PS4 plus ja kaksi konsolia

Plussatjamiinukset

Taloudessa on nyt kaksi PS4 konsolia. Ensimmäiseen konsoliin on asennettu nyt käyttäjätili, jossa on plus jäsenyys ja samassa konsolissa on muitakin käyttäjätilejä, joilla plus ominaisuudet toimii normaalisti.

Nyt pitäisi ottaa käyttöön tuo toinen konsoli, siten että siinäkin olisi käytössä vastaavat käyttäjätilit ja plus ominaisuudet. Onko tuo ylipäätään mahdollista ja miten tulisi toimia?

Ensimäisellä konsolilla on joitain pelitallenuksia yhdellä käyttäjätileistä, jotka pitäisi saada siirrettyä toiselle konsolille. Mahtaako tämä olla mahdollista?

2

7121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moi!

      Oletko tehnyt käyttäjille omat PSN-tilit (PlayStation Network). Niillä kirjaudutaan tai sellaiset tehdään heti pleikkarin ensikäynnistysten aikana, mutta voit tehdä ne/kirjautua niillä milloin vain.

      Jos kirjaudut samoilla PSN-käyttäjillä uuteen pleikkariin, PSPlus jäsenyys ja esim. pelistä saadut trophyt pitäisi säilyä.
      Jos pelit ovat fyysisiä eli levyllä, pelitallenuksista en ole varma. Mutta jos olet ostanut pelit PS Storesta eli digitaalisina, uskoisin että pelit ja niissä olevat tallennukset säilyvät,

      Kysy lisää jos on kysyttävää!

    • infoo888888888888

      Kaikki playstation storesta ostetut pelit ovat PSN tunnus kohtaisia joten voit pelata omalla tililläsi kyseisiä pelejä millä tahansa yhteensopivalla Playstation konsolilla (eli PS 4 pelejä voit pelata PS 4 konsolilla, PS 3 pelejä PS 3 konsolilla ellet sitten ole ostanut myös PS 4 versiota tai kyseinen peli on tehty molemmille ilman konsolikohtaista versiota.)

      PLUS jäsenillä tallennukset siirtyvät pilvipalvelimelle joten et menetä tallennuksiakaan kun taas ilmaisjäsenet joutuvat siirtämään tallennukset ulkoiseen muistiin ja siirtämään siitä konsolille.

      Se mitä et pysty tekemään on jakamaan pelejä muiden tilien välillä (eli jos vaikka 1 tilille olet ostanut GTA V pelin, et pysty pelaamaan 2 tilillä kyseistä peliä ennen kuin ostat sen 2 tilille ja täm,ä koskee myös lisäosia, eli vaikka molemmilla olisi pääpeli, vain tili jolle on ostettuna lisäosa toimii myös lisäosa ja toiselle lisäosa on ostettava erikseen.)

      Fyysiseltä levyllä olevien pelien koodit ovat myös tilikohtaisia, mutta itse peliä voi pelata millä tilillä tahansa.

      PSN tilillä kirjaudutaan johon kaikki virtuaalinen materiaali on tallennettu ja sidottu, fyysiset pelit voi jakaa usean pelaajatilin kanssa tosin niiden koodit ja lisäosat saa vain yhdelle tilille käyttöön ellei fyysinen peli itsessään sisällä lisäosia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1254
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1082
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      867
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      751
    Aihe