Hallin suhmurointi jo käynnissä

HPK:n uskollinen tukija Hämeen Sanomat on aloittanut työn uuden jäähallin rakentamiseksi Hämeenlinnaan. Asian suhteen toimitaan aivan kuten ennenkin. Lehti toistaa jatkuvasti jäähallin tarvetta ja tästä tulee ajan kanssa totuus. Halli on pakko saada. Rutiköyhällä kiekkoseuralla ei ole hallin rakentamiseksi euroakaan rahaa ja sponssien tuki menee jatkossakin pohjattomaan kiekkopelin pyörittämiseen. Mitä jääkään jäljellä kun halli on pakko rakentaa. Veronmaksajien rahat!!! Hallin hinnasta puhutaan vähän jos ollenkaan.
Ilmoita

Uuteen halliin mahtuu 10000 katsojaa. Jokainen heistä jättää kaupunkiin 123 euroa/peli-ilta. 30 kotipeliä kaudessa. tämä tuo kaupunkiin lähes 37 miljoonaa euroa per kausi. Uusi halli on siis maksettu jo kymmenellä kotipelillä.
2 VASTAUSTA:
Olisi kätevää sijoittaa se uusi jäähalli Kantolan tapahtumapuistoon. Siellähän tapahtuu vain kesässä, jos sittenkään. Miten muuten hämeenlinnalainen naisten jääkiekkojoukkue, kumpaan halliin sijoitettaisiin?
Aivan sama rakenntaanko 10000 vai 20000 katsojaa vetävä halli, katsojia kerhon pelissä noin 3000. miksi rakentaa isompi kun nyt halli vetää 5000 katsojaa.
+Lisää kommentti
Ei, tuhannesti ei uutta jäähallia tähän persaukiseen kaupunkiin. Nyt ainoa järkevä asia olisi saada talous edes jollakin tavalla tasapainoon ja lopetettava uusien, älyttömän kalliiden hankkeiden suunittelu ja haaveilu. Veronmaksajille suunitellaan uusia korotuksia jo näiden edellisten töppäilyjen maksuun, Kohta tästä kaupungista häippäsee veronmaksajat, mitä sitten? JÄRJEN KÄYTTÖ ON SALLITTUA JA TOIVOTTAVAA.
Ilmoita
HPK-veljet on olleet koolla. Pravda ei ole liikkeellä ilman suunnitelmaa.
Ilmoita
Voitasko uusi jäähalli rakentaa rautatieaseman päälle aivan kuin Madison Square Garden New Yorkissa tehtiin Pennsylvania Stationin päälle? Näin kaikki HPK:n kannattajat pääsis paikallisjunilla (ei Pendolinoilla, ei stoppaa täällä) otteluihin, jos vaan edes paikallisjunat edelleen pysähtyisivät Hämeenlinnassa? Madison Square Gardeniin mahtuisi yli 80000 katsojaa (60000 hämeenlinnalaista ja 20000 ulkopaikkakuntalaista).
1 VASTAUS:
Pistäppä vinkki Rautiolle. Ḿielestäni loistava idea!
+Lisää kommentti
Näinhän meneteltiin myöskin järjenvastaisen unelmakirjaston remontin kanssa. Hämeen Sanomat alusti koko remontin esittelemällä miten muuallakin on tehty unelmien kirjastoja ja tähdensi että tämä on nyt välttämätön myöskin Hämeenlinnassa. Suurella todennäköisyydellä juttu oli tilattu hallinnon kärkikaartista.
5 VASTAUSTA:
Persua jurppii mutta on tosiasia että uusi halli tarvitaan.
Normaalia kirjoitti:
Persua jurppii mutta on tosiasia että uusi halli tarvitaan.
Miksi tarvitaan uusi halli?
Joka tarvii maksaa
Täytyy olla täydellinen idiootti jos vertaa vanhan kirjaston korjausta ja HPK Oy:lle rakennettavaa uutta jäähallia.
Juuri oli juttua kuinka huono lukemisen ymmärtämistaito suomalaisilla on. Tässä asiassa nimimerkki 08744 on siitä yksi laatuesimerkki. Hän väittää että edellä oleva vertailee kahta hyvin erilaista remonttia toisiinsa. Ei vertaile. Hän vertailee ja pohtii paikallista tapaa, jolla remontit yleensäkin aikaansaadaan.
+Lisää kommentti
Yhä enemmän tuntuu siltä että tämä säälittävä kokdemtrolliääliörääpäle on tilattu hyväveliorganisaation toimesta tarttumaan kaikkeen kritiikkiin, joka suhtautuu tätä hv-johtotroikkaa vastaan. Joka kerta kaava on sama, ääliö heittää idiootti- ja perzuikkikortit esiin ilman yhtään faktaa. Ääliöllä itsellään ei koskaan ole mitään mielipidettä mistään, pelkästään nuo hokemat. Muistuttaa kovasti ilkkalafanaatikkoa, jolla on aivan sama kaava.
6 VASTAUSTA:
En tunne asiaa mistä kirjoitit, mutta käyttäydytkö itse mielestäsi asiallisesti haukkumalla muita? Missä sinun faktasi mahtaa olla? En löydä. Avaus oli täysin asiallinen ja olisi ansainnut sinulta myös asiallisen kohtelun. Tulos kertoo kaiken sinusta kirjoittajana.
wbiu45pp kirjoitti:
En tunne asiaa mistä kirjoitit, mutta käyttäydytkö itse mielestäsi asiallisesti haukkumalla muita? Missä sinun faktasi mahtaa olla? En löydä. Avaus oli täysin asiallinen ja olisi ansainnut sinulta myös asiallisen kohtelun. Tulos kertoo kaiken sinusta kirjoittajana.
Harmi kun ei ole ihan omaa persupalstaa, missä kaikki voisivat hymyillä ja olla samaa mieltä joka asiasta. Kaikesta vallitsisi kiistaton persutotuus ja heillä olisi hyvä olla ainakin teoriassa. Tosielämässä riitaantuisivat keskenäänkin alle viikossa, kuten eduskuntavaaliehdokkaistaankin päättäessään.
Anteeksi jos pahoitin, enkä persu ole. Minusta 12VDC olisi voinut puolustaa selvästi hallin rakentamista eikä haukkua muita alatyylisesti.
Juu, sori! Kommentti oloi tarkoitettukin juuri tuolle tasavirta-akkupellelle eikä sinulle.
Huomaatteko muuten kun tää sälli kirjottaa samanlaisia virheitä kuin tuo persupsykoositrolli?

http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/valpperi
No ei huomata sillä emme ole mielisairaita.
+Lisää kommentti
Vaikuttaa tasajaolta kulttuuri- ja urheiluväen kesken. Jos kulttuurille annetaan uudistettu kirjasto ja Verkatehtaan lisärakennus, on kohtuulista keksiä jotain myös kansan syville riveille (so. miehille).
Ilmoita
Tehdään vaan uusi jäähalli, mutta koulut ensin kuntoon!
Ilmoita
Ilman muuta uusi halli Hämeenlinnaan. Ei se mitään että koulut on homeessa. Nostetaan veroäyriä. Voi per tätä järjen köyhyyttä.
Ilmoita
Ei ehdi uusi jäähalli ihan vielä ensi vuoden Huipulla 2 juhliin eli juhlallisuudet täytyy kyllä pitää vanhassa hallissa ja kansalaisjuhla tietysti torilla niin kuin viimeksikin mestaruusjuhlissa.
1 VASTAUS:
On menossa Matkalla huipulle 3.
+Lisää kommentti
Hattulassa on tilaa ja varaa, sinne vaan vaikka radan päälle ;))
Ilmoita
Ja Sanomat jakelee ikään kuin " ilmaisia lippuja " kerhon peliin,,no on varaa jaella kun ensin nostettiin lehdykäisen hintaa, noin 50 %, saadakseen myötämielistä ajattelua uuden hallin rakentamiseksi.
3 VASTAUSTA:
Meiltä loppui Hämeen Sanomien tilaus pari viikkoa sitten ja hyvin ollaan tultu toimeen ilmankin. Todella kallis lehti sisältöön suhteutettuna. Takka ja saunan pesä sytytetään nyt vanhoilla lähes lukemattomilla julkaisulla. Tuohilla sytytykset sitten kun läpyskän sivut loppuvat.
Sä olet perunut tilauksesi jo 58 kertaa tänä vuonna. Kyllä niitä naurattaa tilaajapalvelussa.
Siellä itketään peruutuksia joka työpäivä.
+Lisää kommentti
Uusi jäähalli, muutama pysäköintitalo lisää, Sibeliuksenkadun pyörätiet, kaupunki täysillä mukaan Engelinrannan kelluvia taloja rakentamaan, riittävästi hyväpalkkaisia suojatyövirkojakaupungin rahat haasakanneille umpitolloille entisille ja nykyisille luottamus- ja virkahenkilöille pitää ainakin saada, vaikka sadat lapset ja opettajat sairastuvat vakavasti homeisissa kouluissa. Rahat eivät riitä koulujen korjaukseen, eivät edes väistöparakkien hankitaan, mutta uuteen jäähalliin ja muihin höttöhankkeisiin kyllä.
Tavoitteleeko Hämeenlinna maan johtavan hengityskonepotilaan titteliä?
Ilmoita
koskas kaupunki rakentaa mulle oman hallin kun on noita pisneksiä. jos hph haluaa uuden hallin ,niin sitten rakentaa vaan oma kustannus hintaan. ei muitten rahoilla. vanhakin halli on kaupungin ei hpk.n. vaikka siellä määrääkin ja temmeltää mielenvaltaisesti.
1 VASTAUS:
Millainen liikeidea sulla olis? Jos sulla on vaikkapa maailman suurin pilvenpiirtäjäautokauppa mielessä, niin kyllä verorahoista sulle ainaskin tontti tulee heti.
+Lisää kommentti
Olisiko linkkejä niihin juttuihin, joissa uutta hallia promotaan?
Ilmoita
Hallia ei vielä tulla rakentamaan sillä käynnissä on vasta Pravdan kypsyttely aika kuten avaaja tarkasti totesi.
1 VASTAUS:
Käskekää vaikka jonku Hietasen ruikata Kalelta eli neuvotella meille mm-kisat, niin jo on pakkokin rakentaa.
+Lisää kommentti
Jorma olisi kyllä saatava tiukasti köytettyä uuden hallin pääarkkitehdiksi. Hoiti niin hienosti ja rehdisti aikaisemmankin harjoitushalliremontin eikä mennyt kuin vähän toista milliä pitkäksi. Se on tällä hetkellä kai kaupungin toimijoista pätevin tuohon tehtävään.
3 VASTAUSTA:
Mistä löytyy Jormaa rehdimpi.
Kuka Jorma? Missä kaupungin virassa on tämä JORMA joka on vielä pääarkkitehti?
Mikä mies patrian jämsä,olisiko siitä mihinkään
+Lisää kommentti
Eikö ne pelit voisi pelata katuman jäällä talvisaikaan?
Ilmoita
Kyllä me aina yks halli tarvitaan.onhan siinä nuorillikken hyvä harrastuspaikka
2 VASTAUSTA:
Mutta tarviiko joka laji oman palatsin? Kohta joku HML yleisurheilija juoksee em-kisoissa välieriin ja sitten sille tarvitaan talveksi yleisurheiluhalli. Viidu Elenia areena, tyhjäkäyntiä, miksei siitä tehty kerralla hallia kaikille lajeille.
Ei kourallisille nuoria kannata rakentaa hallia. Kaikki harrastus maksaa niin helkkaristi että harvalla on maksaa niitä kauheita maksuja.
+Lisää kommentti
Tämä uusi jäähalli -idea vaikuttaa varasuunnitelmalta Kantasairaalan rakentamiselle. Olispa komea putki: SCC -> CENTRA -> ASSI ->?
2 VASTAUSTA:
Sekaantuu SCC Gary Pers kohtalokkaasti tähänkin???
38vb93 kirjoitti:
Sekaantuu SCC Gary Pers kohtalokkaasti tähänkin???
Sekaantuu SCC KokDem-Paskotrollimulkvisti kohtalokkaasti tähänkin???
+Lisää kommentti
Pakko kai uus joskus on rakentaa? Vai meinaatteko että nykyinen on joku ikuinen rakennus? Korjaatteko ite omia talojanne jos ne sitä vaatii? Vai olisko parempi vaan jättää kaikki tekemättä? Jos nykyistä hallia ei ole järkeä korjata niin totta helvetissä sillon rakennetaan uus. Mikä tässä mättää? Hä.
Ilmoita
Kyllä korjaan omaa taloani, kun tarve vaatii. Aikanaan sen rakensinkin. On samaa ikäluokkaa kuin nykyinen jäähallikin. Eikä ole mitään uusimistarvetta. Ei ronaa sähköt, eikä putket. Oliks muuta. Hä?
4 VASTAUSTA:
Onko jäähalli ja asumiseen tarkoitettu talo mielestäs sama asia? Vai voisiko olla hallissa jotain tekniikkaa mitä ei sun talosta löydy? Uskoisin että se sinukin rakentama talo puretaan joskus? Sitten kun ei ole enää järkeä korjata. Sitä varmaan tuossakin on punnittu. Uusi vai remppa.
Sössöö kirjoitti:
Onko jäähalli ja asumiseen tarkoitettu talo mielestäs sama asia? Vai voisiko olla hallissa jotain tekniikkaa mitä ei sun talosta löydy? Uskoisin että se sinukin rakentama talo puretaan joskus? Sitten kun ei ole enää järkeä korjata. Sitä varmaan tuossakin on punnittu. Uusi vai remppa.
Tossa joku kysy että korjaanko omaa taloani, ja vastasin. En vertaillut omaa taloani jäähalliin. Mutta ei jäähalliakaan tarvi kokonaan uusiksi rakentaa, jos sähköt ja jääntekoputkistot ronaa. Ne voi uusia, ei koko hallia tarvi uusia.
En sinuna kehuis. Näkee jo ulospäin että olet onneton itse korjannut.
jaska.korjausta kirjoitti:
En sinuna kehuis. Näkee jo ulospäin että olet onneton itse korjannut.
Kiitos kannustuksesta, mutta asuintaloni sijainti ei ole täällä julkista tietoa. Aika harva tänne kirjoittavista on rakentanut talon.
+Lisää kommentti
Ne on uusittu jo moneen kertaan. Siellä on mun kuulemani mukaan jäädytysputket ja niihin liittyvät vehkeet ihan vanhaa risaa paskaa. Varmaan ne korjata voi mutta ehkä kokonaan uusikin alkais oleen jo vaihtoehto. Kun joutuu samaan syssyyn vetään lähes kaiken tekniikan uusiksi. Ite veikkaan silti että 1 iso remppa vielä tehdään tuohon halliin. Katotaan.
1 VASTAUS:
Kannattaa tehdä esim. 1 Meuron remontti ja uusia jäähdytyslaitteisto kiertoputkistoineen. Se on todella paljon efullisempi vaihtoehto "areenalle", joka maksaa 40-50 Meur ainakin.
+Lisää kommentti
Puretaanhan niitä 70-luvulla rakennettuja kerrostalojakin nykyään pois kun ei kannata tehdä remonttia. Voishan nekin korjata mutta jossain tulee raja vastaan.
Ilmoita
On Helsingin vanha jäähalli ja Tampereen Hakametsäkin vielä pystyssä, vaikka ovat aikas paljon vanhempia kuin Rinksu. Ja Helsinkiin aletaan tehdä suurta remonttiakin.
1 VASTAUS:
Mitä sitten? Ne on kaikki täysin eri tyyliin rakennettuja halleja.
+Lisää kommentti
Tampereelle rakennetaan uus. Ja tod näk myös raumalle ja lahteen.
1 VASTAUS:
Voi voi ,eihän sulla hätää ole vuokraat mökkiäsi himokselta ,1800,e viikonloppu
Ootko tosissasi ,haluaisin nähdä sen mökin,voi voi liekö paskan puhuja koko mies,myy 300 tuhannen talonaan ,ihan itkettää mutta jos jämsä kolikot hallille antaa ,mikä ettei ok mies silloin
+Lisää kommentti
Millä tavalla tämä jääkiekkobisnes kuuluu kunnan tehtäviin?
1 VASTAUS:
Ei kunnan vaan onke atrian vai patrian jämsän
+Lisää kommentti
Kävin torressa ja kuulin patrian jämsän siellä vuokraavan kahvinkeittimiä ,tuskin se on kyseessä
Ilmoita
Mikä v... torre,?sotku hätilässä vai
Ilmoita
Persutkin kävis kuitenkin onnesta runkuten uudessa hallissa naama punaisena huutaan että tuomari on hoomoo
Ilmoita
Taitaa sitten nykyhallikin olla persuja täynnä
1 VASTAUS:
Taikka demareita, mutta nehän onkin samaa ihmisroskaa. Aitiossa voi kyllä olla ihan ihmisiäkin.
+Lisää kommentti
En tiä, huuto on ainakin tommosta
1 VASTAUS:
Mikä ero on sitten kunnianloukkauksena eri pervouksilla? Jos huutaa tuomarille että hoomo, Raato huusi jollekin tuomarille tai jollekin että se on pedofiiili ja sai kakkua.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hallin suhmurointi jo käynnissä

HPK:n uskollinen tukija Hämeen Sanomat on aloittanut työn uuden jäähallin rakentamiseksi Hämeenlinnaan. Asian suhteen toimitaan aivan kuten ennenkin. Lehti toistaa jatkuvasti jäähallin tarvetta ja tästä tulee ajan kanssa totuus. Halli on pakko saada. Rutiköyhällä kiekkoseuralla ei ole hallin rakentamiseksi euroakaan rahaa ja sponssien tuki menee jatkossakin pohjattomaan kiekkopelin pyörittämiseen. Mitä jääkään jäljellä kun halli on pakko rakentaa. Veronmaksajien rahat!!! Hallin hinnasta puhutaan vähän jos ollenkaan.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta