Dreamliner premium

Kokemuksiakellään

Tuli napattua tui:n matka ns. kiinni. Aina ennen menty omatoimisesti BKK:n kautta reittilennoilla.

Jäin miettimään kun tässä on vielä viikko aikaa muuttaa varausta ennen varausmaksua, että kannattaisiko ottaa nuo premiumpaikat koneen edestä, onko hintansa väärti ? Oliko 1400e molemmat suunnat neljältä hengeltä, eli hinta kuitenkin ihan maltillinen verrattuna esim. Finskin tavallisen ja bisneksen hintaeroon.

Kokemuksia ? Kiitos etukäteen ja mukavia matkoja kaikille.

9

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oltiintalvella

      Kaikki on suhteellista, mutta mielestäni oli ok, paljon enemmän tilaa, parempi safka, lounge Hgin päässä ja kymppi enemmän matkatavaraa jos tarvii. Nopeampi erillinen lähtöselvittely.

    • Jatkaahän

      Onko tuo aspire lounge tarjoiluineen ilmainen premiumlennoilla ?

    • 12plus

      Itse ottaisin, jos tuo tosiaan on alle 200/henkilö/suunta. Penkit ovat mukavammat, mutta eivät finnairin busineksen tasoa. Mielenkiintoista että tarjoavat Aspire-loungea, joka on Schengen-puolella, mutta ei sieltä välttämättä kovin kauaa kestä siirtyä kaukolentopuolelle.

    • Hhl65

      Ehdottomasti kannattaa,matka sen verran pitkä,lounge kiva rentoutua ennen matkaa,tarjoilu erinomaista ja saa nukuttua hyvin.

    • KetjunAvaaja

      Kiitti kommenteista, joo annettiin olla speksit kohdillaan ja parin viikon päästä mennään. Kiva nähdä kun yli 20x käyty thaikussa ja ei vielä koskaan TUIlla tai pakettimatkalla muutenkaan, eka kerta myös Khao Lakissa, vaikka Phuketissa useammin käyty aikoinaan. Majoitus nyt The Leaf on The Sands bungalowissa. Heitän kommentit ja kokemukset ketjuun keväämmällä.

      Hyviä lomia !

      • kivaaseurata

        Jos kommentoit suoraan paikanpäältä, muista asettaa VPN (esim f-sec) ja sijainti Suomi, niin pääset kirjoittamaan tänne. Ulkomailta kiroittaminen on ollut estettynä jo pari vuotta.


    • leaf

      Kiva jos kirjoitat kommentteja Leafistä. Tuo hotelli meillä mietinnässä ensi talveksi.

    • Khaolaktaaltatullaan

      Varmaan ollaan samassa koneessa, 10.2. lähtö. Kommentoin samoin keväällä. Otimme Prenium paikat, kahdelta 620 €, ei paha mielestäni.

    • Kysyjävastaa

      No niin, monella tapaa onnistunut reissu takana ja tässä muutama kommentti.

      Premiumpaikat kannatti mielestäni ottaa kun sai sopuhintaa hyvin jalkatilaa ja lentokonemätöksi hyvinkin kohtuulliset safkat. Juomapiikki auki, jos brenkku maistuu. Aspirelounge oli ihan ok myös, iltapäivän ruokatarjonta ei kovin monipuolinen, alkoholijuomaa oli moneen lähtöön, paitsi ei skumppaa.

      Leaf hotellina oli oikein hyvä valinta, ei mikään ultimaattinen wow-efekti, mutta kaikki toimi. Meillä oli villa/bungalovi, joka tuntui hyvältä valinnalra, lisäksi alueella on ylemmän altaan puolella chalet-huoneistoja kahdessa kerroksessa ja ylemmällä, altaalla näytti olevan enempi senioreita, alemmalla nuorempaa ja lapsiperheet, olihan ala-altaassa myös lapsille erotettu pieni osio. Alemmalla altaalla myös allasbaari. Chaletit näyttivät kivoilta, mutta niiden terassilla on kyllä ihan framilla koko ajan. Sivuosalla aluetta oli tavalliset hotellihuoneet, jotka ei mahdottoman houkuttelevalta näyttäneet.

      Rice barn ravintola, jossa aamupala tarjoillaan oli hyvin tyypillinen thaimaalainen aamupalabaari. Munakaspiste löytyy ja kaikki hyvin ystävällisiä siellä. Vaihtoehtoja löytyy varmasti kaikille, mutta tarjonta koko ajan sama ja ehkä kuitenkin hieman suppeampi mitä Thaimaassa tottunut.

      Kuntohuone löytyy, lähinnä vitsi :)

      Henkilökunta pääosin palveluhenkistä, muutama henkilö tietysti erottuu joukosta joille voisi suositella alan vaihtoa, näinhän se on joka paikassa.

      Minusta siis melko rauhallinen paikka, kävelyetäisyydellä ruokapaikat, pesulat ja marketit. Ei minusta ehkä kuitenkaan neljän tähden hotelli, jollaisena tätä myydään. Ehdoton miinus on kyllä kävelymatka rantaan tai se pitää ainakin tiedostaa. Toinen miinus on aivan luokattoman huono wifi, mutta mobiilisimmi ei paljoa maksa ostaa loman ajaksi tai joku reissunetti suomalaišelta operaattorilta (jos nettiä tykkää ylipäänsä lomalla käytää). Kolmas selkeä miinus oli bungalowin todella äänekäs ilmastoin, jonka takia hiukka vaikea nukkua, en tiedä onko myös muiden huonetyyppien ongelma; meidän ratkaisu oli pitää ilmastointi täysillä ennen nukkumaanmenoa ja sammuttaa se sitten pois... aamusta tuppasi kyllä olemaan aika lämmintä.

      Kyllä tohon hotelliin kannattaa mennä, noilla varauksilla. Hyviä lomia kaikille !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1649
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1599
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1465
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1266
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1138
    Aihe