pelottaa ikkunat

en uskalla olla ikkunan lähellä kun pelkään aina et joku ampuu mua ulkoo :( kuinka mahollista se on?
Ilmoita


https://youtu.be/UhY5qClS_oE?t=1121 kattokaa markon oikeaa silmää, heheh
Ilmoita
Ei kukaa suhu luotia tuhlaa, no worries
1 VASTAUS:
Mistäs tiedät?
+Lisää kommentti
Hei,
stressaava ja rankka tilanne sinulle. Jotta pelkosi toteutuisi on erittäin, erittäin ja hyvin epätodennäköistä. Suomessa aselaki on tiukka. Pelot voivat saada alkunsa vaikkapa maailmalla tapahtuneista kauheuksista mitä kuulee uutisista. Sinua varmaan auttaisi jos puhuisit asiasta jonkun luotettavan aikuisen kanssa.
Toivon, että pääset pian eroon synkistä ajatuksista!
Nettisaapas Helsinki, Annikki
Ilmoita
Todennäköisyys että joku on saanut kenenkään huomaamatta aseen kadulle, ja ampuu juuri sinut, juuri oikealla hetkellä on erittäin pieni. Ensinnäkin, aselait suomessa on aika tiukat, ja kuka vaan ei voi saada asetta. Toiseksi, kukaan ei ole tarpeeksi tyhmä ottamaan asetta kadulle mukaan ja ampumaan satunnaisesti jonkun ikkunan läpi, kun hän jää varmasti kiinni. Varmaan jokainen asukas sillä kadulla kuulee laukauksen ja soittaa poliisille, ja todennäköisesti joku olisi jo nähnyt tällä ihmisellä aseen ennen kun hän ampuisi sinut. Vielä sen päälle, miksi kukaan haluaisi ampua sinut niin paljon, että joutuisi varmasti vankilaan?
Ilmoita
kun miettii nykynuorison laatua niin en ihmettelisi jos joku jonne saisi kirkkaaseen päähänsä pamauttaa sinua impukalla otsaan vain siksi koska "suomi on vapaa maa"

joten kaikki on mahdollista
Ilmoita
Ei tollasta ole tapahtunut suomessa koskaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

pelottaa ikkunat

en uskalla olla ikkunan lähellä kun pelkään aina et joku ampuu mua ulkoo :( kuinka mahollista se on?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta