mitä tapahtunut!!!

torikatu 26 kohdalla palaa noin kymmenkunta hautakynttilää jalkakäytävällä
Ilmoita


31 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


sori se oli torikatu 22
Ilmoita
Rewellin koulutalon muistolle.
Ilmoita
Laskitko kynttilät varmasti oikein?
Ilmoita
Siihen kuoli ihminen eilen.
Ilmoita
Kaikkien homekouluissa sairastuneiden muistolle
Ilmoita
Te.o ilmeisesti...
1 VASTAUS:
Kysy siltä.
+Lisää kommentti
> Siihen kuoli ihminen eilen.

Mistähän voisi saada lisää tietoa? Alkaa arveluttaa tämä paikkakunta.

Aika monella täällä on sellainen ilme, että "tietoo on", ja taas toisilla ei mitään käsitystä mistään. Sellainen on epätervettä.

Kaupunkilaiset haluavat tietoo ilman että täytyy olla toisen tai kolmannen polven puoluekuppikuntalainen.

Huomi! Kuolemantapausten tiedottaminen ja käsittely ei ole vainajan muiston epäkunnioittamista - vankilat on täynnä murhaajia, joiden mielestä olisi ollut paljon parempi kun olisi vain kunnioitettu vainajan muistoa.
3 VASTAUSTA:
Tässä tieto. Siihen kuoli ihminen eilen.
Mikä oli äkillisen poismenon syy? Mikä oli vainajan puoluekanta? Ilmeisesti keskustaoikeistolainen, jos on kynttilöitä.
voit_rauhottua kirjoitti:
Tässä tieto. Siihen kuoli ihminen eilen.
Sun tietos jos tossa on, jakaisit saman kohtalon.
+Lisää kommentti
Scc vuosi juhlat
1 VASTAUS:
Persujen kellokkaan itsehankitun SCC tuomion kunniaksi.
+Lisää kommentti
Erittäin lämmin ja kaikille ystävällinen ihminen kuoli paikalla sairaskohtaukseen.
Hänellä oli sydän täyttä kultaa.
Syvä osanottoni omaisille, läheisille ja ystäville.
Ilmoita
> Sai sairauskohtauksen ja menehtyi.

Hämpyn keskimääräinen elinajan odote pitäisi tutkituttaa puolueettomlla ulkomaalaisella tutkimusinstituutilla - saattaisimme kaikki hämmästyä kuinka lyhyeksi elämä on käynyt täällä.

Suomi on useita vuosia jäljessä muita pohjoismaita pelkästään "virallisten" tietojen mukaan. Sitten kun ne "viralliset" tiedot vielä oikaistaisiin oikeiksi, saattaisi muutama leuka loksahtaa.

Terve urheilija kuolee vessaan täällä 50-vuotiaana - joopa joo.
2 VASTAUSTA:
Ai vetää Elvikset?
Ei puhuta vaan vaietaa. Ennuste eliniän suhteen on miehillä 45,7 v. ja naisien 48,1 v. Olen henk.koht. nähnyt kans.väl. Tutkimuksen.
+Lisää kommentti
On nämä nettikirjoittelijat jokseenkin päästään viallaan. Joku kuolee tavalla tai toisella, niin pelkkää pilkkaa ja paskanjauhamista. Toivottavasti omalle kohdallenne osuu, että joku todella läheinen kuolee ja samalla muut tekee siitä asiasta pilkkaa suoraan päin näköänne. Olkaa silloin myös luonteeltanne samanlaisia, lähdette mukaan vaan pilkkaan ja paskanjauhamiseen vaikka oma perheenjäsen olisi teiltä kuollut. Oma isä,äiti,lapsi,puoliso. Toivottavasti joskus teidän surun keskellä joku vaan pilkkaa teidän surua samalla tavalla kun te teette juuri nyt. Tosin ymmärrän kirjoittelunne. Aivonne ovat pahasti kehityksestä jäljessä, koska ei edes vaikeasti aivovammaimen ajattele samalla tavalla kuin te.
1 VASTAUS:
Ketään pilkkaamatta,mutta kun jotain ikävää tapahtuu meillä tai muualla maailmassa niin ainakin kynttelikauppiaat,pehmolelukaupat ja kukkakaupat tekee tiliä.Avun ja osanoton voisi ehkä hyödyllisemmin antaa omaisille muulla tavoin.Kaikki tuo tapahtumapaikalle tuotu tilpehööri menee kuitenkin kaatopaikalle ja siinä on jotenkin vain muoti-ilmiön maku.
+Lisää kommentti
Mun ystävä kuoli😓
Ilmoita
Näinkin se voi elämänlankamme katketa, yht´äkkiä yllättäin, kesken maallisen vaelluksemme, vaikkapa kadulla kulkiessamme.
Maallinen tie päättyy siihen paikkaan ja alkaa tie johonkin tuntemattomaan.
Ei se katso aikaa, eikä paikkaa kun lähtö tulee.

Näillä palstoilla, vaikka anonyymina saattekin kommentoida. Siitä huolimatta, kaikilla pitäisi olla edes sen verran sivistystä ja hienotunteisuutta, että tälläisiä, tässäkin ketjussa nähdyt asiattomat kommentit voisi jättää laittamatta. Omaisten surua täytyy sen verran osata kunnioittaa, eikä vaatia kaikkia ymmärtämään omaa typeryyttään ja asiattomia heittojaan joka tilanteessa. Vaikka tuskin surevat omaiset tälläiselta palstalta heti tulevat...
tai toivottavasti, eivät tule lohtua hakemaan.
Mutta tuntuu tuollaisten asiattomuuksien lukeminen jälkikäteenkin pahalta.
Ilmoita
Minun miesystäväni kuoli joku aika sitten, aivan yllättäen, löytyi kuolleena omasta kodistaan, kuolinsyytä saamme odotella kuulemani mukaan monta kuukautta ja se on todella raastavaa😢😢😢😢Olen myös sitä mieltä että täytyisi aikuisten ihmisten osata käyttäytyä täällä asian mukaisella tavalla. Äkillinen kuolema on aina kauhea tragedia ja shokki läheisille.
Ilmoita
> Ei se katso aikaa, eikä paikkaa kun lähtö tulee.

Äkilliset kuolemat ovat julkisia asioita. Kollektiivisessa muistissa säilyy henkilön elämänkaari ja olemus mutta ennenaikaisen kuoleman syy on yhtä lailla yhteisön asia kuin yksilön.

Kun kuoleman syy on käsitelty, henkilön muu elämänkaari alkaa pian hallita kollektiivista muistia. Mitään haittaa henkilön muistolle ei aiheudu äkillisen kuoleman syyn selvittämisestä. Päinvastoin.

Älkäämme salailko äkillisiä kuolemia Hämeenlinnassa vaan käsitellään ne asiallisesti ja se on sitten siinä.
Ilmoita
Kyllä kuolemastakin pääsee yli parhaiten rankkaa huumoria viljelemällä.
1 VASTAUS:
Kyllä siinä huumori on kaukana jos läheinen ihminen kuolee ihan yllättäen ja ns. liian aikaisin. Vanhan ihmisen kuolema on luonnollista, eihän meistä kukaan tänne jää mutta lasten ja nuorten kuolemat koskettaa aina. Joka sellaiset ottaa huumorilla, hän ei tiedä surusta tai läheisen menettämisestä mitään.
+Lisää kommentti
No onko ihan pakko kantaa niitä kynttilöitä tai kukkianne johonkin kadun varteen? En ymmärrä alkuunkaan! Viekää kynttilänne sitten vaikka haudalle, jos haluatte satsata rahojanne jonkun muistoksi. Minä muistan läheisiäni vain haudoilla, vieraita ihmisiä en ikinä missään kynttilöillä tms.
Ilmoita
"Yrjöttää:
No onko ihan pakko kantaa niitä kynttilöitä tai kukkianne johonkin kadun varteen? En ymmärrä alkuunkaan! Viekää kynttilänne sitten vaikka haudalle, jos haluatte satsata rahojanne jonkun muistoksi. Minä muistan läheisiäni vain haudoilla, vieraita ihmisiä en ikinä missään kynttilöillä tms."

Sinua yrjöttää ilmeisesti myös ajatus siitä, että joku vie esim. kolaripaikalle kynttilän.
Minua kuvottaa kaltaisesi ihmiset. Tunsin vainajan hyvin ja ymmärrän, että lähipiiri haluaa surussa ja järkytyksessä viedä kynttilän paikalle, kun henkilöä ei ole vielä haudattu.

Tämän palstan lukeminen kuvottaa minua.
Ilmoita
Kiitos hieno aurinkoinen mies ja hyvää matkaa.
Ilmoita
Hämäläiset muisti et Irwin kuoli...
Ilmoita
Nimimerkille "Yrjöttää"
Kuulostat katkeralta ihmiseltä, joka ei kestä sitä, että toisella henkilöllä on surevia ystäviä.
Surullista ja säälittävää. Ei lainkaan yllätä tuo, että sinä et koskaan veisi toiselle ihmiselle kynttilää muistoa kunnioittamaan.
-Sinähän käytät aikasi täällä haukkumassa muita. Puhuit tuntemattomasta ihmisestä, joten ihmettelen sitä suuremmin, miksi tämä asia kiusaa sinua, jos kyse ei ole kateellisuudesta?
Ilmoita
Hävetkää vähän kommenttienne kanssa! Eräs nuori ihminen sai sydänkohtauksen ja menehtyi siinä elvytysyrityksistä huolimatta ja hänen ystävänsä ja kaverinsa ovat tuoneet kynttilöitä siihen missä hänen matkansa yllättäen ja täysin ennalta arvaamatta päättyi
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

mitä tapahtunut!!!

torikatu 26 kohdalla palaa noin kymmenkunta hautakynttilää jalkakäytävällä

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta