Hennan ensimmäinen vuosi

junanlähettäjä

Joulukuun 12 päivä tulee Hennan aseman avajaisista vuosi. Se kokosi silloin tuhansia innokkaita Orimattilalaisia juhlimaan uutta juna asemaa.
Mitä kulunut vuosi on merkinnyt ja tuonut hyvää Orimattilaan Hennan myötä eli mitä mieltä ollaan?
Myös uusiasuin alue on kiinnostuksen kohde?

80

1635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin.Se.On

      " Pultti" kävi stadista olassa ja tuli junalla hennaan. Olin Pulttia vastassa hennan " asemalla" ja hän sanoi heti että " Mikä paikka tää on?" ja jatkoi " Missä on mäk donals?" Kun kerroi Pultille ettei ole mäkkäriä tällä paikkakunnalla ja että tämä asema on noin 15 kilsaa orimattilan keskustasta hän sano " Oikeestikko?" ja jatkoi " voi jumpe, mikä böndelä tää on" No Pultti oli 2 päivää orimattilassa ja halusi takaisin stadiin lahdesta lähtevällä junalla, siis hypätä junaan lahdesta.

      Mitäkö on vuosi tuonut? No kohokohta hennaan liittyen oli tuo " pultin" vierailu. Eipä ole hennan asema mitään oikeastaan tuonut. Orimattila kuihtuu niin palvelujen kun asukasluvunkin suhteen. Ei tuo asema kovnkaan montaa orimattilan 16000 asukkaasta palvele ja se bussilinja vielä harvempaa.
      Voittajia on maansirtofirma ja muutamat konsultit. Tavallinen rahvas on maksajan roolissa.

    • Pasila.Tripla

      Hennan asema on kuin taivaaanlahja orimattilalle ja olisikin toivottvaa että sitä käytettäisiin, sillä ne makustajamäärät on aika alhaalla ja jos ei matkustajia ala löytyä muutamaa sataa lisää per päivä niin ... mutta eipä maalailla piruja seinille.
      Oma auto juna on helsingissä tai vantaalla työssä käyvälle edullinen matkustusmuoto. Kausilippu ( 30 vrk) maksaa noin 180 euroa ja oikeuttaa matkustamaan rajattomasti kyseisellä välillä. Ja siihen lisäksi oman auton kulut ( polttoaine, verot ja vakuutukset noin 140 euroa kuussa) välillä ola - henna - ola työpäivinä joita noin 20 kuussa. Eli 320 -350 euroa kuussa työmatka kulut jos työpaikka kävelymatkan päässä asemilta.

    • näillämennään

      Orimattilan kaupungin strategia on nimenomaan Hennan varassa. Tarkoituksella jätetään kaikki muut alueet, paitsi keskusta, ns. joutoalueiksi, joita ei millään tavoin kehitetä. Siihen liittyy viime valtuuston päätöskin, ettei Villihiisi-yhtiölle haluttu määrätä toiminta-aluetta. Sama tehtiin jo aiemmin Kuivannon suhteen. Kyseessä on ns. EVVK-alueet.
      Orimattilan keskustan ja Hennan välinen 15 kilometriä pyritään kuromaan kiinni seuraavien vuosikymmenten aikana. Hennan teollisuusalueen räjähtävälle kasvulle ladataan nyt suuria odotuksia. Yhteistyö Ladecin kanssa tiivistyy.

    • Maksa-Paneli

      Eikait se Henna paljoa Haarajoesta eroa. Älkää nyt itkekö siellä. Ei se rahapussi pienene, vaikka rakennettais kymmenen Hennaa.

      • erroojaapaljoonn

        se eroo paljonnii. haarajok on sentää paremmal sijainnil ja vaik mitä,


      • RamboMuje
        erroojaapaljoonn kirjoitti:

        se eroo paljonnii. haarajok on sentää paremmal sijainnil ja vaik mitä,

        Keksi lisää


    • HusseinAbdullah

      Me tulla Henna talo asua.Kiitos Suomi ja Orimattila.Mikä talo meille olisi hyvä olla iso perhe minulla 3 vaimo ja 15 lasta.Ei olla suomi laki vaimo mutta Sudan kyllä.Minä itse tehdä paljon kokki ravintolatyö ja olla raha myy ravintola muuttaa pois kaupunki puutarhakaupunkiHennaan.Olla ihana puutarha. Istuu siellä katsoo juna menee asemalla .Iihana paikka olla Henna.Perhe rakastui Henna mina varasin tontin 2020 olla talo valmis

      • Pekka.Kaukalo

        Mitä sillä kirjoitustaidolla on väliä, kun et ymmärrä kuitenkaan.


      • myösperusjuntti

        Perus juntti Orimattilalainen yrittää olla vitsikäs.


    • Luhtikylänasiantuntija

      Henna on vielä kuin hiomaton timantti. Sen arvo on hurjassa nousussa. Kannattaisi harkita Hennasta osakeyhtiötä ja viemistä pörssiin. Nyt tarvitaan oikeita rahoittajia, sillä napeilla pelaaminen ei tuota mitään.

    • Saavarastaaidean

      Hennaan pitää saada kulkemaan myymäläauto! Silloin on kauppatarpeet täytetty ja järvenpääläis pariskunnan ei tarvitse edes junaan loikata maitopurkkia hakemaan muualta. Parinvuoden päästä joku muukin saattaisi innostua tuollaisesta huippupalvelusta. Terveysbussi ja kirjastoautokin voisi käydä siellä kantamassa omat kortensa kekoon ja kuljetella junamatkustajia siinä sivussa keskustaan ja junalle. Tuumasta toimeen hennan kehittäjät!

      • meitäonmoneksi

        Näköjään tosi tylsä kynä penaalissa.


    • Äkkijarrutus

      Talouden äkkipysäys on nyt Orimattilan Hennan investointien loppu.

      • vauhtialisäätarvitaan

        Miksi pysäys kun Henna kasvaa kohisten. ? Monet eri tapahtumat ja palaverit ja tilaisuudet toimivat kun väkeä on niissä kymmeniä. Tosin ovat kaupunkin virka ihmisiä ja Ladekin porukkaa. Mutta on kuitenkin.


    • Suurhennalainen

      Kyllä valinta on selvä.Hennan ensimmäisen tontin rakentajat on vuoden kaupunkilaiset.Upeasti näyttivät esimerkkiä muille ja nyt rakennusbuumi tuli Orimattilaankin.Hienoa Henna!

    • juhlitaanko

      Onko tulossa mitään juhlaa Hennaan aseman juhla päivänä. Nyt se on hienosti palvellut jo vuoden.
      Raksa Ranekin on palannu (valitettavasti) jostain reisusta ja voisi pitää puheen Hennan ja aseman kunnijaksi.

    • ikuisestihennalainen

      Ei taida olla mittään virallista tilaisuutta olla mutta kyllä me Hennan fanit voidaan mennä juhlimaan sinne keskiviikkona 12 päivä. Sovitaanko joku kellon aika jolloin kokoonnutaan sinne ja termos kahvia mukaan.

      • Horostelija

        Jos Kimi tulee paikalle niin fanikokoontumisessa on paikalla ainaskin kolme henkee. Kimi, iso O ja pieni S.


    • paikallavuosisitten10-12

      Hieman tarkempana siellä sillä Hennan aseman avajaiset olivat 10 päivä joulukuuta. Tietty Hennan juhlaa voi vietellä joka päivä.

    • orimattilalainen1973

      Nyt on alkanut nousukausi. Henna tuottaa Orimattilaan paljon verotuloja. Rakentaminen lisääntyy vahvasti Orimattilassa.

    • sinnemennään

      Kaupunki kait pittää uuven vuoden juhlat Hennassa tänä vuonna. Siellä on tarjolla musiikkia ja Mallusjoen esiintyjiä ja pommi pojan ilotulitusta. Noin kuulin Marenkissa tänään ukkojen pöydässä.

      • vuuvenvuuven

        Kerro lisää mitä oikein kuulit. Luulen, että valehtelet. Taidat olla tämän palstan Satusetä.


    • HurraaHenna

      Hennaan tulee kerrostaloja. Siitäs saitte epäilijät (**paskainen nauru**)

    • Gfati

      Mahtaa persupoikia vituttaa kun Hennan kasvu alkoi. Olitte koko ajan väärässä. Mites se nyt noin kävi? Ettekö väsy olemaan väärässä?

      • T.Nieminen

        No mietippä ite! Miten luulet käyvän seuraavissa kuntavaaleissa? Näitä juttuja kun lukenut useita lankoja niin vaikka iso osa trolleja onkin niin totuus kyllä paistaa läpi ettei suurin osa todellakaan ole Hennan kannalla. Voipi olla, että voimaVille vääntää äänillään kaikki kokoomuslaiset siltaan ja helposti...


    • kovatahtipäälle

      Pitää nyt samantien rakentaa kerrostaloja 2-3 kerralla eikä nuukailla. Kova rakentaminen vaan päälle niin joskus sinne joku muuttaa asumaan.
      Henna maksaa mutta mitä saat ilmatteeksi sitten jossain muualla? Kaupunki voisi hyvinkin sijottaa kahteen kerrostaloon 14 milijoonaa euroa.

    • Oriontorni3

      SRV tekee heti 8 Orkkaria.

    • onneksiolkoonHenna

      Hienoa Henna ja lykkyjä ensimmäisestä vuodesta. Ehkä hieman nopeampaa kasvua joku odotti mutta varmaa kasvua on luvassa ensivuonna kun kaupunki rakennuttaa ensimmäisen kerros talon. Sinne alakertaan tulee se kovasti kaivattu päivä koti ja muut kerrokset asuntoja. Nyt ollaan löydetty hieno ja toimiva kokonaisuus ratkaisu. Koulukin budjetoitiin samaan pakettiin. Kiitos taas kokoomuskelle.

      • Kallejokinenterve

        Kyllä kova työ tuottaa sitä hedelmää.Yritteliäisyys ja taloudellinen panostus tuottaa Hennan kaltaisia onnistumisia.Ilo myös huomata että Hennan parkkipaikka on hyvinkin täynnä autoja.Junalla on vaivatonta kulkea.


      • kommari

        Kerrostalo ja päiväkoti ovat yhdyssanoja. Opetettiin jo kansakoulussa.


    • NYT.ALKAA.RIITTÄÄ

      Kerrostalo Hennaan? Kuka sen rakennuttaa ja missä siitä on päätetty?

      • alempivirkailija

        Viime kaupunginvaltuusto hyväksy ensi vuoden 2019 Budjetin ja se sisältää kerrostalon rakentamisen. Joku Vaasalainen firma tekee ja kaupunki rahottaa. Sinne tulee alakertaan se päiväkoti ja muihin kerroksiin asukkaita. Koulu rakennetaan myös.


      • Ei.Voi.Olla.Totta
        alempivirkailija kirjoitti:

        Viime kaupunginvaltuusto hyväksy ensi vuoden 2019 Budjetin ja se sisältää kerrostalon rakentamisen. Joku Vaasalainen firma tekee ja kaupunki rahottaa. Sinne tulee alakertaan se päiväkoti ja muihin kerroksiin asukkaita. Koulu rakennetaan myös.

        Eihän tuossa ole järjenhäivää. Paljonko se kerrostalo maksaa???


      • alempivirkailija
        Ei.Voi.Olla.Totta kirjoitti:

        Eihän tuossa ole järjenhäivää. Paljonko se kerrostalo maksaa???

        7-8 milliä. Kaupunki maksaa Vuokratalot hoitaa homman.


      • Multatuli

        Eli raha otetaan Vuokratalot Oy :n vuokralaisilta.Korotetaan vuokria enemmän niin saadaan tuo kerrostalon hinta takaisin noin kymmenessä vuodessa.Hieno juttu.


      • Orkkarit.sijoittajalle

        Myydään oriontornit ja sillä se maksetaan heti, eikä tarvii velkaa.


    • Hennassatulevaisuus

      Uutta kaupungintaloa suunnitellaan jo Hennaan. Nykyinen on huonolla paikalla ja sinne on vaikea tulla esimerkiksi Helsingistä neuvottelemaan. Hennan asemalle voivat tulla eri ministeriöiden virkamiehet tapaamaan Orimattilan kaupungin korkeinta johtoa.
      Myös taksiasema siirtyy jossain vaiheessa Hennaan.

    • kiitoskiitos

      Positiivista pöhinää on ollut vuosi 2018 Hennassa. Ensimmäinen talo on rakennettu ja uusia on tulossa jo useampi. Myös juna-asema on otettu hienosti vastaan ja päivittäin asemaa käyttää jo muutama sata matkustajaa.
      Orimattilan päättäjien upea tulevaisuuden visio muuttuu todeksi ja vuosi 2019 lupailee paljon hyvää Hennan kehitykselle.
      On hienoa olla Orimattilalainen.

      • Kokoomuksestamoi

        Näin juuri.Ensi vuonna laitetaan pari miljoonaa aiottua enemmän rahaa niin näyttää vielä paremmalta.


      • jotainrotia.yhteistyöhön

        Kiitos kuuluu Kokoomukselle joka on ainut porukka orimattilassa joka tajuu kunnan tulevaisuuven. Perus pökäleet jarruttavat lähes joka asiassa ja hankaloittavat Hennan kasvua. Voisi todeta että jarruttajat ovat saaneet aikaan jo ainaskin miljoonan euron tappion kun mustaa maalaavat Hennaa. Moni ihminen on tiedustellut tontteja mutta säikähtää Henna vastaisuutta.


      • Kokko2
        jotainrotia.yhteistyöhön kirjoitti:

        Kiitos kuuluu Kokoomukselle joka on ainut porukka orimattilassa joka tajuu kunnan tulevaisuuven. Perus pökäleet jarruttavat lähes joka asiassa ja hankaloittavat Hennan kasvua. Voisi todeta että jarruttajat ovat saaneet aikaan jo ainaskin miljoonan euron tappion kun mustaa maalaavat Hennaa. Moni ihminen on tiedustellut tontteja mutta säikähtää Henna vastaisuutta.

        Kerro nyt hyvä ihminen, että mikä idea on yrittää radanvarteen tehdä uutta kylää? Jos alueelle muuttaa lisää ihmisiä niin kyllä ne varmasti Mäntsälään muuttavat missä aivan kaikki palvelut valmiina ja lisää tulossa. Muutenkin nämä ensimmäiset raukat jotka tuonne rakentavat niin kiva varmaan asua seuraavat 10 vuotta rakennustyömaalla kun rakennustahti tulee olemaan hidasta.


    • Savolainen.J

      Eilen illalla tuli käytyä kaveri hakemassa asemalta ja ei hyvänen aika ensinnäkin sinne meno salusten kautta, ei ollut aurattu tietä ollenkaan ja kyllä muutenkin aika synkkä on matka Hennaan :(
      Pakko oli ajaa bulevardi läpi ja todeta, että peetä puhuvat kun väittävät siellä rakennuksia nousevan kun sieniä sateella, ei mulla muuta.

    • bylsinHennaa

      Henna on skutsissa ja päättäjät pääosin hönössä. Saatasko olan ja Hennan välille spora? Järkee sinne ei ilmeisesti saada. Myönnettäköön. Meni tsufe väärään kurkkuun kun luin kaupungin sloganin. Meillehän nauraa jo keppihevosetkin.

    • 2150

      Hennassa asukaspohja saavutetaan vuosi 2150. Menee vähän aikaa.

    • luhtikylänukko

      Onks tietoo onko Hennassa joku jytky vuoden lopulla . Uusi vuosi vastaanotto?
      Olisi syytä juhlia hienoa 1 vuotta.

    • Jepulispenajami

      Kaamea he he,, henna ottaa 50—100 vuotta,, niin kauan ei janat saa viedö aikaa.. henna on kurja erehdys! — sorry!

    • Ollioikarinen

      Henna on positiivisin asia vuosikymmeniin Orimattilassa.Upeaa on että Orimattilasta tuli näin radanvarsikaupunki.Tuntee itsensäkin melkein hienoksi.

      • voitätäonnea

        Hieno näkemys. Miekin aijon jatkossa kulkea useammin puku päällä kaupassa.


    • Kalinainen

      Vai että vielä positiivisin asia, salli mun nauraa kun rahat ovat muutenkin vähissä niin nipistetään kaikesta järkevästä ja laitetaan tuhon Hennaan. Olisiko ollut vähän tärkeämpää vaikka sitten ihan jäähallia miettiä uuden urheilutalon yhteyteen jolla saataisiin nuorisoa pois kylältä notkumasta mutta ei! Ei tehdä edes uimahallia heti kun pitää olla rahaa laittaa Hennaan. IHAN OIKEASTI VOISIKO JOKU HERÄTÄ JA LAITTAA STOPIN, TÄLLE ÄLYTTÖMYYDELLE!!

      • myönnätosiasia

        Miten parannat narsistin, siinäpä on haastetta. Orimattilan valtuusto.


    • mutkattomat

      Oliskohan paikallaan säveltää Henna humppa tai joku rap-juttu kun on mennyt niin hienosti heti ensmäisenä vuonna. Olisi sitä mukava kuunnella vaikka asemalla kun vartoo junan tuloa.

    • Kusettaa

      Skutsissa scheisset säärille.

    • tämäselvääpässinlihaa

      Henna on ollut Orimattilan suurin puheenaihe jo monta vuotta. Se on repinyt kuntalaisia kahteen leiriin, joista suuri osa tavallisista ja maalaisjärkeä käyttävistä eivät ymmärrä koko rojektia.
      Muutaman vuoden sisällä nähhään mihin homma kääntyy ja lopulta kaatuu. Loppuuko kuin se entisen kanan lento.
      Kiitosta ei taida paljon tulla päättäjille vauhtisokeudesta.

    • tavataan.hennassa

      Hyvää joulua kaikille Orimattilalaisille.
      Henna on meidän yhteinen juttumme meidän tulevaisuutemme. Rakennetaan sitä unelmaa yhdessä.

    • hennaan

      Rakentaminen ja nousukausi nostaa Hennan uuteen tulemiseen. Alue on haluttu ja omaa italialaista arkkitehtuuria.
      Se on orimattilalainen sovellus italialaisuudesta päijäthämäläläisellä näkemyksellä.

      Orimattilan Firenze. Oikea ritirati.

    • O.P

      Onnea Hennalle. Jumalan siunausta kaikille orimattilalaisille. Nyt on yhteistyön aika. Hennan kehitys on lähtenyt ripeästi käyntiin. Alueelle pitää saada lämmin asema missä ihmiset voi odottaa junia. Päiväkoti on jo tulossa ja se tulee johtamaan alueen kasvuun, tontteja pitää saada tarpeeksi myyntiin. Hyvää joulua ja alkavaa vuotta kaikille!

    • HennaCity

      Hennaan saadaan ehkä 2 uutta asukasta vuonna 2019.

      • onneksiolkoonorimattila

        Vautsii! Väki määrä tuplaantuu ja on sillon siellä yhteensä 4 henkilöä. Uskomatonta kasvua.


      • Multatuli

        Kyllä veikkaan että kolminkertaistuu.Kyllä siellä 2 lasta syntyy ainakin.Eihän siellä muuta tekemistä ole kuin lastenteko.


      • olanjuntti
        Multatuli kirjoitti:

        Kyllä veikkaan että kolminkertaistuu.Kyllä siellä 2 lasta syntyy ainakin.Eihän siellä muuta tekemistä ole kuin lastenteko.

        Lasten teko kirjoitetaan erikseen.


    • valitettavasti

      Kulkuyhteydet ja palvelut ratkasee tänä päivänä. Jos ne ei oole kunnossa niin mikkään paikka ei vedä eikä kiinnosta ketään. Henna on pahasti syrjässä.

    • Hennaarakastan

      Ennustaja Nostradamus jo vuosisatojen takaa ennusti Hennan nousun suurkaupungiksi.Hän kirjoitti"Kun Amerikkaa hallitsee oranssipää joka rakennuttaa hispanioolilla muurin jota Kiinan muurikaan ei ylväydessä voita niin metsien keskelle Suomenmaan hevospitäjään on syntyvä suuri kaupunki Henna jonne rautaiset kiskot tuovat konehevosilla ihmisiä ja suuri on hyvinvointi siellä pitäjässä kun Henna on kukoistava uutena Roomana"

      • vaimokinihmetteli

        Tuo on pakko uskoa sillä eilen ajelimme vaimon kanssa Tapaninajelua Hennassa ja ei se kyllä vakuuttanut meitä mitenkään. Tarvitaan jo yli luonnollisia voimia jotta Henna saadaan kukoistukseen kuin Rooman entinen valtakunta.
        Miksi Hennassa oli pyöräily tiet auraamatta? Kenen hoito?
        Sitten salusjärven tie olisi oikaistava kun se on nopein yhteys keskustasta hennaan. Nyt se tie on jumalattoman mutkanen ja osin jäinen. Tekemistä jos joku tulee mutkan takaa vastaan ettei ajeta kolarija.


      • olanjuntti
        vaimokinihmetteli kirjoitti:

        Tuo on pakko uskoa sillä eilen ajelimme vaimon kanssa Tapaninajelua Hennassa ja ei se kyllä vakuuttanut meitä mitenkään. Tarvitaan jo yli luonnollisia voimia jotta Henna saadaan kukoistukseen kuin Rooman entinen valtakunta.
        Miksi Hennassa oli pyöräily tiet auraamatta? Kenen hoito?
        Sitten salusjärven tie olisi oikaistava kun se on nopein yhteys keskustasta hennaan. Nyt se tie on jumalattoman mutkanen ja osin jäinen. Tekemistä jos joku tulee mutkan takaa vastaan ettei ajeta kolarija.

        Yliluonnollinen ja pyöräilytiet ovat yhdyssanoja.


    • paljonkysymyksiä

      Onko tietoa kuka maksaa Hennan auraukset ja hiekotukset ja aseman alueen. Orimattilan kaupunki vai elykeskus. Vai onko VR mukana aseman alueella maksamassa? On aika isoja pläänejä vaan ja auramies tekee hyvää tiliä.

    • onkotoivoajuhlasta

      Onko uuven vuoden aaattona mitään juhlaa Hennan asemalla. onko kukaan kuullut? Ilotulitusta voisi olla jotta moottoritienkin ajajat näkee että täällä on Henna.Orimattilaisten ylpeys.

    • onjuhlanaika

      Empä tiedä onko tämä ihan oikea paikka kiittää Orimattilan kaupunkia Hennasta joka on ollut merkittävä päätös ja valinta joka tavalla. Näyttää siltä että Orimattila nousee tulevina vuosi kymmeninä Päijät Hämeen voimatekijäksi.

    • mitesnäinkävi

      Mätsälästä muutetaan Helsinkiin.

      • lisäävaunuja

        Eivät mahdu kaikki työmatkallaan junaan kun Hennasta on niin paljon junaan tulijoita ja siksi muuttavat Mäntsälästä Helsinkin suuntaan.


      • muumithukassa
        lisäävaunuja kirjoitti:

        Eivät mahdu kaikki työmatkallaan junaan kun Hennasta on niin paljon junaan tulijoita ja siksi muuttavat Mäntsälästä Helsinkin suuntaan.

        Kuka tällaisia lapsellisia kirjoituksia viitsii jatkuvasti kirjoitella. Jotain kehityksessä pahasti vialla.


    • hyvältänäyttää

      Onko tullut vuoden lopulta tilasto tietoa siitä kuinka paljon Hennan asemaa nyt käytetään päivittäin. Eikö se VR:n edellyttämä määrä ollut n. 600 matkustajaa päivässä. Että juna pysähtyy.

      • Anonyymi

        Hennan asemaa on käyttänyt päivittäin noin 80 henkilöä siis ihmistä. Vr ei kauan anna junien pysähtyä jos väki määrä ei nouse. Jokainen pysäys kuluttaa sähköä hirveetä määriä.
        Nyt tilanne on uuvessa puntarissa kun Jokinen ei enää vaikuta asiaan liikenne valiokunnan kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hennan asemaa on käyttänyt päivittäin noin 80 henkilöä siis ihmistä. Vr ei kauan anna junien pysähtyä jos väki määrä ei nouse. Jokainen pysäys kuluttaa sähköä hirveetä määriä.
        Nyt tilanne on uuvessa puntarissa kun Jokinen ei enää vaikuta asiaan liikenne valiokunnan kautta.

        Varmaan käyttäjiä on huomattavasti enemmän kuin 80. Usein parkkipaikat ovat lähes täynnä kun menen sinne autollani. Niitä paikkoja on suunnilleen se 80. Paljon myös tuodaan ihmisiä autoilla asemalle, jotka lähtevät pois.


    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus piturissa toimittajalta, että Hennaan liittyvät ehdotukset ja kyselyt laitetaan aina pinon alimmaiseksi ja näin saadaan pelattua aikaa tälle kankkulan kaivolle. Bussilinjakin oli jo katkaistu kun taas piti hiukka viivytellä vastauksen kanssa noooh eihän siinäkään mennyt kuin pari vuotta???
      Kertokaahan nyt oikeasti, missä mennään Hennan kanssa? Mikä ihme siinä on että ei saada katsottua peiliin ja todettua, että tuli tyrittyä kalliisti ja ei kai siinä muuta kuin lopetetaan vielä kun päästään 20 miljoonan vahingolla edes...

    • Anonyymi

      Hennan aseman avajaisista on nyt viisi vuotta. Pakko todeta että näyttääpä hyvälle.

      • Anonyymi

        Muutuin pois Orimattilasta kun Hennaa aloiteltiin. Onko monta kerrostaloa rakennettu?


    • Anonyymi

      Ompa aikaa vierähtäny. Muistan kuinka epäilijät sanovat muutama vuosi sitten että VR lopettaa Hennan asemalle liikennöinnin kun ei ole matkustajia. Onkin ollut päin vastoin. Hennan aseman käyttö on hyvässä kasvussa.

    • Anonyymi

      Kai ihmiset nyt yrittävät kaikista halvimman keinon päästä leipänsä tienaamaan mutta on se kuitenkin ihan täysi vitsi, että joku pysäkki keskellä metsää mihin VR joutuu pysähtymään, no nythän oli jo juttua, että sinne ei edes päässyt lumisateesta johtuen niin ihmiset oppivat kyllä käyttämään Lahden tai Mäntsälän asemia tulevaisuudessa niin se vaan on.

      • Anonyymi

        Ai nytten kun oli lumi sadetta enempi niin ei Hennan asemalle päässy lainkaan?


    • Anonyymi

      Onneksi olkoon Hennan asema ja kiitos. Hienosti olet palvellut meitä Helsinkiin matkaavia. On Orimatttilan päättäjiltä hieno päätös kuntalaisten hyväksi.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7130
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2751
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2336
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      95
      2024
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1727
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1525
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1309
    Aihe