Wbox HD 2 ja ongelmia käytössä

Kkkkkkkkkkkkkkkkkk

Osaisiko kukaan neuvoa wbox HD 2 kadottaa tallennuksia ja kuva pysähtelee, box on ruvennut boottailemaan jatkuvasti ja kesken tallennuksen, kun box passiivisessa lepotilassa niin ajastuksen alussa box käynnistyy kuin tallentaakseen ohjelmaa mutta ohjelmaa ei aina löydy mistään. Nykyään muutama tallennus joka on onnistunut niin jonkin ajan kuluttua se on kadonnut. Koneeseen vaihdettu kondensaattorit äskettäin, boxiin palautettu tehdasasetukset useaankin kertaan mutta samat ongelmat jatkuvat edelleen. Jatkuvasti on kirjoitettu että kondensaattoreiden vaihto auttaa mutta ei auttanut. Kannattaisiko boxiin vaihtaa kovalevy vai olisiko turha homma. ????????? Harmittaa kun katosi paljon tallennuksia. Mitenkähän kallista olisi uuden kovalevyn hankinta.???! Kiitos jos jaksatte vastata

4

3486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RobotinTelevisio

      Vie huoltoon tai vaihda uuteen - varmuuden vuoksi eri merkkiseen. "Susi"-merkkisiä laitteita on ollut markkonoilla ennenkin. Minulla on Thunder ja siitä ei saa katkaista virtaa. Toimii sitten O.K., mutta tuhlaa sähköä. Onneksi asun terveyskeskuksen lähellä, on tosi vähän sähkökatkoja!

    • Takuu-ei

      Takuu ei liene voimassa jos olet jo niitä kondensaatoreitakin ehtinyt vaihtamaan?

      Kuulostaa kyllä joltakin ylikuumenemisesta johtuvalta rautavialta

      • kkkkkkkkkkkkkkkkk

        Tv huolto vaihtoi kondensaattorit ja nyt vaihdettu kovalevy, tosin puolta pienempi kun alkuperäinen. Eli siis ollut huollossa. Tiedän että nuo viat ovat wboxhd2 tyyppivikoja kun olen lukenut netin kirjoittelua. Digiboxit jäämässä pois mutta itse haluaisin sitä käyttää vielä, hubia tarjottu mutta siinäkin tuntuu olevan vikoja . Käytössä kaapeli liittymä. Nyt sitten kokeillaan miten kovalevyn vaihto vaikuttaa . Box ollut käytössäni 4 vuotta.


    • Arkistoja_ei_kerätä

      Aloituksessa ei ollut maintaa siitä, että onko kyseessä kaapeli- vai antenniverkko. Wbox on joka tapauksessa historiaa, sillä myynnissä on lähinnä vanhojen erien jämiä tai DNA:n tyyliin palautuksena tulleita laitteita. https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/posts/tv-ja-viihde/ kannattaa katsella keskustelupalstalta käyttäjien kysymyksiä ja mielipiteitä.

      Digiboksit tuntuvat olevan vähitellen historiaa. Omassa hyllyssä on kaksi kaapeliverkon tallentavaa (konkat vaihdettu kumpaankin) SD-boksia, mutta en tallenna niillä nykyään ollenkaan. Totesin aikanaan, että digiboksien kovalevyille ei kannata koota arkistoa, sillä yksi arkisto meni powerin hajottua. Handanin powerin vika tuhosi kovalevyn ja koko purkki meni kovalevyineen takuuseen uusiksi.

      Käytössäni on nykyään kiinteän laajakaistan kautta Telia TV, jossa tallenteet säilyy verkossa kolme kuukautta. Jos tähän digiboksiin hankkii kovalevyn, niin arkistonkin voi koota. TV:llä on pari teraista USB-levyä tullut tallennettua täyteen lähinnä HD-materiaalia, mutta niiden tallenteista ei ole tullut kuin osa katsottua jälkikäteen. Kun TV vaihtuu, niin samalla nämäkin arkistot katoaa, mikä on oikeastaan hyvä juttu. Ei nekään jää perikunnalle harmiksi;)

      Reilun parin viikon kuluttua on 23.11. Black Friday ja varsinkin eri alojen verkkokaupoissa on nopeimmille taas tarjouksia, jotka julkaistaan vasta viime hetkellä ennen 23.11. myynnin aloitusta. Olkaa valppaana, sillä nopeimmat voittaa. Googleen hakusanaksi "Black Friday 2018" auttaa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe