Tapani pahoitti mielensä

jokkis

18

447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miunmielestäin

      HS:n arviointi oli hyvä. Ehkä siitä olisi voinut jättää pois turhat menneiden rääpimiset ja keskittyä päivän konserttiin. Eloisen sanat ovat muistaakseni Junnu Vainion, mutta hänen tekemikseen harvinaisen tönköt ja suorastaan surkeat.

    • MatjoiPlattonen

      Voi tuota akkamaista epävireisesti rääkyvää epälaulajaa. Toihan oli suorastaan superloistava arvio tekotaiteilijasta mutta kun mikään ei kelpaa. Valivali. Taitaa olla varsinainen trumpetti (=Trump) luonteeltaan eli pelkää imelää ylistystä sen olla pitää että ikineiti ei valittaisi! Ryhtyisi koko Kansan viralliseksi itkijämuijaksi kun kerran on lahjoja siihen suuntaan. Voi kyynel! Pyh, pah ja pyh .

      • Mattikait

        Voi hyvää päivää! ,Kyllä on epävireisyys kaukana hänestä. Kateellisen kommennti!


    • Rantsula

      Kansa ei todellakaan ole akkamainen eikä epävireisesti rääkyvä epälaulaja. Tapani on miehekäs ja laulaa tavattoman upeasti. Mitä tuohon Hesarin arvosteluun tulee on se mielestäni jokseenkin outo ja asenteellinen. Konsertin musiikillisen puolen arviointi jää varsin heppoisaksi, kun kriitikko kirjoittaa kaikesta epäolennaisesta ja vieläpä kaivaa esiin yli kymmen vuoden takaisia valheellisia asioita.
      Ymmärrän ,että Tapani pahoitti mielensä tuosta arvostelusta, eikä ole akkamaista että hän mielensä pahoittumisen esiin tuo. Tapani on laulaja , joka satsaa ja panostaa kaikkensa s konserttien musiikilliseen antiin, joten tietysti hän olisi toivonut ,että sitä olisi käsitelty arvostelussa laajemmalti. Konserttihan oli ollut fantastinen, niin tunnelmaltaan, kuin laululliselta - ja musiikilliselta laadultaankin.

      • TiedänKukaOlet

        Adjektiivit "fantastinen" , "musikaalinen", "laadukas" eivät kyllä mahdu samaan lauseeseen Tapsukan kanssa. Ei koskaan.


      • Pekkaapatempi

        Harmiksesi voin todeta sinun olevan väärässä!!! Juuri nuo adjektiivit sopivat Tapsaan. Mestarilaulaja!!


    • loimii

      Törpöltä kriitikolta törppö kirjoitus, mutta kun tietää ,että kuka on tuo kriitikko niin ei ole ollenkaan yllättynyt, että jutun taso on tuollainen. Etenkin otsikko oli ihan p...kaa. Tapsa ei kylläkään varmuudella haukkunut ketään eikä mitään tuossa konsertissa, ei myöskään verrannut itseään Cheekkiin. Käden vapinasta oli ihan turha kirjoittaa, se ei ollut mitenkään mainitsemisenarvoinen juttu. Jos ja kun on pitempään sairastanut keuhkoputkentulehdusta, niin ei siinä silloin ihan riskein olo ole. Sitäpaitsi Tapsa on laulaja ei kirurgi. Topi Sorsakoskella vapisi pää laulaessaan, muttei siitä mainittu ikinä häntä koskevissa musa-arvioissa.

      Konsertissa oli huikaiseva tunnelma ja Tapani Kansan ääni soi kerrassaan mahtavasti. Karisma on iänmyötä vahvistunut ja parantunut jasyventynyt ,kuten äänensäkin. Toki tuossa arvostelussa oli hyvääkin. Kuten se ,että mainittiin ,että sormia napsauttamalla Tapsa sai yleisön tekemään mitä halusi. Se on juuri sitä karismaa. Mainittiin , että ääni kantaa edelleen ja että Tapani Kansa on artisti joka ei tee kompromissejä. Eli hän tekee kaiken täysillä ei puolittain. Myös se mainittiin , että Tapani Kansassa ei ole tippaakaan laskelmointia toisin, kuin Dannyssä. Ja että Tapsa ei ole mikään tosikko.

      Se ,että konsertti oli Fainlandia-talossa oli erittäin hyvä ja osuva paikka pitää konsertti. Yleensäkin Tapani Kansa on parhainmillaan konserttisaleissa ja esim. kirkkokonserteissa, joissa yleisö istuu ja kuuntelee. silloin hänen äänestään pääsee todella nauttimaan, kun voi kuulijana vaan rentoutua eikä tarvitse mitään tanssimista ajatella, eikä olla tanssijoiden tönittävänä tanssilattialla.

      • TiedänKukaOlet

        Törpöltä "loimiilta" törppö kirjoitus mutta kun tietää ,että kuka on tuo "loimii" niin ei ole ollenkaan yllättynyt, että kirjoituksen taso on tuollainen. Koko kirjoitus oli ihan p..kaa.
        TK on laskelmoiva ja todellakin tosikko puhumattakaan herkkähipiäisyydestä. Hän on parhaimmillaan neljän seinän sisällä kotonaan ja tuppisuuna.


      • oletkiusaaja

        Minkä takia olet aina niin ilkeä ? Tapani on taiteilijasielu. Kai ne usein vähän herkkähipiäisiäkin ovat. Ainakin sellaiset jotka tekevät työtään tosissaan kuten Tapani.


      • TiedänKukaOlet
        oletkiusaaja kirjoitti:

        Minkä takia olet aina niin ilkeä ? Tapani on taiteilijasielu. Kai ne usein vähän herkkähipiäisiäkin ovat. Ainakin sellaiset jotka tekevät työtään tosissaan kuten Tapani.

        Lue tuo nimimerkki "loimii" kirjoittama kommentti sanasta sanaan niin löydät vastauksen sieltä. Siis kysymykseen "miksi olen aina niin ilkeä"
        Jos et vastausta antamillani vihjeilläni löydä niin palaa asiaan. Silloin toisaalta tunnustat olevasi paitsi naiivi niin myös tyhmä.


      • Hyvin_laskelmoitu

        "Tapani Kansassa ei ole tippaakaan laskelmointia"

        70-luvulla Knasa laskelmoi, että rokki puree ihmisiin ja ilmoitti, että hänen konserttinsa olivat "rokkia pullollansa", kuten hän itse asian ilmaisi eräällä live-levytykselläkin. Eihän siinä tietysti sinänsä mitään pahaa ollut. Kansa yritti tuossa vaiheessa olla Elvis ja esitti paljon Elviksen kappaleitakin, esimerkiksi One Night, Blue Suede Shoes ja Love Letters yhdessä konsertissa.


    • KansaaKohtaanVihapuhetta

      Joku sävellys ja sanoitus kyvytön nuotin vierestä laulajako näitä solvausviestejä tehtailee mediassa?
      Vai joku kateellinen joka ei ole päässyt opiskelemaan Sibelius Akatemiaan?
      Vai joku ehkä jolla ei klassisen musiikin koulutuksesta huolimatta ole ollut menestystä urallaan?
      Onko joku katkera ettei itse ole menestynyt kevyen musiikin esittäjänä?
      Muistan 1970-80 luvulla että jotkut klassisen musiikki väen parista esitettiin halveksuntaa Kansaa kohtaan kun iskelmälaulaja osaa laulaa klassista musiikkia koulutetuilla äänellä sekä osaa soittaa, säveltää ja sanoittaa.
      On todella epäkypsää ja lapsellista haukkua pitkän menestyksellisen uran tehnyttä jo 70v hyvää laulajaa jolla on ollut terveys ongelmia?

    • Anonyymi

      jaa

    • Anonyymi

      Tuolta kyseiseltä kriikoltahan on aika outoja musa-arvosteluja Hesarissa muitakin.

    • Anonyymi

      Tapsa taitaa olla vähän herkkähipiäinen ja tärkeilevä. Niin se vaan aika menee, ja vanhat väistyy ja uudet tulee tilalle. Pitäis vetäytyä arvokkaasti pois estradeilta ennen kuin kannetaan.

    • Anonyymi

      Mikko känsälä pahoitti mielensä kun mä sanoin että se on omituinen mies kun se pitää mieluummin vauvaa sylissä kun stripparia.

    • Anonyymi

      Ihmiset me oomme erilaisia ku toiset herkkiuä ja toiset ei. Kysymys ei ole luonnehäiriöstä kun jotkut voi luulla niin jos joku aina pahoittaa mielensä. Kyse voi olla ihan herkkyydestä tai jopa yliherkkyydestä.

      • Anonyymi

        Tapsuliini Känsä-Kansa on herkkähipiäinen. Aina ollut ja tulee aina olemaan. Totuus.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe