Farilaga Ingles

Matkustajaa

Onko kukaan lähiaikoina ollut ko. hotellissa, onko kokemuksia?

11

416

  Vastaukset

  • Poikkea ihmeessä Kuparipannussa syömässä herkullisia kaalikääryleitä.

   • olen poikennut. olivat gutaa..


  • Samanlainen kolhoosi hotla kuten kaikki vanhemmat Inglesissä. Jumbo ostariin lyhyt matka mutta Jumbossa on hinnat nousseet riittävösti. En kyllä Farilagaa hotelliksi ottaisi sillä valinnanvaraa löytyy. Kylmä Kanarian puitteissa alkaa olemaan ja ei ole lämmitystä hotelleissa.

   • Yumbo on kyllä nähty eikä tarkoitus ole siellä pyöriä, eikä me matkailla säästöbudjeteilla, joten hinnat on yhdentekeviä,kään kylmä ei ole vielä haitannut vaikka monenlaisissa/tasoisissa hotelleissa tullut oltua, kunhan jossain yöpyy, tarkoitus ei ole hotelleissa päivää pyöriä.


  • Ompa idiootit olleet taas asialla. On se niin hauskaa, että.....

   • On idioottimaista kieltää homojen valta asema Inglesissä. Heitä on satoja jopa tuhansia ja me suomiuroot nautimme joka hetkestä lomillamme.


   • Pienipää.ORG kirjoitti:

    On idioottimaista kieltää homojen valta asema Inglesissä. Heitä on satoja jopa tuhansia ja me suomiuroot nautimme joka hetkestä lomillamme.

    Onneksi ei sentään satojatuhansia....


  • Lukekaapas lukutaidottomat aloittajan kysymys uudestaan, ihan ajatuksella jos kyvykkyyttä riittää.

   • Kykyä riittää kyllä. Onko sinussa miestä tulla omia kykyjäni mittailemaan Inglesiin. Saisit sellaista kyytiä, että vaihdat taatusti leiriä poikarakkauden auvoiseen maailmaan.


   • Pienipää.ORG kirjoitti:

    Kykyä riittää kyllä. Onko sinussa miestä tulla omia kykyjäni mittailemaan Inglesiin. Saisit sellaista kyytiä, että vaihdat taatusti leiriä poikarakkauden auvoiseen maailmaan.

    Mistä päättelet että olen mies? Veikkauksesi ei nimittäin osunut oikeaan, ihan hienossa parisuhteessa elävä nainen olen ja perheeni kera matkustelen. Etsi kaverisi puuhiisi muualta kuin täältä keskustelupalstoilta, mene ihmeessä sinne Yumboon vaikka.


   • pappaonmaskotti kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Olet oikeassa, ystäväni eläkepapparainen on vaikeasti zikasairas ja trollaus on hänen ainoa harrastuksensa. Aika hyvin on Inglesin asioista perillä, vaikka todellisuudessa ei ole koskaan koko saarella käynytkään. Eipä muillakaan saarilla ole häntä nähty, ainoastaan Ahvenanmaalla kerran 60 vuotta sitten apukoulun luokkaretkellä.
    Hyvä ehdotus tuo maskottijuttu!


  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   336
   3848
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   132
   3466
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   189
   2262
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1540
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   6
   1333