Poliiseilta pyssyt pois

PyssytPois

Kyttien oikeuksia on kavennettava ei lisättävä. Nykyinen järjestelmähän vuotaa salassapidettävieätietoja täysin satunnaisesti ulkopuolisille henkilöille. Putin-vuotoa täysi mysteeri ?! kun kytät peittelevät omia virheitään, virkarikoksiaan. Näille typeryksille ei lisäoikeuksia päinvastoin oikeuksia kavennettava entisestään. Kaikki salassapidettävä aineisto täytyisi siirää tietosuojavaltuutetun hallinnoitavaksi. Luotan enemmän tietosuojavaltuutettuun kuin poliisin.
Poliisi urkki riitakumppaninsa rekisteritietoja – selvisi syytteittä ?!!
http://poliisirikolliset.blogaaja.fi/poliisi-urkki-riitakumppaninsa-rekisteritietoja-selvisi-syytteitta/

10

93

  Vastaukset

  • Poliiseja tarvitaan ja poliisit tarvitsevat pyssyjään.

  • Tuskin tietosuojavaltuutettukaan on pyhimys. Jos hän tekee rikoksen, niin kuka sitä tutkii ? En usko, että poromiehet, tai metsäkoneen kuljettajat, vaan poliisi. Syyttäjä voisi tulla kyseeseen, mutta sitä ennen hänelle olisi annettavat poliisin koulutus rikostutkinnasta ja perehtyminen muutamalla vuodella käytännön työstä. Ei yliopistossa rikostutkintaa opeteta.

  • "Kaikki salassapidettävä aineisto täytyisi siirää tietosuojavaltuutetun hallinnoitavaksi. Luotan enemmän tietosuojavaltuutettuun kuin poliisin. "

   Hiihhhiihhhaaaahhhooo.

   Siis kaikki jokaisessa poliisin rekisterissä oleva salassapidettävä aineisto tietosuojavaltuutetun toimiston 25 hengen hallinnoitavaksi. Miten paljon sitä ihminen voi olla todellisuudesta vieraantunut?

   • En luota todellakaan tietosuojavaltuutettuun, mutta kysyn hänen toimialueeseensa liittyvää, eli miksi Suomen valtion Suomi,fi:stä löytyvien kansalaisten omien tietojen osalta ei tule samalla näkyviin lokitiedot, omien tietojeni katseluista ja erityisesti se, jos joku muukin on käynyt minun tietoja kuikkimassa. Se olisi läpinäkyvää toimintaa. Miksi järjestelmä ei toimi näin....


   • Omien tietojen lokitiedot näkyviin. Kyllä


  • Poliisin tulisi saada vapaasti tutkia henkilöt ja asunnot ilman erityistä syytä. Se on ainoa hyvä asia Venäjällä, mistä ottaa mallia.

  • Älkää hyvät ihmiset tunaroiko ja hölmöilkö maailmanturuilla,niin ei tule mitään salassapidettävää..yksinkertaista eikövaan!

   • Ilta Sanomissa oli juttua siitä, että Eduskunnassa on nyt pelko suuri. Uudet tiedustelulait käsittäisivät sen, että Eduskuntaan perustetaan uusi yhdentoista edustajan tiedusteluvaliokunta valvomaan Supoa. Siihen valituille Supo tekisi laajan turvallisuusselvityksen, missä perattaisi edustajien taustat. Nyt pelätään, että silloin heistä paljastuisi arkaluonteista, salaista tietoa.


   • vaaari kirjoitti:

    Ilta Sanomissa oli juttua siitä, että Eduskunnassa on nyt pelko suuri. Uudet tiedustelulait käsittäisivät sen, että Eduskuntaan perustetaan uusi yhdentoista edustajan tiedusteluvaliokunta valvomaan Supoa. Siihen valituille Supo tekisi laajan turvallisuusselvityksen, missä perattaisi edustajien taustat. Nyt pelätään, että silloin heistä paljastuisi arkaluonteista, salaista tietoa.

    ..niin, kyllä niitä tunareita riittää ylempiinkin portaisiin..valitettavasti!! Mutta, minusta oikein,että asiat selvitetään.


  • Mitenkähän aseiden poisottaminen parantaisi tai edes liittyy esittämääsi asiaan.
   Pääsääntöisesti meille taviksille merkitsevä on rikos- ja etenkin järjestyspoliisin toiminta. Ja ne ovat huippuluokkaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10419