Aihe

Anssi Kela

auttakaaAnttia

huusi Radio Suomessa Jotain on poissa. Mikä sillä Antilla on hukassa kun pitää huutaa joka päivä samaa?

12

176

  Vastaukset

  • Kelalla ollut jo kauan liian kova taustameteli kappaleissaan. Mitä sillä yritetään peittää? Pakko hiljenttää aina Kelan soidessa.

  • Yhteispelillä Lindroosin kanssa yrittävät karkoittaa loputkin kuuntelijat kanavalta.

  • Jospa Lindroos onkin havainnut että " jotain on poissa", nimittäin Radio Suomen kuuntelijat. Hän laittoi Kelan saattamaan tämän viestin Suomen katajaiselle kansalle.

  • Eilen taas Puhelinlangat laulaa-lähetyksessä soittaja yritti kommentoida Radio Suomen musiikkia, toivoi, että musiikki voisi olla monipuolisempaa.
   Soittaja keskeytettiin tylysti toteamalla, että sitä vartenhan meillä on tämä lähetys, täällä voi toivoa mieluisaa musiikkia.
   Siis vaivaiset 3 tuntia viikossa perjantaisin, kiitos paljon, Yle!

   • Puhelinlankoja en kuunnellut enkä varmaan enää kuuntelkkaan. Ihmeen herkkähipiäinen Yle
    on Radio Suomen osalta. Ei paljon arvostelua kestä. Paskamusiikkia kyllä tulee senkin edestä.


  • Nyt Lindroos huomasi Kelan laulusta että homma menee päin peetä. Niinpä hän pisti Jenni Vartiaisen huutamaan Väärään suuntaan ! Se oli soittolistan mukaan 93. kerta.

  • Ei ihme jos mikään ei muutu eikä kukaan jaksa välittää palautteesta jos 95prosenttia on tyhjänpäiväistä valittamista vailla järkevää sisältöä ja 5 prosenttia ei nyt vain näytä riittävän vielä siihen muutokseen. Vai toteutuuko tämä suhdanne vain täällä Suomi 24:ssa.

   Osa tajuaa Ylen ongelman ja huonouden ytimen. Siihen kuuluu muutakin kuin pelkästään se surkein ja näkyvin musiikki, Suurimmalle osalle riittäisi, kunhan omat inhokit korvattaisiin omilla suosikeilla, mitään vaihtuvuutta ja monipuolisempaa soittolistaa ei kaivata. Sen kuvan suuresta osasta 24:ssä annetuista kommenteista saa. Toistan ei ihme jos mikään ei mutuu, mikäli viestit Ylelle ja muille jotka voivat asiaan vaikuttaa on samaa tasoa.

  • Ei auta asialliset viestit eikä puhelut palautepuhelimeen. Musiikkitoimitus nojaa Hitit ojoon äänestykseen jossa täsmälleen sanat biisit ovat roikkuneet puoli vuotta. Ja niitä soitetaan joka päivä. Useimpia on soitettu jo yli 100 kertaa. Silti ne ovat yhä Hitit ojoon äänestyksessä.
   Rinnalla pitää olla toinen lista Iskelmät ojoon ja silloin nähtäisiin mitä kuuntelijat todella haluavat kuulla. Varttuneempi väestö jota on enemmistö kuuntelijoista on syrjäytetty kokonaan.

  • Anssi Kela vastenmielistä kuunneltavaa. Ääni vapisee ja on heiveröinen.
   Ei radioon Springsteen kopiojaa.

  • Kukas tämä Anssi Kela on? Mistä siis tullut kuuluisaksi? Onko jokin Idols-voittaja?

   • Voitti 98 Suomen ensimmäisen Idols-kilpailun ollen näin maailman ensimmäinen Idols voittaja. Valheellisesti kaikki uutisoivat, että kyseessä olisi amerikkalainen formaatti. Suomalainen 98 voitti Anssi Kela toiseksi tuli muuan Petri Laurila.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   690
   10522
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6643