Ranskan pahat mellakat. Jo kuolonuhrejakin.

Macron.kyykyttää.köyhiä

40

756

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Emmanuelle.heillä

      Pian mellakat leviävät myös muihin Välimeren EU-maihin. Eivät kuitenkaan pohjoismaihin. Meillä vähäosaiset tietävät ettei etenkään laittomilla mielenosoituksilla saavuteta mitään.

    • Bressen.kukko

      Uutiset kertovat ainoastas loukkaantuneista. Lasketaanko luonnolliset kuolemat katuhäslinkien aikana kanssa mukaan?

    • Hei.hulinaaö

      Äärioikeistolaiset persut siellä hulinoi, sivistyneet hoitaa ongelmat toisin.

      Globaali yhteiskunta ei tahdo sopeutua muuallakin kuin ranskassa.

    • Eivät ne ihmiset nälkää kärsi Ranskassa, vaan milloinkas ei rahvas oli lujasti protestoinut jos sen etuja viedään. Vuosikausien hampaankiristys siitä meilläkin on seurannut, ennen mentiin herkemmin kuin muissa maissa lakkoon!
      Ranskalaisilla on veressään historiansa vallankumouksen lippu, jota taas heiluttaa, mutta tyydyttävä on päätösten edessä heidänkin. Jotka nyt huligoivat siellä henkensä menettäen, itse siihen syöksyvät.

    • ei.hyvältä.näytä

      Uskoin Macronista ranskankansan eheyttäjää. Joku kansalle mieleinen myönnytys että se kokisi; hän on hyvä johtaja. Macronin kannatus laskee laskemistaan.
      Kovista otteista on vaan vahinkoa. Mellakojat ovat valmiita vahingoittamaan valtion omaisuutta. Huonoaines sitä yllyttää heittämällä bensaa liekkeihin

    • Yhteiskunnan muuttuessa jää väliinputojia, ei taida olla olemassa hyviä ratkaisuja .sama se on meilläkin hallitus ei voi kovin ratkaista kun kyse rahasta ja mitä yhteiskunta tuottaa sen mukaan jää jaettavaa.

      • euroopasta.hei

        Jopa maailman rikkaimmissa maisssa kuten norjassa tai sveitsissä on väliinputoaja -ihmisiä tai ihmisryhmiä. Ranskassa ei kuten palstalla on kirjoitettu ei nähdä nälkää.
        Kuitenkin yleiseen mekkalaan valmiita ihmisiä löytyy. Olkoon kyseessä vaikka jalkapallotapahtumiin liittyen.


    • Hallaahon.äänestäjä44
      • Ala.arvoista

        Mees muualle raiskaamaa palstanraiskaaja.


    • Hallaahon.äänestäjä44

      DEMARIT ALOITTIVAT MATUJEN SEKSIRIKOSTEN PEITTELYN
      Hämeenlinnalainen edustaja Tarja Filatov työministerinä mainosti hiv-levittäjää 2001

      Tarja Filatov on hämeenlinnalainen kansanedustaja, , valitettavasti heikko Filatov oli kauan työministerinä eli Filatov sai olla peräti 2611 päivää työministerinä 25.2. 2000 - 19.4. 2007

      2002 PALJASTUI JOTAIN MUSTAA

      Tarja Filatovin aikana työministeriön MOL-sivuilla mainostettiin mustaa musaa Afro Nokono, George Kings = Mensah, joka päästettiin mm. Espoon kouluihin näyttämään hyvää matua: Polyrytminen korkeakoulu. FILATOVIN TYÖMINISTERIÖN YLISTYS MONIOSAAJASTA vuonna 2002 mol = ministry of labour (linkki poistettu) http://www.mol.fi/mol/fi/06_tyoministerio/06_julkaisut/05_monitori/05_vanhat/MONITORI2002_2/MON2002_2_8.jsp
      MUTTA TÄÄLTÄ LINKKIÄ EI SAA POIS http://archive.li/OM1am
      Saved from: http://www.mol.fi/mol/fi/06_tyoministerio/06_julkaisut/05_monitori/05_vanhat/MONITORI2002_2/MON2002_2_8.jsp
      Polyrytmiikan korkeakoulu
      Afro Nokoko on epäilemättä ghanalaisen highlife-musiikin tunnetuin edustaja Suomessa. Vuonna 1987 perustetun yhtyeen keulahahmo George Kings toimi kotimaassaan Ghanassa ammattimuusikkona. Suomessa häntä on vaivannut highlifea osaavien ammattilaisten vähyys. Hän onkin itse kouluttanut yhtyeessä soittavat muusikot highlifen saloihin. ... Tämän takia George haki takavuosina Ghanasta joukon muusikoita, joiden kanssa soittaminen meni kuin itsestään. Tällä hetkellä Afro Nokokossa soittaa kaksi suomalaista ja kolme ghanalaista muusikkoa. ... JATKUU

      MATU PÄÄSI ILMAN TAPPOSYYTETTÄ https://fi.wikipedia.org/wiki/George_Kings perusti Afro Nokoko -yhtyeen vuonna 1987. Vuosina 1995-2002 Kings huumasi ja käytti seksuaalisesti hyväkseen useita naispuolisia uhreja Espoossa ja Helsingissä. Nuorin uhreista oli tekohetkellä 14-vuotias. Vaikka Kings on HIV-positiivinen ja tiennyt sen vuodesta 1995 lähtien, häntä ei syytetty tapon yrityksestä.

      • Voi.hitto

        Painu vittuun sika


    • 101.vuotta

      Uutisten mukaan mellakoiden joukossa ääriliikkeiden edustajia aiheuttamassa epäjärjestystä ihan muussamielessä mistä tavallinen kansa osoittaa mieltä.

      Mitä mellakointia aiheuttaa tuleva itsenäisyyspäivän aika, eikö itsenäisyyspäivää voi viettää siten kuin kuuluu, Pohjoismaiden vastarintaliike aikoo jollain tapaa tuoda itseään esille vaikkei lupaa ole.

    • Vastuullistako

      Kummallista vetelyyttä Yleltä ja Hesarilta, kun Ranskan mellakoita ei ole uutisoitu Trumpin syyksi?

    • Silloin.ennen

      Jännää tuo ylen ja hesarin halveksinta, kumminkin persumieliset käyttää näiden uutispalveluja vai pitäisikö heidän siirtyä persumielisten kuoroon, rasistiset vihapuheet olisi käypää propagandaa.
      Ehei persut teillä on suomen uutiset jossa suuri johtaja Halla-ahon esittää ikimuistettavia fraaseja pakolaisaalloista vuonna 2015 " muistatko silloin raja rakoili tulijoista " nyt ei enään tule auttamaan vaali voittoon.

      • Silloin.ennen

        Unkarissa on valtamedia valjastettu Orbanin käyttöön, ympäri eurooppaa on nousemassa äärioikeisto 30-luvun malliin, kun syntyy uusi Hitler on kyyti kylmää. He he voi poijjaat.


      • Verkkouutisista.poimittu

        KD Nuoret heittäisivät Viktor Orbanin ulos EPP:stä, unkari on joutunut eu:sa tarkkailun alle hyvin monesta syystä, jollei tavat muutu joutuu unkarin kansa kärsimään.


      • halleluijaa
        Verkkouutisista.poimittu kirjoitti:

        KD Nuoret heittäisivät Viktor Orbanin ulos EPP:stä, unkari on joutunut eu:sa tarkkailun alle hyvin monesta syystä, jollei tavat muutu joutuu unkarin kansa kärsimään.

        KD-nuoret tosiaan. Mitä muutamasta tuhannesta kolehdin kerääjästä on muuta kuin vanhaa hapatusta levittämään. Eräs heidän seniori-ikäisensä pappa taistelee netissä kaikkia rokotuksia vastaan.


    • PoliittinenAvustaja

      Unkarissa lopetettiin sosialistisen opposition lehden valtionapu. Lehti joutui vähäksi aikaa lopettamaan, mutta sai sitten rahoituksen järjestettyä ja jatkaa edelleen. Unioni pitää valtionavun lakkauttamista vakavana sananvapauden rajoittamisena ja erottamisperusteena.

      Suomessa aiotaan lopettaa MV-lehden julkaisu kokonaan. Unioni ei hiiskahdakaan tästä.

      Mitä nämä toimet kertoo Unionista ja valikoivasta sananvapaudesta?
      ---

      Unkari haluaa järjestellä eläkkeelle kommunismin aikaan nimitetyt ja Neuvostoliiton siunaamat Korkeimman Oikeuden tuomarit ( samoin Puolassa ).
      90-luvulla Unioni olisi pitänyt tätä maan sisäisenä asiana ja ei-tuomittavana talousjärjestelmän ja poliittisen suuntauksen muututtua, mutta nykyään unioni pitää tätä "oikeusvaltion periaatteen vastaisena" ja erottamisperusteena.

      Mitä tämä kertoo Unionin suuntauksen muuttumisesta ja Unionin "oikeusvaltiosta"?

      Ps. Olen lukenut MV-lehteä viimeksi parisen vuotta sitten.
      Ps2. Saksan 30-luvun Hitlerin "äärioikeisto" oli sosialistinen.
      Ps3. Persuja en ole äänestänyt koskaan.

    • Miksi unioni kiinnittäisi huomiota MV-lehden toimintaan lehden lukijakunta taitaa olla olematon,

      Valtamedia, suurimmat lehdet, mtv3 ja yle, yle.fi kattavin, jos noista ei uutisnälkä lähde jo on ihme.

      Unionin periaatteet oikeuksien määrittelyssä ? Onko tarjolla parempaa ei ole jos seuraa maailman tapahtumia.

      • Hallaahon.äänestäjä44

        Pertikki on tyypillisesti MALLI MIELENSÄPAHOITTAJALLE
        sen parempaa ei todellisuudesta löydä tälle karikatyyrille

        eristäytynyt yksinäinen hylätty sävelradiota kuunteleva kielitaidoton kelkasta pudonnut vanhus joka on ikänsä äänestänyt kokoomusta
        jonka eliittijohto pilkkaa häntä päätöksillään (esim. tuo matua maahan saadakseen kivoja hommia vallan ytimestä Stubb Katainen Orpo ... matu syö Pertikin sossuturvaa jne.)

        mutta pokka ei ukolla riitä tunnustaa että häntä on sahattu silmään

        Siksi Pertikki UHOAA ja saa raivareita eliitin etua ajaen loppuun asti eli esim. tässä sananvapauden rajoittamista eli tässäkin MV-lehteä vastaan. Sananvapaus on hankalaa eliitille ja se kutsuu sitä vihapuheeksi jne.

        Tunnen kaukaisesti myös toisen samanlaisen pelinsä pelanneen ukon joka tarjoaa ratkaisuksi SAK:ta ja SDP:tä joka paikkaan, AIVAN SAMANLAINEN JÄMÄHTÄNYT MIELENSÄPAHOITTAJA

        MUTTA TÄMÄ UKKO ja Pertikki ovat toistensa vihollisia, toinen vannoo kokoomuksen kusetuksen nimeen ja toinen jauhaa SAK-SDP-sumutuksen parantavan kaiken

        Molempien pitäisi hakea VIHANHALLINTAHOITOA mutta eivät taatusti hae


      • Ei minua vituta muu kuin jokapäiväinen matu hömpötys, ihan tyhmää kun se ei johda mihinkään muutokseen.
        Kyllä siinä mielensä pahoittaa kun suomi24 antaa jauhaa, jos aloitus koskee ruuanlaittoa jo kohta työnnetään matua ruuan sekaan, siis kohta ei matuvapaata kirjoittelua.

        Taidan pikkuhiljaa liueta pois näistä karkeloista, somen ulkopuolella ei tarvitse lukea matupaskaa.


    • SAipilänriistopahempaa

      Suomessa olisi syy samaan.. Sipiläntollon porukan takia..

      • Kuten.haluatte

        Sipilän jälkeen tulee Antti Rinne joka hukkaa Sipilän hallituksen saavutukset.
        Anttiako sitten haukut.


      • Sipiläkortistoon
        Kuten.haluatte kirjoitti:

        Sipilän jälkeen tulee Antti Rinne joka hukkaa Sipilän hallituksen saavutukset.
        Anttiako sitten haukut.

        Miten voi tollosipilän saavutukset hukata, nuija?? Jos purkaa mulkkusipilän leikkaukset, niin hyvä!


      • Kuten.haluatte
        Sipiläkortistoon kirjoitti:

        Miten voi tollosipilän saavutukset hukata, nuija?? Jos purkaa mulkkusipilän leikkaukset, niin hyvä!

        Sipilän asemassa tommosen vittuilun jälkeen peruisin kaikki saavutukset, 120 000 laittasin työttömäksi, tekisin äkkiä 5 miljardia velkaa ja leikkaisin eläkkeitä oiken kunnolla.


    • Hallaahon.äänestäjä44

      Aja Orpon ja Sipilän porukat ulos eduskunnasta, raiskaajamatujen maahanpäästäjät
      Suomalainen, rauhoita Suomi, aja lökäpöksyt EU-eliitin nuolijat ulos
      131 päivää vaaleihin. Passiiviset Euroopan pilaajat

      Jo epäpätevät Katainen ja Olli Rehn pilasivat EU:n tekemällä päätöksiä, jonka takia Englannin on lähdettävä

      Jos englantilainen on raiskaaja, suomalaiset saavat sen tietää Scotland Yardilta
      Mutta kun matu on massaraiskaaja takapajulassa, kukaan ei kerro. Hutu-pastori Bazaramba nautiskelee linnassa miljoonakorvauksilla koko elämänsä, Suomessa tuomittu, päästettiin Suomeen vaikka tappoi 5 000
      murder of 5,000 Rwandans in the 1994 rampage of Hutu-led genocide

      Raiskaajia tuodaan Suomeen
      https://www.suomenuutiset.fi/juvonen-ja-rantanen/ Juvonen ja Rantanen Oulun epäillyistä lapsiraiskaajista: Me emme halua näitä tyyppejä Suomeen – karkotusautomaatti käyttöön ja ulos!

      https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-oulun-aarimmaisen-torkeista-lapsiraiskauksista-presidentti-on-hiljaa-ministerit-ovat-hiljaa-feministit-ja-lapsiasiavaltuutettu-ovat-hiljaa/

    • anarkistit.asialla

      Ransakan keltaliivi mellakoitsijat ovat saaneet osittain tahtonsa perille kun polttoaineioden korotysta lykätään puolella vuodella. Yhteiskunnalle aiheutetut vahingot ovat miljoonia euroja. nettoetuissuutta mellakat eivät tuo.

      • Hallaahon.äänestäjä44

    • john.d.high

      Joo näkyy noita keltaliivejä meilläkin liikuskelevan..Olisivatko sitte "persuja" vai peräti "Natseja"
      Yleensä joko koira taluttimessa tai pikkulapsi mukana!
      Kyllä nyt alkaa pelottamaan
      Varsinkin illasta liikuskelevat,ettei enää kunnollinen ihminen uskalla ulos mennä! Presidettikin sanoit että raiskaavat nuo matut,,pitää vielä niitäkin muistaa varoa?

      • pelkääjä

        Pertikki sinä uhkasit poistua listalta yllä
        nyt minua alkaa pelottaa uhkailusi


      • pelkääjä kirjoitti:

        Pertikki sinä uhkasit poistua listalta yllä
        nyt minua alkaa pelottaa uhkailusi

        Höpö höpö klo 11.26 viimeksi tätä ennen tässä ketjussa, välistä vituttaa he sitten rauhittuu..
        Tupakka riippuvuudesta pääsin irti, nyt netti riippuvuus on joitakin vuosia kiusannu mut tätyy tääkin kokeilla ennen hautaa.


    • sitkeysPalkitaa

      mikähän kommentissani oli niin vaarallista että se piti poistaa? Olen sivistynyt, kirjoitan sivistyneesti, mielipiteitäni. Suurin piirtein näin:

      EU ajaa vain globaalien suuryritysten etuja, se on unohtanut kansalaiset. Suomalaisille luvattiin "halpa leipä", mutta ostovoimamme sen kun heikkenee ja olemme edelleen kalleimpia maita. Kansalaiset alkavat ärsyyntyä, mulle sulle vallankäytöstä.

      kävin muuten allekirjoittamassa adressin globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi. tuon kun googlaa:

      Adressi globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi

      ps sillä olisi vähän kiirus saada puuttuvat allekirjoituset. Jos ei halua antaa itsemääräämisoikeuttamme pois tässä asiassa. Kovasti tätä yritetään pitää piilossa ja viestejä poistetaan.

      Tässä faktaa: Kansallinen itsemääräämisoikeutemme on
      suuremmassa vaarassa kuin koskaan ennen. Kaikki päätösvalta Suomen maahanmuuttopolitiikasta ollaan antamassa ulkopuolisille.

      Jos GCM-sopimus allekirjoitetaan, saa jokainen maailman kansalainen maahanmuutto-oikeuden haluamaansa maahan. Kaikki allekirjoittajamaat menettävät oikeutensa määrätä itsenäisesti maahanmuuttomääristä ja maahanmuuttajien lähtökohdista oman maansa kohdalla. Rajattoman maahanmuuton mahdollistaminen, laittoman muuttaminen lailliseksi ja ”kulkuväylien” perustaminen Eurooppaan laukaisee paljon suuremman kansainvaelluksen kuin olemme tähän mennessä nähneet.

      • persuismiko.oikeassa

        Sitkeys hyvä
        Kirjoituksesi jotenkin avaa silmiäni: "EU ajaa vain globaalien suuryritysten etuja, se on unohtanut kansalaiset".
        Kun katsoo talouselämää ennen EU:n liittymistä pienet kellot alkaa soimaan. Jokaisessa isommassa kylässä oli pankki, joissakin useampia.
        Nyt mikään ei kannata. Rahat virtavat johonkin globaaliin moolokin kitaan. Palveluiden kaventuminen on kiusallista. Hyvätuloisten johtajien suut ja mielipiteet on rahalla hiljennetty. EU taitaa olla 2000 luvun suurin vedätys.


    • justjooooooooooooo

      Kansaa muka ajaa barrikadeille parinkymmenen sentin korotus bensan litrahintaan...

      • meillä.bensa.kalliimpaa

        Ei suomessa liene aikoihin nostettu bensalitran hintaa 20 centillä. Macron toimi tökerösti sitä yrittäessään. Joutuipa perumaan korotuksen ainakin ½-vuodeksi.


    • Huh.huh

      Persut on alle 10% natsi puolue, ylellä luki että heidän kansanedustaja t muodostaneet järjestön natsien kanssa, äänestäkää natseja. He he

      • nhy55

        Järjestön?


      • ymh..h
        nhy55 kirjoitti:

        Järjestön?

        Tuollaiset kommentit kuten kirjoittajan "Huh.huh" sopii kyllä jättää omaan arvoonsa,älykääpiö tuo lienee?


    • Populismi.pullikointia

      Le Penin kaltaisten halu saada yhteiskunta sekasortoon, nyt nämä ääripopulistit yrittivät Belgiassakin mellakointia.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe