Luonnollisuutta vastaan

Keppihevonen

Hopeavesi- ja mustasalvakuvat, onko ne Suomesta? Onko haavat tulleet hoidosta vai sairaudesta? Ei ihminen näytä aina hyvältä kaikkien lääketieteellisten hoitojenkaan jälkeen. Mustia nekroottisia haavoja syntyy myös lääketieteellisessä hoidossa. Ehkä koko nenä olisi poistettu. Hoidon ja potilaan taustatietoja ei ole annettu. Onko potilas toiminut omin päin? Kaiken kukkuraksi lääkärit moittivat ettei kaikki halua syöpään sädehoitoa. Jos ei halua niin ei halua. Vanhat ihmiset voi tahtoa olla jo ilman. Tässä nyt punnitaan onko potilas miten valistunut harkitakseen hoitopolkunsa tai hoitamattomuutensa.

3

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väärähoidoista

      Lääketieteellisistä hoidoista ei käydä kriittistä keskustelua lainkaan, ja muista hoidoista, olivatpa ne mitä hyvänsä, käytetään nimeä uskomushoidot. Uskomushoidoista lääkärit eivät yleensä tiedä mitään, ja se mitä he näistä haastatteluissa kertovat, on todella uskomatonta. Itse uskomushoitajat eivät useinkaan kykene arvioimaan toistensa hoitoja niin erilaisen koulutuspohjan kun nämä vaativat, mutta lääkäri kuin lääkäri kykenee heti lausunnon antoon, vaikka hoidon nimi ei hänellä aiemmin olisi ollut edes tiedossa.

      Uskomushoitoihin on päädytty siksi, että lääketieteellisistä hoidoista potilaat eivät muutoin olisi selviytyneet. Tällaiset tunnustukset oikeat hoitajat ovat ottaneet tavattoman raskaasti. Keitä sitten syyteltäisiin, jos terveydenhoidon yhtäkkiä pitäisi selvitä pelkästään omalla virallisen oikealla uskollaan.

      Rokotteiden ansiosta muun muassa vyöhyketerapia on tullut tutuksi pienten lasten vanhemmille. Jotta lapsi tulisi kestämään lisää rokotteita, hänet on yhä useammin näitä varten elvytettävä. Vyöhyketerapian ohella lapsia elvytetään monilla muillakin hoidoilla. Jos nyt uskomushoidot kielletään, lääketieteessä joudutaan monien ikävien tosiasioiden eteen.

      Sanalla uskomushoito on myös terapeuttinen merkitys, etenkin lääketiedettä opiskeleville. Epävarmuuden lisääntyessä on hyvä, että häpeän saa nopeasti siirretyksi toisaanne, pois häiritsemästä. Rokotteistakin tieto väistämättä lisääntyy, vaikka väärähoitajia joka käänteessä onkin syyllistetty.

      Entä sitten kun usko rokotteisiin loppuu. Mitä lääketiede aikoo tarjota tilalle. Jos uskomushoidotkin kielletään, johonkin sitä pitäisi vielä uskoa.

    • Uskonasia

      > Entä sitten kun usko rokotteisiin loppuu....

      Mitä se haittaa, vaikka potilaiden usko rokotteisiin loppuu, kun ns. asiantuntijoiden usko ei lopu?
      Hommat hoituu kuten ennenkin.

      • vapaata_riistaa

        Kyllähän tuosta melkoinen sota syttyisi, jos vapaaehtoiset laajemminkin Suomessa päättäisivät käyttää tätä lakiin perustuvaa oikeuttaan ja jättäisivät rokotteet ottamatta. Asiantuntijoiden usko tuskin tähän pysähtyisi. Pian alkaisivat kauheat kuolinskenaariot, joissa rokotettujen elämää surkuteltaisiin ja päiviteltäisiin millaisen juonittelun ja viharikosten kohteeksi nämä ovatkaan joutuneet.

        Rokotteiden vapaaehtoisuus kun ei käytännössä ole vapaaehtoisuutta lainkaan. Ihmisten on vaan helpompi alistua pakotteille, jos heidät saadaan uskomaan, että he itse ovat valinneet näin hyvän osan, ja tämän valintansa seurauksena jääneet henkiin edellyttäen, että kaikki tai lähes kaikki muutkin lauman jäsenet ovat toimineet samoin. Laumaimmuniteetti pakotteena takaa sen, että pettureita ei suvaita. Rokotteista tulee hyödyttömiä, elleivät kaikki tai lähes kaikki toimi siten kuin asiantuntijat edellyttävät. Vapaamatkustajan leima tarkoittaa, ettet ole toiminut hyväksytysti, toisin sanoen et välitä siitä, mitä muille ihmisille tapahtuu, vaikka rokotteet ottaessasi olisit voinut heidät pelastaa.

        Mitä tämä tällainen usko on? Vapaasti saat toki päättää, mutta jos vapauteen uskovia yllättäen ilmaantuukin häiritsevän paljon, yhteisen edun nimissä vapaudelle on laitettava kertakaikkinen piste. Jo useissa maissa käyttöönotetut rokotukselliset (verotus, päiväkoti, koulu ym) pakkokeinot viestittävät, että vapaaehtoisuuden väärinymmärtäminen saa sen kokonaan lakkaamaan.

        Mikä on lääketiedettä, mikä on liiketaloutta, ja mikä on ihmisen asema puolustaa itseään näiltä kahdelta. Aika lailla heikoissa kantimissa näyttäisi tällä hetkellä olevan. Joko teet niin kuin sinun oletetaan tekevän tai sinusta tulee tiedevastainen hörhö. Kun ihmiset esittävät laumasta poikkeavan näkemyksen, heillä on tapana kertoa ensin, etteivät he halua vaikuttaa hörhöltä, vaikka näin heille onkin tapahtunut tai, että vaikka tämä kuulostaa hörhöltä, niin toisinkaan heidän on vaikea asiaa nähdä.

        Asiantuntija saa leimata lakiin perustuvaa oikeuttaan käyttävää rokotteista kieltäytyjää sanalla vapaamatkustaja. Kieltäytyjästä tulee samalla myös rokotevastustaja, vaikka tällä teollaan tämä ei puuttuisi kenenkään muun päätökseen ottaa tai jättää ottamatta rokotteita. Käytännössä rangaistus tulee, vaikka laki sallisi yhtälaiset oikeudet. Turhaan ei kansaa ole valistettu sen suhteen, että laki todellakin on niin kuin se luetaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      110
      1961
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1417
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1265
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1177
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1168
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      82
      1002
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1000
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe