Bremenin lennot

Siis mitä, eikö Raikku lennäkään enää Bremeniin Pirkkalasta? Ei löydy lähtöjä :(
Ilmoita


Ei ainakaan talvikaudella. Ryanair vähensi lentojaan Bremenistä, eli saattaa olla ettei tule takaisin kesäkaudella.
Ilmoita
No johan pomppas. Millä minä nyt sitten sinne pääsen?
1 VASTAUS:
Jännä trolli, mitä nyt hyödyt tuosta ?
T. Oikea Breemeniin halajava
+Lisää kommentti
Miksi raikku lentää täältä sellaisiin kohteisiin, josta on huonot vaihtoyhteydet mihinkään ja yleensä vielä siten että tulee ylimääräisiä yöpymisiä jossain b-luokan kentillä?
Ilmoita
Eihän tuo ole kuin järjestelykysymys. Tampereelta Ryanair ei näytä lentävän kuin Budapestiin talvella ja on totta että lentoaikataulu TMP-BUD on sellanen että jatkoyhteyksiä ei samana päivänä ole. Mutta on siellä teillä Tampereella myös Air Baltic. Lentäkää sillä ensin oneway johonkin ja sitten takaisin Ryanair Budapestin kautta jos se näin halvemmaksi tulee. Budapestistä on yhteyksiä tosi paljon ja jos ei Ryanair kohteet riitä niin WizzAir löytyy lisää.
1 VASTAUS:
Rynkyllä on lentoja paikkoihin joihin voisi mennä, mutta niiden vaihdot ei vaan natsaa siedettävästi mitenkään. Ei oikein natsaa että pitäisi päästä esim. Portoon ensin 2-3 vaihdolla ja sieltä sitten perille.
+Lisää kommentti
No jos kohde on Porto niin sillo sun kannattaa ostaa lennot Lufthansalta ja lähtö Helsingistä. Porto lentoja myytiin halvimmillaan 119 euroa menopaluu.
1 VASTAUS:
Niinpä vaihto Saksassa ja toinen Portossa... ei oikein iske nämä lentoajat (10h+jatko) , eikä ylimääräiset vaihdot. Eikä LH lipuilla pääse koko matkaa.
+Lisää kommentti
Lappeenrannasta alkaa päästä Saksaan, kun Ryanair aloittaa huhtikuussa 2019 lennot Lappeenrannan ja Berliinin välillä.

Hinnat tuon yhteyden lennoille ovat tällä hetkellä 19,99 €/lento huhtikuulle. Myöhemmille lennoille hinnat ovat jonkin verran korkeampia. Ryanairilla on uuden yhteyden alkaessa aina alkuun avajaistarjoukset lyhyen aikaa, joilla ensimmäiset uuden reitin lennot myydään halvalla, ja markkinoidaan samalla uutta reittiä.
Ilmoita
Ei ole yllättävää, että kun Lappeerannan lentoasema erosi Finaviasta, yrittää Ryanair vaihvihkaa jättää Tampere-Pirkkalan ja siirtyä yksinomaan Lappeenrantaan. Ryanair suosii mielellään yksityisiä lentoasemaoperaattoreita, joiden kanssa on helpompi sopia kaikenlaista.

Ikävää tässä on se, että suurinta osaa suomalaisia Lappeenranta ei palvele kovinkaan hyvin, vaan se on enemmänkin suunnattu venäläisille.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Bremenin lennot

Siis mitä, eikö Raikku lennäkään enää Bremeniin Pirkkalasta? Ei löydy lähtöjä :(

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta