Dimash Kudaibergen

Veskari

Oletteko törmänneet koskaan ??? Ihan mahtava laulaja, nuori mies Kazakstanista eikä vielä kovin tunnettu, mutta kannattaa kuunnella!! Toi eka on Rap biisi ja toinen poppia, kolmas enemmmän klassista. Viimeisenä hänen omalla kielellä vähän rokimpi kappale. Tää kaveri siis laulaa esim. ranskaksi, englanniksi, venäjäksi, kiinaksi.. ja ääniala on ihan huikea matalimmista baritoni äänistä korkeimpiin sopraano ääniin!!

https://www.youtube.com/watch?v=40Wmf1eJXRo

https://www.youtube.com/watch?v=gFrQXcHSp2c

https://www.youtube.com/watch?v=HZBFkXv4xyI

https://www.youtube.com/watch?v=pQIbClcjbnc

18

254

Vastaukset

  • Hänen levyjään ei luultavasti ole Euroopassa myynnissä,pitäisi tilata esim. Malaysiasta


 • Ainutlaatuinen ääni. Ei rekisterinvaihtopysähdyksiä, ilmiömäistä. Alkusävelet paikallaan heti, tekniikka hallussa ja tunne mukana. Olin äimistynyt.

 • Hanellä tule esitys Moskovassa 22.03.19

 • Kuulin ekaa kertaa viime vuoden lopulla ja olin myyty. Löysin sattumalta SOS- videon. Kuten aiemmin joku mainitsi, tekniikka ja äänenkontrolli virheetöntä, äänenväri erityisen kaunis, laulu helppoa eikä ylimenosäveltä kuule. Siitä lähtien olen kuunnellut ja katsonut kaikki mitä netistä irtoaa. Nyt The world's best- kisa seurannassa. Dimash on tällä hetkellä maailman paras laulaja.

  • Kuuntelen päivittäin. Mahtava tulkitsija. Tulisipa Suomeen konsertti !


  • Pietarussa on konsertti Marraskuussaa


 • Pari kuukautta sitten kuulin ekaa kertaa biisit: SOS ja kaksi venäjänkielistä, käännettynä Sinful passion ja Love of tired swans. Menin heti aivan transsiin hänen äänestä kun kuunteilin biisit hyvistä kajareista. Sen jälkeen kaikkien muiden laulajien äänet ovat kuulostaneet mun korviin tosi rumilta :D Tubessa löytyy myös hyvin sen esityksiä kiinalaisesta Singer 2017 ohjelmasta. Kaikki esitykset huikeita! Odotan kovasti The worlds best ohjelman finaalin näkemistä. Voittaja on selvinnyt jo, mutta hitsi kun ei pääse mitenkään näkemään sitä heti. Kumpa hän olisi voittaja.

 • Kiinassa, Venäjällä ja muualla Aasiassa on todella suuri tähti jo. Ihan kohta varmaan jokainen tulee tietämään jenkeissä ja täällä kuka hän on 😍

  • Juuri näin.
   Loistava, llllllloistava artisti.
   Netti on pullollaan huikeita kipaleita, kun laittaa hakuun yksinkertaisesti Dimash Hello tai Show must go on, By My Self, Adagio on liuta paaaaaljon muita.


 • Dimash keskeytti the world's best-kisan. Teki hienon eleen ja osoitti, että kisaaminen lasten kesken ei ollut hänestä reilua - antoi lapsille mahdollisuuden edetä kisassa. Näistä lapsista toinen voitti koko kisan. Dimashin arvoa minusta ele vain entisestään nosti, koska kaikillehan oli selvää, että Dimash oli koko joukon ykkönen.

 • Satuin katsomaan telkkaria Tallinnassa ja sieltä tuli ihan huikea show, olin ihan myyty! Todella mahtava ääninen kaveri. YouTubesta löytyy vaikka kuinka paljon hänen esityksiä, kuunnelkaa ja nauttikaa!!!

 • Kyllä, kuunneltu on - ja paljon - ja usein! Hän on käsittämättömän lahjakas. Uskomaton, upea ääni.

 • Kuunneltu on paljon Dimashin huikeita lauluja jo vuoden 2017 alusta lähtien kun kilpaili Kiinassa Singer 2017 kisassa.

  Tällä hetkellä takuulla maailman paras laulaja jolla on faniklubeja ympäri maailmaa ja seuraajia varmaan jo satoja miljoonia ympäri maailmaa ...

  Erittäin karismaattinen nuori mies jolla ei ole tähden elkeitä, painvastoin on hyvin nöyrä ja selvästi arvot kohdillaan.

  Varmasti kohta koko maailma tietää kuka on Dimash Kudaibergen, miljoonat jo tietävätkin.

  Youtubesta löytyy Dimashin kanava, muutenkin youtube on täynnä Dimashin esityksia ja reaction-videoita.

 • Ehdottomasti tämän vuosisadan paras miesääni. Etuoikeus saada elää samaan aikaan ja kuunnella tämän nuoren miehen taidokasta laulua ja tulkintaa.

  • Dimashilla Pietarissa konsertti marraskuun lopussa


 • Ihan varmasti paras laulaja maailmassa tällä hetkellä. Hienoa saada elää samaan aikaan tämän nuoren miehen kanssa josta on tulossa laulaja, jonka tuntee koko maailma. Karisma ihan omaa luokkaansa, samoin ääni !

 • Dimash Kudaibergen'in cd levyjä on myynnissä ebay'ssa.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  165
  6888
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  79
  3862
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  174
  3299
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  163
  1702
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  33
  584