Siitäpäsai...

Heh heh...lähtivät sitten pöljät poikaporukalla Zimbabween metsästelemään. Eivät vissiin älynneet, että Afrikassa voi piillä monenlaista vaaraa.

34

685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • salamin

      Karmahan se iski.

      • Juu, montakohan uhanalaista eläintä ehtivät teurastaa jeepistään tai lentokoneesta ammuttuna. Itsepähän kerjäsivät.


    • KarmanIsku

      Rikkaat huvimetsästäjät käyttävät kymmeniä tuhansia kertalaakissa, kun lentävät Afrikkaan tyydyttämään perverssiä tappamisen himoaan.

      Ikävää uutisessa oli, että kone putosi paluumatkalla, kun pahanteot olivat jo tapahtuneet. Karmahan se iski.

      • Pakkoko_sitä_on

        lähteä jonnekkin alikehittyneeseen maahan leijonajahtiin. Ampuisivat susia Suomessa! Olisi jotain hyötyä. Ja pienempi hiilijalanjälki.


      • Sininen.hammas
        Pakkoko_sitä_on kirjoitti:

        lähteä jonnekkin alikehittyneeseen maahan leijonajahtiin. Ampuisivat susia Suomessa! Olisi jotain hyötyä. Ja pienempi hiilijalanjälki.

        Vastakarva kiittää...


    • kondoritörmäs

      Toisin kuin multinikki ketjun aloittaja, joka ostaa tehotuotetun lihan ja sen tappamisen kaupasta, afrikkalaiset ovat äärimmäisen fiksuja saadessaan käyttölihansa suoraan luonnosta ja myydessään, huom. myydessään, eikä, kuten aloittaja, kylkiäisinä ostaessaan, käyttölihansa tappamisen ulkopuolisille metsästysturisteille erittäin korkeaan hintaan. Metsästysmatkailijahan matkastaan maksaa Afrikkaan helpostikin yli 10000 E.
      Hyvä Afrikka!

      • Afrikka_rules

        Pääsisköhän sinne kaatamaan efelantin ?


      • Sulla ei pallinaama riitä raha eikä rohkeus lähteä maalaispitäjäsi rajojen ulkopuolella. Pysyttele vaan siellä peräkammarissa. Metsäänkin pelkäät mennä susien takia. Hyvä että postilaatikolla uskallat käydä.


      • Pääsisköhän_sinne

        kaatamaan susianalystin?


      • Siis_sinun_mielestäsi
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Sulla ei pallinaama riitä raha eikä rohkeus lähteä maalaispitäjäsi rajojen ulkopuolella. Pysyttele vaan siellä peräkammarissa. Metsäänkin pelkäät mennä susien takia. Hyvä että postilaatikolla uskallat käydä.

        nuo metsästäjät olivat rikkaita ja rohkeita? No hyvä. Sitähän minäkin.


      • Heh heh, paremminkin tyhmänrohkeita pallinaamoja ja saivat irstailijat ansioittensa mukaan.


      • Heh heh....varsinaisia kauniita ja rohkeita. Eric, Ridge, Thorne ja Rick. Pojat lähti vähän seikkaileen.


      • Mutta sitten tuli paha Bill Spencer (kaamea leijona taikka susi) ja raateli pikku porsaat.


    • Heh heh...oikeenhan se on että rahat otetaan tollolta ihmisporsaalta. Siinä mielessä afrikkaiset on ihan fiksuja. Ovat varmaan putsanneet sitten taskutkin ja vieneet kalsareita myöten kaiken hylyn löydettyään. Heh heh...siitäpäs saivat ansionsa mukaan.

      • Niin äkkiä saattaa käydä kun länsimainen ahne ihmisporsas lähtee Afrikkaan pullistelemaan. Joss ei leijona raatelekaan, niin kyllä siellä vaaroja riittää. Tätäpä eivät aatelleet kun lähtivät toteuttamaan sairaita fantasioitaan ja luontoa tuhoamaan.


      • Heh heh....metsästäjät luulivat olevansa turvassa yläilmoissa, kun pedot vaanivat maan pinnalla. Eipä siinä auta minkään sortin kivääri taikka paukkurauta, kun vuorta kohti jysäytetään. Varmaan olivat vielä päissäänkin, kuten metsästäjillä on aina tapana olla.


      • rainbowpoitsuille

        Niinpä, siinä missä karma iskee Viktorian putouksella pudotuksella, myös Viktoriajärvikarma saalistaa uhrinsa. Uutisvirta tarjoilee tapahtumia, missä satoja ihmisiä on hukkunut alusten kaaduttua taikka upottua vain muutamien kuukausien kuluessa.
        Matkustajina tietenkin ollut paljon poitsuja ja he, matkustamistaan viihdyttääkseen, ovat alkaneet ajaa pojujunalla aluksen seilatessa järvellä.

        Eipä pikkualus voi kantaa junaa kyydissään. Lasti olisi heitettävä laidan yli, ei seuraavaan vaunuun.


      • Oli iltalehden mukaan koneen jäännöksistä löytynyt tuhansia ja tuhansia dollareita rahaa. Kyllä kelpas paikallisille. Tuskin mitään jäi jäljelle totaalisen "putsauksen" jälkeen. Tämä on oikeanlaista kehitysapua. Sankari (nykyajan robinhood) onkin tuo koneen lentäjä, kun ajoi päin vuorta. Jakaa mammonaa rikkailta köyhille.


    • Ugum

      Kiitos tästä aloituksesta! Tämä kertoo todellisen luonteen cityaktivisteista. Olette verrattavissa säälittäviin narkkareihin ja muuhun roskasakkiin.

      • Tuli mieleen, jotta jos se olikin Tarzanin (apinoitten kuningas) kouluttama kaveri, joka nuolipysyllä täräytti lentäjää maasta käsin ja siksi tuo menetti koneen hallinnan ja lenti vuorta kohti. Tai sitten se oli itse Fantom. Nuo tyypithän ei tykkää valkolaisista, jotka ahneuksissaan tunkeutuvat Afrikkaan.


      • Mene_kertomaan

        menehtyneiden omaisille. Saavat varmasti jutuistasi hyvät naurut.


      • Mene_kertomaan kirjoitti:

        menehtyneiden omaisille. Saavat varmasti jutuistasi hyvät naurut.

        Mitä tuota nyt märisemäänkään, jos itse lähtee naureskellen irstailemaan ja porsastelemaan. Ihan naurettava juttuhan tämä on kaiken kaikkiaan. Ja oikeudenmukainen.


      • Minähän jo pikkupoikana luin kaikki Burroughsin Tarzan kirjat. Siinä oli oikeata meininkiä. Valkolaiselle ahneelle ihmisporsaalle saattaa hyvinkin käydä huonosti Afrikan sademetsässä taikka taikka savannilla. Nuo olivat vielä niin ylimielisiä, jotta katselivat afrikkaa yläilmoista luullen olevansa turvassa. Mutta "krokotiilin hammas" iski sitten ihan oikeutetusti suoraan päin näköä.


      • Lisään vielä, jotta mullahan on jonkin verran kokemusta myöskin Afrikassa reissanneena. Ei se ole aina niin helppoa kuin perähikiällä äitin helmoissa. Nuo pojat luulivat olevansa herroja, mutta narreina heidät muistetaan. Tätä kautta taas palaan itseeni. Luontoa kunnioittavaan ihmiseen. Susikin kuuluu siihen, ja voimalla kuuluukin. Raateleehan se nälissään selviytyäkseen, ja pupujussi (tollero ihmismärisijä) sitten siinä vinkuu hädissään.


      • Tämä on tiivistä tavaraa. Susianalyysissa ei lässytetä. Siinä todetaan, kuten asia on ja vielä perustellaan ja todistetaankin tarvittaessa, jos jotain epäselvyyttä on. Lue apina analyysia, niin oivallat. Miksi tollon piti lähteä Afrikkaan? Miksi ylipäätänsä piti olla niin ahne ja sairas ihmisporsas?


    • Tänään ratkeaa shakin maailmanmestaruus klo 17 alkaen. Jousta on venytetty äärimmilleen. Kahden viikon aikana on pelattu pitkillä ajoilla 12 tasapeliä. Nyt aikaa lyhennetään.....tarvittaessa tosi paljon. Jompikumpi tekee vääjäämättä huonon siirron aikapulassa. Tollero teki huonon siirron kun lähti Afrikkaan irstailemaan läskiposkineen.

      • Näinonyes

        On se. On se Mestari. Analyytikko on Mestari. Se vaan on. Aivan mahtavaa tekstiä. Luonnon suojelija viimesen päälle. Tyhmän kyykyttäjä. Suden ystävä. Pellen nöyryyttäjä. Kumpikohan tänään voittaa? Carlsen vaiko Garuano? Sinä varmaan voittaisit kumman tahansa? Niin viisas olet.


      • Kirjoita_vielä

        pari ylistyskommenttia lisää itsellesi, narsisti!


    • 500x

      Iltalehdessä on aviisi puolesta per vastaan, käy ilmi, valokuvausturistien maksut tulee viisisataakertaistaa niin saadaan samat tuotot kuin metsästysturismilla. Toki turismimatkustuksen päästöt jo nyt ovat valokuvaturistiryhmäll viisisataakertaiset verrattuna metsästysturisteihin.

      Paikalliset Afrikkalaiset arvostavat metsästäviä turisteja erittäin paljon, voihan yksi suurin rahasummin tuotettu aseen laukaus toistaiseksi lopettaa yhteisön tuotantoeläimiä ja ihmisiä surmanneen petoeläimen.
      Susianalyytikko on jo ties monennenko kerran shakkimatti tässäkin ketjussa, voisi hän hävittyään taas kertoa, millaisena ihmisporsaana omien ilmoitustensa mukaan, hän on Afrikassakin matkannut? Jonkin verran kokemuksia Afrikassa reissanneena, ilmoitti hän.

      • He he....pari muistoa Afrikasta:
        1) Olin jo uimassa merellä ja huutelin kaverille että alahan tulla kun niin mahtavat aallot. Tuli tuo sitten ja aalto pärshkähti päin naamaa. Siinä meni silmälasit ja toivotonta oli niitä löytää. Tämä in Senegal/Gambia.
        2) Keräsin janoa Egyptissä. Hyväkuntoisena kiertelin hautoja ja ajattelin että eihän tässä mitään ja annetaan helteen vaikuttaa. Sitten iski jokin. Join yhdellä ryypyllä puolentoista litran fanta pullon tähän hätään.Ei sitten jaksanut lähteä iltajuhliin. Varmaan sokerihumala.
        3) Sitten olin Bamakossa, Mali. Jotain yrttiä kaveri tarjosi kahvin kera. Menin niin sekaisin, jotta ensimmäistä kertaa eläissään lauloin karaokea.

        Totean vaan, jotta löytyy niitä vaaroja tuolta ilmansuunnalta. Miksi pöljät lähtivät irstailemaan, heh heh?


    • niinpähäntaas

      Itse kuitenkin ihmettelen, kuinka pörssiyhtiöiden edustajat voivat lähteä metsästämään uhanalaisia villieläimiä! Kun luulisi kaikkien jo tietävän tämän. Koko maapallomme ja sen eläimistö, ja koko ekosysteemi vaarassa.

      • maavvaivat

        Jospa he tehevät pörssiyhtiöilleen prtyötä ja metsästävät vain uhanalattomia villieläimiä tai vaikkapa joitakin maanvaivaeläimiä.
        Vastaavaa toimintahenkeä harvoin kokee kotomaassa, maisemissa on laajoja aloja vaikkapa jättipalsamin, jättiputken, kurttulehtiruusun ja lupiinin valtaamia alueita, eipä betonipossu taivu maanvaivoja torjumaan. Tokko edes osaisikaan.


    • Sininen.hammas

      Vässykköjen päiväunia: oikeudenmukaisuutta, irstailua, porsastelua. Entäpä jos ainoa ase olikin KAMERA?

      • 12345654321

        Luontokuvaajalla varmasti oli kamera mukana, mahtoiko pyssyä olla ollenkaan? Sinne jäi todistusaineisto afrikkalaisen kukkulan rinteelle.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe