moto e5 plus

kaljupåå12

Ostin hiljattain. Aloitusnäytössä on kellonaika ja ympyrä ympärillä. Käynnistettäessä se kasvaa ylhäältä noin 55-65%. Olen epävarma. Mikä tämän vajaan ympyrän merkitys on.

13

222

  Vastaukset

  • Ei mitään hajua mistä puhut.
   Analoginen kello?
   Oletko painanut sormella sitä, pitkään? Paina jotain ikonia sormella pitkään.

  • Sanoin väärin, ei kasva vaan se ympyrä on vajaa ympyrä , ja se vajaus ehkä vaihtelee. Tuotekuvasta sen näkee aloitusnäytössä ylhäällä.

   • Joo katsoin youtube videon. Se on analoginen "viisari", kun täyttyy puoleen väliin kello on 6, kun täysi kello on 12. 1/4 kello on 3.

    Voit ottaa pois pitkällä painalluksella koko kellon ja vaihtaa muuhun. En tiedä saako tota analogista ominaisuutta pois.


  • Uusia piirteitä pukkaa, poistin ohjelman ja se jäi asetuksien ohjelmiin omalla nimellään ja vieressä luki pienellä "poistettu käytöstä" Onkohan se pois tilaa viemästä vai mitä. Tilaa olis oikeasti hyvä säästää muutenhan poistaminen ei oikein kannata

  • Se näyttää Akun lataus tilanteen.

  • Kaikki muitten KUIN OMIEN LATAUTEN POISTO ON TURHAA JA SOTKEE LAITTEEN TOIMINTOA. VARSINKIN ANDROIDIA . KUN OSTAT ANDROIDI LAITEEN KUTEN MUUTKIN LAITEET LUE OHJEET KO. LAITTE OPUS. ENNEN KÄYNNITYSTÄ.

  • Melkein vuoden tussaroin Nokia 5 puhelimen ongelmien kanssa. Tänään sitten sain tilaamani Moto e5 puhelimen ja jopas on helppokäyttöisen ja käteen sopivan tuntuinen laite. Hyvää on myös 5,7 tuuman näyttö jonka värit ja kirkkauden saa säädettyä mieleisekseen. Näyttö reagoi kosketuksiin erittäin hyvin mutta ei myöskään ole levoton sinne tänne luistelevaa tyyppiä. Myös kaiutinäänet ovat riittävän kuuluvat ja selkeät. Akku tuntuu kestävän käyttöä koska vielä 8 tunnin sekalaisen käytön jälkeen latausta on 65% jäljellä. Ehkä akun riittävän suuri 4000 mAh:n kapasiteetti osaltaan jatkaa käyttöaikaa. Lisäksi laturissa on pikalataus ominaisuus. Ihan hyvä ominaisuus on myös kellon aika joka ilmestyy mustalle näytölle puhelinta yöpöydältä nostettaessa. Muitakin jippoja luurissa on, taskulampun saa syttymään pelkästään puhelinta kevyesti ravistamalla. Samaan ravistus tyyliin saa myös kameran herätettyä ja eipä pikaisen hämärässä keinovalossa suoritetun kamera kokeilun lopputuloksissa moitteen sijaa löytynyt. Joskus on turha tehdä puhelinvalintoja pelkkien teknisten arvojen perusteella, sen ainakin Moto e5 osoitti. Ainoa moite tulee näytön alareunaan syttyvään virtuaalinäppäin palkkiin joka pienentää turhaan näytön kokoa. Luulisi näppäinten näkyvän näytöllä ilman mustaa surunauhaakin.

  • Ja 99 euroa on todella vähän Motorola Moto e5 puhelimesta.

   • En ottas vaikka maksettas, aivan liian iso...niinku kaikki muutki nykyluurit.


   • Max5tuumanen kirjoitti:

    En ottas vaikka maksettas, aivan liian iso...niinku kaikki muutki nykyluurit.

    Ja näytössä huono resoluutio kokoonsa nähden..


  • Näytössä huono resoluutio ja liian iso koko ovat väitteitä jotka osoittavat, ettei kirjottajat ole käyttäneet Moto e5 puhelinta. Moto e5 puhelimen näytön kirkkauden saa muokattua mieleisekseen jopa taustan väriä pystyy säätämään yötila asetuksella.
   Puhelin on 18:9 kuvasuhteen näytöllä varustettu eli monia 5,2 tuuman näyttöjä kapeampi. Moto e5 istuu napakasti käteen ja on mukava käyttää. Myös näytöllä olevaa kuvaa voi pienentää niin, että puhelimen valikkoja pystyy hallitsemaan oikean tai vasemman käden peukalolla riippuen käyttäjän kätisyydestä. Todella kätevä ominaisuus koska puhelin tuntuu alas vasempaan tai oikeaan reunaan kuvan keskittävällä näytöllä käytettäessä pieneltä. Eli pelkkänä puhelimena Moto e5 luuria käytettäessä kaikki tarvittavat toiminnot pystyy tekemään puhelinta kiinni pitävän käden peukalolla. Luonnollisesti tekstiviestiä kirjotettaessa mieli tekee suurentaa ruudun näkymiä.

   • Mulla on juuri se ja pikselit erottaa selkeästi.


   • Huonoresojuu kirjoitti:

    Mulla on juuri se ja pikselit erottaa selkeästi.

    Ja höpsis, minulla on lukulasit ja en erota pikseleitä. Moto e5 luurin näyttö on todella terävä ja selkeä. Lisänä monipuoliset näytön säädöt niin ei tarvitse pelkkään kirkkauden säätöön tyytyä.
    Mutta mielipiteitä ja näkökykyjä on monia niin miksipä pitää turhaan kiistellö. Jos 99 eurolla saa paremmalla näytöllä varustetun uuden puhelimen niin ei voi kuin onnitella. Ja yleensä jos 99 eurolla saa paremman ja tasapainoisemman uuden älypuhelimen kuin Moto e5 on niin mielelläni haluaisin sen puhelimen merkin ja mallin tietää?
    Ostaisin sellaisen ja tekisin vertailun ihan käytännössä. Käytäntö kun on usein aivan jotain muuta kuin pikseli määriä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   227
   2312
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2180
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   146
   1993
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1005
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   974