Prepaid liittymä matkalle

Meibijees

Mistä olette hommanneet Prepaid liittymiä. Olen hakenut rajatonta nettiä, koska navigointiin menee dataa kohtuu paljon.
Saako tilattua etukäteen Suomeen jostain.
Olisi kiva laittaa simmi heti paikalleen lentsikan laskeuduttua.

SimOptions, T-mobile, USA sims on katsottu.

4

92

  Vastaukset

  • Täältä olen kaksi sirua tilannut, tulivat parissa viikossa. Mennään reissuun vasta jouluna, että toimivuudesta osaa sanoa. Aika hyvä tarjous nyt Verizonille..

   http://www.dbssimtrade.com/

  • Kuukausi sitten AT&T paikan päältä ostettuna 3 GB dataa, voimassa 1 kk, maksoi 25 USD. Hyvä palvelu, varmistivat vielä myymälässä että varmasti toimii. Dataa ei loppujen lopuksi mennyt kovinkaan paljon, koska jokaisessa hotellissa on yleensä ilmainen WiFi.

   • Jostain syustä kommenttini oli poistettu ”sääntöjen vastaisena”. Noh..ostin nyt joukun reissua varten aiemmassa viestissö linkittämältäni firmalta Verizonin Black Fridayn uskomattoman tarjouksen - rajaton data (ei hotspot käyttöä) 10$. . Tosiaan kaksi sirua (14 Gt paketteja) tuolta ostanut ja sin-kortit olen Suomeen jo saanut. Toimii vain tietyissä iPhoneissa, sivulla on linkki mistä voi tarkastaa toimivuuden


  • Tuli tilattua AT&T unlimited plan etukäteen. Ei ois tarvinnut. Dataa kului 2 viikossa aivan mitättömän vähän. Wifillä latasi mapsiin ofline kartat reissualueesta ja navigointi toimi käytännössä ilman dataa.
   Riittää siis vaikka 2 G data. Hotelleissa, kahviloissa yms. free wifi joka paikassa.
   Tosin LA - SF 1-tiellä oli katvealueita niin, ettei edes puhelinverkkoa ollut pitkään aikaan.
   Samaten Las Vegas - SF oli aavikkopätkiä ilman mitään verkkoa.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4369