Naapurin basso

Syrjäytyjä

Jooh... naapuriin muutti nuorukainen joka tykkää kuunnella musiikkia, ei siinä mitään mutta kun se basso tärisyttää mun tärykalvoja että alkaa ärsyttää kun sitä kuuntelee useamman tunnin putkeen. Öisin hän ei ole kuunnellut musiikkia mutta päivisin ainakun tulee koulusta ja se jatkuu sinne 22 lähelle. Milläköhän asteella niitä kaijuttimia saa tärisyttää? Missä vaiheessa uskallan valittaa isännöitsiälle?
Toinen naapuri onki sitte yöbilettäjä, mekkala ei sieltä kauhian isoa ole musiikin kannalta paitsi jos karaoke käynnissä ja puhe on huutamista monesti. Tästäkään en ole ilmottanut kun en halua päänipäälle kyttääjän merkkiä...

16

3170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Porno-Jalmari

      Nyt vaan alastomana kera erektion naapurin ovelle kolkuttamaan...

      • Jaahasss

        En tiiä onko naapuri lesbo, ei välttämättä muute ilahu


    • ÄläRuikuta

      "Missä vaiheessa uskallan valittaa isännöitsiälle?"

      Ei kai se ole uskalluksesta kiinni. Mutta miksi tekisit täysin aiheettoman valituksen naapuristasi, hänhän ei ole aiheuttanut melua hiljaisuusaikaan?

      Aina jaksaa ihmetyttää se, että miksi kerrostaloissa asuvat kuvittelevat, että kaikki naapureiden asiat kuuluvat itselle.

      Tosiasia on kuitenkin, että omakotitaloissa altistuu huomattavasti enemmän naapureiden aiheuttamalle melulle, siitä ei kuitenkaan valiteta, kun naapuri ei ole samaa taloyhtiötä. Täälläkin haukkuu naapurin koira pihalla häkissä lähes kaikki päivät, sekä moottorisahat ja ruohonleikkurit pärisee pyhäpäivistä välittämättä.

      • fesdghrfjt

        Meinaatko, että muuhun kuin hiljaisuuden aikaan saa mekastaa ihan niin paljon kuin sielu sietää? Luuletko tosiaan, että vain hiljaisuuden aikaan pitää antaa muille kotirauha?


      • ÄläRuikuta
        fesdghrfjt kirjoitti:

        Meinaatko, että muuhun kuin hiljaisuuden aikaan saa mekastaa ihan niin paljon kuin sielu sietää? Luuletko tosiaan, että vain hiljaisuuden aikaan pitää antaa muille kotirauha?

        Mikäli se "mekastaminen" tarkoittaa esim. kovaäänistä musiikin kuuntelua, niin kyllä.

        Tahallinen meluaminen, kuten lämpöpattereiden tai naapurin oven hakkaaminen yleensä katsotaan kotirauhan häiritsemiseksi.

        Kovaääninen musiikin kuuntelu taasen ei ole käytännössä koskaan katsottavissa kotirauhan häirinnäksi. Vaikka olisit sitä mieltä, että meteli häiritsee sinua ei se tee naapurin kovaäänisestäkään musiikin kuuntelusta kotirauhan häirintää.


      • äläsäsössötä

        Kyllä se käytännössä on. Jos luukuttaa amisvehkeitään niin että kuuluu muihinkin asuntoihin.
        Se on silloin kotirauhan häirintää jos mitä. Päiväsaikaankin kaikilla on oikeus rauhaan omana kotonaan. Et sinä siinä työskentele tai ole rauhassa jos joku taliaivo luukuttaa vehkeitään niin että kuuluu muualle.

        Kerrostalo on yhteisasumista ja jos asuu kerrostalossa pitäisi ottaa muutkin huomiiom. Koiran räksyttämiset ja vauvan itkut, lehtupuhaltimet yms on eriasia. Ne on sellaisia asioita joita ei oikein voi hallita. Sitä volyymia amisvehkeistä taas voi. Jos ei voi niin silloin naapuri "kuuntelee" tahallaan vehkeistään niin kovin että joku varmasti ärtyy.


      • KAaa

        Siis musiikki ei minua haittaa päivisin eikä muutkaan äänet vaan se kaiuttimien tärinä. Tuntuu kuin itse kuuntelisin omassa asunnossa bassontärinää niin kovalla että tärykalvoni tärisevät. Se ei kovinkaan hauskaa ole joka päivä. Enkä nyt kotonani tahdo olla aina korvatulpat päässä. Olis se kova kuulla oma TV..


      • Anonyymi
        ÄläRuikuta kirjoitti:

        Mikäli se "mekastaminen" tarkoittaa esim. kovaäänistä musiikin kuuntelua, niin kyllä.

        Tahallinen meluaminen, kuten lämpöpattereiden tai naapurin oven hakkaaminen yleensä katsotaan kotirauhan häiritsemiseksi.

        Kovaääninen musiikin kuuntelu taasen ei ole käytännössä koskaan katsottavissa kotirauhan häirinnäksi. Vaikka olisit sitä mieltä, että meteli häiritsee sinua ei se tee naapurin kovaäänisestäkään musiikin kuuntelusta kotirauhan häirintää.

        Ok. Nyt siis kaikki hommaamaan sähköbassot sekä kitarat ja eikun vaan soittamaan, joka helvetin päivä aina sinne hiljaisuuteen asti. Sitten taas aamu seiskalta aloitatte uudestaan ja tätä vuoden ympäri. Koska ei ole kirjoittaneen mielestä kiellettyä eikä voi laskea häirinnäksi.


    • fsdfsadfweafsdfafsfsd

      Väärä luulo jos luulet että saa pitää älämölyä niin paljon kuin sietää hiljaisuuden aikaan.

    • Tykkäämitähaluat

      Jos sinä häiriköt turhilla välityksellä niin ei voi mitään. Isännöitsijä on se joka kestää valituksia. Tuo poikakin voi valittaa kotirauhan häirinnästä joka ei anna edes päivällä kuunnella tv tai musiikkia. Mitä tykkäisit.

      • KAaa

        Sinullekki tiedoksi tv äänet musiikki yms ei haittaa. Kattonhan mieki telkkaria ja kuuntele raadiota. Vaan vain se basson tärinä häritsee. Ja kysyn juurikin siksi koska en halua tehä turhaa valitusta.


    • Eikäytöstapoja

      Nyt on sellanen juttu, että nuorilla niin kova vauhti päällä, että eivät aina tajua häiritsevänsä. Laittaisin ystävällismielisen nimettömän lapun asiasta. Tuo 22 on aivan liian myöhään. Illalla pitäs jo vähän hiljentyä. Jos ei auta, niin sitten valitus isännöitsijälle. Ja tuosta yöjuhlijasta ihan kunnon valitus naapurin allekirjoituksen kera.

    • gthfrdjik

      Laita kohtelias pyyntö basson vähentämisestä postilaatikkoon. Ehkä auttaa, ehkä ei.

    • rauhassa-mieluiten

      Ei muuten saa päivälläkään häiritä naapuria. Basson soittaja vuokralainen lähti äkkiä kun valitin vuokraisännälle ja se tuli käymään ja kuunneltiin pojun bassoja kun kahvikuppi helisi sen tahdissa. Eli jos vuokralainen niin yhteys siihen joka vuokrannut kämpän. Turha kenenkään sanoa että päivällä voi soiottaa niin lujaa kuin tahtoo musaa tai hyppiä vaikka lattialla jotta alakerran kattolampu heiluu. Muuttakoon bassojumputtajat omakotitaloon. Meillä sai potkut vuokralainen kun soitteli autossaan bassot täsillä viikonloput musaa pihalla korjatessaan joka hemmetin päiuvä romuaan ja ihan päivällä teki niin. Jonkun tunnin menee läpi mutta 5-8 tuntia jumputusta ei todellakaan tarvitse kuunnella kenenkään. Tietysti voi sitä bensaa kaataa postilaatikosta niin loppuu jumputu kuspäältä nopeammin mutta voi mennä oma kämppä huonoon kuntoon vesivahingon takia sitten. Tai mene ja vedä pataan muistya runkkaria kuten minä tein kylläkin pesäpalomailalla. Se muutti äkkiä veke.

    • allahonkristitty

      Ilmoita vaan mielenterveyspalveluille, että jotain vikaa naapureissasi on. Pian ovat naapurit kuolleita. Sen ne puoskarit kyllä taitaa.

    • Anonyymi

      Nämä naapurin metelöintiasiat ovat todella hankalia. Minä juuri soitin poliisitkin paikalle ja he kuuntelivat talossa, mutta väittivät, ettei kuuluisi mitään erityisen kovaa ainakaan. Siinä on se, että kun yrittää nukkua ja tasainen jumputus kuuluu läpi yön, niin se on hyvin häiritsevää. Ulkopuolinen ei sitä heti huomaakaan. Kyllä minun naapuri välillä pistää metelin kovallekin, mutta kummallista on, että se meteli on jopa 24 h/vuorokaudessa. Siinä otetaan ilmeisesti jotain päihteitä ja ehkä huumeitakin. Kyllä sieltä sellaiset hajut tulevat, että kannabis olisi yksi vaihtoehto.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe