Poliisi estää suomalaisten kävelyn ostarilla!

häghähähähähähäähä

6

120

  Vastaukset

   • Poliiisin "pieni" ISO riesa. Valitin ilkivallasta oli kuvat todisteena lappuja posti loodassa vesijohtojen katkomista vahingontekoa riista ruokinnalla kaikkea mahdollista. Poliisi tutki toista päivääja tuli siihen tulokseen jotta 16V tyttöä ei syytetä vaikka isäpuolensa oli ilkivallan pää operaattori.

    Siispä poliisi tekaisi kaksi perätöntä syytettä minua kohtaan ajokortti ja ase asia. Poliisi osasi toimia nii että en pääsyyt oikeuskäsittelyyn korjaamaan poliisin suorittamaa lavastusta. Osasivat perkelee salata jotta korkein hallinto oikeus ei käesittele asiaa Sain tiedon vasta 2vko ennen no asiaanjani ei suostunut tekemään poliisin toimista tutkintaa. Asia osattiin venkoilla kaikki salassa niin etten ole osannut tehdä ajoissa tarvittavia toimia. Kiirusta pitää mutt eiköhän keritä huomenna.

    VAROITUS JOS OMISTATTE ASEITA ÄLKÄÄ MENKOÖ TEKEMÄÄN ILKIVALLATA ILMOITUSTA. JOS TEKIJÄT ON ALAIKÄISIA TAI NAISPUOLISIA POLIISI TEKEE TEISTÄ SYYLLISEN!!!

    VAROITAN POLIISIN PERSEENUOLENTA INNOSTA KAKSI MUUTAKIN ASIAA ON POLIISI TUTTAVAPIIRISSÄNI HAUDANNUT JA TEKAISSUT PARI PERÄTÖNTÄ SYYTETTÄ AJANKULUIKSI JA HUPI HOMMIKSEEN.

    POLIISIN TOIMIIN EI VOI LUOTTAA OIKUSLAITOKSEMMEKIN OSAA VENKULOIDA PÄÄTÖKSENSÄ NIIN ETTEI ASIAN AJAJA TAI ASIANOMAINEN SAA PÄÄTÖSTÄ KIRJALLISENA.

    OIKEULAITOKSEMME EI TAHDO TUTKIA POLIISIN TEKEMIÄ TAPARIKOKSA VAAN NUIJII NIITÄ ILOMIELIN SALASSA ASIANOMAISELTA. POLIISI OSAA KÄYTTÄÄ MILEIVALTAA ASAIAN AJAA KOHTAA JOS VENKOILEE ON KAIKKI TOIMISTON JUTUT SEN JÄLKEEN VÄHÄN VAIKEEMMASSA JAMASSA.

    SUOMESSA PÄTEE PERSEEN-NULOIJAN MIELIVALTA KANSALAISIA KOHTAAN.


  • Menkääpä kantikset kävelemään tulle saastaiselle ostarille jos uskallatte!

   • Sinne voisi kyllä soittaa terveystarkastajan, palotarkastajan ja kaupungin ympäristöviranomaiset paikalle. Tulkkeja unohtamatta!

    Jätteitä käsitellään ja levitellään kuinka sattuu, kauppiailla ei ole hallinnassa alkeellisimmatkaan suomalaiset säännöt ja määräykset jätteiden lajittelusta ja käsittelystä.

    Todellakin ihmmetyttää asia, koska kaikilla elintarvikkeiden kanssa työskentelevillä pitää olla hygieniapassi suoritettuna, ja näin ollen toimintatavat pitäisi olla tiedossa.

    Toinen asia on sitten Puhoksen muut kauppiaat ja heidän jätteensä. Paiskovat niitä minne sattuu, pitkin ja poikin kulkuväyliä ja 'takapihoja'. Ne muodostavat paloturvallisuusriskin.

    Nyt olisi sanktioiden paikka, niin monta vuotta ovat saaneet sotkea ympäristöä.


  • Mitähän tarkoittaa poliisin virallinen kielto?
   Kyseinen lehti johon linkki onkin mielenkiintoinen. Melkein tekis mieli uskoa kun noin järkevän ja fiksun oloinen aviisi kyseessä.. ;-)

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10406