pysyvä vamma ei korvauksia

tapahtui2015

eräälle 30v ihmiselle tapahtui tapaturma v2015. siitä jäi korjaamaton vamma( ei pysty lääkärit korjaamaan ja työkyvyttömyys( ei työkuntoinen) ja iäinikäinen avuntarve. useat lausunnot joissa todetaan tämä.
mutta ei eläkettä ei korvauksia mistään taholta penniäkään koska liian nuori ja ryömimällä pääsee eteenpäin vaikka jalat ja kädet ei toimikkaan.
kuntoutustuki jatkuu kuitenkin jo 3. vuotta.
mikähän neuvoksi nyt?

12

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunttuki

      Kuntoutustuki on entinen määräaikainen työkyvyttömyyseläke !

    • Voikärsimys

      Täh???? "mutta ei eläkettä ei korvauksia mistään taholta penniäkään koska liian nuori ja ryömimällä pääsee eteenpäin vaikka jalat ja kädet ei toimikkaan.
      kuntoutustuki jatkuu kuitenkin jo 3. vuotta." Korvauksia ei mistään taholta penniäkään? Mitä tuo kuntoutustuki sitte on muuta kun korvausta????

      • fredi

        tarkoitan pysyvän vamman korvausta jota ei pystytty korjaamaan. hänellä oli pysyvän haitan vakuutus eläkeyhtiöltä sekä liitonkautta. kyllä näitä peruskolehteja saa työtönkin vaikka terve olisikin. nyt on kysymys vammasta, pysyvästä sellaisesta.


    • Jäi minullakin pysyvä vamma, firmalla ja liitolla oli molemmilla vapaa-ajan vakuutus, mutta en minä mitään saanut. Tosin onnettomuus oli oma vikani.

      Nyt osa-aikaeläkkeellä työttömänä. Näillä mennään. Valittaminen tekee vain katkeraksi.

      • ooookkkkkk

        voimia molemmille!


    • hkilänä

      minä sain korvauksen kertakorvauksena kun käteeni tuli vamma vapaa ajalla.myös pysyvä työkyvyttömyys ja siitä lopullinen eläke. tapaturma oli v2015 ja vuosi siitä eläke.
      että jos on pysyvä vamma niin saa.

    • erhreseg

      Se on pysyvä vamma kun töitä ei edes saa !!!!!!!

    • 29ja33

      pysyvän vamman eläke tuli kun sormi (nimetön) katkesi 28 vuotiaana. perustelin työini tehdään sormilla ja sitä ei muuten pysty eläke tuli ja korvaukset

      • lajijasuris

        Hyvä tuuri on sitten käynyt eläkkeen suhteen. Jos ei pysty yhtä työtö tekeen, voi pystyä johonkin muuhun työhön ja ihan varmasti on paljonkin vaihtoehtoja jos ei muuta problematiikkaa kuin yksi sormi. On tämä hämmentävää, kun vertaa moniin tapauksiin mitä olen kuullut ja lukenut. Moni paljon pahemmassa tilanteessa oleva on työkykyinen, mukamas.

        Minulla on hematooma, lievä/keskivaikea vas. oireisto, pari välilevynpullistumaoiretta, natrium-ongelmaa (cauda-oiretta) ja muutenkin hormonaalinen säätely vajaateholla. On aiheutettu tai ainakin pahennettu vanhempien ja lääkäreiden toimesta sekä erän opettajan, mutta myös vähän itse ja oireisiin suhtauduttu täysi hälläväliä tyyliin niiden komplisoituessa sysäten vastuuta mulle!? Juu eiku täysin työkykyinen asennevikainen ihminen, jopa joidenkin sukulaisten mutta varsinkin monen lääkärin mielestä ja pystyn kuulemma maatalous-, rakennus-, ja metsätöihin! Auttaa pitäisi vellihousuja, jotka niin "uupuvat" töissä.

        Kognitiivista kapasiteettia olisi ja monia hyviä ominaisuuksisa toimistotyöhön. On hyvä toisen asteen tutkinto ja parempaankin pystyisi. Noin tonnilla pitäisi elää vaikka neljä viisikin voisi olla :( Helppoa rahaa ei tarvi olla enkä todellakaan ensimmäisenä valita. Toki rajoitteet pitää huomioida eli saa syödä ja juoda kuten parhaaksi näkee ja joskus ramasee enemmän. Olisin psyykkisesti ja kognitiivisesti parempi kuin moni terve ja on sanottu minun sopivan esimiestehtäviin.
        Ei kukaan palkkaa händikäppiä!

        Sosiaaliturvan suurin epäkohta on kenties se ettei se huomioi tarpeeksi saamatta jääneitä tuloja tulon alapäässä. Ei ole oikein, että työhaluton saa saman kuin sairas.
        Ongelmia pitäisi lähteä perkaamaan oikeastaan siitä lähtien, kenellä ylipäänsä on oikeus lapsiin. Ihan liikaa niitä vaan tulla tuplahtaa yhteiskunnan vastuulle! Johdot poikki vaan tietyillä diagnooseilla, persoonallisuudella ja osin älykkyydellä sekä talouden pidolla.


    • 878676

      NIin, mitä niissä pysyvän haitan korvaushakemuksissa on todettu perusteeksi epäämiselle, sentään lienette hakeneet vakuutuslaitokselta??

    • näin-se-on-vaan

      Ei mitään korvauksia saa pysyvästä vammasta jos ei ole omaa vakuutusta ja ei silloinkaan jos vakuutuksen ehdoissa on joku pykälä mihin ne vetoaa. Valtio voi maksaa potilasvahinkovakuutuksesta jos on lekuri sen aiheuttanut. Työpaikan vakuutus ei kata kuin työtapaturmat työpaikalla ja työmatkalla. Mutta jos käytkin kaupoissa ennen kotiin menoa niin ei korvaa enään. Pykäliä kyllä löytyy vakuutusfirmojen hyväksi. Samoin jo autolla ajaa itse ojaan joko kaahaten ja kännissä ei saa pysyvästä haitasta mitään tai kuten kaveri joka joutu rullatuoliin kun istu kännikuskin kyytiin j atiesi jotta olöi kännissä ei penniäkään mistään kun se kännikuski kuoli.

    • vakkutuksetvitusta

      vakuutuksia ei kannata ottaa ja maksaa niistä kun ne eivät korvaa mitään vaikka sattuisikin.

      nimittäin itseltä meni polvi, repes ristituet ja ne leikkeli uudet ja taas poikki.4 kertaa tämä ja nyt väljä polvi ja kulunut ilman ristisiteitä niin 5 vuotta saikulla ollut eikä kukaan korvannut mitään.

      ei vakuutusyhtiöt,omat liiton turvat yms. ei kukaan! hain sitten hoitotukea 2 v sitten kun en pysty liikkumaan ja tekemään mitään ja hylkynä tullut takaisin vaikka kotonani kävi ne ihmiset jotka katsoivat pystynkö toimimaan kotona. he totesivat että erittäin rajoitettua on hommat mulla. ei auttanut .muutoksenhaku lautakunta tuli hylky ja nyt jossakin oikeudessa menossa.
      eli kukaan ei korvaa mitään vaikka pysyvät vammat ja itse en pärjää kotona niin ei mitään kuin sairasloma.
      joten haistakaa te kierot päättäjät vitun pitkä paska ja se ppäivä vielä tulee jolloin minä rupean tekemään omia lakia myös kun tekin teette niin vääryydellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe