Malmin lentokentän voi ottaa asuinkäyttöön.

PyhtääValmistuuVastaanot

Malmin lentokentän voi ottaa asuinkäyttöön, kaupunkibulevardeilla ei edellytyksiä – KHO hylkäsi useimmat Helsingin yleiskaavavalitukset.
Järkipäätös saatiin. Toiminta korpikentällä vahvasti hiipunut. Tälläviikolla parikymmentä operaatiota.
Tänään ilmoitettu 16 oper. Tosiasiassa ei ainuttakaan!!
Miljoonia euroja syydetty korvaaville kentille.

29

630

  Vastaukset

  • Jokohan menis "perille"!

  • Ei ole ilmoitettu 16 vaan 8 operaatiota kopterille joita tosin ei ole lennetty! Eilenkään ei yhtään kun syksyisin on hieman hiljaisempaa.

   • No putsattiinkin pois eli tänään kuin eilenkin 0 operaatiota. Reilu meininki.


  • Kovastihan tuota väkisin yrittävät ajaa kun kaadettiin suojelumetsääkin liito-oravilta muka vahingossa jne.

   • Niin lentotoiminnan turvallisuuden takaamisen vuoksi. Samoinkuin lintujen pesimäalue niitetään ja Ruisrääkän poikaset silpoutuvat leikkurin teriin. Nyt kun rakentaminen alkaa niin linnut osaavatkin suunnistaa viikin-vanhankaupungin lintuparatiisiin.


  • Hienoa kuin vihdoinkin tämä älytön kohkaus kentästä on päättynyt. Nythän siitä tuli korkeimmasta päätös. Typeriä ihmisiä jotka on vastustanut selvää asiaa. Kyllä meitä kentän asuinkäyttöön muuttamista kannattavia on ollut useita valitettavasti kentän puolustajien aggressiivinen asenne asiasta toisin ajattelevia kohtaan on ollut sellainen ettei ole oltu niin paljon julkisuudessa äänessä kuin kentän säilyttämistä vaativat. Sitä ei ymmärrä mitä jotkut jotka eivät edes asu Helsingissä ovat tähän puuttuneet, no eipä sillä ole enää mitään merkitystä. Hieno päätös. Nyt asian pitäisi olla jo selvä. Alueen rakennuksia voidaan toki suojella mutta mitään lentokenttää siellä ei tarvita. Asuntorakentamista vastustaneet eivät ymmärtäneet tätä asiaa, heidän mielestä piluralli pienlentokoneilla ja helikoptereilla olisi pitänyt saada jatkuva...mutta nytpä siihen tuleeki loppu.

   • Kyllähän ne vieläkin varmaan kuvittelee "omistavansa" korpikentän. 2019 lopussa aletaan ymmärtämään että peli on menetetty kun osa koneista lähtee ongelmajätelaitokselle.


   • Onhan näillä "lennuveljillä" sukulaisia jänkhällä kun ovat "junantuomia". Siinä on ystävät ja kylänmiehetkin aivopesty tätä "vilkasta" korpikenttää puolustamaan. Tosin parin päivään ei mitään toimintaa ole enää.


   • aika_näyttää kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ottaako koville;) No Pyhtää-ei harmita yhtää..mitä nyt pikkasen Vit..taa


  • Onko siellä halvalla koneita myynnissä?

  • Moni on kiinitettyjä 40v. vanhoja ja menee perintään ,mutta jonkun "ongelmajätteen" saa varmaan halvalla.

  • "Siipiveikot" yritti Stadilaisten lämiskälle kun vaativat oikeudenkäytikulut maksettavaksi veroeuroista.Vaan eipä onnistunut ja joutuvat itse bungaamaan ei taida dona riittää..

  • Nyt on sitten erittäin "arvokkaat" salaojaputket (joista myöskin valitettu;)tukossa ja kiitotie ja rullaustiet veden vallassa. Tähän kun tulisi pakkanen niin saataisiin turvalliset luistelubaanat kentälle. Myös ladut voitaisiin umpimetsän sijaan ajaa kentän sisäreunaa kiertämään.

   • Kyllä nyt on nuo "arvokkaat" salaojat on saatava auki eli kiitotie revittävä auki ja putket puhdistettava. Toimintakin hiipunut viimeviikolla alle 100 opr. parillakymmenellä koneella ja tänäänkin taas kokonaan suljettu! Ei kannata enää uusia kiitotietä kun menee sulkuun 2019 kuitenkin.


   • Mie oon pilootti. Lennän DC10ä kapteenina joka päivä Helssinkistä tänne Savonlinnaan. Hiplaan stuertteiki joskus.


   • VahvastiHiipunut kirjoitti:

    Mie oon pilootti. Lennän DC10ä kapteenina joka päivä Helssinkistä tänne Savonlinnaan. Hiplaan stuertteiki joskus.

    Saatko suurtakin sisältöä köyhään elämääsi tästä tyhjänpäiväisestä paskanjauhannasta?


   • Tää om mulle päälääkärin määräämää toimintaterapiaa. Oon puolipöpi Viherkommunistipelle ja naamioitunu heteroks.


   • mietipätätä kirjoitti:

    Saatko suurtakin sisältöä köyhään elämääsi tästä tyhjänpäiväisestä paskanjauhannasta?

    Eipä taida sinulla olla koskaan ollut naisseuraa (jos olet mies), joten jatka käsitöitäsi. Kokeile näppylähanskoja, on halpaa hupia. Kattele JuuTuupista mopoCessnan laskeutumisia, ja anna lapasen laulaa.


  • Malmin lentokentän voi ottaa asuinkäyttöön, JOS sen saatuneet maa-alueet kärrätään ensin rekoilla Ecokemille Rixuun. Kokoko prosessin ajan täytyy käyttää suojavarusteita. Muta Helsingin kaupunki ja Suomen valtiohan tuon maksavat.
   No sitten tuo letto pitää paaluttaa, jotta maapohja saataisiin riittävän jäykäksi ja rakentamiseen kelpaavaksi.

   Sitten vaan paljon elintasopakolaisia surffailemaan, ja uudisrakennuksia asuttamaan. Ja kaupunki ja valtio taas maksajina tottakai.

   • Eiköhän ne virkistyspörrääjät hoida maksupulen kun ovat saastuttaneetkin! Nyt myrkyt valuu taimenpuro Longinojaan. Olis syytä alkaa pikkuhiljaa puhdistamaan..Vantaanjoki tosin on suurin Uhanalaisen Meritaimenen lisääntymis paikka. Jo 20v.sitten oli taimenenpoikasia koskessa runsaasti.   • Tänään siellä "letossa" leikkaa heinikkoa 4kpl normi traktoria! Täyttä bullshittiä koko suosta jauhaminen.


  • Helsingin Virheät päättäjät ovat keksineet että lentokonehallit kannattaa pitää tyhjinä jottei niihin tulisi lentokoneita, ja kehä kakkosen tynkää ei kannata rakentaa pidemmälle koska he ovat huomanneet että rakennettavat uudet autotiet täyttyvät autoilla.

  • Joo tyhjää lämmintä hallia kannattaa ehdottomasti pitää veronmaksajien rahoilla. Maksaakohan nää trollit täällä ollenkaan veroja ?

   • Ja korpikentän hallin lämpötilahan on....


   • Peruslämpö pitää ilmeisesti pitää päällä, ettei rakenteet homehdu.


  • SUOMI24 Ilmailu-palstalla on nähtävissä voimakasta yritystä mielipiteenmuokkaukseen Pyhtään puolesta, malmia väheksyen.

   Airveteranin DC-3 on todellakin käynyt ilmailutapahtumassa Pyhtäällä toukokuussa 2019. Totta tähän saakka.

   Sen sijaan vihjaus siitä, että Pyhtää olisi Airveranin DC-3:n uusi kotikenttä, on silkkaa toiveajattelua. Varmastikin Pyhtää-Redstonen toive.

   Airvetranin hallitus ei ole tehnyt minkäänlaista päätöstä siitä, että Pyhtää olisi DC-3:n kotikenttä, vaikka sellaista on sille Pyhtään suunnalta sille ehdotettu.

   Tuleva DC-3:n kotikenttä tulee olemaan mitä suurimmalla todennäköisyydellä Nummela.

  • Voisiko rakentaa niin tiiviin kerrostalo rykelmän että olsi kentän kokoinen ja katto lisi siis katto ja lentokenttä. Ei valitusoikeutta lento toiminnasta sillä tietona että on muuttamassa lentokentän alle. Järkevin ratkaisu tässä olkaa hyvä.

   • Hullumikähullu, herännyt eilen kirjotteleen nettiin kymmenen jälkeen.
    Miksi juuri ilmailupalsta kiinnostaa potilasta?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4801
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   3409
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   2192
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   81
   1537
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1127