa nimet esiin niin tiedetään ketä reuraavan kerran äänestetään !

    • Anonyymi

      Vihdoinkin on Sysmässä paikka mihin kehtaa viedä vieraitakin syömään!

      Kiitos!

    • Anonyymi

      No katsotaan kun uotinpäivät ovat meneet eiköhän marinassakin ole aika hiljaista veikkaan ei siellä paikallinen väesto paljon käy !

    • Anonyymi

      Ei ainakaan persaukiset, kuten sinä. Paikka onkin tarkoitettu vain sivistyneille ja siten myös maksukykyisille ihmisille, joiden on kiva tavata kaltaisiaan. Paikan hinnat vastaavat hyvinkin saatua palvelua. Minä ja seurueeni kyllä viihdymme siellä. Tämä paikka tulee vielä menestymään, koska omistajat ovat löytäneet siihen "tatsin", hienoa! On vain hyvä, että hintataso on sellainen, että häiriköt pysyy poissa muualla.

    • Anonyymi

      Pinxinmäki on parempi vastaavassa tyylissä. Viihtyisämpi tunnelma ja vaihelevammat ruuat. Ainoa huono toki sijainti.

    • Anonyymi

      Aivan sama vaikka laittaa kiinni kummankin paikan yksi paskan hailee ja montakos euroa näistäkin sysmään jää pitäis kannattaa paikallisia yrittäjiä että eurot jäisivät sysmään !

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe