Vogue -saunan arviointia

Voguessa_vieraillut

Vogue saunassa käy säännöllisesti 2-3 todella vanhaa miestä, siis tarkoitan vanhaa. En voi mitään sille että tunnelma lopahtaa kun nään ne siellä. Käyvät darkroomissa säännöllisesti ei kyllä tee mieli mennä sinne silloin.

Toinen asia m ikä minua vaivaa on se kuinka paljon asiakkaissa on ihan aidosti lihavia. Aika monella näyttää kroppa olevan sellainen ettei sitä ole koskaan treenattu. Miten nämä miehet näkevät itsensä? Vähän on miehiä joilla kroppa kunnossa.

Kolmas asia mikä minua vaivaa on paikan kuluneisuus. Näkee ettei mitään investointeja tai parannustöitä ole tehty vuosiin.

Neljäs asia joka vaivaa on tilojen huono soveltuvuus sexiin. Osa kopeista on baarin takana ja ne ovat pitkiä mutta kapeita joissa penkki toisella laidalla. Millaista asentoa siinä pitäisi ottaa? Tilavia koppeja joissa kaksi voisi rauhassa sekstailla makuuasennossa ei juuri ole. Aika harva haluaa sekstailla julkisesti sillä suurella patjalla. Miksi sitä ei voi jakaa vaikka verhoilla pienempiin osiin?

Jne. Jne.

11

1338

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kokemustaon

   Vastaan vain kohtaan 2. Väittäisin että miehillä on nykyään kovemmat ulkonäköpaineet, kuin naisilla. Naisilla riittää (jos ei tykkää muhkummasta) että on hoikka, mutta miehen pitää olla lihaksikas, pitkä ja hoikka oikeista kohdista. Se vaatii treeniä ja treeni vaatii aikaa ja paneutumista.
   Anna ihmisten olla mitä ovat, varmasti jokaiselle löytyy sellainen mistä tykkää. Itse en hlö.kohtaisesti hirveän treenattua uskaltautuisi lähestymään, koska pelkäisin pakkeja. Itse olen kohtuuhyvässä kunnossa, rasvat 11.5 ja nostan paljon rautaa ja liikun, ,- siltikin olen epävarma ulkoisesta itsestäni, koska vaikkapa viihteessä (tv) näytetään vain ihan perhanan trimmattuja pari-kolmekymppisiä miehiä hurvittelemassa nuorten naisten -ja miesten- kanssa.

   • bear.is.still.the.best

    Ihmiset eivät vaan ole koko elämäänsä pari-kolmekymppisiä. Sen sijaan ihminen voi olla koko elämänsä epävarma omasta olemuksestaan, jos sille antaa vallan, eikä hyväksy itsessään ihan luonnollisia ikääntymisen tuomia muutoksia, joita tulee myös niille fyysisestä kunnostaan ylläpitäville ja ikuisesta nuoruudesta haaveksijoille.


  • Jättiläinen195cm95kg20cm

   Aloittajalle sanoisin että jokaisella on mieltymyksensä ja mitä kireämmälle asetat omat vaatimuksesi, sitä epätodennäköistä on että löydät kumppania. Ulkonäkö ei paljoa kerro ihmisestä, voit ohittaa todellisen helmen jos hänellä on hieman mahaa... No, trimmattu lihaskimppu on minulle täydellinen turnoff, joten poden samaa tautia kuin sinäkin!

  • Jne.jne

   Nimimerkit jättiläinen ja isomies sortuvat joko itsepetokseen tai suoranaiseen valehteluun.

   Ei Vogue ole mikään normi yhteissauna tai kylpylä. Ei sinne mennä saunomisen tai rennon yhdessäolon takia tai ystäviä etsimään. Se on paikka jonne mennään erotiikan tai suoran seksin toiveen takia. Useimmiten tuon jälkimmäisen.

   Kuinka moni kiihottuu älykkään keskustelun tai suurenmoisen persoonan läsnäolosta. Sanoisin että aika harva.

   Kuinka moni kiihottuu tai nauttii katsella tervettä, sopusuhtaista ja hoikkaa vartaloa riippumatta siitä millaiset tuon kropan kantajan henkiset ominaisuudet ovat? Sanoisin että lähes kaikki.

   Miksi?

   Koska näin se vain menee, meidät on ohjelmoitu pitämään fysiikasta joka täyttää terveyden ja nuorekkuuden vaatimukset.

   Gay- saunat ovat tyypillisesti palveluita jotka pyrkivät, tavalla tai toisella tämän jälkimmäisen tarpeen tyydyttämiseen.

   Kuten kaikessa tästä löytyy poikkeuksia ja perversioitakin.

   • IsomiesLapista

    Ahaa... mielensäpahoittaja poistatti viestin... tai sitten joku muu veti herneen nenään. On saatana herkkähipiäistä porukkaa kun omia näkemyksiä asioista ei saa täällä ilmaista ilman, että viestit poistatetaan. Ilmeisesti omia mieltymyksiään täällä ei saa puolustaa... asiapa harvinaisen selvä! Kumma kyllä joidenki "teesit" sitten ovat hyväksyttävämpiä kuin toisten. Varsinainen mielipidepalsta tämäkin!


   • kukavalehtelee

    "Kuinka moni kiihottuu tai nauttii katsella tervettä, sopusuhtaista ja hoikkaa vartaloa riippumatta siitä millaiset tuon kropan kantajan henkiset ominaisuudet ovat? Sanoisin että lähes kaikki.
    Miksi?
    Koska näin se vain menee, meidät on ohjelmoitu pitämään fysiikasta joka täyttää terveyden ja nuorekkuuden vaatimukset. "

    Höpöhöpö , jos noin olisi niin ei homojakaan olisi lainkaan, vain nuorista naisista kiihottuvia heteromiehiä. Logiikkasi mukaan homous on jo sinällään perversio.


  • Jeppuboy

   lihaskimppu ja jättimuna on logiikkaa ja matikkaa jota ymmärtää

   mun ei tarvi esittää muuta mitä oon

  • Peetu1994

   Outoja kirjoituksia, ei ole ihan noin. Tilat toki voisi uudistaa kokonaan. Ehkä sokkeloisia paikkoja enemmän kuin avaria tiloja. Mitä jos poreallas poistuisi ja siihen tulisi katto ja sokkeloinen paikka, höyrysaunan viereen.

   • Voguessa-vieraillut

    Aivan samaa mieltä. Sokkeloiset, hämärät paikat toimisivat luultavasti paremmin kuin nykyiset.

    Voisi ajatella että gay saunan rakenne olisi sellainen että sisäänpääsystä lähinnä on neutraalit pukeutumis- peseytymis- sauna- ja baaritilat. Niiden takana sitten suoraan seksiin liittvät tilat, kopit, darkroom jne.

    Saunassa, baarissa ja peseytymässä voisi käydä ilman mitään cruisailuun ja sexiin liittyvää.

    Toisaalta sexipuolella musiikki valaistus ja tunnelma olisi sitten ihan erilainen.

    Taitaa vain olla niin että nykyisten paikan pyörittäjien intressinä ei ole investoinnit paikan kehittämiseen. Luultavimmin toimilupa myös on sellainen ettei ilman sen muuttamista rakenteellisia muutoksia voi tehdä.

    Luulisin että Helsingissä olisi tilaa uusitulle gay-saunalle jonka cruisailualueet olisi suunniteltu myös niille joita varsinainen saunominen ei kiinnosta. Kun Ruusu ja US- video ovat nykyisessä alennustilassa kävijöitä varmaan riittäisi. Saunan yhteyteen rakennetut cruisailualueet myös pitäisivät käyttäjäkunnan suhteellisen siistinä ja selvin päin.


  • Bihomo

   Voisko saada tietoa ilman turhaa vtuilua. Olisin nyt lauantaina menossa ekaa kertaa käymään niin...
   1 Mihin aikaan kannattais mennä ettei ihan "yksin" olisi?
   2 Siellä on ilmeisesti joku baari, mutta mites käy jos ottaa mukaan pari omaa saunajuomaa?
   3 Pyyhe ja muut pitää olla mukana?

   • Qwerty_1234

    Mene mieluimmin sunnuntaina, enemmän porukkaa.

    Siellä on oma baari, osta juomat sieltä.

    Pyyhe ja vaatekaappi tulee talon puolesta


  Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   138
   1732
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1571
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1284
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1272
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   57
   1256
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1141
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   906
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   881
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   462
   871
  10. Hauskaa iltaa

   mun hehkulampulle :) Jos et ois antan anteeks mulle, ni oisit saanu postissa sellasen nallekarhun, minkä paidassa lukee I'm sorry :) Kohta saunaan
   Ikävä
   149
   858
  Aihe