Vogue -saunan arviointia

Voguessa_vieraillut

Vogue saunassa käy säännöllisesti 2-3 todella vanhaa miestä, siis tarkoitan vanhaa. En voi mitään sille että tunnelma lopahtaa kun nään ne siellä. Käyvät darkroomissa säännöllisesti ei kyllä tee mieli mennä sinne silloin.

Toinen asia m ikä minua vaivaa on se kuinka paljon asiakkaissa on ihan aidosti lihavia. Aika monella näyttää kroppa olevan sellainen ettei sitä ole koskaan treenattu. Miten nämä miehet näkevät itsensä? Vähän on miehiä joilla kroppa kunnossa.

Kolmas asia mikä minua vaivaa on paikan kuluneisuus. Näkee ettei mitään investointeja tai parannustöitä ole tehty vuosiin.

Neljäs asia joka vaivaa on tilojen huono soveltuvuus sexiin. Osa kopeista on baarin takana ja ne ovat pitkiä mutta kapeita joissa penkki toisella laidalla. Millaista asentoa siinä pitäisi ottaa? Tilavia koppeja joissa kaksi voisi rauhassa sekstailla makuuasennossa ei juuri ole. Aika harva haluaa sekstailla julkisesti sillä suurella patjalla. Miksi sitä ei voi jakaa vaikka verhoilla pienempiin osiin?

Jne. Jne.

14

1562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemustaon

      Vastaan vain kohtaan 2. Väittäisin että miehillä on nykyään kovemmat ulkonäköpaineet, kuin naisilla. Naisilla riittää (jos ei tykkää muhkummasta) että on hoikka, mutta miehen pitää olla lihaksikas, pitkä ja hoikka oikeista kohdista. Se vaatii treeniä ja treeni vaatii aikaa ja paneutumista.
      Anna ihmisten olla mitä ovat, varmasti jokaiselle löytyy sellainen mistä tykkää. Itse en hlö.kohtaisesti hirveän treenattua uskaltautuisi lähestymään, koska pelkäisin pakkeja. Itse olen kohtuuhyvässä kunnossa, rasvat 11.5 ja nostan paljon rautaa ja liikun, ,- siltikin olen epävarma ulkoisesta itsestäni, koska vaikkapa viihteessä (tv) näytetään vain ihan perhanan trimmattuja pari-kolmekymppisiä miehiä hurvittelemassa nuorten naisten -ja miesten- kanssa.

      • bear.is.still.the.best

        Ihmiset eivät vaan ole koko elämäänsä pari-kolmekymppisiä. Sen sijaan ihminen voi olla koko elämänsä epävarma omasta olemuksestaan, jos sille antaa vallan, eikä hyväksy itsessään ihan luonnollisia ikääntymisen tuomia muutoksia, joita tulee myös niille fyysisestä kunnostaan ylläpitäville ja ikuisesta nuoruudesta haaveksijoille.


    • Jättiläinen195cm95kg20cm

      Aloittajalle sanoisin että jokaisella on mieltymyksensä ja mitä kireämmälle asetat omat vaatimuksesi, sitä epätodennäköistä on että löydät kumppania. Ulkonäkö ei paljoa kerro ihmisestä, voit ohittaa todellisen helmen jos hänellä on hieman mahaa... No, trimmattu lihaskimppu on minulle täydellinen turnoff, joten poden samaa tautia kuin sinäkin!

    • Jne.jne

      Nimimerkit jättiläinen ja isomies sortuvat joko itsepetokseen tai suoranaiseen valehteluun.

      Ei Vogue ole mikään normi yhteissauna tai kylpylä. Ei sinne mennä saunomisen tai rennon yhdessäolon takia tai ystäviä etsimään. Se on paikka jonne mennään erotiikan tai suoran seksin toiveen takia. Useimmiten tuon jälkimmäisen.

      Kuinka moni kiihottuu älykkään keskustelun tai suurenmoisen persoonan läsnäolosta. Sanoisin että aika harva.

      Kuinka moni kiihottuu tai nauttii katsella tervettä, sopusuhtaista ja hoikkaa vartaloa riippumatta siitä millaiset tuon kropan kantajan henkiset ominaisuudet ovat? Sanoisin että lähes kaikki.

      Miksi?

      Koska näin se vain menee, meidät on ohjelmoitu pitämään fysiikasta joka täyttää terveyden ja nuorekkuuden vaatimukset.

      Gay- saunat ovat tyypillisesti palveluita jotka pyrkivät, tavalla tai toisella tämän jälkimmäisen tarpeen tyydyttämiseen.

      Kuten kaikessa tästä löytyy poikkeuksia ja perversioitakin.

      • IsomiesLapista

        Ahaa... mielensäpahoittaja poistatti viestin... tai sitten joku muu veti herneen nenään. On saatana herkkähipiäistä porukkaa kun omia näkemyksiä asioista ei saa täällä ilmaista ilman, että viestit poistatetaan. Ilmeisesti omia mieltymyksiään täällä ei saa puolustaa... asiapa harvinaisen selvä! Kumma kyllä joidenki "teesit" sitten ovat hyväksyttävämpiä kuin toisten. Varsinainen mielipidepalsta tämäkin!


      • kukavalehtelee

        "Kuinka moni kiihottuu tai nauttii katsella tervettä, sopusuhtaista ja hoikkaa vartaloa riippumatta siitä millaiset tuon kropan kantajan henkiset ominaisuudet ovat? Sanoisin että lähes kaikki.
        Miksi?
        Koska näin se vain menee, meidät on ohjelmoitu pitämään fysiikasta joka täyttää terveyden ja nuorekkuuden vaatimukset. "

        Höpöhöpö , jos noin olisi niin ei homojakaan olisi lainkaan, vain nuorista naisista kiihottuvia heteromiehiä. Logiikkasi mukaan homous on jo sinällään perversio.


    • Jeppuboy

      lihaskimppu ja jättimuna on logiikkaa ja matikkaa jota ymmärtää

      mun ei tarvi esittää muuta mitä oon

    • Peetu1994

      Outoja kirjoituksia, ei ole ihan noin. Tilat toki voisi uudistaa kokonaan. Ehkä sokkeloisia paikkoja enemmän kuin avaria tiloja. Mitä jos poreallas poistuisi ja siihen tulisi katto ja sokkeloinen paikka, höyrysaunan viereen.

      • Voguessa-vieraillut

        Aivan samaa mieltä. Sokkeloiset, hämärät paikat toimisivat luultavasti paremmin kuin nykyiset.

        Voisi ajatella että gay saunan rakenne olisi sellainen että sisäänpääsystä lähinnä on neutraalit pukeutumis- peseytymis- sauna- ja baaritilat. Niiden takana sitten suoraan seksiin liittvät tilat, kopit, darkroom jne.

        Saunassa, baarissa ja peseytymässä voisi käydä ilman mitään cruisailuun ja sexiin liittyvää.

        Toisaalta sexipuolella musiikki valaistus ja tunnelma olisi sitten ihan erilainen.

        Taitaa vain olla niin että nykyisten paikan pyörittäjien intressinä ei ole investoinnit paikan kehittämiseen. Luultavimmin toimilupa myös on sellainen ettei ilman sen muuttamista rakenteellisia muutoksia voi tehdä.

        Luulisin että Helsingissä olisi tilaa uusitulle gay-saunalle jonka cruisailualueet olisi suunniteltu myös niille joita varsinainen saunominen ei kiinnosta. Kun Ruusu ja US- video ovat nykyisessä alennustilassa kävijöitä varmaan riittäisi. Saunan yhteyteen rakennetut cruisailualueet myös pitäisivät käyttäjäkunnan suhteellisen siistinä ja selvin päin.


    • Bihomo

      Voisko saada tietoa ilman turhaa vtuilua. Olisin nyt lauantaina menossa ekaa kertaa käymään niin...
      1 Mihin aikaan kannattais mennä ettei ihan "yksin" olisi?
      2 Siellä on ilmeisesti joku baari, mutta mites käy jos ottaa mukaan pari omaa saunajuomaa?
      3 Pyyhe ja muut pitää olla mukana?

      • Qwerty_1234

        Mene mieluimmin sunnuntaina, enemmän porukkaa.

        Siellä on oma baari, osta juomat sieltä.

        Pyyhe ja vaatekaappi tulee talon puolesta


    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe