Vastuutonta jättää rokottamatta

0101010

Nuo perheet pitää laittaa maksamaan yhteiskunnalle aiheuttamansa kustannukset. Vähintään 10.000 e / aiheutettu tautitartunta. Lisäksi on todella tyhmää leikkiä lastensa hengellä.

57

1567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LupusLupus

      Veisivät lapsensa vaasaan lääkäriin, jonne kuuluvat. Ovat itse valinneet etelän. Vaasassa on heidän keskussairaala ja turussa yliopistosairaala....

    • FB- kommentti eräästä Kokkolan asioita käsittelevästä ryhmästä toi esiin vanhempien ajatuskulun: "Ei kaikkia lapsia tarvitse rokottaa, vain ne jotka haluaa pitää."

      • helgevain

        Sisäsiittoisuus ja narsismi vaivaa tätä perholaistaustaista eläkeläistä joka on aina kommentoimassa ja vastaa joka asiaan samoilla kirjoituksilla.


      • AitoTOSIrealistiKokkola
        helgevain kirjoitti:

        Sisäsiittoisuus ja narsismi vaivaa tätä perholaistaustaista eläkeläistä joka on aina kommentoimassa ja vastaa joka asiaan samoilla kirjoituksilla.

        Mahtaa kateellista "helgeä" vituttaa, kun joku uskaltaa "laukoa totuuksia - eikä ampua sisäsiittoisia räkäpäitä". Muuten. Narsismia ja narsistia ei ole olemassakaan. On vain viisautta ja neroutta - viisaita ja neroja. Hah hah haaa!!!...
        JK Näkeehän sen narsistiksi haukkuvan, kateellisen ja jälkeenjääneisyyden lehtikirjoituksista, muka vastauksena allekirjoittaneelle, koskien mm Suntin, tulevan Kokkojärven ja Kokkojoen kunnostusta, sekä kirjoitukseni ruotsinkielipakosta ( Kuutti, Kuusjärvi, Partanen, Grankulla, ja viimeksi tänään 30.11.18 Kp, Rantanen naurettavalla jutullaan, ymt keskustelupalstoilla nimimerkin suojista huutelevat kakkiaiset). Vain Matti Savolainen kirjoittelee asiaa ja vastaa kirjoituksiini asiallisesti...


    • TOSIAitoLottaKokkola

      Uskovaisten uskomatonta sitähän se on tuo jumalan pelko, lapset jätetään heitteille pienen piikin takia ja taivaaseen pääsy nopeutuu.

    • leevil

      Miksei säädetä sellaistalakia että maasta pois pääsee mutta takaisin ei ole tulemista jos ei ole rokotuksetkunnossa?

      • AitoTOSIrealistiKokkola

        Hyviä kommentteja. Ensinnäkin: Miksi ihmisiä pelotellaan mielikuvitusolennoilla, joista ei ole todistettavaa näyttöä olemassa. Itse uskon omalla tavallani ihmiseen miljoonien vuosien kuluessa kehittyneeseen sisäiseen vaistoon - omien geenien ja tiedon siirtymiseen suvun uusille sukupolville. Kerron esimerkin: Poikamme 7v saapui koulusta hoitotädin kautta 26.5.1986 klo n 16.00. Samaan aikaan, kun itse ja vaimoni saavuimme töistä. Istuimme ruokapöytään 16.30. Poika kysyi. Iskä, miten sinä haluaisit kuolla? Seurasi pieni hiljaisuus. Vastasin, että onko koulussa aiheesta puhuttu. Poika vastasi, että ei, mutta tuli vain nyt mieleen.
        Lähdin puutarhapalstallemme istuttamaan siemenperunat peltoon. Palatessani kotiin n 19.00, oli vaimoni puhelimessa. Hän sanoi: "Odota R.... tuli juuri, annan puhelimen hänelle." Vanhin veljeni ilmoitti, että isämme oli nukkunut pois. Kysyin, että koska. Veli vastasi, että tänään, n 3 tuntia sitten. Perheelläni ja isälläni oli asuinpaikkamme välistä etäisyyttä 425 km...
        Toiseksi: Nimimerkki "leevil", olet täysin oikeassa, hyvä!


    • Kuppaonjapysyy

      Eipä noita tiedä mitä rokotteita on saannu kun ei missää ole registeriä. Onko edes mitään voimassa?

      • Kielioppi

        Se on rekisteri.
        Suomen kielessä ei ole registeri sanaa


      • Jusstussss

        Omaan henkilökohtaiseen rokotuskorttiin ainakin 70-80-luvuilla kirjattiin kaikki rokotukset. Itse olen sitä aina kantanut mukana kun mennyt rokotukseen. Influenssarokotuksia en siihen kirjaa, mutta muut. Jokainen voi ihan itse hoitaa, että tietää, mitä on rokotettu. Ei sitä aina muille tarvi asioita sälyttää. No lapsuuden rokotukset voi olla vaikea selvittää jos rokotuskorttia ei ole, mutta sen jälkeen tulleet.


      • Kolmestinollastalähtenyt
        Jusstussss kirjoitti:

        Omaan henkilökohtaiseen rokotuskorttiin ainakin 70-80-luvuilla kirjattiin kaikki rokotukset. Itse olen sitä aina kantanut mukana kun mennyt rokotukseen. Influenssarokotuksia en siihen kirjaa, mutta muut. Jokainen voi ihan itse hoitaa, että tietää, mitä on rokotettu. Ei sitä aina muille tarvi asioita sälyttää. No lapsuuden rokotukset voi olla vaikea selvittää jos rokotuskorttia ei ole, mutta sen jälkeen tulleet.

        Sitä on koditon vaikia pitää mukana.


    • vihaksipistää

      Mielestäni vanhemmat jotka jättää lapset rokottamatta ovat HULLUJA. Tässä nyt nähtiin tulos. Ulkomaille vaan pitää päästä ja ilmainen rokotus ei kelpaa. Maksumiehiksi joutavat hyvinkin ja nyt ei ole mistään pikkurahoista kyse prkl !!!!!!!

      • Haluan_rokotteen

        Vanhemmat jotka eivät rokota lapsiaan eivät ajattele muita ihmisiä.

        Itse en ole saanut kuin yhden kerran tuhkarokkorokotteen


    • Bergele

      Suomessa on nyt liikkeellä kaikki mahdolliset epidemiat niin nyt pitää koko kansa käydä läpi ja tehdä tarvittavat rokotukset. On liikkeellä tuperkuloosi, hinkuyskä, ........kaikki.Tulee kalliiksi tämä joidenkin ulkomaanmatkailu ja pakolaisten maahantuonti .

    • exlessu

      MIKÄ USKONLAHKO ON KYSEESSÄ JOKA TÄLLÄ LAILLA KIDUTTAA LAPSIA JA MUITTENLAPSIA,totta tämä perhe joutuu maksumieheksi,ontiennyt terveysriskit ulkomaanmatkoista,

      • älkääsnytkuulkaas

        eiköhän nuo ole lestoja muunmuassa, ainakin tämän sairastuneen lapsen perhe oli käynyt lähi-idässä ja sitten seuroissa. Eihän tuhka- vesi- ja vihurirokko välttämättä ole vaarallisia tauteja, siitä vain jättäkää rokottamatta, ehkä jälkitauteja ei tule - yläkerran partajeesushan sen määrää.

        huonon tuurin (jumalan tutkimattoman tien) sattuessa ei auta sitten kuin rukoilla kovempaa tai rasittaa terveydenhuoltoa itsepäisen ja tieteeseen perustumattoman uskomuksen takia.


    • kuulo-puheet

      Oikeat rokotteet, taidan jättää infulenssa piikin ottamatta kerran otettu ja sen jälkeen syksyyn saakka "saatanallisia" vaivoja.

      Pitäähän ainakin jonkin verran "uskoa" lääketieteeseen ja itseensä mutta pontius pilatuksen tapaan ei tarvitse toimia.

      Olen kuullut, että kerran suntissa uinut niin siitä tulee siedätyshoitoa loppu elämään.

      • Jusstusssss

        Influenssarokotus ei mitään vaivoja aiheuta. Ne vaivat olisivat olleet ihan ilman rokotustakin. Töissäkin jotkut uskovat, että influenssarokote aiheuttaa flunssia, tai ihmettelevät kun tulee flunssa vaikka on rokotettu influenssalle. Ihan perustiedot noilla hukassa.


    • pallitpois_lestaakka

      Olisko paras leikata pallit tältä vastuuttomalta äijältä ettei vaan enään tule rokottomattomia lapsia
      sehän on paras ratkaisu pallit pölkylle vaan ja pieni harakiri sehän siinä sitten tälle äijän uusille tuleville lapsillejotka jää panoasteelle ei synny kuin haju

    • Paskilantatti

      Sukusiitos alentaa älykkyysosamäärä, ja silloin näitä lessuja on helppo vedättää esim. Rokottamatta jättämisellä

    • huhhuhhuhhhhhh

      Jopa 150 saattaa olla tartunnan saanut. Onko nämä matuja vai voiko suomalainen vanhempi olla oikeesti noin stnan tyhmä että jättää lapsensa rokottamatta.....

      • KertausKertaa

        Se kertaantuu nopeasti, jos jokainen noista 150:stä on tekemisissä 10 kanssa jne,jne..
        Jos rokotus on kunnossa, niin silloin EI sairastu tuhkarokkoon, vaikka altistuisi tuhkarokko virukselle.
        Sitä vartenhan se rokotus on otettu.


    • portitkiinni

      Eikös se Risohällin rukoushuoneen porukka ole jotain lestadilaissuuntaa? Nyt ei yksikään kokkolalainen matkusta noihin rantaruotsalaisten pitäjiin ja sieltä tuleville pääsykielto Kokkolaan niin pitkäksi aikaa että epidemia ohi. On siis kertakaikkisen vastuutonta ja typerää porukkaa joka jättää lapsensa rokottamatta!!! Ei hyvää päivää!

      • sipss

        Joko Sipilän Juha on ottanut kantaa


      • Xysma12345

        Mutta turvallisintahan on Larsmon eteläpuolella. Eikö ne ollu käyny kokkolassa terveyskeskuksessa tartuttamassa muita, ja toki Risöhällissä.

        Rajat kiinni Kokkola-Larsmo akselilta, ei ulos eikä sisäänpääsyä alueelta!


    • vanhempiParantaja

      Yleensä nämä pienet lastentaudit pyrimme hoitamaan aina parannuskokouksissamme.

    • ei.tule.jälkikasvua

      Tuhkarokko aiheuttaa hedelmättömyyttä.

      Myös kuolemantapauksia on jonkin verran.

    • LestadiolaisetPöllöt

      Mielestäni tuollainen vastuuttomuus on lähestulkoon rikollista. Jokaisen normaalin ihmisen PITÄISI ymmärtää, että tartuntatauteja vastaan otetaan rokote, jos sellainen on olemassa. Tässä herääkin kysymys ovatko Luodon lestadiolaiset normaaleja, vai ovatko he jääneet vajaiksi silloin kun älyä ja ymmärrystä on jaettu.

    • AitoTOSIrealistiKokkola

      Hah. Perhossa ruotsalaistaustainen kunnanlääkäri rokotti kaikki lapset jo viime vuosituhannen alkupuolella, Lääkkeet olivat niin tehokkaita että ne toimivat vielä kolmannessa sukupolvessa. Perhossa ei ole tavattu sataan vuoteen tuhkarokkoa, hinkuyskää eikä kurkkumätää, hah hah haaa!!!...

      • Peroriginaali

        Terveehkö (kö?) kroppa ja mielenvikainen pääkoppa..


    • suntin-rakentajat

      Georgiassa on Kurajoki (ihan harmaata vettä itse ole nähnyt).
      TV.stä tuli ohjelma, jossa USA- laiset tiedemiehet tutkivat parantavaa "pöpöä) jota esiintyin jokeen laskevissa viemäreissä pöpöillä oli tarkoitus taltuttaa MRSA sairaala bakteeri.

      Mistä sen tietää vaikka suntissa olisi samanlainen MRSA:n tappava "pöpö".
      Tuli vaan mieleen kun kerran yö myöhään putosin suntiin, eikä sen jälkeen ole mikään tauti tai virus iskenyt.
      Ennenkuin suntia saneerataan ja ruopataan pitäisi Re... Ki....... uittaa suntissa jospa hänkin paranisi kaikista vaivoistaan.

      https://cdn.pixabay.com/photo/2018/09/26/12/17/georgia-3704462_960_720.jpg

    • suntin-rakentajat
    • eristysYhteisö

      Nämä rokottamis-vastaiset lahkolaiset voisivat elää omassa eristetyssä yhteisössään, etteivät olisi vaaraksi esim. vauvoille.

    • senkunPiikität

      Monet rokotteet aiheuttavat lapsille "AUTISM" oireita, ja jopa kuolemaa. Mitä niissä rokotteissa on?, Mistä ne on valmistettu, sitä ei ilmoiteta koskaan. Jos monet sen tietäisivät, niin piikit ruostuisivat kääröihinsä.

      • WakefieldinValhe

        Yksikään rokote ei aiheuta autismia. Wakefieldin tutkimus oli väärennetty ja tulokset on myöhemmin osoitettu vääriksi useissa laajoissa tutkimuksissa. Mitään yhteyttä autismin ja rokotteiden välillä ei ole, vaikka kiihkeimmät rokotusvastustajat vieläkin välittävät tuota ajat sitten kumottua tietoa.


      • mb85e4

        Nämä rokotuksista feikkiuutisia levittävät ja rokotusvastaisuudesta suorastaan vastuussa olevat blokkarit ym pitäisi vetää oikeudelliseen vastuuseen,haastaa oikeuteen, jos rokottamattomuudesta johtuen aiheutuu vakavia seuraamuksia tai jopa kuolemia.


    • vaara-alue

      Vähintään kyseisen kunnan rajoille tulisi laittaa kyltit, joissa kerrotaan, että nyt saavut rokotevapaalle alueelle jossa liikkuminen voi olla vaarallista.

    • Samaa_porukkaa

      Taitaa olla niin, että nämä larsmolaiset ovat tätä Sipilän uskon suuntaa. Jokohan uskoivat kun Sipilä vetosi larsmolaisiin vanhempiin rokotusten puolesta.
      Ruotsinkieliset lestadiolaiset ovat samaa suuntaa kuin suomenkielisten Rauhan sana porukka.

    • Pakana

      Mitäpä jos lapsi menehtyy kun itsekkäät ja tyhmät vanhemmat eivät anna rokottaa häntä? Luulisi se ainakin hekten mietityttävän, että kannattaako olla hihhuliuskovainen vai ei?

    • KPn.muuri

      Jonkinlainen muuri noiden tautivaarallisten alueiden ympärille olisi hyvä saada.

      Nyt keski-pohjalaiset nouskaa Trumpin tavoin kannattamaan muurin rakentamista.! Nyt on suojeltava ihmisiä alueellamme!

    • savoboooo

      apuharvennusta bättre folkiin ;)

    • pieni_leikkaus_äijälle

      Kertokaa nimi lestaatin että tietää varoa tartuntaa koko perhe pitää laittaa karanteeniin ja valvontaa ja äijältä pallit pois

    • turvallisuus

      Karanteeniin on laitettava koko Luodon kunta ja naapurikunnat mielellään myös sen lisäksi...!

    • TauditEsiinmarssi

      Koittaa vielä sekin aika, kun rutto, musta surma, isorokko, lepra, polio, lavantauti, punakuume, kurkkumätä ym. alkavat hylkäämään ja vähentämään ihmispopulaatiota.
      Ne piilottelevat, mutta nousevat piilostaan.

    • oikeus.JA.kohtuus

      Luodon kunnan veroäyriä on nostettava ja siitä tulevat tuotot on ohjattava yhteiskunnalle aiheutuviin kustannuksiin.

    • KPmaksakoon

      Voisi Keski-Pohjanmaan liitto alkaa maksumieheksi, siellä kovapalkkaiset työntekijät eivät saa mitään aikaan. Eivät ainakaan mitään hyvää.

    • Kokkolalainen

      Lukekaa lesdatiolaisten VL-foorumilla, Arjen askareista vaihtoehtohoitoja koskeva kannanotto.

      • Lapsilisät

        Lapsilisät pois näiltä perheiltä, näinhän joku poliitikko esitti. Hyvä esitys, heti käytäntöön.


    • Liikkumislupa

      Kyllä ehdottomasti pitää olla rokotukset kunnossa jos päästetään lentoasemalta maahan. Myös mennessä pitää olla rokotteet kunnossa tai ei oikeutta matkustamiseen.

    • Zurumischi

      Antaa tuhkarokon levitä, mutta varokaa ettei se leviä Keski-Pohjanmaan ulkopuolelle. Näin päästään hienosti yhdestä maan surkeimmasta maakunnasta. Olisiko tämä ihan Herran tarkoituskin.

      • Jooseppivaan

        Luoto ei ole keskipohjanmaalla vaan pohjanmaan maakunassa.


    • Jokuroti

      Kylläpä se on huonolla tolalla tuo ulkomaanmatkailu ja suomeen tuleminen. Ei mitään kontrollia minne mennään ja mistä tullaan ilman rokotteita ei edes oteta suosituksia ja kukaan ei kontroloi tätä. Nyt äkkiän pakolliseksi rokotteet jos meinaa matkustaa ja takaisin tulla samoin kun tänne tulevat ulkomaalaiset. Jos ei rokotetta niin ei maahan pääsyä.

      • Hyväkysymyson

        Todellakin kukaan ei ajattele ulkomaan eläviä kun tulevat tänne. Voivat tuoda minkä taudin vain!


    • Steinerin.Oppi

      Rokotusvastaisuus tulee steinerilaisesta anroposofiasta.

      Siinä pidetään rokotuksia vahingollisina...

    • Steinerin.Oppi

      Siis antroposofiasta.

    • EiPakollaHyvä

      Vastuutonta painostaa ihmisiä rokottamaan. Rokotuksen vapaaehtoisuus on hyvä. Emme edes tiedä onko hyväksi että jonkin perustartuntataudin kanta katoaa. Mitä tulee tilalle ja mikä todellinen merkitys viruskannalla olisikaan ollut väestölle, sikiönkehitykselle tai kuka tietää mille asioille. Ei lääketiede ole aivan niin mekanistista aina että tuosta vain tehdään tekojaan miettimättä mitä milloinkin.

    • jotainrrajaa

      Jos vanhemmat ovat seksiä harrastaessan jättäneet/unohtaneet kondomin.Jota kaikki fiksut ihmiset käyttää ja jos siitä johtuen heille tulee lapsi/lapsia joita elätetään yhteiskunnan verovaroin niin onhan tottavieköön sillon pakko myös hoitaa lapsensa myös rokotuksen osalta jos ei niin silloin nämä vanhemmat eivät todellakaan ole edes kypsiä vanhemmiksi eikä huoltajiksi! Hyvää itsenäisyypäivää kaikille teille fiksuille ihmisille jotka käyttävät kumia!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe