RKP:n lentävä ehdokas

Äänioikeutettu

Miten porukka menee aina vipuun näiden eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa, vaikka kaksinaismoralismia ei edes yritetä piilottaa? Hyvänä esimerkkinä tämä RKP:n naisehdokas, joka on profiloitunut syvästi ilmastonmuutoksesta huolestuneeksi, mutta silti lentää lentokoneella Amerikkaan asti seuraamaan heidän välivaalejaan. Vaaleja, joita olisi voinut ilmastoa säöstäen seurata televisiostakin. Onneksi RKP:llä on aivan todella loistava ja yritteliäs miesehdokas, jonka loistavat puheet ovat koskeneet aivan muuta kuin ilmastonmuutosta.

Ilmastonmuutoksesta puhuminen ja samaan aikaan ilmaston tuhoaminen lentelemällä on kyllä RKP:n lisäksi yllättävän yleistä muidenkin sosialistiouilueiden naisehdokkaiden kohdalla. Heti tulee mieleen eräs Demari ehdokas, joka ahkerasti lentelee työmatkojaan, vaikka nykytekniikalla kansainväliset tapaamiset kyetään hoitamaan ilmastoa säästäen videoneuvotteluinakin.

Mutta, eipä näytä nuorilla naispoliitikoilla sanat ja teot kohtaavan, siksi on hyvä, että kummaltakin puolueelta löytyy mahtavat miesehdokkaat, jotka ainakin vielä toistaiseksi ovat osoittautuneet olevansa sitä mistä puhuvatkin.

10

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Agenda2030

      Nämä kuvittelevat olevansa muita parempia ihmisiä, vouhkaavat ilmastonmuutoksesta ja kieltävät kansalta lentämisen. Mutta itse lentävät kyllä, kun eihän ne kansaa koskevat kiellot tätä parempaa väkeä kosketa. Joku voisi palauttaa nämä takaisin maan pinnalle.

    • ÄrsyttävääTyrkytystä

      Kyllä on taas tuo MN aktivoitunut esim. kirjoittamaan liirum-laarumiaan jopa Uusimaa-lehteen. Kirjoitus täynnä svetisismejä ja huonoa suomea. Muutenkin ärsyttävää tunkea itseään joka paikkaan. Vaalien välillä ei kyllä noita ehdokkaita kiinnosta porvoolaisten asioiden ajaminen!

    • eipuoluesdppahin

      Suomen itsenäisyyden ajan yksi parhaista pääministereistä Sipilä on saanut opposition mustamaalauksen päällensä, minkä takia Keskustapuolueen kannatus aivan suotta on alhainen. Totuus on, että insinööri Sipilä on muuttanut polittiista kenttää hyvään suuntaan lyhyenä aikana enemmän kuin kukaan toinen poliitikko vuosikymmeniin. Hallitus on ottanut strategisen ja osallistamisen otteen johtamiseen. Jopa sillä tavalla, että Haavisto kaipasi hallitusneuvotteluihin yksityiskohtaisempaa sanelupolitiikkaa, mitä asioita tehdään seuraavan hallituskauden aikana. Sipilä on asettanut päätavoitteet ja eri osapuolet ovat saaneet itse osallistua ja määrittää, miten yksityiskohdat järjestetään.

      Sipilän hallitukselle kuuluu erityinen hatunnosto ja kiitos siitä rohkeudesta ja viisaudesta tilanteissa, joissa yksityiskohtia selvitettäessä asia on osoittautunut huonoksi ja se on kannattanut perua. Etukäteen sopien voi syntyä suuria virheitä, minkä takia Haaviston ykstyiskohtaisuusvaatimus ontuu.

      Haavisto erehtyi lauantaina televisiossa sanomaan virheellisesti, että hallitus on ollut viemässä pienipalkkaisilta naisilta lomarahoja. Se on vale. Liitot itse päättivät, että hoitavat kikyyn liittyvän työajan pidennyksen osittain lomarahaleikkauksella. Liitot veivät emänniltä lomarahat, ei hallitus. Hallitus oli ehdottanut 24 tunnin työajan pidennystä.

      Tästä Haaviston lapsuksesta huolimatta, on hän paljon parempi pääministeriehdokas kuin Rinne, joka on koko oppositiokauden syyllistynyt vääristyneisiin puheisiin ja nyt vaalilupauksiin, jotka ovat sen laatuisia, ettei niitä voi toteuttaa korottamatta veroja. Olisiko veronkorotukset hyvää eläkeläis- ja perhepolitiikkaa? Miksi luvata eläkeläisille ääniä kalastellen 100 euroa korotusta, jos siitä viedään yli puolet verona pois?

      Orpo on rehti ja fiksu kaveri, selvästi pääministeriainesta. Hän ja Sipilä ovat yhdessä tuoneet Suomen kasvu-uralle. Yli 100.000 ihmistä on saanut työtä ja yritysten kilpailukyky on parantunut. Toivottavasti tämä loistaviin tuloksiin Suomen johtanut parivaljakko saa jatkaa toisen kauden.

      Rinteen suurin virhe oli valjastaa SAK vastustamaan muodollisesti Eduskunnan lainsäädäntötyötä lakoilla. Lakiesitys ei muuttunut, jopa laajeni. Siinä vietiin samalla ruoka lasten ja kotihoidossa olevien suusta. Mies, Rinne ja puolue, SDP, joka kannattaa ulkoparlamentaarista toimintaa ei ole demokratian ja Suomen etu.

      Ranking: 1. Sipilä. 2. Orpo. 3. Haavisto ....... 6. Rinne.

      Ei pidä uskoa tilattuja galluppeja. Niillä ei ole mitään virkaan. Vaaliuurnilla syntyy todellinen tulos.

    • PolitiikanTutkija

      Sipilän ylistäminen on turhaa, jokainen on itse nähnyt, miten eriarvoistuminen on lisääntynyt räjähdysmäisesti tämän hallituskauden aikana. Samaan aikaan, kun rikkaiden elintaso on parantunut, niin äärimmäinen köyhyys on lisääntynyt jumalattomaan tahtiin. Tästä syystä Suomessa on jo puoli miljoonaa ulosoton kanssa taistelevaa ihmistä ja määrä on nykypolitiikalla lisääntymään päin.

      Mainitsit tekstissäsi tätä maata lähes ilmaiseksi ulkomaisille sijoittajille lahjoittavia globalisteja yli puoluerajojen. Näiden osalta on aivan sama ketä äänestää, Suomen kansan sijaan he edustavat Eurostoliiton globalisteja ja ovat rakentamassa Euroopasta uutta Neuvostoliittoa. Aseinaan mm. median, koulujen ja päiväkotien kautta suoritettava mielipiteen muokkaus, demokratian estäminen mm. Sipilän kesäteatterin kaltaisilla toimilla, sekä olemalla hyväksymättä äänestystuloksia, mikäli ne ovat heille itselleen epäedullisia.

      Näissä puolueissa ja niiden kärkihahmoissa ei siis ole lopputuloksen kannalta mitään eroa, keskusta ja erityisesti kokoomus ovat vasemmistolaisempia kuin vasemmisto itse. Jätitkin tarkoituksella mainitsematta perussuomalaisten Jussi Halla-ahon. Hän on ainoa, joka tarjoaa nykypolitiikalle järkevän vaihtoehdon. Jakolinja on perussuomalaiset vastaan muut. Perussuomalaiset ovat ainoa puolue, joka ajaa Suomen kansan etuja.

      • PSParasJaOikea

        Juuri niin! PS on ainoa vaihtoehto, jotta Suomi pysyy hyvänä maana lapsenlapsillekin.


    • JokuRotiNoille
    • Juupsis

      Demarit julkistivat juuri ilmastopoliittisen ohjelmansa ja siinä taas haluttiin lisätä autoilun kustannuksia. Äänestäkää vaan demareita, jos haluatte tehdä autoilustanne vieläkin kalliimpaa.

      • PSParasOnPS

        Ilmasto paranee kummasti, kun Rinne ei ole mukana vaaleissa :-D


    • Politiker

      Eikös nyt tapetilla ollut ministeri Bernerkin ollut alunperin RKP:läinen..?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe