Tapani pahoitti mielensä

jokkis

15

308

  Vastaukset

  • HS:n arviointi oli hyvä. Ehkä siitä olisi voinut jättää pois turhat menneiden rääpimiset ja keskittyä päivän konserttiin. Eloisen sanat ovat muistaakseni Junnu Vainion, mutta hänen tekemikseen harvinaisen tönköt ja suorastaan surkeat.

  • Voi tuota akkamaista epävireisesti rääkyvää epälaulajaa. Toihan oli suorastaan superloistava arvio tekotaiteilijasta mutta kun mikään ei kelpaa. Valivali. Taitaa olla varsinainen trumpetti (=Trump) luonteeltaan eli pelkää imelää ylistystä sen olla pitää että ikineiti ei valittaisi! Ryhtyisi koko Kansan viralliseksi itkijämuijaksi kun kerran on lahjoja siihen suuntaan. Voi kyynel! Pyh, pah ja pyh .

   • Voi hyvää päivää! ,Kyllä on epävireisyys kaukana hänestä. Kateellisen kommennti!


  • Kansa ei todellakaan ole akkamainen eikä epävireisesti rääkyvä epälaulaja. Tapani on miehekäs ja laulaa tavattoman upeasti. Mitä tuohon Hesarin arvosteluun tulee on se mielestäni jokseenkin outo ja asenteellinen. Konsertin musiikillisen puolen arviointi jää varsin heppoisaksi, kun kriitikko kirjoittaa kaikesta epäolennaisesta ja vieläpä kaivaa esiin yli kymmen vuoden takaisia valheellisia asioita.
   Ymmärrän ,että Tapani pahoitti mielensä tuosta arvostelusta, eikä ole akkamaista että hän mielensä pahoittumisen esiin tuo. Tapani on laulaja , joka satsaa ja panostaa kaikkensa s konserttien musiikilliseen antiin, joten tietysti hän olisi toivonut ,että sitä olisi käsitelty arvostelussa laajemmalti. Konserttihan oli ollut fantastinen, niin tunnelmaltaan, kuin laululliselta - ja musiikilliselta laadultaankin.

   • Adjektiivit "fantastinen" , "musikaalinen", "laadukas" eivät kyllä mahdu samaan lauseeseen Tapsukan kanssa. Ei koskaan.


   • Harmiksesi voin todeta sinun olevan väärässä!!! Juuri nuo adjektiivit sopivat Tapsaan. Mestarilaulaja!!


  • Törpöltä kriitikolta törppö kirjoitus, mutta kun tietää ,että kuka on tuo kriitikko niin ei ole ollenkaan yllättynyt, että jutun taso on tuollainen. Etenkin otsikko oli ihan p...kaa. Tapsa ei kylläkään varmuudella haukkunut ketään eikä mitään tuossa konsertissa, ei myöskään verrannut itseään Cheekkiin. Käden vapinasta oli ihan turha kirjoittaa, se ei ollut mitenkään mainitsemisenarvoinen juttu. Jos ja kun on pitempään sairastanut keuhkoputkentulehdusta, niin ei siinä silloin ihan riskein olo ole. Sitäpaitsi Tapsa on laulaja ei kirurgi. Topi Sorsakoskella vapisi pää laulaessaan, muttei siitä mainittu ikinä häntä koskevissa musa-arvioissa.

   Konsertissa oli huikaiseva tunnelma ja Tapani Kansan ääni soi kerrassaan mahtavasti. Karisma on iänmyötä vahvistunut ja parantunut jasyventynyt ,kuten äänensäkin. Toki tuossa arvostelussa oli hyvääkin. Kuten se ,että mainittiin ,että sormia napsauttamalla Tapsa sai yleisön tekemään mitä halusi. Se on juuri sitä karismaa. Mainittiin , että ääni kantaa edelleen ja että Tapani Kansa on artisti joka ei tee kompromissejä. Eli hän tekee kaiken täysillä ei puolittain. Myös se mainittiin , että Tapani Kansassa ei ole tippaakaan laskelmointia toisin, kuin Dannyssä. Ja että Tapsa ei ole mikään tosikko.

   Se ,että konsertti oli Fainlandia-talossa oli erittäin hyvä ja osuva paikka pitää konsertti. Yleensäkin Tapani Kansa on parhainmillaan konserttisaleissa ja esim. kirkkokonserteissa, joissa yleisö istuu ja kuuntelee. silloin hänen äänestään pääsee todella nauttimaan, kun voi kuulijana vaan rentoutua eikä tarvitse mitään tanssimista ajatella, eikä olla tanssijoiden tönittävänä tanssilattialla.

   • Törpöltä "loimiilta" törppö kirjoitus mutta kun tietää ,että kuka on tuo "loimii" niin ei ole ollenkaan yllättynyt, että kirjoituksen taso on tuollainen. Koko kirjoitus oli ihan p..kaa.
    TK on laskelmoiva ja todellakin tosikko puhumattakaan herkkähipiäisyydestä. Hän on parhaimmillaan neljän seinän sisällä kotonaan ja tuppisuuna.


   • Minkä takia olet aina niin ilkeä ? Tapani on taiteilijasielu. Kai ne usein vähän herkkähipiäisiäkin ovat. Ainakin sellaiset jotka tekevät työtään tosissaan kuten Tapani.


   • oletkiusaaja kirjoitti:

    Minkä takia olet aina niin ilkeä ? Tapani on taiteilijasielu. Kai ne usein vähän herkkähipiäisiäkin ovat. Ainakin sellaiset jotka tekevät työtään tosissaan kuten Tapani.

    Lue tuo nimimerkki "loimii" kirjoittama kommentti sanasta sanaan niin löydät vastauksen sieltä. Siis kysymykseen "miksi olen aina niin ilkeä"
    Jos et vastausta antamillani vihjeilläni löydä niin palaa asiaan. Silloin toisaalta tunnustat olevasi paitsi naiivi niin myös tyhmä.


   • "Tapani Kansassa ei ole tippaakaan laskelmointia"

    70-luvulla Knasa laskelmoi, että rokki puree ihmisiin ja ilmoitti, että hänen konserttinsa olivat "rokkia pullollansa", kuten hän itse asian ilmaisi eräällä live-levytykselläkin. Eihän siinä tietysti sinänsä mitään pahaa ollut. Kansa yritti tuossa vaiheessa olla Elvis ja esitti paljon Elviksen kappaleitakin, esimerkiksi One Night, Blue Suede Shoes ja Love Letters yhdessä konsertissa.


  • Joku sävellys ja sanoitus kyvytön nuotin vierestä laulajako näitä solvausviestejä tehtailee mediassa?
   Vai joku kateellinen joka ei ole päässyt opiskelemaan Sibelius Akatemiaan?
   Vai joku ehkä jolla ei klassisen musiikin koulutuksesta huolimatta ole ollut menestystä urallaan?
   Onko joku katkera ettei itse ole menestynyt kevyen musiikin esittäjänä?
   Muistan 1970-80 luvulla että jotkut klassisen musiikki väen parista esitettiin halveksuntaa Kansaa kohtaan kun iskelmälaulaja osaa laulaa klassista musiikkia koulutetuilla äänellä sekä osaa soittaa, säveltää ja sanoittaa.
   On todella epäkypsää ja lapsellista haukkua pitkän menestyksellisen uran tehnyttä jo 70v hyvää laulajaa jolla on ollut terveys ongelmia?

  • jaa

  • Tuolta kyseiseltä kriikoltahan on aika outoja musa-arvosteluja Hesarissa muitakin.

  • Tapsa taitaa olla vähän herkkähipiäinen ja tärkeilevä. Niin se vaan aika menee, ja vanhat väistyy ja uudet tulee tilalle. Pitäis vetäytyä arvokkaasti pois estradeilta ennen kuin kannetaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   174
   4958
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   122
   4229
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   185
   3742