KAWASAKI KX 80cc REKISTERIIN

Kawasakiboy69

Juu elikkäs omistan kx 80cc crossipyörän ja haluaisin sen rekisteriin. Runkonumero löytyy vilkut,valot yms voi hankkia sitten. Tällä hetkellä nappulat että tarviiko niitä vaihtaa mihinkää muuhun. Tiivistettynä mitä mun pitäs tehä että saisin kawasaki kx 80 crossipyörän rekisteriin???

TOIVOISIN ETTÄ JOKU OSAISI VASTATA!!!

5

100

Vastaukset

 • Helposti ja halvalla et mitenkään, mutta käy ihmeessä sama asia kuulemassa katsastuskonttorilta, niin saat varmistuksen.

  • Joo se olisi sellainen Spede mittaluokan projekti jossa rahaa ja aikaa ei säästetä ja kaikkea muuta kuin halpa ja helppo konsti hankkia verme katukäyttöön.


 • Mielenkiintoisempi projekti voisi olla ajettavan ruohonleikkurin rekisteröinti tieliikenteeseen. Sekin on yhtä mahdoton, koska autoveroa ei crossipyöristä ja ajoleikkureista ole maksettu ja tyyppihyväksyntä tieliikenteeseen puuttuu. Jos massia on, tosi tieliikennecrossipyöräilijä asentaa vilkut ja katalysaattorit ruiskuineen paikoilleen ja ostaa tyyppihyväksynnän ajokilleen.
  Onhan niillä pappabetalarteineillä tieliikennetraktorit, joill rääsätään ilman äänenvaimentimia kylillä. Tyyppihyväksyntään vaadittu äänenvaimennin on saanut väistyä mölyputken tieltä.

  • Joo kyllä rahalla ja vaivalla aina saa kaikenlaista.


 • vanha aihe ja vanhat tiedot, mutta olen kuullut tällaista että ajoneuvoille jotka tulee myyntiin maassa, jokainen tyyppikatsastetaan, ja sen pohjalta se voidaan myös myöhemmin yksityishenkilön toimesta saattaa liikennekäyttöön, masamalla tietysti ajoneuvovero, sekä näyttämässä ja täyttämässä kaikki paperit mitä katsastustoimisto ja trafi mahdollisesti edellyttää.

  Koska esim 80 cc monttupyöriä ei ole liikenteeseen maahantuojan toimesta koskaan saatettu, jää vaihtoehdoksi, että sinä yksityishenkilönä tyyppikatsastat sen ensimmäisenä ihmisenä. Varaudu esittämään kaikenlaisia ce sertifikaatteja vilkuista, valoista ja roiskeläpistä, kuitit ja paperit pyörästä moottorin ja rungon osalta, renkaiden sopivuus kadulle, pakokaasupäästöistä jotain mittausraporttia ja vaatimuksenmukaisuutta, melutasonmittausraporttia, jälkiasennettua äänenvaimentajaa ja sertifikaattia siitä, ym.
  Olen kuullut, että aiemmin tyyppikatsastamattoman auton kohdalla hinta olisi n. 9000 euron luokkaa. Siinä os.viittaa mitä tuleman pitää. Oliskos kuitenkin helpompi ja halvempi katsella joku 20 vuotta vanha kawasaki kmx 125 tonnilla, ja korjauttaa siinä mahdollisesti olevat viat kuntoon.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • Jätti tylysti ex-vaimonsa! Toni Nieminen iski seitsemän lapsen yh-äidin – paparazzikuvat Seiskassa!
 • Pilvi Hämäläinen joutui tukalaan tilanteeseen Putous-lähetyksessä – virhe oli pilata koko sketsin: Ajattelin, että olen seonnut!
 • Syöpäsairas Janita Lukkarinen etsii epätoivoisesti hoitoa – tapasi yksityissairaalan lääkärin!

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  110
  4584
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  115
  593
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  533
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  458
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  420