Custom Contentit eivät toimi uusimman Sims 4 päivityksen jälkeen APUA!

Pelaaja82

Eli mulla olis tämmönen ongelma mun sims 4 ladatuissa. Eilen kun latasin uutta CC:tä ja käynnistin pelin niin mun ladatut ei ollu pelissä vaikka mulla on modit ja muokkaus kripit päällä. Päivitys on siis uusin Sims 4 päivitys missä pystyy muokkaamaan tontin korkeuksia ja pystyy tekemään kukkuloita jne. Ennen mun kaikki ladatut on toimineet ja oon ladannu niitä mm the sims resourcesta ihmisten tumblr:eista ja on aina ennen toiminut niin onko tuo uusin päivitys syypää tähän ongelmaan?

5

1105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • OutoSim

   Ellei muuta uutta ole, niin kyllä sitä päivitystä voi pitää syyllisenä. 13. 11. päivityksessähän meni python uusiksi ja sen myötä jokseenkin joka skripti. Tämän voi korjata useammallakin tavalla, mutta mahdollisesti yksinkertaisin lienee vilkaista läpi Mod-kansion CC ja siirtää sivuun ne, joissa on (vanhentunut) skripti mukana joko yksin tai package-tiedoston kanssa. Ei niitä välttämättä ole lopulta kovin monta.

   (Homma voi vaikuttaa hillittömältä, mutta sen ei tarvitse sitä olla, kunhan malttaa touhuta kaikessa rauhassa ja järjestelmällisesti. Vanhat skriptit ja niihin liittyvät packaget pois (talteen aluksi sen takia, että niitä voi tarvittaessa vertailla saman tekijän uudempiin versioihin samaisesta CC:stä jos tai kun sellainen löytyy) ja sitten hakemaan uudet tai korjaamaan vanhat, joka sekin on täysin mahdollista. Ohjeet löytyvät netistä.)

   Simien vaatteet käsittääkseni säilyivät tässä päivityksessä melko hyvin. Apu sekin - ja mun tapauksessa yllättävän harva modi meni täysin virattomaksi. Mullahan ei modeja ollutkaan kuin jokunen giga (muutama sata kappaletta) ja aika pieniä ja yksinkertaisia nekin, joten peli sattumalta toimi jotenkin päivityksen jälkeen. Päivityksessä itsessäänkin ilmeni pienehköjä ongelmia, mm. siminluonnin bugeja yms, mutta eivät ne silti peliä totaalisesti kaataneet. Asiasta on keskustelua todella monella pelisivustolla, jos haluaa sitä vilkaista.

   Yksikin vanhentunut kustomi riittää kuitenkin estämään pelin toiminnan jo yksinään ja tyypillisesti isomman päivityksen mukana niitä vanhenee useitakin. // Kauhuskenaario voisi olla, että joutuu käymään kaiken CC:n läpi 50/50 menetelmällä, eli puolet mod-kansion sisällöstä syrjään aina kerrallaan ja kokeilee toimiiko peli riittävän hyvin. Täysin virheettömäksi sitä ei ehkä saa, kun se kerran ilman kustomiakin bugaa useammalla tavalla. Sitten taas selkeästi viallinen osa puoliksi ja niin edelleen, kunnes syyllinen tai syylliset ovat löytyneet. Kuulostaa järjettömän pitkältä prosessilta, mutta menee keskimäärin läpi n. tunnissa tai alle, jos on edes hiukan tuuria, eikä pahemmin tule töppäillyksi. //

   No sitten on lukuisia mahdollisesti nopeampia keinoja ja kikkoja. Itse arvailen summissa mikä modi tai muu kampe voisi aiheuttaa ongelman ja kokeilen sen sivuun laittamisen vaikutusta pelin toimintaan ennen kuin ryhdyn järjestelmällisempään etsintään. Yllättävän usein arvauskin on toiminut, muttei tietenkään joka kerta, kun mahdollisuuksia ja niiden yhdistelmiä on kuitenkin aika monia.

   Anteeksi pitkä, mahdollisesti sekava ja myöhään tullut vastaus. Joku toinen saa vapaasti korjata tai laittaa paremman, jos tai kun on aihetta.

  • Sims4lanittaja

   Mene laittamaan peliasetuksista luomukset ja modit asetus päälle, koska se menee automaattisesti pois päivityksen jälkeen :)

   • OutoSim

    "... vaikka mulla on modit ja muokkaus kripit päällä." kertoi aloittaja. Minusta se tarkoittaa että on nimenomaan jo laitettu päälle - vain onko laneilla vielä lisäasetukset "luomuksille"? Meillä tavallisilla TS4-pelaajilla kun Modit ja CC ovat samassa valinnassa ja skriptit omassaan.


  • Anonyymi

   Joo mulla sama, mä en saa mistään toimimaan niitä modeja takas mun sims4 peliin........

   • "Joo mulla sama, mä en saa mistään toimimaan niitä modeja takas mun sims4 peliin........"

    Kiitos ettet kertonut mitä kaikkea jo yritit tehdä modien palauttamiseksi.
    Jos olisit kertonut, se olisi luullakseni saanut minut ja kenties pari muutakin hieman miettimään mitä muuta olisi voinut vielä kokeilla.

    Nyt jäi sen verran monia vaihtoehtoja, ettei niitä moni jaksa ryhtyä luettelemaan - ja löytäähän varmaan jokainen niitä korjausehdotuksia itsekin netistä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2366
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   262
   1431
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   503
   1414
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   74
   1331
  5. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1228
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   410
   1181
  7. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1042
  8. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   82
   1023
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1013
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   940
  Aihe