Kirjeenvaihtoa ystävää

Jensku1983

Olen Jenni 35-vuotias asun karkkilassa luotettava, rauhallinen, herkkä, empaattinen ja huumorintajuinen nainen. Olen aina tykännyt kirjoittaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Nyt olisikin mukava löytää toivottavasti pitkäaikainenkin ystävä, jonka kanssa voisi kirjoitella arjesta, haaveista, ajatuksista, harrastuksista, tunteista, maailmanmenosta tai ihan mistä vaan.
Harrastuksikseni voisin varmaan sanoa lukemisen ja liikunnan. Tykkään myös ommella, liikkua luonnossa, kuunnella musiikkia, viettää aikaa kavereiden kanssa ja kierrellä kirpputoreja. Olen sosiaalinen ja tarvitsen muiden ihmisten seurassa, mutta joskus olen vähän ujo. Innostun helposti asioista ja olen joskus vähän kärsimätön. Olen erittäin huono odottamaan, vaikka muuten olenkin melko rauhallinen. :) Pyrin kehittämään itseäni ja haastan itseni mielelläni erilaisissa tilanteissa. Itsetutkiskelu kiinnostaa myös.
Se minusta. Sinulta en vaadi kovin tarkkojen kriteerien täyttämistä. Iällä, sukupuolella, (Parisuhdetta etsin Toivon vain että olisit luotettava ja avoimesti oma itsesi

4

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tositarkoituksellamyos
    • U_Jo

      Ujolle puheen pitäminen on kauhistus, seksistä puhumattakaan. Miten lähestyä seksiä, jos on tosi ujo?

      Seksi saattaa ahdistaa ujoa. Sitä on kaikkialla, leffoissa, sarjoissa ja mainoksissa. Se näyttää helpolta ja huolettomalta. Pornoa on netti täynnä ja naiset toimivat niissä kuin automaatit. Median välittämä kuva seksistä on, että se käy aina kuin leikki. Helposti unohtuu, että seksi on oikeassa elämässä herkkää, vaikeaa ja usein sotkuistakin.

      Oikeassa elämässä seksi saattaa pelottaa itsevarmojakin. Seksiin liittyy hylkäämisen ja nöyryytetyksi tulemisen pelko. Oikeassa elämässä seksiin vaaditaan vahvaa luottamusta ja rehellisyyttä. Seksi on äärimmäistä läheisyyttä, eikä mitään punnertamista. Jo pelkkä riisuutuminen toisen nähden vaatii luottamusta.

      Ujouteen auttaa parhaiten se, että voi luottaa kumppaniinsa. Silloin peloista ja ujostelusta voi keskustella etukäteen. Hyvä, luotettava seksikumppani osaa antaa toiselle aikaa. Kiintymys auttaa luottamaan. Jos kumppanin kanssa on turvallinen olo, kokemuksesta voi tulla hieno ja kaunis.
      Usein unohtuu, että myös mies voi ujostella ja pelätä seksiä. Jos miesystäväsi on ujo, anna hänelle aikaa.
      Ole rauhassa ujo – hiljaa hyvä tulee!

      Ujolta ja vähemmänkin ujolta voi mennä vuosia, ennen kuin oppii nauttimaan seksistä. Muista aina, ettei sinulla ole kiire minnekään. Älä aloita erilaisten seksikokemusten haalimista, ennen kuin olet siihen täysin valmis. Ikävät kokemukset vain pahentavat pelkoja. Etene hitaasti. Itsetyydytys auttaa tutustumaan omaan vartaloon. Huomaat, mikä tuntuu hyvältä. Naiset tarvitsevat yleensä orgasmin saavuttamiseen rentoutta, luottamusta ja pelottomuutta.

      On normaalia, että orgasmin saa helposti itsetyydytyksessä, muttei kumppanin kanssa. Vaikka rakastaisi kumppania, voi mennä pitkään, ennen kuin orgasmi tapahtuu. Ujouden voittamiseen voi vaikuttaa myös tunnelmalla. Tunnelmavalaistus ja mukava musiikki auttavat rentoutumaan. Kumppanin suorittama niskahieronta voi auttaa. Luottamusta voi luoda huolellisella ja hellällä suutelemisella.

      Tee vain sitä, mikä tuntuu hyvältä ja oikealta. Kenelläkään ei ole oikeutta painostaa sinua temppuihin, jotka pelottavat tai nolottavat.

      Tiesitkö? Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan ujosta saa hyvän seurustelukumppanin. Ujot ovat luotettavia ja ottavat toisen huomioon. Ujo kumppani on todennäköisemmin uskollinen kuin ulospäinsuuntautunut rakastettu.

    • möllimulli

      Kun kirjeevaihtoilmoituksessa lukee, että : " etsin paruhdetta", niin jutun voi skipata heti. Se on vaan niin. Seksistä puhuminen on vaikeaa, vaikka sitä kaipaakin. Siitä on kokemus. Kirjeessä juttu sujuu, mutta kun toinen sitten ottaa asian esiin kasvotusten, niin kaikki kaatuu vaikka periaatteessa just se kasvotusten juttelu voi olla se mikä vie asiaa eteenpäin joka yhteiseen tekemiseen.

      Ja kolmas asia, Älä koskaa sovi toisen kanssa ystävyydestä. Ystävyys on asia joka ei ole niin vaan... Ihmisen kanssa voi olla kaveri ja sitten enenmmän hyvä kaveri kuin mikää ystävä. Osalla ihmisistä on myös työn tain luottamustoimen mukana tullut vaitiolo - salassapitovelvoite, ja se koskee myös vapaa-ajan ihmisten kertomia asioita.

    • Miten_Sinuun

      Jenni saisi yhteyden? Unohdit laittaa ilmoitukseesi sähköpostiosoitteen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe