Tiimien käytetyt runkot

Voutia

Myydäänkö FB foorumilla käteisellä vai kuitin kanssa ja millaisen kuitin saa?

Syksyn aikana viikoittain kauppaa tehty.

Lyhennetäänkö verovelkoja näillä vanhojen runkojen myynnillä?

16

1030

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9678976

      Kuka tarvii kuittia , kai sen voi hinnoitella , kuitilla vai ilman . Kyllä ne rungot pitää olla tiimille ilmaisia jo kun lumi alkaa satamaan maahan

    • Yritysvsyksityinen

      Taitaa olla niin et tiimit ja kauppiaat ovat ainoat miltä kuitin saat. Yksityisiltä se on sit vähän vaikeampaa.

    • Naurettavansairasta

      Ja jälleen jokin sairas tyyppi alkaa kehitellä jotain mustamaalaus shaicia tänne, kuskeista, tiimeistä ja järjestäjistä.

    • Voiitkupilliiivari

      Ei voi muuta kun nauraa, ensiksikin ota käyttöön suomenkielen opaskirja ja kirjoita oikein sanoja. Ei sillä, etteikö tekstistä selvän saisi mutta otsikon kuuluisi mennä "Tiimien käytetyt rungot". EI RUNKOT. Eli paljastuiko tässä jo kuka tämän chaissen aloitti täällä taasen. Ja olen seurannut myös keskustelua "suomen parhaimmasta kartingmyymälästä" ja voin vain todeta että hyvä kun asianosaavia myymälöitä on ja apua löytyy...esimerkiksi vaikka Jaatisen talosta. Mitä tulee tähän verovelkojen kyselyyn täällä "chaissesaitilla", pidä ihan mölyt mahassasi. Mielestäni kuitin saa joka myyjältä ihan joka ostoksesta, ja erityisesti se on mahtavaa että joku edes yrittää niitä verovelkojaan hoidella...ja tietämättä kenenkä veroveloista nyt puhutaan...KUINKAS NE SUN OMAT VEROVELKOJESI LAITA ON?

      Mina puutaa anteeksi jos krijoituksessani on virhaita.

      Huvaa Talvua kaakille, pidateen toisasta huolto. Erituuusesti omaista asiaaasta.

    • ALATHOK

      Se ryhmä on on ihan kuraa. ylläpitäjä on perustanut ryhmän myydäkseen yhden perheen kamoja siellä. Vai oletteko nähneet että siellä ois muiden ilmotuksia, kuin tän yhden poppoon? ihan vasalli on tää ylläpitäjä. Itse olin ryhmässä hetken ja erosin kun tajusin mikä on agenda.

      • Otanosaa

        Siitä huolimatta, ett olet eronnyt ryhmästä, mitä en kuitenkaan usko, siitä huolimatta jokin tässä agendassa ruokkii sinun sairasta puoltasi.
        Sinun täytyy käydä kuitenkin vilasemassa, jos joku olisi heittänyt tänne jonkin kommentin. En kyllä usko mitenkään, ett pystyt lopettamaan omaa katkeraa valitustasi.


      • Uteliasuno

        Here here...taatusti tämä oman elämänsä täydellistä polkua etenevä aktiivi on edelleen ryhmässä joukossa. Eihän tällaiset niiskuttajat ole kuin uteliaita, sensaatiohakuisia karehtijoota. En ymmärtäny ”yhden poppoon” kommentista kyllä yhtikäs mitään. Näyttää olevan muutakin kuin karehtimaasi poppoon tuotteita listoilla. Rupea selvitään ja utelen et millä sinne listoille pääsee, olisiko tässäkin nyt joku sinulle arka alue kyseessä. Ja toki saamme kuulla vastauksen lähiaikoina, salapoliisi taitosi ovat varmasti tulossa kunniaan hyvin pian. Toivoen kaikkea hyvää sinulle, ja mieluiten unellisia eikä unettomia öitä.


      • Agendaagentti

        ALATHOK....mikä se agenda sitten on?


      • Persröörikirjoittaja

        Tämä järkivirtuoosi on kyllä oma lajissaan. Nimenomaan tuo ryhmä on perustettu sillä että myydään vanhoja karting teamin tavaroita pois. Hyvä kun joku yrittää pitää harrastajatasoa myymällä kenttään autoja lisää. Sinä persvako varmaan jaksaisit nuo laittaa esille kirppis puolelle ja vastaillu jos jonkilaisiin turhaakin turhempiin uteluihin tavarasta kuin tavarasta. Sen verta sinulla tuntuu olevan intoa kirjoitella sellaisia kommentteja millä ei ole mitään pohjaa. Kyllä katkeruus on kauhea olotila varmaan. Ja eikös tämä mainitsemasi ”vasalli” jo aukaissut sanaisen arkkunsa yhdellä foorumilla. Ihan asiallinen tyyppi, selkeästi halua on vain auttaa harrastajia...mutta taidettiin sinun toimesta polttaa hänenkin sietokyky. Eli melkoinen ajattelematon kirjoitus sinulta, ota asiasta selvää paremmin ennenkuin aloitat muita syyttelemään, eikä sinun tosiaan tarvi siellä ryhmässä edes olla. Vai kuinka vaan asian laita on, kun näinkin utelias olet?


    • VeroKateusKake

      Melkoinen keskustelun avaus tällä järjen jättiläisellä. Siis...."lyhennetöönkö verovelkaa myymällä teamin vanhoja." Siis mitä? Pulloja keräämälläkö ajattelit asian ja busineksen hoituvan? Mie en ny oikein ymmärtäny tätä avausta. Kuten edelllinen jo mainitsi, eikös niitä ny ole suotavaakin yrittää edes hoitaa jos semmosia velkoja on? Nyt ne ymmärrä...no...puhetta pitää olla...josko tää on vaan sitä turhaa törinää :)

    • EIOLEPAKKOVAIONKO

      Alathokille....poimin tuolta toisesta keskustelusta pointin: "Ja mitä Saleen tulee..:jos tavaraa on tuollaiset määrät varastossa, ymmärrän kyllä idean omasta myyntiryhmästä täysin. Minä kun en jaksa klikkailla edes muutamaa myytävää tavaraa Karting kirppikselle, kua tuollaista määrää sitten klikkailisi sinne. Kyllä tuo tyyli on paras jos tavaraa noin paljon on."

      Eli jos tätä KartingSalea tarkoitit kuralla...oon suurinpiirtein samoilla linjoilla mutta pointti on tuon em. vastauksen kirjoittajalla kyllä. Kuka nuo jaksaa hakata karting kirppikselle myyntiin? Ja ihan selkeästi ryhmä on perustettu 95% tietyn teamin vanhojen ja nykyisten tavaroiden tarjontaan...onko siinä jotain väärää. Ei minuakaan ole pakotettu siellä ryhmässä olemaan....mutta ei se nyt aivan kuraakaan ole. Ihan ymmärrän itse idean kyllä. Pyritään pysymään järjestyksessä omista tavaroista ja eikä tehdä ryhmästä mitään sekalaista toria. Selkeä toimiva ja helposti käytettävä ryhmä.

    • MIÄLENSÄPAHOOTTAJA

      Täällä on taas joku MIÄLENSÄPAHOOTTAJA aloittanu itkemisen ja muut yhtyy täysillä. Täyttä toopeilua.

    • VoutionVouti

      No...onkos kaikki karting tavaran myyjät käyty läpi, juotu pää täyteen sakea ja soiteltu ympäri suomenniemeä itkien muitten asioita ku omat asiat on niin hemmetin upeasti. V***u mitä p***ahousuja täällä heiluu taas. Luuletko olevasi nokkela ja kyttäät ties mitä juttuja netistä jotka julkista tietoa muutoinkin. "Voutia Voutia" vaan sanoo hän....jatka vaan näppäimistöraivoa ja alkoholiongelmasi kanssa painiskelua. Ja ei ku lisää kaltsua!!!

    • kovinonsair

      Mitäs veikkaatte, onko nää kirjotukset lähtöisin joltain katkeroituneelta yksityishenkiloltä, vaai kenties jokin nykyisistä, tai entisistä tiimeistä on asian takana.

    • Karoverhu

      Runko vuokrataan 500€ per kisa ja loppukesästä laitetaan verotuksessa hävikkiin ja rahat pimeenä taskuun. Hyvin tienaa!

    • Tarralenkkaritkaikille

      Ei ju*****ta mitä katkeruutta/karehdintaa...voi hellanlettas sentään kuinka aikuisia lapsettaa. Täytyy olla alaikäiset jotka näitä tänne suoltaa. Kuinka edes jaksatte itsenne kanssa. Ei voi ku nauraa näitä kaikkia kommentteja...mutta onneksi kaupoissa on tarralenkkareita aikuisten kokoakin.
      Kuraa on kaikki tämä, Salen toiminta mukaanlukien....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe