Pandoran lipas ihmismuodossa

Trainwreck

Miten voisi yrittää korjata näin laajaa ongelmaa?

Kauan on painanut päälle se ettei koe riittäväksi muille. Vaikka on vakiduuni, auto, oma kämppä ja välittävät omaiset niin silti tuntuu, että kaikki näkee mut outona idioottina ja sit vetäydyn omaan kuoreen pyörittelemään ajatuksia et mikä meni tänään vikaan. Vaikka luonteeltani olen nöyrä, avoin ja kiinnostus muista syttyy heti, niin silti koen torjutuksi muilta vaikka itse hyväksyn muiden ongelmat ja vaikenen kaikista omista.

Vieläkin painaa mielessä se, että hylkäsin mahdollisuudet suhteiseen yhden tytön kanssa kun omat tunteet kertoo, että kannattaako itseni kanssa olla. Siitä huolimatta että kyseinen ystävä on ottanut minuun ennenkin yhteyttä ja ollaan toistemme asunnoissa käyty, mikä olisi voinut olla oleellinen paikka pusulle tai muulle jatkon suunnittelulle (tavalliselle ihmiselle) niin en ottanut ojaksia suhteisiin sen takia kun ajattelin mitä hänellä voisi olla mun tilalla. Pari kuukautta viestiteltiin jälkikäteen kunnes menin ihan lukkoon ja aloin odotelemaan että hän lopettisi.

Kuulostaa varmaan älyvapaalta näin kakskymppisen nuoren suusta, mut minkä teen kun toimin aivan takaperin ihmiseksi. Kaikki ideat on tervetulleita miten voisi kohentaa itseluottoa ja varmuutta et joskus vois ehkä ollakkin mieliks muille.

1

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wauh

      Ensinnäkin, et todellakaan ole yksin ongelmasi kanssa! Eikä sillä ole mitään väliä minkä ikäinen olet. Se että tunnet tällaisia asioita ei tee sinusta jotenkin ala-arvoista tai huonompaa ihmistä, vaikka saatat tuntea joskus näin.
      Olet itsekin näköjään huomannut, että ajatuksesi ovat järjenvastaisia. Sinulla on kaikkia näitä tärkeitä ja ihania asioita, joten miksi olet allapäin? Miksi et pidä itseäsi niiden arvoisina? Nämä ajatukset törmäävät yhteen eivätkä käy järkeen. Tiedät itse tietenkin parhaiten, kukaan ei voi lukea ajatuksiasi, mutta tällainen ajattelu on tavallista mielenterveysongelmaisilla, varsinkin jos se jatkuu pitkään.
      Itse olen vasta vähän aikaa sitten huomannut puhumisen helpottavan suunnattomasti silloin, kun koen epävarmoja ajatuksia. Kävin ennen psykologilla, ja jos sinusta tuntuu että tämä olisi hyvä vaihtoehto, suosittelen tätä suuresti. Ammattilaiset todellakin osaavat auttaa näiden ongelmien selvittämisessä ja antavat hyviä neuvoja. Itse en kuitenkaan pysty avautumaan ihmisille kasvotusten, joten turvaudun netin apuun. Juttelen anonyymisti chateissa (esim. blahchat, 7cups, jne. huom! nämä ovat englanninkielisiä sivustoja, jos kielipää ei toimi, suomalaisiakin anonyymichatteja varmasti löytyy) ja suollan kaikki negatiiviset ajatukset tuntemattomalle. Voin todeta että oikeasti hyvät neuvot täytyy siivilöidä kaiken kuran läpi jota joutuu kuulemaan, mutta jos vain täytyy avautua jollekin, voin myös suositella tätä. Paha olo lähtee paljon nopeammin pois kun sen voi kanavoida johonkin.

      Voin myöntää, että olin itsekin melko samanlainen (ellen pahempi) syrjäytynyt ihminen. Eivätkä ongelmani ole todellakaan lähteneet pois ja vielä nykyäänkin on paha olla ja tekee mieli syrjäytyä. Mutta olen kehittynyt todella paljon. Minulla on ystäviä ja romanttinenkin suhde on juuri aluillaan.
      Tällainen kehitys on kumminkin työtä. Jos haluat, voin kertoa tarkemmin siitä mitä tein itseni parantamiseksi, mutta jätän tämän nyt tähän tällä kertaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe